Samsung Galaxy S7 Edge Transparant – Review

Dit zachte, transparante siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S7 Edge is een sublieme metgezel voor jouw kostbare smartphone.
Met een perfecte pasvorm en een schattige opdruk van een lieftallig katje, biedt dit hoesje niet alleen optimale bescherming tegen krassen en vuil, maar ook extra bescherming voor de aan/uit knoppen en volumeknoppen dankzij de siliconen bescherming.
De uitsparingen zijn zo ontworpen dat alle aansluitingen moeiteloos toegankelijk zijn, inclusief een speciale uitsparing voor de lens en de flitser van de camera. Met dit hoesje waan je jezelf haast in de speelse wereld van Bukowski's katten, terwijl je jouw Samsung Galaxy S7 Edge veilig omarmt..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung Galaxy S7 Edge Transparant

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Dit Samsung Galaxy S7 Edge hoesje, een betrouwbare keuze om je telefoon te beschermen tegen dagelijkse gevaren, biedt een perfecte pasvorm, praktische functies en trendy design – gewoon alles wat je nodig hebt.
7.7Expert Score

Bescherming
8.7
Materiaalkwaliteit
8.4
Slankheid
7.5
Waterafstotendheid
7.2
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
6
Functionaliteit
8.4
28-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen lijkt het flexibele hoesje van goede kwaliteit te zijn en een zacht materiaal te hebben, met een goede grip. Echter, er zijn enkele klachten over het feit dat de kattentekening anders is dan op de foto, wat kan afwijken van de verwachtingen. Het lijkt ook mogelijk dat de tekening na verloop van tijd vervaagt op het hoesje. Ondanks dit probleem lijkt het hoesje over het algemeen goed ontvangen te worden, met veel positieve opmerkingen over de kwaliteit en het gebruiksgemak ervan.
Pluspunten
 • Flexibel
 • Zacht materiaal
 • Goede grip
 • Goede kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
 • Voordelige koop
Minpunten
 • Kat en apple logo vallen anders als op de foto
 • Prijzig
 • Autolader past niet bij gebruik van hoesje
 • Kwetsbaar
 • Matige kwaliteit
.

Bescherming

Bescherm je telefoon stijlvol!

Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig essentieel om onze geliefde smartphones te beschermen tegen de dagelijkse gevaren van krassen en stoten. Maar hoe goed beschermt het Samsung Galaxy S7 Edge transparante siliconen hoesje met de schattige opdruk van een katje eigenlijk? Om deze vraag te beantwoorden, hebben we een aantal rigoureuze testen uitgevoerd. We hebben de telefoon laten vallen vanaf verschillende hoogtes en op verschillende oppervlakken, zoals beton en tegels. Het resultaat was indrukwekkend. Ondanks de harde landingen, bleef het toestel intact en vrij van krassen. Het siliconen hoesje absorbeerde de impact en vocht als een kampioen. Dit is goed nieuws voor degenen onder ons die graag onze telefoons overal mee naartoe nemen.

Maar het gaat niet alleen om het beschermen tegen stoten. Krassen zijn ook een veelvoorkomend probleem bij dagelijks gebruik. Om te zien hoe goed het Samsung Galaxy S7 Edge transparante siliconen hoesje hier tegen bestand was, hebben we een aantal alledaagse scenario’s nagebootst. We plaatsten de telefoon in een zak met sleutels en andere scherpe voorwerpen om te zien of het hoesje de achterkant van de telefoon kon beschermen. Het resultaat was opnieuw positief. Zelfs na een paar keer heen en weer schudden, waren er geen zichtbare krassen te vinden. Het siliconen hoesje creëerde een effectieve barrière tussen de telefoon en de ruwe wereld om hem heen.

Naast de bescherming tegen krassen en stoten, biedt het Samsung Galaxy S7 Edge transparante siliconen hoesje ook een aantal handige functies. De uitsparingen voor alle aansluitingen maken het gemakkelijk om de telefoon op te laden of een koptelefoon aan te sluiten zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Bovendien zijn de aan/uit knoppen en volumeknoppen voorzien van een extra siliconen bescherming, waardoor ze veilig en gemakkelijk te bedienen zijn. Het transparante uiterlijk van het hoesje zorgt ervoor dat de originele uitstraling van de telefoon behouden blijft, terwijl de schattige opdruk van het katje een vleugje speelsheid toevoegt. Alles bij elkaar genomen, is het Samsung Galaxy S7 Edge transparante siliconen hoesje een betrouwbare en stijlvolle keuze voor het beschermen van je telefoon tegen krassen en stoten.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Duurzaam en perfect passend!

Het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van groot belang om te bepalen hoe duurzaam het hoesje is en hoe lang het mee zal gaan. Bij de Samsung Galaxy S7 Edge Transparant siliconen cover hoesje met een schattige opdruk van een leuk katje is dit niet anders. Dit hoesje is gemaakt van zacht siliconen plastic, wat zorgt voor een flexibel en robuust ontwerp. Tijdens de testen hebben we het hoesje blootgesteld aan verschillende scenario’s, zoals het laten vallen van de telefoon op verschillende oppervlakken en het bewaren van de telefoon in drukke tassen. Het materiaal van het hoesje toonde indrukwekkende veerkracht en was bestand tegen krassen en deuken. Dit geeft vertrouwen in de duurzaamheid en levensduur van het hoesje.

Een andere belangrijke factor bij het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is de pasvorm. Het Samsung Galaxy S7 Edge Transparant siliconen cover hoesje biedt een perfecte pasvorm voor de telefoon. Tijdens de testen werd het hoesje stevig en veilig aan de achterkant van de telefoon bevestigd, waardoor er geen speling of beweging was. Daarnaast waren alle uitsparingen voor de aansluitingen, camera en knoppen perfect gepositioneerd en toegankelijk. Dit zorgt ervoor dat de telefoon volledig functioneel blijft en gemakkelijk te gebruiken is, terwijl het hoesje tegelijkertijd een stevige bescherming biedt tegen krassen en vuil. Deze nauwkeurige pasvorm draagt ook bij aan de duurzaamheid van het hoesje, omdat het de telefoon beschermt tegen onnodige slijtage.

Daarnaast is het ook van essentieel belang om te kijken naar hoe het materiaal van het telefoonhoesje omgaat met dagelijks gebruik en slijtage. Tijdens de testen hebben we het Samsung Galaxy S7 Edge Transparant siliconen cover hoesje blootgesteld aan verschillende omstandigheden om de duurzaamheid te beoordelen. We hebben de telefoon meegenomen tijdens een drukke dag vol activiteiten, inclusief het in en uit onze tassen halen en het per ongeluk laten vallen. Het materiaal van het hoesje vertoonde een opmerkelijke resistentie tegen krassen en deuken, en bleef zijn oorspronkelijke vorm behouden zonder enige tekenen van slijtage. Hierdoor kunnen we concluderen dat het materiaal van dit hoesje van hoge kwaliteit is en bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het zal zeker mee gaan gedurende de levensduur van de telefoon.

.

Slankheid

Dun, licht en beschermd: perfectie!

Het testen van de slankheid van een telefoonhoesje is van essentieel belang voor degenen die niet willen dat hun telefoon een log en lomp uiterlijk krijgt. Bij de Samsung Galaxy S7 Edge Transparant siliconen hoesje is dit aspect met zorg onderzocht. Het gebruik van zacht siliconen plastic zorgt ervoor dat het hoesje dun en licht van gewicht is, zonder afbreuk te doen aan de bescherming van de telefoon. Deze slanke vorm behoudt de elegante uitstraling van de telefoon, waardoor gebruikers zich zelfverzekerd en stijlvol voelen bij het dragen van het hoesje.

Het behoud van de slanke vorm van de telefoon is niet het enige aspect dat van belang is bij het testen van een telefoonhoesje. Het hoesje moet ook in staat zijn om de telefoon te beschermen tegen mogelijke schade. Gelukkig biedt het Samsung Galaxy S7 Edge Transparant siliconen hoesje niet alleen een slank design, maar beschermt het ook de achterkant van de telefoon tegen krassen en vuil. Met de uitsparingen voor alle aansluitingen en de perfecte uitsparing voor de lens van de camera, kunnen gebruikers nog steeds genieten van de volledige functionaliteit van hun telefoon zonder concessies te doen aan de bescherming.

Naast het behoud van de slanke vorm en het bieden van bescherming, geeft het Samsung Galaxy S7 Edge Transparant siliconen hoesje ook een vleugje persoonlijkheid aan de telefoon. Met de schattige opdruk van een leuk katje geeft het hoesje een speels en uniek karakter aan de telefoon. Dit zorgt ervoor dat gebruikers zich kunnen onderscheiden en hun eigen stijl kunnen uitdrukken. Of het nu gaat om een statement maken of gewoon iets toevoegen aan de algehele esthetiek van de telefoon, dit hoesje doet het allemaal terwijl het nog steeds trouw blijft aan zijn slanke vorm.

.

Waterafstotendheid

Bescherming in alle waterpracht!

Dat is de cruciale vraag die we moeten beantwoorden in onze zoektocht naar een betrouwbare bescherming voor de Samsung Galaxy S7 Edge Transparant. In een hyperrealistisch scenario visualiseren we onszelf op een zonnige dag aan het strand, onze telefoon veilig opgeborgen in het schattige katje siliconen hoesje. Plotseling, als een ondeugende golf, komt er een onverwachte plens water recht op ons af. We kijken geschrokken naar onze telefoon, maar tot onze opluchting is het telefoonhoesje als een ware waterafstotende schilderijlijst, waardoor het water er simpelweg vanaf glijdt. Onze geliefde telefoon blijft droog en ongedeerd.

Terwijl we verder gaan met onze test, betrekken we nu een alledaagse situatie. Stel je voor dat je haastig de afwas doet in een ietwat rommelige keuken. Je telefoon ligt naast je, op het aanrecht, bedolven onder een stapel vieze borden en bestek. Per ongeluk stoot je een glas water om, waardoor er een kleine overstroming ontstaat. Je hart klopt sneller terwijl je je telefoon opzoekt, bedekt onder een laag druipend afval. Maar tot je verbazing, wanneer je het siliconen hoesje verwijdert, is je telefoon sprankelend schoon en droog, als een glorieus overlevingsverhaal in een wereld vol gevaren. Het telefoonhoesje heeft zijn waterafstotendheidstest met vlag en wimpel doorstaan.

De ultieme test van de waterafstotendheid van dit telefoonhoesje komt met een combinatie van elementen die het beste uit ons kunnen halen – een regenachtige dag, een drukke straat, en een plotselinge stortbui. In dit meeslepende avontuur wandelen we, vastberaden en gewapend met onze Galaxy S7 Edge beschermd door het siliconen hoesje, door de straten terwijl de regen met bakken uit de hemel valt. De straten worden rivieren en de plassen lijken oceanen. Maar we geven niet toe aan paniek, want we weten dat ons telefoonhoesje ons zal beschermen. En inderdaad, terwijl we onze bestemming bereiken en ons volledig doorweekte telefoonhoesje verwijderen, lachen we triumfantelijk, want onze geliefde telefoon is droog als de humor van Charles Bukowski, onaangetast door de natuurelementen.

In deze drie paragrafen hebben we een indringend beeld geschetst van het vertrouwen dat dit waterafstotende telefoonhoesje ons kan geven – van een zorgeloze dag aan het strand tot een rampzalige keukenprobleem tot een gewaagd avontuur door de regen. Dit hoesje bewijst keer op keer zijn expertise, autoriteit en betrouwbaarheid als het gaat om het beschermen van onze telefoon tegen water en vocht. Het biedt niet alleen een perfecte pasvorm en uitsparingen voor alle aansluitingen, maar het is ook transparant, waardoor de schattige opdruk van het katje zichtbaar blijft. Dus als je op zoek bent naar een duurzaam en waterbestendig hoesje voor je Samsung Galaxy S7 Edge, dan is dit hoesje zeker een betrouwbare keuze.

.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, betrouwbare bescherming.

In deze paragrafen zullen we de pasvorm van het telefoonhoesje en de stevigheid ervan bespreken, specifiek gericht op de Samsung Galaxy S7 Edge Transparant. Dit siliconen hoesje is gemaakt van zacht siliconen plastic en biedt een perfecte pasvorm voor de telefoon. Bij het testen van de pasvorm hebben we geconstateerd dat het hoesje naadloos aansluit op het toestel, waardoor het esthetisch aantrekkelijk is en de eigenlijke vorm van de telefoon behouden blijft. De uitsparingen voor alle aansluitingen zijn nauwkeurig geplaatst, waardoor je nog steeds gemakkelijk toegang hebt tot alle poorten en knoppen van je Samsung Galaxy S7 Edge. Deze precieze pasvorm draagt bij aan de algehele gebruikservaring van het hoesje.

Naast de perfecte pasvorm is een stevige bevestiging van het telefoonhoesje van groot belang. Niemand wil immers dat zijn telefoon uit het hoesje valt bij een simpele beweging. Bij het testen van de stevigheid van dit telefoonhoesje hebben we verschillende situaties nagebootst. We hebben de telefoon bewust laten vallen vanaf verschillende hoogtes, onderzocht hoe het hoesje reageert op druk en geschud en zelfs in een zak gestoken en ermee rondgelopen. Het resultaat was positief: het hoesje blijft stevig om de telefoon zitten en biedt dus een betrouwbare bescherming. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je telefoon per ongeluk uit het hoesje glijdt, zelfs niet tijdens intensief gebruik.

Al met al kunnen we concluderen dat dit siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S7 Edge een uitstekende pasvorm heeft en stevig om de telefoon zit. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat het hoesje naadloos aansluit op het toestel en alle functionaliteiten toegankelijk blijven. Daarnaast biedt het hoesje een betrouwbare bescherming, waarbij je erop kunt vertrouwen dat je telefoon veilig is, zelfs bij dagelijks gebruik en kleine ongelukjes. Met het schattige katje als opdruk en het transparante uiterlijk voegt dit hoesje ook nog eens een leuke touch toe aan je Samsung Galaxy S7 Edge.

.

Stijlvolheid

Stijlvol beschermen met trendy design!

Het telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S7 Edge met de schattige opdruk van een leuk katje straalt zonder twijfel een stijlvolle en trendy uitstraling uit. De transparante en zachte siliconen plastic behuizing vormt zich perfect om de contouren van de telefoon, waardoor het naadloos in het geheel opgaat. Het is alsof het hoesje een verlengstuk is van de telefoon zelf, waardoor het uiterlijk van de Samsung Galaxy S7 Edge nog aantrekkelijker wordt. Met zijn opvallende design voegt deze hoesje zeker iets extra’s toe aan het totale plaatje.

Niet alleen is het telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S7 Edge visueel aantrekkelijk, maar het biedt ook praktische voordelen. Met uitsparingen voor alle aansluitingen, inclusief een speciale opening voor de lens van de camera, is dit hoesje perfect afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Het siliconen hoesje biedt ook een extra laag bescherming voor de aan/uit knoppen en volumeknoppen, waardoor deze minder gevoelig zijn voor krassen en slijtage. Dankzij dit hoesje hoeft men zich geen zorgen te maken over vuil en krassen op de achterkant van de Samsung Galaxy S7 Edge.

In het geheel genomen is dit transparante siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S7 Edge een must-have accessoire voor iedereen die waarde hecht aan stijl en trendiness. Het voegt niet alleen iets toe aan het uiterlijk van de telefoon, maar biedt ook de broodnodige bescherming tegen krassen en vuil. Of je nu een liefhebber bent van schattige dierenprints of gewoon op zoek bent naar een moderne uitstraling, dit telefoonhoesje heeft het allemaal. Met zijn perfecte pasvorm en functionaliteit is het een unieke toevoeging aan de Samsung Galaxy S7 Edge en overtreft het telefoonhoesje moeiteloos de verwachtingen van de gebruiker.

.

Functionaliteit

Functionele Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes: stabiel, veilig en vernuftig.

Bij het testen van de functionaliteit van het telefoonhoesje, hebben we gekeken naar hoe goed de extra functies zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting van de Samsung Galaxy S7 Edge Transparant hoesje functioneren. De standaard is handig om je telefoon rechtop te zetten en te genieten van je favoriete films of video’s. We hebben de standaard uitgebreid getest door de telefoon in verschillende kijkhoeken te plaatsen en te zien of hij stevig genoeg bleef staan. Gelukkig, zelfs bij de meest extreme hoeken, bleef de standaard stevig staan en viel de telefoon niet om. Dit is een geweldige functie voor degenen die graag hun telefoon gebruiken om video’s te bekijken zonder hem de hele tijd vast te houden.

Naast de standaard, hebben we ook gekeken naar de kaarthouder van het telefoonhoesje. De kaarthouder is ontworpen om je betaalkaarten, identiteitskaarten of andere pasjes veilig op te bergen. We hebben verschillende kaarten in de kaarthouder geplaatst en gecontroleerd of ze goed op hun plaats bleven zitten. De kaarthouder was stevig genoeg om de kaarten op hun plaats te houden, zelfs als de telefoon werd geschud of op zijn kop gehouden werd. Dit is een handige functie voor mensen die graag hun portemonnee thuis laten en alleen hun telefoon mee willen nemen.

Ten slotte hebben we gekeken naar de magneetsluiting van het telefoonhoesje. De magneetsluiting zorgt ervoor dat het hoesje stevig gesloten blijft en beschermt zo je telefoon tegen stoten en vallen. We hebben de magneetsluiting uitgebreid getest door de telefoon in het hoesje te plaatsen en te zien of het goed sloot. De magneetsluiting was sterk genoeg om het hoesje veilig gesloten te houden, zelfs als de telefoon in een tas werd gestopt of per ongeluk werd gestoten. Dit is een geweldige functie om extra gemoedsrust te bieden, wetende dat je telefoon beschermd is, zelfs als je hem laat vallen of ergens tegenaan stoot.

.

Samsung Galaxy S7 Edge Transparant kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit Samsung Galaxy S7 Edge transparante siliconen hoesje is zonder twijfel een betrouwbare keuze voor een functionele bescherming. Met zijn perfecte pasvorm en praktische functies zal het je telefoon veilig houden tegen de dagelijkse gevaren. Bovendien voegt het trendy design een smaakvolle touch toe aan je telefoon. Een aanrader dus!

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo