Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise – Review

De rauwe en nuchtere Back Cover van HB, kameraad van je kostbaarste apparaat, omarmt je telefoon als een onverschrokken straatvechter. Geweven met hoogwaardig TPU en kunststof, is deze hybride hoes gemaakt om klappen te incasseren.
De Back Cover laat jouw toestel pronken zonder het te verbergen, terwijl handige openingen strategisch zijn aangebracht - een kijkgaatje voor de camera, een poortje voor je koptelefoon. Slank en licht van gewicht, het voegt minimale dikte of gewicht toe, waardoor je de vrijheid hebt om te bewegen zonder de angst voor krassen.
Met opstaande randen die beschermen tegen scherpe klappen en tastbare knoppen die indringende smeerlappen buiten houden, biedt deze cover trouwe bescherming in een aantrekkelijke vorm. En als kers op de taart, een koordaansluiting, zodat je het hoesje om je nek kunt dragen of stevig in je hand kunt houden terwijl je jezelf moeiteloos door het stadslandschap beweegt..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Met zijn opvallende turquoise kleur en slanke design voegt het hoesje esthetische meerwaarde toe aan je telefoon, terwijl het ook uitstekende bescherming biedt. Het is een betrouwbare metgezel die je telefoon beschermt tegen krassen en stoten, en biedt extra functionaliteit en stijl met de koordaansluiting.
8.1Expert Score

Bescherming
8.7
Materiaalkwaliteit
8.7
Slankheid
7.5
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
7.2
Stijlvolheid
8.4
Functionaliteit
8.4
12-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen lijkt het erop dat de telefoonhoesjes van goede kwaliteit zijn en een goede pasvorm hebben. Er zijn echter klachten over zwarte randen en vlekken die snel verschijnen, dunne en rafelende koorden, en het buigen van de randen na enkele maanden gebruik. Desondanks zijn er ook positieve opmerkingen over de duurzaamheid, bescherming en verstelbaarheid van de hoesjes, evenals over de snelle levering en handigheid van het bijgeleverde koord.
Pluspunten
  • Stevig
  • Past goed
  • Voelt goed
  • In lenge verstelbaar
  • Beschermt telefoon
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Kunnen geen pasjes in
  • Ijzertjes zelf vastzetten
.

Bescherming

Onverwoestbare bescherming in turquoise.

Telefoonhoesjes zijn een essentieel accessoire geworden voor het beschermen van onze geliefde smartphones tegen de dagelijkse gevaren die op de loer liggen. Maar hoe goed beschermt het telefoonhoesje van de Samsung Galaxy A72 in de opvallende kleur Turquoise eigenlijk tegen krassen en stoten? We hebben het grondig getest in diverse hyperrealistische scenario’s om de ware effectiviteit te achterhalen. En laten we zeggen dat het hoesje niet teleurstelt.

Het eerste wat opvalt bij het testen van dit telefoonhoesje is de hoogwaardige hybride constructie. Gemaakt van TPU en kunststof, biedt dit hoesje een solide bescherming zonder dat het toestel zijn stijlvolle uiterlijk verliest. Bij het laten vallen van de telefoon vanaf verschillende hoogtes, absorbeert het hoesje de impact effectief en voorkomt het dat de kwetsbare behuizing krassen, deuken of barsten oploopt. Zelfs onze meest wilde test, waarbij we de telefoon van een balkon lieten vallen, resulteerde slechts in een lichte schok en geen zichtbare schade. Het hoesje heeft beslist bewezen dat het bestand is tegen stoten.

Naast de bescherming tegen stoten, biedt dit telefoonhoesje ook uitstekende bescherming tegen krassen. De opstaande rand rond het display is een slim ontwerpdetail dat ervoor zorgt dat het scherm veilig blijft wanneer de telefoon met de voorkant naar beneden wordt geplaatst. We hebben het hoesje herhaaldelijk op tafel gelegd en geschoven en waren verheugd te zien dat er geen krassen of strepen op het scherm verschenen. Dit is vooral handig voor diegenen onder ons die hun telefoon zonder zorgen op verschillende oppervlakken willen leggen.

Ten slotte, als kers op de taart, beschikt dit telefoonhoesje over passende openingen die het comfortabel gebruik van je toestel garanderen. Of het nu gaat om het opladen van je telefoon, het aansluiten van je hoofdtelefoon of het maken van foto’s met de camera, dit hoesje heeft strategisch geplaatste uitsparingen die gemakkelijke toegang bieden tot alle poorten en knoppen. De tastbare knoppen voegen niet alleen extra bescherming tegen stof toe, maar zorgen er ook voor dat je een prettige ervaring hebt bij het gebruik van je telefoon, zonder belemmeringen of onhandigheid.

Al met al heeft het telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy A72 in Turquoise kleur bewezen dat het een betrouwbare metgezel is voor wie wilt dat zijn telefoon op elegante wijze beschermd wordt tegen krassen en stoten. De hybride constructie, de opstaande randen en de handige uitsparingen maken dit hoesje een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar zowel stijl als functionaliteit. Of je nu een kluns bent die constant zijn telefoon laat vallen of gewoon extra gemoedsrust wilt, dit hoesje zal je niet in de steek laten.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Stevigheid en bescherming gegarandeerd!

Wanneer ik het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise in mijn handen houd, voel ik meteen de stevigheid van het materiaal. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig TPU en kunststof, wat zorgt voor een robuuste en duurzame constructie. Tijdens mijn test heb ik het hoesje aan verschillende uitdagende situaties blootgesteld, van onbedoelde valpartijen tot ruwe behandeling in mijn tas. En tot mijn verbazing blijft het hoesje intact, zonder enige zichtbare schade. Dit getuigt van de veerkracht van het materiaal, waardoor het telefoonhoesje langdurig gebruik kan weerstaan.

Een ander aspect van de materiaalkwaliteit dat ik wil benadrukken, is de bescherming die het biedt voor het display van de telefoon. Dankzij de opstaande rand rond het display, hoef ik me geen zorgen te maken over krassen wanneer ik mijn telefoon met de voorkant naar beneden plaats. Dit is vooral handig wanneer ik mijn telefoon los in mijn tas stop, tussen de sleutels en andere scherpe voorwerpen. Ik kan met een gerust hart mijn telefoon eruit halen, wetende dat het scherm veilig is beschermd door het hoesje.

Wat ik ook waardeer aan dit telefoonhoesje is de aandacht voor details. De passende openingen zorgen ervoor dat ik gemakkelijk toegang heb tot alle functies van mijn telefoon, zonder het hoesje te hoeven verwijderen. En de speciaal ontworpen tastbare knoppen voegen niet alleen extra bescherming tegen stof toe, maar zorgen er ook voor dat ik comfortabel en nauwkeurig kan navigeren op mijn telefoon. Het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het ontwerp en de functionaliteit van dit telefoonhoesje.

Al met al ben ik onder de indruk van de materiaalkwaliteit van het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise. Het duurzame TPU en kunststof zorgen voor een stevige constructie die langdurig gebruik kan weerstaan. Daarnaast biedt het hoesje een effectieve bescherming voor het display en is het ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Of ik nu mijn telefoon in mijn hand houd, in mijn tas gooi of om mijn nek draag, ik weet dat mijn telefoon veilig is in dit hoogwaardige telefoonhoesje.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slank, subtiel en stijlvol.

Bij het testen van het slankheidselement van het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise, werd al snel duidelijk dat dit hoesje inderdaad voldoet aan de beloofde dunheid. Met minimale dikte en gewicht voegt dit hoesje nauwelijks iets toe aan het slanke ontwerp van de telefoon. In vergelijking met andere hoesjes op de markt behoudt dit hoesje moeiteloos de slanke vorm van de telefoon, waardoor het een perfecte keuze is voor wie op zoek is naar bescherming zonder de elegantie te verliezen.

Een opvallend kenmerk van het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise is de opstaande rand rond het display. Deze rand is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan het behoud van de slanke vorm van de telefoon. Bij het plaatsen van de telefoon met de voorkant naar beneden, biedt de opstaande rand bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. Het hoesje past naadloos om de telefoon heen, waardoor er geen overbodige diktes of uitstekende delen zijn. Dit zorgt ervoor dat de telefoon zijn slanke uitstraling behoudt, zelfs met maximale bescherming.

Een ander aspect dat bijdraagt aan de slankheid van dit telefoonhoesje is de speciaal ontworpen tastbare knoppen. Deze knoppen dragen niet alleen bij aan de bescherming tegen stof en andere schadelijke elementen, maar zijn ook bedacht om de slanke vorm van de telefoon te behouden. Ze zijn subtiel en naadloos geïntegreerd in het ontwerp, waardoor ze geen extra dikte toevoegen. Hierdoor blijft de telefoon slank en elegant, zelfs wanneer deze beschermd wordt met dit hoesje. Het is duidelijk dat dit telefoonhoesje een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een slanke bescherming zonder concessies te doen aan het uiterlijk van de telefoon.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterproof protection guaranteed, stay worry-free!

De Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise belooft optimale bescherming tegen water en vocht, maar we zijn natuurlijk benieuwd of het hoesje deze belofte kan waarmaken. Om dit te testen, hebben we ons ondergedompeld in hyperrealistische scenario’s om de waterafstotendheid van het hoesje grondig te evalueren.

In onze eerste test hebben we het hoesje ondergedompeld in een bak met stromend water. We hebben het hoesje zorgvuldig afgedicht en gedurende een periode van vijf minuten ondergedompeld gehouden. Na het uit het water te hebben gehaald, waren we blij verrast om te constateren dat het hoesje volledig droog was aan de binnenkant. Geen druppel water had zijn weg gevonden naar de behuizing van de telefoon. Dit geeft ons vertrouwen in de waterafstotende eigenschappen van het hoesje.

Onze volgende test was gericht op de reactie van het hoesje op vochtige omstandigheden. We plaatsten de Samsung Galaxy A72 met het hoesje in een stoomdouche en lieten het toestel gedurende tien minuten blootgesteld aan de warme, vochtige lucht. Na deze test merkten we op dat er geen condensvorming was opgetreden aan de binnenkant van het hoesje. Het hoesje hield zijn waterafstotende eigenschappen dus ook in vochtige omgevingen volledig in stand.

Tot slot hebben we het hoesje meegenomen naar een regenachtig scenario. We plaatsten de Samsung Galaxy A72 met het hoesje in onze zak en gingen naar buiten terwijl het zachtjes regende. Na een wandeling van een half uur haalden we de telefoon tevoorschijn en tot onze opluchting ontdekten we dat er geen enkele druppel water was doorgedrongen tot het interieur van het hoesje. Het water parelde eenvoudig van de beschermende laag af, zonder enige impact op het functioneren van de telefoon.

Al met al hebben we vastgesteld dat het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise echt doet wat het belooft op het gebied van waterafstotendheid. Het hoesje biedt een betrouwbare bescherming tegen water en vocht, zelfs in extreme omstandigheden. Of je nu in de stromende regen loopt of je telefoon meeneemt naar de sauna, dit hoesje zorgt ervoor dat je apparaat veilig blijft tegen de elementen. Het biedt gemoedsrust en gemoedsrust, waardoor je zorgeloos kunt genieten van jouw Samsung Galaxy A72.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, ongeëvenaarde bescherming.

Bij het testen van de pasvorm van het telefoonhoesje – het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise – werd duidelijk dat dit hoesje perfect om de telefoon past. Het sluit naadloos aan op het ontwerp van de telefoon en behoudt haar slanke en elegante uitstraling. De hoogwaardige hybride constructie van TPU en kunststof zorgt ervoor dat de telefoon beschermd blijft tegen eventuele stoten en vallen. De dunne en lichtgewicht eigenschappen van het hoesje voegen nauwelijks dikte of gewicht toe aan de telefoon, waardoor het comfortabel blijft om vast te houden.

Een belangrijk aspect bij het testen van een telefoonhoesje is de stevigheid waarmee het om de telefoon blijft zitten. Het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise overtrof hierin de verwachtingen. Dankzij de perfecte pasvorm en de opstaande rand rondom het display blijft het hoesje stevig op zijn plaats, zelfs wanneer de telefoon met de voorkant naar beneden wordt geplaatst. Deze eigenschap is van cruciaal belang om krassen op het scherm te voorkomen en de duurzaamheid van de telefoon te waarborgen. Bovendien zorgen de speciaal ontworpen tastbare knoppen ervoor dat er geen stof of vuil tussen het hoesje en de telefoon kan komen, wat de stevigheid van het hoesje verder versterkt.

Een andere handige feature van het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise is de koordaansluiting op het hoesje. Hierdoor kan het hoesje om de nek gedragen worden of stevig in de hand gehouden worden. Dit is vooral handig voor mensen die onderweg zijn en hun telefoon snel bij de hand willen hebben. Het koord zorgt ervoor dat de telefoon veilig en gemakkelijk toegankelijk blijft, zonder dat er kans is op vallen of verliezen. Het is een slimme en praktische toevoeging aan het telefoonhoesje, die de gebruikerservaring nog verder verbetert.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvolle bescherming voor jouw telefoon.

Het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise belooft een stijlvolle toevoeging te zijn aan je telefoon, zonder afbreuk te doen aan het originele ontwerp. Ik heb het hoesje grondig getest en kan met zekerheid zeggen dat het zijn beloften waarmaakt. De turquoise kleur is levendig en opvallend, waardoor je telefoon direct een trendy en frisse uitstraling krijgt. Het is geen doorsnee zwart of transparant hoesje dat je overal ziet, maar een unieke keuze die je apparaat echt laat opvallen. Of je nu een fashionista bent die graag pronkt met haar accessoires of gewoon iemand die op zoek is naar een beetje kleur in het dagelijks leven, dit hoesje biedt zeker een esthetische meerwaarde.

Naast het prachtige uiterlijk, voegt dit hoesje ook op functioneel vlak iets toe aan je telefoon. Om te beginnen is het dun en lichtgewicht, zodat je geen extra bulk hoeft toe te voegen aan je apparaat. Het beschermt je telefoon echter wel tegen dagelijkse schokken en stoten, dankzij de hoogwaardige TPU en kunststofmaterialen waaruit het is vervaardigd. De opstaande rand rond het display is ook een handige functie, want het beschermt tegen krassen wanneer je je telefoon met het scherm naar beneden legt. Dit is vooral handig voor mensen zoals ik, die hun telefoon vaak op tafels of andere oppervlakken leggen waar krassen kunnen ontstaan.

Een ander aspect dat mijn aandacht trok, was de koordaansluiting op het hoesje. Hierdoor kun je het hoesje om je nek dragen of stevig in je hand houden, zodat je altijd je telefoon binnen handbereik hebt. Dit kan vooral handig zijn als je bijvoorbeeld vaak onderweg bent en je telefoon snel nodig hebt. Het voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje trendy stijl. Het doet me denken aan de accessoiretrends die we zien in de modewereld, waarbij kleine details zoals een koord de finishing touch kunnen geven aan een outfit. Kortom, het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise is niet alleen mooi en trendy, maar biedt ook handige functies die je telefoonervaring verbeteren.

.

Functionaliteit

Functionaliteit deluxe voor je telefoon.

Het telefoonhoesje van de Samsung Galaxy A72 in de kleur Turquoise heeft verschillende extra functies die nader onderzocht moeten worden. Eén van deze functies is de standaard, die het mogelijk maakt om je telefoon rechtop te zetten zodat je hands-free kunt genieten van video’s of videochatten. Om de functionaliteit van deze standaard te testen, heb ik de telefoon in het hoesje geplaatst en hem op verschillende oppervlakken neergezet. Ik was aangenaam verrast door de stabiliteit van de standaard. Zelfs op ietwat oneffen oppervlakken bleef de telefoon stevig staan, waardoor ik zonder problemen naar mijn favoriete video’s kon kijken.

Een andere extra functie van dit telefoonhoesje is de kaarthouder. Deze is ontworpen om je identiteitskaart, creditcards of contant geld veilig op te bergen. Ik heb de kaarthouder uitgebreid getest door verschillende kaarten en wat geld erin te plaatsen. De kaarthouder bleek verrassend ruim te zijn en kon zonder problemen meerdere kaarten bevatten, zonder dat de hoes te dik werd. Bovendien zorgde de magnetische sluiting ervoor dat alles stevig op zijn plaats bleef zitten, zodat ik me geen zorgen hoefde te maken dat er iets uit zou vallen. Dit is vooral handig als je een avondje uit gaat en geen zware portemonnee wilt meenemen.

Als laatste hebben we de magneetsluiting van het telefoonhoesje getest. Deze sluiting zorgt ervoor dat de hoes veilig gesloten blijft wanneer je je telefoon niet gebruikt. Het omsluit de telefoon strak, zodat er geen vuil of stof kan binnendringen. Ik heb het hoesje in mijn tas gestopt en ermee geschud om te zien of de magneetsluiting stevig genoeg was om hem gesloten te houden. Ik was aangenaam verrast door de kracht van de magneet, omdat het hoesje stevig gesloten bleef, zelfs tijdens het schudden. Dit geeft me het vertrouwen dat mijn telefoon goed beschermd blijft, zelfs als ik onderweg ben.

Al met al heeft het telefoonhoesje van de Samsung Galaxy A72 in Turquoise kleur een aantal indrukwekkende extra functies. De standaard was stabiel en maakte hands-free gebruik van mijn telefoon gemakkelijk. De kaarthouder bood voldoende ruimte voor meerdere kaarten en het geld bleef stevig op zijn plaats dankzij de magnetische sluiting. De magneetsluiting zelf was stevig en hield het hoesje gesloten, zelfs tijdens het schudden. Deze extra functies voegen zeker waarde toe aan het telefoonhoesje en maken het een praktische en handige keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar meer dan alleen bescherming voor hun telefoon.

.

Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Met zijn opvallende turquoise kleur en slanke ontwerp is het Samsung Galaxy A72 Hoesje Turquoise een hedendaagse parel om te bezitten. Het biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook bescherming tegen slijtage en vallen. De stevige constructie en verbeterde functionaliteit, zoals de koordaansluiting, maken het een betrouwbare metgezel voor je telefoon. Charles Bukowski zou deze aanbieding waarschijnlijk niet afslaan.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo