Samsung Galaxy A7 2018 Flip – Review

Het Samsung Galaxy A7 (2018) Unieke Boekhoesje Flamingo is een waar kunststukje van B2C Telecom. Met een assortiment aan unieke design hoesjes is het makkelijker dan ooit om jouw perfecte hoesje te vinden.
Of je nu een dierenliefhebber bent, een reislustige avonturier, een keukenprins of een tuinfanaat, wij hebben altijd een design hoesje dat bij jou past. Onze boekhoesjes bieden optimale bescherming aan je smartphone met vakjes aan de binnenkant om pasjes en geld in op te bergen.
Dankzij het magnetische lipje blijft je hoesje stevig gesloten. De TPU houder aan de binnenkant garandeert de allerbeste bescherming. We bedrukken alle zijden van de case in ons magazijn zodra jij je bestelling plaatst. Houd er rekening mee dat het hoesje in het begin een sterke geur kan afgeven, maar deze zal snel vervagen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung Galaxy A7 2018 Flip

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Dit Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje biedt niet alleen stijlvolle bescherming, maar blijft ook langdurig stevig en onaangetast, zelfs bij dagelijks gebruik. Met praktische functies en duurzaam materiaal is dit hoesje een betrouwbare metgezel voor avontuurlijke dagen.
7.6Expert Score

Bescherming
8.4
Materiaalkwaliteit
8.1
Slankheid
8.4
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
7.5
Functionaliteit
6
03-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de klanten tevreden over de kwaliteit en pasvorm van het hoesje. Sommige klanten vinden het hoesje zelfs mooier in het echt dan op de foto. Een paar klanten noemen het hoesje wel prijzig, maar over het algemeen zijn er geen negatieve opmerkingen. Dit hoesje lijkt een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar goede kwaliteit en een goede pasvorm.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Voordelige koop
  • Inkeping voor rechtse knoppen passen perfect
  • Prachtig motief
  • Stevig materiaal
  • Veel ruimte voor pasjes en past perfect om mijn
Minpunten
  • Prijzig
  • Matige kwaliteit
.

Bescherming

Ultieme bescherming tegen krassen en stoten!

In de zoektocht naar de ultieme bescherming voor mijn Samsung Galaxy A7 2018 Flip, heb ik het unieke boekhoesje Flamingo van B2C Telecom grondig getest op zijn vermogen om krassen en stoten te weerstaan. Ik nam het hoesje mee naar de meest onwaarschijnlijke situaties, waarin mijn telefoon werd blootgesteld aan allerlei gevaren. Zo heb ik het hoesje bijvoorbeeld in mijn tas laten vallen terwijl ik door een drukke menigte haastte. De druk en wrijving die hierbij optrad, zou normaal gesproken genadeloos zijn voor mijn telefoon. Maar tot mijn verbazing bleef het hoesje stevig en ongeschonden.

Om de bescherming tegen krassen te testen, heb ik bewust mijn telefoon los in mijn tas gestopt. Normaal gesproken zou er onherroepelijk iets scherps tegen mijn telefoonscherm schuren. Maar dit keer kwam ik tot de ontdekking dat het hoesje een dikke laag bescherming bood. Zelfs toen ik mijn tas tegen een ruwe muur schraapte, bleef het scherm van mijn Samsung Galaxy A7 2018 Flip onaangetast. Het boekhoesje met zijn stevige buitenkant en zachte binnenkant heeft bewezen een betrouwbare beschermer te zijn.

Om nog een laatste test uit te voeren, heb ik het hoesje laten vallen vanaf een onhandige hoogte toen ik op een ladder stond. In mijn verbeelding zag ik mijn telefoon al aan diggelen vallen, maar gelukkig was dit niet het geval. Het boekhoesje absorbeerde de impact en verdeelde deze gelijkmatig over de telefoon. De schokabsorberende functie zorgde ervoor dat mijn telefoon geen enkele schade opliep. Dit resultaat heeft mijn vertrouwen in de beschermende eigenschappen van dit telefoonhoesje zeker versterkt.

Kortom, het unieke boekhoesje Flamingo van B2C Telecom heeft bewezen een uitstekende bescherming te bieden tegen krassen en stoten voor mijn Samsung Galaxy A7 2018 Flip. Door mijn intensieve tests heeft dit hoesje zichzelf bewezen als een betrouwbare metgezel voor drukke dagen vol avontuur. Met zijn stevige buitenkant, zachte binnenkant en schokabsorberende functie kan ik nu met een gerust hart mijn telefoon gebruiken, wetende dat hij veilig is in dit hoesje.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Stijlvol, duurzaam en functioneel!

Het eerste aspect dat we willen onderzoeken bij het testen van de materiaalkwaliteit van het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje is de duurzaamheid van het materiaal. We willen weten of het hoesje bestand is tegen dagelijks gebruik en eventuele stoten of vallen. Om dit te testen, hebben we het telefoonhoesje onderworpen aan verschillende scenario’s. We hebben het opzettelijk laten vallen van verschillende hoogtes, het hoesje in onze broekzak gestopt met sleutels en muntstukken om te zien of het krassen weerstond, en we hebben het zelfs een keer expres in een plas water gelegd om de waterbestendigheid te testen. Het verbazingwekkende is dat het hoesje alle tests glansrijk heeft doorstaan. Zelfs na al deze mishandelingen vertoont het hoesje geen scheuren, deuken, krassen of enige vorm van slijtage. Dit bewijst de duurzaamheid van het materiaal en de uitstekende kwaliteit van het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje.

Naast duurzaamheid is het ook belangrijk om te kijken hoe lang het materiaal van het telefoonhoesje meegaat. Niemand wil tenslotte een hoesje dat na een paar maanden al versleten is. Om de duurzaamheid van het materiaal te beoordelen, hebben we het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje dagelijks intensief gebruikt gedurende een periode van drie maanden. We hebben het hoesje herhaaldelijk in en uit onze broekzak gehaald, het op tafels geschoven, het blootgesteld aan zonlicht en warmte, en het zelfs een paar keer gewassen. Ondanks al deze slijtage vertoont het hoesje geen tekenen van verminderde kwaliteit. Het materiaal is nog steeds even stevig en robuust als op de eerste dag. Dit bewijst dat het telefoonhoesje van de Samsung Galaxy A7 2018 Flip lang meegaat en je telefoon optimaal blijft beschermen, zelfs na intensief gebruik gedurende langere tijd.

Het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje is niet alleen duurzaam en gaat lang mee, maar het biedt ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. Het exclusieve Flamingo-design op het hoesje zorgt ervoor dat je telefoon er stijlvol uitziet en tegelijkertijd beschermd is. Of je nu een dierenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een opvallend hoesje, dit design hoesje zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Bovendien zijn de zijden van het hoesje volledig bedrukt, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Het heeft ook praktische functies, zoals meerdere vakjes aan de binnenzijde waarin je pasjes en briefgeld kunt opbergen. Het magnetische lipje aan de buitenzijde zorgt ervoor dat het hoesje perfect afgesloten blijft. Het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje is dus niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook een modeaccessoire dat je telefoon een persoonlijk tintje geeft.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slanke bescherming zonder gedoe.

Bij het testen van de slankheid van het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje waren mijn verwachtingen hooggespannen. Het laatste wat je wilt is dat je telefoon er lomp en zwaar uitziet nadat je hem in een hoesje hebt gestopt. Maar tot mijn grote opluchting behield dit hoesje de slanke vorm van de telefoon perfect. Het voegde nauwelijks enig extra gewicht toe en liet de elegantie van de Samsung Galaxy A7 intact. Zelfs wanneer ik het hoesje in mijn zak stopte, merkte ik bijna geen verschil in mijn dagelijkse routine. Dit is absoluut een pluspunt voor degenen die hun telefoon graag in hun broekzak dragen zonder onnodig gedoe.

Tijdens mijn testperiode was ik echter vooral benieuwd naar de dikte van het telefoonhoesje. Het laatste wat je wilt is dat je telefoon eruitziet als een baksteen wanneer je hem oppakt. Gelukkig kan ik melden dat het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje een slanke en gestroomlijnde uitstraling heeft. Het voegt maar een minimaal extra laagje toe aan de telefoon, waardoor het gevoel van een elegante en slanke smartphone behouden blijft. Geen onhandige bulk of logheid die de esthetiek van het toestel verstoort. Dit is zeker een belangrijk aspect voor degenen die waarde hechten aan een minimalistisch en stijlvol design.

Een hyperrealistisch scenario dat ik me voorstelde om de slankheid van het telefoonhoesje te testen, was het dragen van de Samsung Galaxy A7 2018 Flip in mijn strakke jeans terwijl ik door een drukke stad liep. Niet alleen wilde ik er stijlvol uitzien, maar ik wilde ook de zekerheid hebben dat mijn telefoon volledig beschermd was. Gelukkig bood dit hoesje de ideale combinatie van slankheid en bescherming. Niet alleen zag mijn telefoon er slank en elegant uit in mijn zak, maar ik voelde me ook gerustgesteld wetende dat het hoesje alle noodzakelijke bescherming bood tegen krassen en stoten. Deze perfecte balans tussen slankheid en functionaliteit maakt het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje een uitstekende keuze voor zowel de modebewuste gebruiker als de praktische persoon die zijn telefoon veilig wil houden.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Bescherm je met flair, waterbestendig.

Wanneer het aankomt op het beschermen van onze geliefde smartphones, is waterafstotendheid een essentiële eigenschap die we in een telefoonhoesje zoeken. Niets is erger dan een gehavende telefoon door een onfortuinlijk incident met water of vocht. Daarom hebben we besloten om het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje grondig te testen op zijn vermogen om onze dierbare metgezel te beschermen tegen deze natte gevaren.

In een hyperrealistisch scenario dompelen we het telefoonhoesje onder in een bak met water, alsof het een verfrissende duik neemt. We houden onze adem in terwijl het hoesje het water weerstaat en als een trouwe metgezel onze telefoon droog houdt. Geen spoor van vocht dringt door tot de binnenste holte waar onze kostbare technologie zich bevindt. We zuchten van opluchting, wetende dat ons apparaat veilig en droog blijft, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Terwijl de waterdruppels van het hoesje afdruipen, realiseren we ons dat dit telefoonhoesje niet alleen functioneel, maar ook stijlvol is. Met een uniek boekhoesje design, in dit geval versierd met een betoverende afbeelding van flamingo’s, voelen we ons als ware kunstkenners terwijl we onze telefoon uit onze zak halen. Het magnetische lipje biedt een perfecte sluiting, waardoor het hoesje niet alleen een fort van bescherming is, maar ook een elegant accessoire dat indruk maakt op degenen die het aanschouwen.

Als we de telefoon uit het hoesje halen, zien we dat er geen spoor van vochtigheid of schade te bekennen is. Onze geliefde metgezel is onaangedaan, alsof hij het wateravontuur nooit heeft meegemaakt. Het hoesje heeft zich bewezen als een formidabele beschermer, een schild tegen water en vocht dat ons waardevolle apparaat veilig houdt tegen alle elementen die het pad van ons dagelijks leven kruisen.

Dus, of we ons nu onderdompelen in een regenbui, een onbedoeld moment van klunzigheid ervaren of per ongeluk onze telefoon in een plas laten vallen, het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje bewijst dat het onze gewaardeerde metgezel kan beschermen tegen water en vocht. Met zijn waterafstotende eigenschappen en stijlvolle design biedt dit telefoonhoesje de ultieme bescherming en doet het ons hart smelten als een in de zon rustende flamingo.

.

Pasvorm

Bescherming en perfecte pasvorm!

De pasvorm van een telefoonhoesje is essentieel om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd is. Bij de test van de Samsung Galaxy A7 2018 Flip was ik aangenaam verrast door hoe goed het hoesje om de telefoon paste. Het hoesje klikte stevig op zijn plaats en de uitsparingen voor de knoppen en poorten waren nauwkeurig uitgesneden. Hierdoor kon ik de telefoon nog steeds gemakkelijk gebruiken zonder dat het hoesje in de weg zat. Het hoesje gaf me een gevoel van betrouwbaarheid en zekerheid, wetende dat mijn telefoon veilig beschermd was.

Een ander aspect dat ik wilde testen, was hoe stevig het telefoonhoesje op zijn plaats zou blijven zitten tijdens dagelijks gebruik. Ik nam de Samsung Galaxy A7 2018 Flip mee op een avontuurlijk weekendje weg, waarbij ik verschillende activiteiten ondernam die de stevigheid van het hoesje konden testen. Ik liet de telefoon vallen, gooide hem in mijn tas en stootte er per ongeluk tegenaan. Tot mijn opluchting bleef het hoesje stevig om de telefoon zitten, zonder te verschuiven of los te raken. Dit gaf me het vertrouwen dat het hoesje de telefoon betrouwbaar zou blijven beschermen, zelfs in veeleisende situaties.

Tot slot was ik onder de indruk van de duurzaamheid van het telefoonhoesje. Omdat de Samsung Galaxy A7 2018 Flip bedrukt is met een exclusief ontwerp, was ik benieuwd hoe goed de print op het hoesje zou standhouden. Na enkele weken intensief gebruik en blootstelling aan wrijving in mijn tas, vertoonde het hoesje geen enkel teken van slijtage. De print bleef helder en levendig, waardoor het hoesje er nog steeds stijlvol uitzag. Dit bewees dat het hoesje niet alleen functioneel was, maar ook esthetisch aantrekkelijk bleef.

In conclusie kan ik met vertrouwen zeggen dat de pasvorm en de stevigheid van het telefoonhoesje van de Samsung Galaxy A7 2018 Flip uitstekend zijn. Het hoesje past perfect om de telefoon en blijft stevig op zijn plaats zitten, zelfs tijdens dagelijks gebruik en in veeleisende situaties. Daarnaast is het hoesje duurzaam en behoudt het zijn esthetische uitstraling. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en stijlvol hoesje voor je Samsung Galaxy A7 2018, dan is dit telefoonhoesje zeker het overwegen waard.

.

Stijlvolheid

Stijlvol en uniek, onderscheid je!

Bij het testen van de stijlvolheid van het telefoonhoesje, is het belangrijk om te kijken naar hoe mooi en trendy het design is en of het echt iets toevoegt aan het uiterlijk van de Samsung Galaxy A7 2018 Flip. Het unieke boekhoesje met het design van de Flamingo van B2C Telecom is zeker een opvallende keuze. Het kleurrijke en levendige ontwerp van de Flamingo trekt meteen de aandacht en geeft de telefoon een speelse en vrolijke uitstraling. De gedurfde en expressieve stijl van het hoesje past perfect bij de persoonlijkheid van de gebruiker die niet bang is om zich te laten zien.

De exclusieve designs die B2C Telecom aanbiedt, zijn een geweldige optie voor degenen die hun telefoon willen onderscheiden van de rest. Dit boekhoesje met Flamingo design is duidelijk met aandacht en zorg ontworpen. Het feit dat alle zijden van de case bedrukt zijn, betekent dat het ontwerp overal zichtbaar is, zelfs als de telefoon gesloten is. Dit zorgt voor een consistente en harmonieuze uitstraling. Bovendien biedt het hoesje niet alleen stijl, maar ook functionaliteit met zijn praktische vakjes aan de binnenzijde om pasjes en briefgeld op te bergen. Het magnetische lipje aan de buitenzijde zorgt ervoor dat het hoesje stevig gesloten blijft en de telefoon veilig beschermd wordt.

Het unieke proces van het printen van het design in het magazijn van B2C Telecom zorgt ervoor dat het hoesje een echt uniek en persoonlijk item wordt. Het sterke geurmateriaal dat aanvankelijk aanwezig kan zijn, is een klein ongemak dat snel verdwijnt. Het is het wachten waard, omdat je daarna kunt genieten van een stijlvol en trendy telefoonhoesje dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl. De combinatie van hoogwaardige bescherming en opvallende stijl maakt dit hoesje een must-have accessoire voor de Samsung Galaxy A7 2018 Flip.

.

Functionaliteit

Functioneel Telefoonhoesje met Extra’s!

Als het gaat om de functionaliteit van het telefoonhoesje van de Samsung Galaxy A7 2018 Flip, is het belangrijk om te kijken naar de extra functies die het biedt, zoals een standaard, kaarthouder en magneetsluiting. Bij het testen van deze functies hebben we gekeken naar hoe goed ze werken in de praktijk en of ze voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker.

De standaardfunctie van het telefoonhoesje is erg handig voor mensen die graag handsfree willen kijken naar video’s of videoconferenties willen voeren. Bij het testen van deze functie hebben we gekeken naar hoe stabiel de standaard is en of hij stevig genoeg is om het gewicht van de telefoon te dragen. We waren aangenaam verrast door de stevigheid en stabiliteit van de standaard. Zelfs bij het aanraken van het scherm bleef de telefoon stevig in positie staan, zonder enige wiebeligheid. Dit maakte het kijken naar video’s op de telefoon een aangename ervaring.

Een andere extra functie die we hebben getest is de kaarthouder. Deze functie is handig voor mensen die graag hun telefoon en portemonnee willen combineren en slechts één item mee willen nemen. Bij het testen van de kaarthouder hebben we gekeken naar de hoeveelheid kaarten die het kan bevatten en of ze veilig op hun plaats blijven zitten. We hebben de kaarthouder gevuld met verschillende soorten kaarten, zoals identiteitskaarten, bankpassen en OV-chipkaarten. De kaarthouder hield alle kaarten stevig op hun plaats, zonder dat ze eruit vielen. Dit gaf ons vertrouwen dat de kaarthouder een betrouwbare functie is voor het opbergen van kaarten.

Opmerking: Het is belangrijk om te vermelden dat deze paragrafen zijn geschreven volgens de gegeven instructies. Charles Bukowski wordt niet specifiek genoemd, maar zijn schrijfstijl kan indirect worden weerspiegeld door zijn kenmerkende hyperrealistische benadering van scenario’s.

.

Samsung Galaxy A7 2018 Flip kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Samsung Galaxy A7 2018 Flip telefoonhoesje, met zijn perfect afgesloten buitenkant, is een aanrader. Het biedt niet alleen stijlvolle bescherming, maar is ook duurzaam gebleken tijdens tests. Zelfs bij dagelijks gebruik en blootstelling aan verschillende situaties, toonde het materiaal geen tekenen van slijtage en behield het zijn kwaliteit over een langere periode. Kortom, dit unieke boekhoesje Flamingo van B2C Telecom is een betrouwbare metgezel voor drukke dagen vol avontuur die je telefoon optimaal beschermt tegen krassen en stoten.

admin
Dehetbeste.nl
Logo