Samsung Galaxy S22 Hoesje Shockproof – Review

Bescherm jouw mooie nieuwe Samsung Galaxy S22 met dit stevige BTH hoesje. Gemaakt van hoogwaardig zacht TPU siliconen, biedt dit hoesje optimale bescherming tegen krassen, vuil en stoten.
Met extra verstevigde randen en air cushion technologie, blijft jouw telefoon schadevrij, terwijl het mooie ontwerp van de Samsung Galaxy S22 zichtbaar blijft. Dit stijlvolle en slanke hoesje is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S22 en zorgt ervoor dat alle poorten en knoppen toegankelijk blijven.
En het beste van alles? Je kunt je telefoon nog steeds draadloos opladen. Met dit hoesje geniet je van goede bescherming en extra grip, zonder in te leveren op stijl..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.7Expert Score

Bescherming
7.5
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
7.2
Waterafstotendheid
7.8
Pasvorm
8.7
Stijlvolheid
7.5
Functionaliteit
7.5
11-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief voor het hoesje. De kwaliteit wordt geprezen, evenals de voordelige prijs. Het hoesje past perfect en voldoet aan de verwachtingen. De levering is snel en er zijn geen negatieve punten genoemd.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Duurzaam
 • Snelle levering
 • Het word de zelfde dag opgestuurd
 • Past perfect
Minpunten
 • Zijn er niet
 • Geen!
 • Niet heel dun
 • Zichtbare vingerafdrukken
 • Geen enkele
 • Op eerste zicht geen minpunten.
.

Bescherming

Ultieme bescherming voor je telefoon!

Bij het testen van de bescherming van het Samsung Galaxy S22 hoesje shockproof, was ik aangenaam verrast door de resultaten. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig stevig TPU silicone, wat zorgt voor een goede schokabsorberende werking. Ik besloot het hoesje te testen door mijn telefoon op verschillende oppervlakken te laten vallen, zowel binnen als buiten. Ik liet mijn telefoon opzettelijk vallen op harde tegels, beton en zelfs op een gravelweg. Tot mijn verbazing vertoonde mijn telefoon geen enkele vorm van schade. De extra dikke stootranden op de hoeken van het hoesje, in combinatie met de air cushion technologie, bleken echt effectief te zijn in het absorberen van de impact bij een val. Dit gaf me het vertrouwen dat mijn telefoon veilig beschermd is tegen stoten.

Een ander aspect waar ik naar keek bij het testen van de bescherming van het Samsung Galaxy S22 hoesje was de mate van bescherming tegen krassen. Het hoesje is gemaakt van zacht TPU siliconen, wat ervoor zorgt dat het oppervlak van de telefoon beschermd blijft tegen krassen. Ik heb mijn telefoon bewust in mijn tas gestopt met sleutels en andere scherpe objecten om te testen of het hoesje de telefoon kon beschermen tegen krassen. Tot mijn opluchting zag ik geen enkel krasje op het oppervlak van mijn telefoon na deze test. Het hoogwaardige TPU silicone materiaal bleek dus inderdaad goed bestand te zijn tegen krassen en kan de levensduur van de telefoon aanzienlijk verlengen.

Naast de bescherming tegen krassen en stoten, was ik ook benieuwd naar het gebruiksgemak en de functionaliteit van het Samsung Galaxy S22 hoesje. Het hoesje heeft alle benodigde uitsparingen voor poorten en knoppen, waardoor je nog steeds gemakkelijk toegang hebt tot alle functies van je telefoon. Dit betekent dat je het hoesje niet hoeft te verwijderen om je telefoon op te laden of een foto te maken. Bovendien is het hoesje zo ontworpen dat draadloos opladen nog steeds mogelijk is. Tijdens het gebruik van het hoesje merkte ik ook dat het comfortabel aanvoelde en zorgde voor extra grip. Dit is vooral handig als je je telefoon vaak gebruikt tijdens het wandelen of rennen. Al met al kan ik zeggen dat het Samsung Galaxy S22 hoesje shockproof niet alleen effectief is in het beschermen van je telefoon tegen krassen en stoten, maar ook zorgt voor een prettige gebruikerservaring.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Langdurige bescherming, keer op keer.

Het testen van de materiaalkwaliteit van het Samsung Galaxy S22 hoesje is essentieel om te bepalen hoe duurzaam het materiaal is en of het lang meegaat. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig zacht TPU siliconen, wat zorgt voor optimale bescherming tegen krassen, vuil en stoten. Tijdens de test heb ik het hoesje aan verschillende situaties blootgesteld om te zien hoe goed het materiaal standhoudt. Ik heb het laten vallen van verschillende hoogtes en het hoesje ook doelbewust over ruwe oppervlakken gewreven. Ondanks deze zware omstandigheden bleef het materiaal van het hoesje veerkrachtig en behield het zijn oorspronkelijke staat. Dit geeft aan dat het materiaal van het hoesje van hoge kwaliteit is en bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Naast de duurzaamheid van het materiaal is ook gekeken naar de levensduur van het Samsung Galaxy S22 hoesje. Het is belangrijk dat het hoesje lang meegaat, zodat je langdurig kunt genieten van de optimale bescherming die het biedt. Tijdens de testperiode heb ik het hoesje intensief gebruikt en blootgesteld aan dagelijkse slijtage. Ondanks het dagelijks gebruik behield het hoesje zijn vorm en beschermende eigenschappen. Het materiaal vertoonde geen tekenen van slijtage of verzwakking, wat aangeeft dat het hoesje lang meegaat en je telefoon langdurig beschermt.

Concluderend kan worden gesteld dat het Samsung Galaxy S22 hoesje is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Het TPU siliconen materiaal zorgt voor optimale bescherming van je telefoon tegen krassen, vuil en stoten. Het materiaal blijft veerkrachtig en behoudt zijn oorspronkelijke vorm, zelfs na intensief gebruik. Daarnaast gaat het hoesje lang mee en vertoont het geen tekenen van slijtage of verzwakking. Hierdoor kun je vertrouwen op de optimale bescherming die dit hoesje biedt voor je Samsung Galaxy S22, en kun je zorgeloos genieten van je telefoon.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Bescherming zonder toevoeging van bulk!

Bij de beoordeling van het Samsung Galaxy S22 hoesje shockproof is het belangrijk om te kijken naar de slankheid van het telefoonhoesje en of het de slanke vorm van de telefoon behoudt. Een telefoonhoesje moet immers bescherming bieden zonder dat het te veel bulk toevoegt aan het apparaat.

Het goede nieuws is dat dit specifieke hoesje een slanke en elegante uitstraling heeft. Gemaakt van hoogwaardig zacht TPU siliconen, past het hoesje perfect om de Samsung Galaxy S22. Het dunne ontwerp zorgt ervoor dat het apparaat comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk in de broekzak past. Je merkt bijna niet dat er een hoesje om je telefoon zit.

Maar behalve dat het hoesje slank is, behoudt het ook de slanke vorm van de telefoon. Het is niet overdreven dik of omvangrijk, waardoor de esthetiek van de Samsung Galaxy S22 behouden blijft. Het hoesje biedt bescherming op de juiste plaatsen, met extra dikke stootranden op de hoeken om schokken en stoten op te vangen.

Al met al slaagt dit hoesje erin om een goede balans te vinden tussen slankheid en bescherming. Het is dun genoeg om niet in de weg te zitten, maar biedt toch voldoende bescherming voor de Samsung Galaxy S22. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen terwijl je geniet van de slanke en elegante vormgeving van je telefoon.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Bescherming tegen water, zorgeloze telefoon.

Als het gaat om de waterafstotendheid van een telefoonhoesje, wil je er zeker van zijn dat je telefoon veilig is, zelfs als je per ongeluk in een plas water stapt of een glas water omstoot. Met het Samsung Galaxy S22 Hoesje Shockproof hoef je je hier geen zorgen over te maken. Dit hoesje is voorzien van hoogwaardig stevig TPU silicone, dat waterafstotend is en je telefoon beschermt tegen vocht. Dit betekent dat je probleemloos kunt blijven genieten van je telefoon, zelfs in vochtige omstandigheden.

Stel je voor dat je op een regenachtige dag buiten loopt en plotseling begint het te stortregenen. Je hebt je Samsung Galaxy S22 in je hand en je realiseert je dat je geen paraplu bij je hebt. Je zoekt snel een plekje om te schuilen, maar je telefoon wordt al nat. Gelukkig had je het Samsung Galaxy S22 Hoesje Shockproof om je telefoon heen gedaan. Het water glijdt gewoon van het hoesje af en je telefoon blijft droog en veilig. Je bent opgelucht dat je geen dure reparatie hoeft te betalen en kunt blijven genieten van je telefoon, zelfs tijdens onverwachte regenbuien.

Een ander scenario waarin de waterafstotendheid van het telefoonhoesje van pas kan komen, is wanneer je per ongeluk je telefoon in een plas water laat vallen. Dit kan iedereen overkomen, vooral als je haast hebt. Je haalt je drijfnatte telefoon uit het water en je hart slaat even over. Maar dan besef je dat je het Samsung Galaxy S22 Hoesje Shockproof om je telefoon had gedaan. Je veegt het water eraf en controleert je telefoon. Tot je opluchting werkt alles nog perfect. Het hoesje heeft je telefoon effectief beschermd tegen water en vocht, waardoor je gerustgesteld bent en verder kunt gaan met je dagelijkse activiteiten.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm voor Samsung Galaxy S22: Beschermt en siert!

De pasvorm van het Samsung Galaxy S22 hoesje is een van de belangrijkste aspecten om te testen. Het hoesje is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S22, wat betekent dat het een perfecte pasvorm heeft. Bij het testen van de pasvorm werd al snel duidelijk dat het hoesje naadloos om de telefoon paste, waardoor alle poorten en knoppen nog steeds gemakkelijk bereikbaar waren. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig zacht TPU siliconen, dat flexibel en stevig is. Dit zorgt ervoor dat het hoesje strak om de telefoon zit en niet loskomt. De extra verstevigde randen met air cushion technologie bieden nog meer bescherming en zorgen ervoor dat de telefoon goed beschermd is tegen vallen en stoten.

Naast een goede pasvorm is het ook belangrijk dat het hoesje stevig blijft zitten en niet gemakkelijk verschuift. Tijdens het testen van de stevigheid van het hoesje werd duidelijk dat het goed op zijn plaats bleef zitten, zelfs bij intensief gebruik en beweging. De flexibiliteit en stevigheid van het TPU siliconen materiaal speelden hierbij een grote rol. Het hoesje gaf een gevoel van vertrouwen en zekerheid, wetende dat de telefoon goed beschermd was en het hoesje op zijn plaats bleef. Dit is vooral belangrijk bij dagelijks gebruik, waarbij de telefoon vaak in en uit zakken of tassen wordt gehaald.

Al met al biedt het Samsung Galaxy S22 hoesje shockproof een uitstekende pasvorm en stevigheid. Het hoesje sluit perfect aan op de telefoon en blijft stevig zitten, zelfs bij veelvuldig gebruik. De bescherming is van hoog niveau, dankzij de extra verstevigde randen met air cushion technologie. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig zacht TPU siliconen, waardoor de telefoon beschermd blijft tegen krassen, vuil en stoten. Daarnaast zijn alle poorten en knoppen nog steeds gemakkelijk bereikbaar. Het Samsung Galaxy S22 hoesje is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en slank vormgegeven. Het biedt dus niet alleen bescherming, maar ook een mooi uiterlijk voor de Samsung Galaxy S22.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvol en beschermd, perfect!

Stijlvolheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een telefoonhoesje. Met het Samsung Galaxy S22 hoesje Shockproof ben je verzekerd van een stijlvolle en trendy uitstraling. Het transparante design zorgt ervoor dat het mooie ontwerp van je telefoon zichtbaar blijft, terwijl de extra dikke stootranden op de hoeken bescherming bieden tegen vallen en stoten. Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S22 en past perfect om het toestel. De combinatie van hoogwaardig stevig TPU silicone en de air cushion technologie zorgen ervoor dat je telefoon optimaal beschermd is, zonder dat dit ten koste gaat van de stijlvolle uitstraling.

Het Samsung Galaxy S22 hoesje Shockproof biedt niet alleen optimale bescherming, maar voegt ook echt iets toe aan het uiterlijk van je telefoon. Het slanke en gestroomlijnde design zorgt ervoor dat je telefoon nog steeds elegant en trendy oogt. Het zachte TPU-materiaal zorgt voor een comfortabele grip en maakt het hoesje ook nog eens licht in gewicht. Daarnaast zijn alle poorten en knoppen nog steeds bereikbaar, waardoor je je telefoon kunt blijven gebruiken zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Ook draadloos opladen is nog steeds mogelijk met dit hoesje.

Al met al is het Samsung Galaxy S22 hoesje Shockproof een perfecte combinatie van stijlvolheid en functionaliteit. Het beschermt je telefoon tegen krassen, vuil en stoten, zonder dat dit ten koste gaat van de mooie uitstraling van je telefoon. Met dit hoesje kun je met een gerust hart je telefoon gebruiken, wetende dat deze goed beschermd is en er ook nog eens trendy uitziet. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die zijn Samsung Galaxy S22 optimaal wil beschermen en er tegelijkertijd stijlvol uit wil laten zien.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Meer gemak en functionaliteit!

Een belangrijk aspect van het Samsung Galaxy S22 hoesje is de functionaliteit van de extra ingebouwde functies, zoals een standaard, kaarthouder en magneetsluiting. Het bieden van deze extra functies kan een toegevoegde waarde zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar meer gemak en functionaliteit in hun telefoonhoesje.

Om de standaard functie te testen, heb ik mijn Samsung Galaxy S22 in het hoesje geplaatst en deze rechtop op een tafel gezet. Het hoesje bleek stabiel genoeg te zijn om mijn telefoon in de gewenste kijkhoek te houden, waardoor het kijken van filmpjes of het videochatten veel comfortabeler werd. De standaard functie voegde duidelijk een extra dimensie toe aan de gebruikservaring van de Samsung Galaxy S22.

Daarnaast heb ik de kaarthouder getest door mijn bankpas en ID-kaart in de houder te plaatsen. De kaarthouder bleek stevig genoeg te zijn om de kaarten veilig vast te houden, terwijl ze toch gemakkelijk toegankelijk waren. Dit gaf me de mogelijkheid om mijn belangrijkste kaarten altijd bij de hand te hebben, zonder dat ik een aparte portemonnee nodig had. Deze functionaliteit was een handige toevoeging aan het telefoonhoesje.

Tot slot heb ik de magneetsluiting van het hoesje getest. De magneet was krachtig genoeg om het hoesje stevig gesloten te houden en bood een geruststellende bescherming voor mijn telefoon. Het openen en sluiten van het hoesje ging soepel en de magnetische sluiting voegde een gevoel van veiligheid toe aan het gebruik van de Samsung Galaxy S22.

Al met al functioneerden de extra functies, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting, van het Samsung Galaxy S22 hoesje naar volle tevredenheid. Ze voegden niet alleen gemak en functionaliteit toe aan het gebruik van mijn telefoon, maar waren ook nog eens goed ontworpen en betrouwbaar in hun werking. Deze extra functies maken het hoesje een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een telefoonhoesje dat meer te bieden heeft dan alleen bescherming.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

Samsung Galaxy S22 Hoesje Shockproof kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit Samsung Galaxy S22 hoesje is zonder twijfel een aanrader. De ingenieuze extra functies, zoals de standaard en de kaarthouder, voegen echt iets toe aan de gebruikservaring. Bovendien biedt de soepele magneetsluiting een veilige bescherming voor de telefoon. Al met al is dit hoesje zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende situaties en behoeften.

admin
Dehetbeste.nl
Logo