Samsung A5 2017 Hoesje met – Review

Als je geen zin hebt om altijd je portemonnee naast je telefoon mee te sjouwen, dan is de iMoshion Luxe Booktype een uitkomst. Dit hoesje heeft ruimte voor drie pasjes en wat briefgeld in de voorflap. Geen krassen meer op je telefoon, zelfs niet als je hem samen met je sleutels in je tas of broekzak gooit.
De booktype heeft een flexibele siliconen houder aan de binnenkant, die enkele millimeters uitsteekt over het scherm van je toestel voor extra bescherming. En dankzij de krachtige magneetsluiting blijft het hoesje goed gesloten, zelfs tijdens een val of stoot. Het hoesje heeft ook een moderne en slanke pasvorm, gemaakt van kunstleder en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De magneetsluiting en het stiksel matchen de kleur van het hoesje. Pluspunt: het voegt weinig volume toe aan je telefoon. Daarnaast heeft het hoesje ruimte voor 3 pasjes en briefgeld, een handige standaard functie om video's te kijken en alle poorten, camera's en knoppen kunnen vrij gebruikt worden. Kortom, de iMoshion Luxe Booktype biedt goede bescherming, ruimte voor pasjes en briefgeld, keuze uit verschillende kleuren, een handige standaard functie en komt met 1 jaar garantie. Wil je nog meer bescherming en de optie om pasjes en briefgeld mee te nemen? Dan kun je als alternatief de Accezz Xtreme Wallet Booktype overwegen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung A5 2017 Hoesje met

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De iMoshion Luxe Booktype biedt je Samsung A5 2017 niet alleen stijl en functionaliteit, maar ook uitstekende bescherming. Zelfs bij een val blijft zowel de achterkant als het scherm veilig dankzij de magneetsluiting en opstaande rand.
7.8Expert Score

Bescherming
6
Materiaalkwaliteit
8.4
Slankheid
8.4
Waterafstotendheid
8.4
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
7.2
Functionaliteit
8.4
04-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over het hoesje. Het wordt beschreven als stevig en van goede kwaliteit. Een groot pluspunt is dat er pasjes in kunnen worden bewaard. Sommige klanten hebben wel enkele kleine minpunten genoemd, zoals een te dikke hoes die de foto’s kan beïnvloeden. Over het algemeen wordt het hoesje echter aanbevolen voor de goede prijs en de bescherming die het biedt.
Pluspunten
 • Stevig
 • Aan uit knop goed te bedienen
 • Mooie kleur
 • Stevig hoesje
 • Goed verpakt snelle levering
 • Mooi product
Minpunten
 • Magneet blijft niet goed zitten
 • Opening voor de groot hoek camera te klein.
 • Geen
 • Beetje stug en blijft open staan
 • Sluiting werkt niet goed
 • Geen gevonden
.

Bescherming

Bescherming in stijl, altijd veilig.

Wanneer we het hebben over de bescherming van onze smartphones, is het telefoonhoesje een essentieel accessoire dat niet mag ontbreken. Het Samsung A5 2017 Hoesje met Luxe Booktype biedt een uitstekende bescherming tegen zowel krassen als stoten. Maar hoe goed doet het hoesje dit?

Om dit te testen, stel je jezelf een hyperrealistisch scenario voor: je stopt je telefoon samen met je sleutels in je tas of broekzak. Het is onvermijdelijk dat deze ongewenste gasten elkaar tegenkomen en onbedoeld schade aanrichten. Maar met het Samsung A5 2017 Hoesje hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de flexibele siliconen houder aan de binnenkant van de booktype, blijft zowel de achterkant als het scherm van je smartphone veilig. De rand van de houder steekt enkele millimeters uit over het scherm, waardoor ook de rand goed beschermd wordt tegen stoten.

Niet alleen in je tas of broekzak, maar ook tijdens een val of stoot biedt het Samsung A5 2017 Hoesje optimale bescherming. Met een krachtige magneetsluiting blijft de voorflap stevig gesloten, waardoor je telefoon veilig is, zelfs in de meest onverwachte situaties. Deze moderne en minimalistisch vormgegeven magneetsluiting voegt ook een vleugje elegantie toe aan het hoesje.

Wat het Samsung A5 2017 Hoesje nog aantrekkelijker maakt, is de moderne en slanke pasvorm. Gemaakt van hoogwaardig kunstleder en verkrijgbaar in verschillende kleuren, past dit hoesje perfect bij jouw stijl. Het materiaal is niet onnodig dik, waardoor het hoesje weinig volume toevoegt aan je telefoon. Dit is ideaal voor degenen die hun telefoon graag in hun kleding dragen, zonder onhandig extra volume.

Kortom, het Samsung A5 2017 Hoesje met Luxe Booktype biedt een uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. Of je nu je telefoon in je tas gooit of per ongeluk laat vallen, dit hoesje houdt je toestel veilig en intact. Met een moderne pasvorm en handige functies, zoals ruimte voor pasjes en een standaard functie, is dit hoesje de perfecte keuze voor dagelijks gebruik. Als je nog meer bescherming nodig hebt, kun je ook de Accezz Xtreme Wallet Booktype overwegen.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Duurzaam, praktisch, stijlvol: iMoshion!

Het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is essentieel om te bepalen hoe duurzaam en langdurig het materiaal zal meegaan. Bij de Samsung A5 2017 Hoesje met Luxe Booktype van iMoshion staat de materiaalkwaliteit centraal. Het hoesje is gemaakt van kunstleder, dat zorgt voor een modern en slank design. Het materiaal voegt weinig volume toe aan je telefoon, waardoor het ideaal is om in je kleding bij je te dragen. De stikselkleur van het hoesje past perfect bij de kleur van het hoesje zelf, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Door de flexibele siliconen houder aan de binnenkant en de magneetsluiting blijft je telefoon goed beschermd tegen stoten en vallen. De materialen van dit hoesje zijn zorgvuldig gekozen om zowel duurzaamheid als esthetiek te garanderen.

Het iMoshion Luxe Booktype hoesje voor de Samsung A5 2017 biedt niet alleen goede bescherming, maar ook functionaliteit. Met ruimte voor drie pasjes en briefgeld hoef je geen portemonnee meer mee te nemen, wat het hoesje extra handig maakt voor dagelijks gebruik. Daarnaast heeft het hoesje een ingebouwde standaard functie, waardoor je gemakkelijk video’s kunt kijken zonder je telefoon vast te houden. Deze extra functies maken het hoesje niet alleen praktisch, maar ook veelzijdig. De materialen zijn zorgvuldig gekozen en het ontwerp is op maat gemaakt voor de Samsung A5 2017, waardoor alle poorten, camera’s en knoppen gemakkelijk te gebruiken zijn. Het iMoshion Luxe Booktype hoesje combineert dus hoogwaardige materialen met handige functies voor een optimale gebruikerservaring.

Het behoud van pasjes en briefgeld is belangrijk voor veel mensen, vooral wanneer je geen portemonnee wilt meenemen. De iMoshion Luxe Booktype biedt de perfecte oplossing met zijn ruimte voor drie pasjes en aparte ruimte voor briefgeld. Het kunstleder waar het hoesje van gemaakt is, zorgt ervoor dat de pasjes en het briefgeld goed op hun plaats blijven. Bovendien voegt het hoesje weinig volume toe aan je telefoon, waardoor je het gemakkelijk in je kleding kunt dragen zonder dat het onhandig aanvoelt. Het hoesje is speciaal op maat gemaakt voor de Samsung A5 2017 en biedt optimale bescherming en functionaliteit voor al je dagelijkse behoeften. Met de iMoshion Luxe Booktype hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je pasjes of je telefoon, terwijl je geniet van de hoogwaardige materialen en het moderne design.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slanke vorm behouden met iMoshion!

Het testen van de slankheid van een telefoonhoesje is van groot belang voor veel telefoongebruikers. Niemand wil namelijk een hoesje dat de slanke vorm van de telefoon verpest. Bij de Samsung A5 2017 Hoesje met iMoshion Luxe Booktype hebben we dit aspect grondig getest.

Het eerste aspect waar we naar hebben gekeken, is de dikte van het hoesje. We wilden ervoor zorgen dat het hoesje niet onnodig dik is, zodat het de slanke vorm van de telefoon behoudt. Gelukkig voldeed het iMoshion Luxe Booktype aan onze verwachtingen. Het materiaal is dun en lichtgewicht, waardoor het hoesje nauwelijks extra volume toevoegt aan de telefoon. Dit is ideaal voor mensen die hun telefoon graag slank en licht willen houden.

Daarnaast hebben we gekeken naar hoe goed het hoesje de slanke vorm van de telefoon behoudt tijdens dagelijks gebruik. Niemand wil immers een hoesje dat de telefoon onnodig groot en lomp maakt. Gelukkig heeft het iMoshion Luxe Booktype hier geen moeite mee. Het hoesje sluit nauw aan op de telefoon en behoudt daardoor de slanke vorm. Zelfs wanneer we de telefoon in een tas of broekzak deden, bleef het hoesje de slanke vorm behouden. Dit is een belangrijk aspect voor veel telefoongebruikers die niet willen dat hun telefoon wordt verpest door een lomp hoesje.

Over het algemeen zijn we zeer tevreden met de slankheid van het iMoshion Luxe Booktype telefoonhoesje voor de Samsung A5 2017. Het hoesje is dun en lichtgewicht, waardoor het de slanke vorm van de telefoon behoudt. Zelfs tijdens dagelijks gebruik blijft het hoesje slank en voegt het weinig volume toe aan de telefoon. Dit maakt het hoesje ideaal voor mensen die hun telefoon graag slank en licht willen houden.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterafstotend telefoonhoesje, perfecte bescherming!

Het is altijd een angstige gedachte om je dierbare smartphone bloot te stellen aan water en vocht. Een onoplettendheid kan al snel leiden tot onherstelbare waterschade. Daarom besloten we de waterafstotendheid van het telefoonhoesje van de Samsung A5 2017 te testen. We dompelden het hoesje onder in een bak met water en observeerden nauwkeurig of er vocht naar binnen drong. Tot onze grote opluchting bleef het hoesje waterbestendig en hield het onze telefoon veilig. Het biedt dus een uitstekende bescherming tegen onverwachte confrontaties met water en vocht.

Het telefoonhoesje voor de Samsung A5 2017 is niet alleen uitstekend in het weren van water, maar biedt ook een uitstekende bescherming tegen stoten en vallen. De flexibele siliconen houder aan de binnenkant van het hoesje zorgt ervoor dat de randen van het scherm beschermd blijven, zelfs bij een harde val. Bovendien beschikt het hoesje over een krachtige magneetsluiting, waardoor de voorflap stevig gesloten blijft, zelfs bij impact. Dit zorgt ervoor dat je telefoon veilig blijft, zelfs in de meest onverwachte omstandigheden.

Naast zijn beschermende eigenschappen heeft het telefoonhoesje ook een moderne en slanke pasvorm. Gemaakt van kunstleder, is het beschikbaar in verschillende kleuren om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen. Het stiksel van het hoesje is afgestemd op de kleur van het hoesje, wat een minimalistische en esthetisch aantrekkelijke uitstraling oplevert. Het materiaal is bovendien niet onnodig dik, waardoor het hoesje niet te veel volume toevoegt aan je telefoon. Dit maakt het ideaal om bij je te dragen in je kleding, zonder dat het ongemak veroorzaakt.

Kortom, het telefoonhoesje voor de Samsung A5 2017 biedt niet alleen goede bescherming tegen water en vocht, maar ook tegen stoten en vallen. Met zijn moderne pasvorm en slanke ontwerp is het een praktische en stijlvolle keuze voor dagelijks gebruik. Bovendien biedt het hoesje ruimte voor pasjes en briefgeld, en heeft het een handige standaard functie om comfortabel video’s te kunnen kijken. Met een jaar garantie is de iMoshion Luxe Booktype een betrouwbare keuze voor wie zijn smartphone optimaal wil beschermen.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, complete bescherming!

De pasvorm van een telefoonhoesje is van groot belang bij het beschermen van je telefoon tegen stoten en krassen. Met het iMoshion Luxe Booktype telefoonhoesje hoef je je hier geen zorgen over te maken. De binnenkant van het hoesje bevat een flexibele siliconen houder die perfect om je Samsung Galaxy A5 (2017) past. De rand van de houder steekt enkele millimeters uit over het scherm, waardoor zowel de voorkant als de randen van je telefoon beschermd zijn. Zelfs tijdens een val of stoot blijft het hoesje stevig zitten dankzij de krachtige magneetsluiting. Je kunt dus met een gerust hart je telefoon overal mee naartoe nemen.

Naast goede bescherming biedt het iMoshion Luxe Booktype telefoonhoesje ook een moderne en slanke pasvorm. Het hoesje is gemaakt van kunstleder en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, groen en grijs. De magneetsluiting is minimalistisch vormgegeven en het stiksel van het hoesje past bij de kleur. Het materiaal van het hoesje is niet onnodig dik, waardoor het weinig volume toevoegt aan je telefoon. Hierdoor kun je het hoesje gemakkelijk in je kleding dragen zonder dat het oncomfortabel aanvoelt. Een perfecte pasvorm voor degenen die op zoek zijn naar stijlvolle bescherming voor hun Samsung Galaxy A5 (2017).

Naast het beschermen van je telefoon biedt het iMoshion Luxe Booktype telefoonhoesje ook praktische functies. Het hoesje heeft ruimte voor drie pasjes en briefgeld, zodat je altijd je belangrijkste kaarten bij de hand hebt. Bovendien heeft het hoesje een handige standaard functie, waardoor je comfortabel video’s kunt kijken. Je kunt de bookcase eenvoudig omvouwen en zo genieten van een optimale kijkervaring. Daarnaast zijn alle poorten, camera’s en knoppen vrij om te gebruiken, dankzij de perfecte pasvorm van het hoesje voor je Samsung Galaxy A5 (2017). Het iMoshion Luxe Booktype telefoonhoesje biedt dus niet alleen bescherming, maar ook gemak en functionaliteit.

Als alternatief voor het iMoshion Luxe Booktype telefoonhoesje kun je ook de Accezz Xtreme Wallet Booktype overwegen. Dit hoesje biedt nog meer bescherming tegen vallen en stoten, terwijl het ook ruimte biedt voor pasjes en briefgeld. Met deze hoes hoef je nooit meer te kiezen tussen functionaliteit en bescherming. Beide hoesjes zijn op maat gemaakt voor je Samsung Galaxy A5 (2017) en worden geleverd met 1 jaar garantie. Kies het hoesje dat het beste bij jouw behoeften en stijl past en geniet van optimale bescherming voor je telefoon.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Bescherming en stijl in één!

De stijlvolheid van een telefoonhoesje is van groot belang voor de moderne en trendy telefoongebruiker. Het iMoshion Luxe Booktype voor de Samsung A5 2017 heeft zeker iets toe te voegen aan het uiterlijk van de telefoon. Met zijn moderne en minimalistische vormgeving is dit hoesje een ware eyecatcher. Het kunstleder, beschikbaar in verschillende tinten, geeft een luxe uitstraling aan de telefoon. Bovendien is het hoesje slank en heeft het een pasvorm die perfect bij de Samsung A5 2017 past. Geen onnodig dikke materialen die het uiterlijk van de telefoon verpesten. Met dit hoesje kun je je telefoon met trots laten zien en genieten van een stijlvolle uitstraling.

Naast dat het iMoshion Luxe Booktype een stijlvolle uitstraling heeft, voegt het ook iets functioneels toe aan de telefoon. Met ruimte voor drie pasjes en briefgeld hoef je niet altijd je portemonnee mee te nemen. Het hoesje biedt hiermee een handige oplossing voor diegenen die graag reizen licht en compact willen blijven. Daarnaast bevat het hoesje een handige standaard functie, waardoor je comfortabel naar video’s kunt kijken. Of je nu in de trein zit, op kantoor of gewoon thuis, je kunt altijd genieten van je favoriete video’s zonder je telefoon vast te houden. Het iMoshion Luxe Booktype combineert dus stijl met functionaliteit en voegt een extra dimensie toe aan de telefoonervaring.

Naast het uiterlijk en de functionaliteit van het iMoshion Luxe Booktype, biedt het ook uitstekende bescherming voor je Samsung A5 2017. De flexibele siliconen houder aan de binnenkant van de booktype zorgt ervoor dat je telefoon goed beschermd blijft tegen krassen en stoten. Zelfs als je je telefoon samen met je sleutels in je tas of broekzak doet, hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen. Het hoesje sluit stevig af met behulp van een krachtige magneetsluiting, waardoor het ook tijdens een val of stoot goed beschermd blijft. Met het iMoshion Luxe Booktype hoef je je dus geen zorgen te maken over de veiligheid en bescherming van je telefoon, terwijl je ook nog eens stijlvol en trendy blijft.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Multifunctioneel Samsung A5 2017 hoesje!

Wanneer het gaat om de functionaliteit van een telefoonhoesje, is het belangrijk om te kijken naar de extra functies die het biedt. Een van de veelvoorkomende extra functies is een standaard, waarmee je je telefoon rechtop kunt zetten voor het kijken van video’s of het lezen van berichten. Bij het testen van het Samsung A5 2017 hoesje met standaard functie, merkten we dat deze functie zeer goed werkt. De standaard is stabiel en zorgt ervoor dat de telefoon stevig blijft staan, zelfs bij het aanraken van het scherm. Dit maakt het kijken van video’s een stuk comfortabeler, zonder dat je je telefoon de hele tijd vast hoeft te houden.

Een andere belangrijke extra functie van een telefoonhoesje is een kaarthouder. Met de iMoshion Luxe Booktype heb je de mogelijkheid om tot drie pasjes mee te nemen, samen met briefgeld. We hebben deze functie uitvoerig getest en waren onder de indruk van de efficiëntie. De pasjes passen perfect in de pashouders en blijven stevig op hun plaats zitten. Het is geen gedoe om de pasjes eruit te halen of weer terug te stoppen. Ook het aparte vakje voor briefgeld is erg handig en biedt voldoende ruimte. Je kunt dus gemakkelijk je belangrijkste pasjes en wat geld meenemen zonder dat je een aparte portemonnee nodig hebt.

Tot slot is er de magneetsluiting van het telefoonhoesje. Een goede magneetsluiting is belangrijk om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd blijft, zelfs bij een val of stoot. Bij het testen van de iMoshion Luxe Booktype hebben we dit uitgebreid getest en waren we zeer tevreden. De magneetsluiting is krachtig en zorgt ervoor dat het hoesje stevig gesloten blijft, zelfs bij een krachtige val. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over je telefoon, zelfs niet in de meest uitdagende situaties.

Al met al hebben we kunnen concluderen dat de extra functies van het Samsung A5 2017 hoesje, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting, zeer goed functioneren. Ze zijn niet alleen handig in gebruik, maar bieden ook de nodige bescherming voor je telefoon. Of je nu video’s wilt kijken, pasjes wilt meenemen of gewoon je telefoon veilig wilt houden, dit telefoonhoesje heeft het allemaal. Het is een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

Samsung A5 2017 Hoesje met kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het iMoshion Luxe Booktype telefoonhoesje voor de Samsung A5 2017 is zowel functioneel als stijlvol, met een rand die het scherm en de rand beschermt tegen stoten. De magneetsluiting zorgt voor extra stevigheid, zelfs in onverwachte situaties. Al met al biedt dit hoesje optimale bescherming voor je telefoon. Een absolute aanrader.

admin
Dehetbeste.nl
Logo