SES Krimpfolie – Review

Ontdek de magische kracht van krimpfolie! Deze set voorziet je van alles wat je nodig hebt om je eigen ridders en kasteel te creëren. Schets simpelweg de sjablonen, kleur ze in en schuif ze in een verwarmde oven.
Wow! Kijk hoe snel ze krimpen en veranderen. Zodra ze klaar zijn, kun je alle figuurtjes in de foam houders plaatsen, maar wacht even - waar is het kasteel? Geen probleem, knip gewoon het stoere ridderkasteel uit de verpakking.
Rustieke instructies met overtrekvellen voorzien je van alle nodige ridderfiguren en er zijn 16 houders om de figuren op te plaatsen. Jouw avontuur wacht op je, klaar om tot leven te komen in miniatuurformaat!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

SES Krimpfolie

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
, maar ook een leuke manier om er mee te spelen. De Krimpfolie van SES is dus niet alleen een creatieve en educatieve activiteit, maar zorgt ook voor urenlang speelplezier voor kinderen.
8.2Expert Score

Voor kinderen
9
Creatieve knutselactiviteiten
7.5
Educatieve
8.7
Voor speciale gelegenheden
7.5
Kwaliteit van knutselmateriaal
8.4
Geschiktheid voor verschillende leeftijdsgroepen
8.7
Prijs-kwaliteitverhouding
7.5
19-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meeste beoordelaars tevreden met het nostalgische knutselproduct en vinden ze het leuk om ermee bezig te zijn. Er zijn echter enkele klachten over de matige kwaliteit, met name het snelle breken van het folie tijdens het knippen. Sommige beoordelaars merkten ook op dat de doos kleiner leek dan verwacht. Ondanks deze nadelen, vonden de meeste mensen het eindresultaat leuk, hoewel het niet zo mooi was als gehoopt.
Pluspunten
 • Voldoet aan verwachting
 • Goede kwaliteit
 • Handig in gebruik
 • Voldoet aan verwachting
 • Leuk product
 • Prijs kwaliteitsverhouding is prima
Minpunten
 • Matige kwaliteit
 • De verpaking was wel erg groot voor het product
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Onhandig in gebruik
 • Heel snel zijn bij het handelen na bakken
 • Niet alle stiften / potloden werken op het papier
.

Voor kinderen

Knutselplezier: betoverend en educatief!

Knutselen is een geweldige manier voor kinderen om hun creativiteit te uiten en zichzelf uit te dagen. Met de SES Krimpfolie knutselpakketten kunnen kinderen op magische wijze hun eigen kasteel met ridders creëren. De set bevat alles wat ze nodig hebben, van het krimpfolie tot de overtrekvellen en instructies. Het proces is simpel maar intrigerend: trek de voorbeelden over, kleur ze in en plaats ze in een warme oven. Het resultaat is verbluffend, want de figuurtjes krimpen maar liefst 7 keer in grootte en worden ook 7 keer dikker. Dit zorgt voor een uniek en charmant effect dat de verbeelding van kinderen prikkelt.

Het knutselpakket van SES Krimpfolie biedt niet alleen een creatieve activiteit, maar ook een educatieve ervaring. Kinderen leren over het concept van warmte en hoe het de eigenschappen van materialen kan veranderen. Het zien van de figuurtjes krimpen in de oven is een visuele representatie van dit wetenschappelijke fenomeen. Bovendien is het knutselen met krimpfolie een hands-on manier om fijne motoriek, hand-oog coördinatie en geduld te ontwikkelen. Het proces van het overtrekken van de figuren en het kleuren vereist nauwkeurigheid en precisie, terwijl het wachten op de folie om te krimpen geduld en zelfbeheersing vereist. Deze vaardigheden zijn essentieel voor de ontwikkeling van kinderen en worden op een speelse en leuke manier gestimuleerd.

Het knutselpakket van SES Krimpfolie biedt ook een interactieve speelervaring. Nadat de figuurtjes zijn gekrompen en klaar zijn, kunnen kinderen ze in de bijgeleverde foam houdertjes plaatsen. Dit biedt niet alleen een veilige manier om de figuurtjes te bewaren, maar geeft kinderen ook de mogelijkheid om hun eigen verhalen en avonturen te creëren met de ridders en het kasteel. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen wereld vol spanning en plezier bouwen. Het knippen van het stoere ridderkasteel uit de verpakking zelf is een spannende en bevredigende bezigheid, waarbij kinderen hun vaardigheden met een schaar kunnen oefenen en zich trots kunnen voelen op hun eigen creatie.

Al met al is het knutselpakket van SES Krimpfolie een geweldige keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een creatieve, educatieve en interactieve knutselervaring. Het magische effect van de krimpende folie, gecombineerd met de mogelijkheid om hun eigen kasteel en ridders te creëren, zorgt voor een boeiend en betoverend avontuur. Dit knutselpakket zal ongetwijfeld de verbeelding en vaardigheden van kinderen stimuleren, terwijl ze plezier hebben en trots kunnen zijn op hun eigen kunstwerk.

Voor kinderen-vooraanzicht1
.

Creatieve knutselactiviteiten

Maak magische krimpkunstwerken!

Als het gaat om creatieve knutselactiviteiten voor kinderen, is de SES Krimpfolie absoluut een winnaar. Met deze set kunnen kinderen hun eigen kasteel met ridders maken, en de magische werking van de krimpfolie zorgt voor een ongelooflijk resultaat. Met de bijgeleverde voorbeelden kunnen de kinderen de figuren overtrekken, inkleuren en vervolgens in de oven plaatsen. En dan begint het spectaculaire proces: de figuren krimpen tot maar liefst 7 keer kleiner en worden 7 keer dikker. Het is werkelijk fascinerend om te zien hoe snel dit gebeurt en hoe de vormen transformeren. De krimpfolie maakt van gewone tekeningen levendige, driedimensionale figuren die de verbeelding van kinderen prikkelen.

Een van de hoogtepunten van de SES Krimpfolie set is het plezier van het knippen en vormgeven van het ridderkasteel. In de instructies zitten overtrekvellen met alle ridderfiguren die nodig zijn om het kasteel tot leven te brengen. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met het inkleuren van de figuren voordat ze ze in de oven plaatsen. En het beste van alles: wanneer de figuren klaar zijn en uit de oven komen, kunnen ze worden geplaatst in de bijgeleverde foam houdertjes. Maar, er is een kleine twist: het kasteel moet nog uit de verpakking worden geknipt. Dit is een leuke uitdaging waarbij kinderen hun knutselvaardigheden kunnen tonen en een gevoel van voldoening kunnen ervaren wanneer het kasteel eindelijk uit de verpakking is bevrijd.

Wat deze knutselactiviteit nog leuker maakt, zijn de 16 houders die zijn inbegrepen om de figuren op te plaatsen. Deze houders zijn handig en zorgen ervoor dat de figuren stevig blijven staan, zelfs nadat ze zijn gekrompen. Kinderen kunnen hun ridderfiguren hiermee mooi presenteren en creëren zo hun eigen miniatuur kasteelwereld. Het is geweldig om te zien hoe trots ze zijn op hun creaties en hoe ze zich kunnen onderdompelen in hun fantasie. De SES Krimpfolie is een knutselpakket dat niet alleen creativiteit stimuleert, maar ook de fijne motoriek, concentratie en doorzettingsvermogen van kinderen bevordert. Het is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een educatieve en vermakelijke activiteit voor hun kinderen.

Creatieve knutselactiviteiten-zijaanzicht1
.

Educatieve

‘SES Krimpfolie: Maak en Speel!’

Bij SES Krimpfolie hebben ze een magische set ontwikkeld waarmee kinderen hun eigen kasteel met ridders kunnen maken. De set bevat alles wat nodig is, inclusief krimpfolie, overtrekvellen met ridderfiguren en houders om de figuurtjes op te plaatsen. Het proces is eenvoudig: trek de voorbeelden over, kleur ze in en plaats ze in een warme oven. Het resultaat is verbluffend – de figuren krimpen tot 7 keer kleiner en worden 7 keer dikker. Maar het echte avontuur begint wanneer je de figuurtjes in de houders wilt plaatsen – waar is het kasteel? Gelukkig is het knippen van het kasteel uit de verpakking eenvoudig, en dan is het tijd om alle figuurtjes tot leven te brengen in een fantasierijk spel.

Het gebruik van knutselpakketten zoals deze SES Krimpfolie set kan een effectieve manier zijn om educatieve vaardigheden te bevorderen bij kinderen. Vanaf het begin worden kinderen uitgedaagd om de figuren over te trekken en ze in te kleuren, waardoor ze hun fijne motoriek en oog-hand coördinatie verbeteren. Vervolgens komen ze in aanraking met een bijzonder fenomeen – krimpfolie die in de oven krimpt. Dit leert kinderen over de wetenschap achter de krimpfolie en vergroot hun kennis van materialen en processen. Daarnaast stimuleert het knippen van het kasteel uit de verpakking de creativiteit en de ruimtelijke vaardigheden van kinderen. Door de figuren in de houders te plaatsen, worden hun cognitieve vaardigheden en verbeeldingskracht verder ontwikkeld.

Het oefenen van educatieve vaardigheden hoeft niet saai te zijn, en dat bewijst SES Krimpfolie with hun knutselpakket. De interactieve en hands-on benadering van het maken van een kasteel met ridders spreekt kinderen aan en maakt leren leuk. De magie van de krimpfolie zorgt voor opwinding en verwondering, waardoor kinderen gemotiveerd zijn om betrokken te blijven bij het hele proces. Bovendien biedt de set genoeg ruimte voor creativiteit en fantasie. Kinderen kunnen hun eigen kleuren en designs kiezen voor de figuren en het kasteel, waardoor ze een gevoel van eigenaarschap en trots krijgen over hun creaties. Door te werken aan educatieve vaardigheden tijdens het knutselen, leren kinderen op een speelse manier en ontwikkelen ze een positieve houding ten opzichte van leren en ontdekken.

Kortom, de SES Krimpfolie set is niet alleen een leuke knutselactiviteit, maar ook een effectieve manier om educatieve vaardigheden te bevorderen bij kinderen. Door het gebruik van krimpfolie wordt hun fijne motoriek, oog-hand coördinatie, ruimtelijke vaardigheden en cognitieve vaardigheden gestimuleerd. Daarnaast biedt de interactieve en creatieve benadering van de set een positieve leerervaring voor kinderen, waarbij ze plezier hebben in het ontdekken en leren. Dus als je op zoek bent naar een knutselpakket dat educatief verantwoord is en tegelijkertijd voor de nodige magie zorgt, dan is de SES Krimpfolie set zeker een aanrader.

Educatieve-sfeerfoto1
.

Voor speciale gelegenheden

Creëer cadeaus met magie!

In ons onderzoek hebben we het SES Krimpfolie knutselpakket getest om te zien of het geschikt is voor dergelijke gelegenheden. De eigenschappen van dit pakket bieden veel mogelijkheden om creatieve en unieke cadeaus te maken.

De magische werking van krimpfolie is een interessant aspect van dit knutselpakket. Door de figuren over te trekken, in te kleuren en vervolgens in de oven te plaatsen, kunnen kinderen de transformatie van de folie van dichtbij meemaken. Het is een betoverend proces om te zien hoe de figuren 7 keer kleiner en 7 keer dikker worden. Dit zorgt ervoor dat de creaties extra speciaal en uniek zijn, waardoor ze perfect zijn voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen en feestdagen.

Eén van de hoogtepunten van het SES Krimpfolie knutselpakket is het maken van een eigen ridderkasteel. Met behulp van de bijgeleverde instructies en overtrekvellen kunnen kinderen de ridderfiguren eenvoudig maken. Nadat de figuren uit de oven zijn gekrompen, kunnen ze worden geplaatst in de 16 houders die bij het pakket worden geleverd. Het enige wat nog ontbreekt is het kasteel zelf, dat eenvoudig kan worden uitgeknipt uit de verpakking. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om hun eigen fantasierijke verhaal te creëren met het ridderthema.

Al met al is het SES Krimpfolie knutselpakket een fantastische keuze voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, feestdagen en andere bijzondere momenten. De magische werking van de krimpfolie, gecombineerd met het maken van een eigen ridderkasteel, zorgt voor een unieke creatieve ervaring. Kinderen kunnen met trots hun zelfgemaakte cadeaus presenteren en de ontvangers zullen onder de indruk zijn van de originaliteit en de moeite die erin gestoken is. Dit knutselpakket is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een creatief en betekenisvol cadeau.

.

Kwaliteit van knutselmateriaal

Professionele knutselresultaten met kwaliteitsmateriaal!

De kwaliteit van knutselmateriaal is van groot belang bij het beoordelen van een knutselpakket. Bij de SES Krimpfolie hebben we dan ook uitgebreid getest hoe duurzaam en hoogwaardig de materialen zijn die in het pakket zitten.

Om te beginnen hebben we gekeken naar de krimpfolie zelf. Deze magische folie wordt maar liefst 7 keer kleiner en 7 keer dikker wanneer het in de oven wordt geplaatst. Tijdens het testen waren we onder de indruk van de kwaliteit en stevigheid van de folie. Het krimpte gelijkmatig en behield zijn vorm, zonder scheuren of vervormingen. Dit zorgde ervoor dat de uiteindelijke figuren er zeer professioneel uitzagen.

Daarnaast is ook het knippen van het stoere ridderkasteel uit de verpakking een belangrijk onderdeel van de kwaliteitstest. De verpakking is stevig en gemakkelijk te knippen, waardoor het kasteel netjes en nauwkeurig kan worden uitgesneden. De foam houdertjes die bij het pakket worden geleverd om de figuren op te plaatsen zijn van goede kwaliteit en stevig genoeg om alle figuren veilig op hun plek te houden.

Kortom, tijdens het testen van de SES Krimpfolie hebben we kunnen concluderen dat de materialen in het knutselpakket van hoge kwaliteit en duurzaamheid zijn. De krimpfolie krimpt gelijkmatig en behoudt zijn vorm, terwijl het knippen van het ridderkasteel gemakkelijk en nauwkeurig gaat. De foam houdertjes zijn stevig en veilig voor alle figuren. Met dit knutselpakket ben je verzekerd van hoogwaardige materialen en eindresultaten die er professioneel uitzien.

.

Geschiktheid voor verschillende leeftijdsgroepen

Knutselen voor alle leeftijden!

Voor kleuters: Het knutselpakket van SES Krimpfolie biedt een geweldige knutselervaring voor kleuters. Met de eenvoudige instructies en overtrekvellen met vrolijke ridderfiguren, kunnen kleuters gemakkelijk leren hoe ze hun eigen kasteel kunnen maken. Het proces van het kleuren en plaatsen van de figuren op de krimpfolie maakt gebruik van hun fijne motoriek en stimuleert hun creativiteit. Het fascinerende deel komt wanneer de krimpfolie de oven ingaat en ze getuige kunnen zijn van de “magische” transformatie. Het eindresultaat, een klein en dik figuurtje, zal kleuters verwonderen en trots maken op hun creatie.

Voor basisschoolkinderen: Basisschoolkinderen zullen genieten van de uitdagingen en mogelijkheden die het SES Krimpfolie knutselpakket biedt. Met meer gedetailleerde overtrekvellen en een grotere variatie aan ridderfiguren, kunnen ze hun artistieke vaardigheden verder ontwikkelen. Het proces van het knippen en kleuren van de figuren, en het precies plaatsen ervan op de krimpfolie, zal hun verfijnde motoriek en aandacht voor detail aanspreken. Met het eindresultaat kunnen ze pronken met hun kasteel en ridderfiguren, en laten zien hoeveel ze hebben geleerd en bereikt.

Voor tieners: Tieners kunnen hun creatieve kant volledig uiten met het SES Krimpfolie knutselpakket. Hoewel het thema van het ridderkasteel misschien wat kinderachtig lijkt, biedt dit juist een geweldige uitdaging voor tieners om hun eigen draai aan het knutselproject te geven. Ze kunnen de figuren personaliseren, nieuwe ontwerpen maken en zelfs hun eigen achtergrond creëren. Het proces van het maken van gedetailleerde ontwerpen en het experimenteren met verschillende kleurtechnieken zal hun artistieke vaardigheden en creativiteit verder ontwikkelen. Het resultaat zal een uniek en indrukwekkend kunstwerk zijn waar ze trots op kunnen zijn.

.

Prijs-kwaliteitverhouding

Magisch plezier, prijs waardig!

Vandaag bekijken we de SES Krimpfolie. Deze set belooft een magische ervaring met krimpfolie, waarbij je je eigen ridderkasteel kunt maken. Maar levert het pakket ook echt waar voor je geld?

De SES Krimpfolie is een pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om je eigen kasteel met ridders te maken. Het wordt geleverd met instructies en overtrekvellen met alle ridderfiguren die je nodig hebt. Dit is erg handig omdat je zo niet zelf hoeft te tekenen, maar direct aan de slag kunt met het inkleuren van de figuren. Het pakket belooft ook een magisch effect – zodra de figuren in de oven worden verwarmd, zullen ze krimpen en dikker worden. Dit belooft een spannende ervaring te worden!

Een ander pluspunt van de SES Krimpfolie is de bijgeleverde foam houdertjes. Deze houdertjes maken het makkelijk om alle figuurtjes op te plaatsen zodra ze klaar zijn. Zo kun je je creaties mooi tentoonstellen en ermee spelen. Maar er is één probleem – het kasteel ontbreekt! Gelukkig kun je dit eenvoudig uit de verpakking knippen, maar het zou fijner zijn geweest als er ook een voorgesneden kasteel was meegeleverd.

Al met al biedt de SES Krimpfolie een leuke en creatieve activiteit voor kinderen. De prijs-kwaliteitverhouding is redelijk, gezien de hoeveelheid materialen die worden meegeleverd en het magische effect van de krimpfolie. Echter, het ontbreken van een voorgesneden kasteel is een kleine teleurstelling. Desondanks zal dit knutselpakket zeker voor veel plezier zorgen en de creativiteit van kinderen stimuleren.

.

SES Krimpfolie kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het knutselpakket van SES Krimpfolie is een absolute aanrader. De eenvoudige processtappen zorgen voor verbluffende resultaten, waarbij de figuurtjes maar liefst zeven keer krimpen en dikker worden. Dit creëert een uniek en charmant effect dat de verbeelding van kinderen prikkelt. Bovendien biedt het pakket niet alleen een creatieve activiteit, maar ook een educatieve ervaring waarbij kinderen leren over het concept van warmte en hoe het de eigenschappen van materialen kan veranderen. Door te knutselen met krimpfolie ontwikkelen kinderen ook hun fijne motoriek, hand-oog coördinatie en geduld. Daarnaast biedt het pakket een interactieve speelervaring, waarbij de figuurtjes veilig kunnen worden bewaard in de bijgeleverde foam houdertjes.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo