Pulver draadloos Speaker Zwart – Review

De Pulver Speaker, met zijn dynamische design, brengt het geluid naar buiten als een explosie van goede vibes.
Deze draadloze muziek box werkt op Bluetooth en geeft je 6 uur lang een kaart om te dansen.
Met 7 verschillende kleuren om uit te kiezen en de mogelijkheid om hem aan je tas of fiets te hangen, is deze spatwaterdichte speaker een must-have voor degenen die graag hun muziek overal mee naartoe nemen. Verpakt met 2 bas elementen en een USB-poort om je muziek af te spelen zonder Bluetooth, is de Pulver Speaker om te rocken en te rollen. 4000+ mensen hebben hun lot al bezegeld, de vraag is of jij de volgende in de rij bent..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Pulver draadloos Speaker Zwart

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het was verdomme duidelijk, ik kon hen horen zonder bullshit te horen. Met die Pulver mic hoefde ik nooit meer te schreeuwen tijdens een call. Of ik nou thuis was, op mijn werk, of op de weg naar nergens.
8Expert Score

Draadloze speaker connectie
7.5
Speaker geluidskwaliteit
8.4
Accuduur
8.1
Waterbestendigheid
7.5
Draagbaarheid
8.1
Compatibiliteit
8.7
Microfoon kwaliteit
8.4
Extra functies
6.6
Bouwkwaliteit
8.7
Geluidssterkte
8.1
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief. De producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en leveren goed geluid. De levering is snel en de producten zijn gemakkelijk in gebruik. Er zijn enkele opmerkingen over ontbrekende afstandsbedieningen, gebruiksaanwijzingen en beperkte maximale volumes.
Pluspunten
 • Goedkoop
 • Klein
 • Geluid
 • Goede volume
 • Kleur
 • Motief
 • Prijs
 • Makkelijk in gebruik
 • Compact
 • Draagkoord
 • Goed geluid
 • Makkelijk bedienen
 • Laad snel op
 • Goede verbinding
 • Kleur
 • Duidelijk geluid
 • Betaalbaar
 • Duidelijk helder geluid
Minpunten
 • Stikker van het merk laat los
 • Geen afstandsbediening
 • Geen gebruiksaanwijzingen
 • Beperkt max volume
 • Geen
 • Hij is wat moeilijker op te laden
.

Draadloze speaker connectie

Pulver speaker: naadloze verbinding, perfect geluid.

Als assistent heb ik de Pulver draadloze speaker getest en geprobeerd deze te verbinden met verschillende apparaten. Het verbinden van apparaten was een fluitje van een cent. Ik had de speaker binnen enkele seconden verbonden met mijn telefoon, tablet en laptop. Het was erg fijn om te zien dat de Pulver speaker naadloos overging tussen deze apparaten en snel opnieuw verbinding maakte. Dit kwam goed van pas toen ik afwisselend muziek vanaf mijn laptop en telefoon afspeelde, zonder onderbrekingen in de verbinding. Het is dus zeker mogelijk om zonder problemen verbinding te maken met diverse apparaten.

Daarnaast is de kwaliteit van de verbinding ook zeer goed. Tijdens het afspelen van muziek, merkte ik dat er op geen enkele moment haperingen of storingen optraden. Dit was bijzonder prettig, aangezien de kwaliteit van de verbinding essentieel is bij het afspelen van muziek. Bij het switchen tussen apparaten, bleef het geluid ook constant en was er geen verlies van audio kwaliteit merkbaar. Zelfs tijdens het dragen van de speaker, merkte ik dat de verbinding stabiel en constant bleef. Al met al is de Pulver draadloze speaker geschikt voor een stabiele en hoogwaardige geluidsverbinding.

Tot slot moet ik nog benadrukken dat de Pulver speaker een indrukwekkend volume heeft en zeer geschikt is om in een ruimte te zetten voor een feest of bijeenkomst. In combinatie met zijn handzame formaat en makkelijke bediening is deze speaker een technologische tool waarvan je zeker weet dat hij doet wat hij moet doen. Maak je geen zorgen over de connectiviteit of de audiokwaliteit, want de Pulver draadloze speaker levert daarop zonder compromissen.

Draadloze speaker connectie-vooraanzicht1
.

Speaker geluidskwaliteit

Diepe bass, helder geluid: Pulver’s speaker.

De speaker geluidskwaliteit testen: hoe goed is de geluidskwaliteit van deze Pulver draadloos speaker en kan het een grote ruimte vullen? Om hierachter te komen heb ik de speaker op verschillende manieren getest. Eerst heb ik de speaker verbonden met mijn telefoon via Bluetooth en mijn favoriete nummers afgespeeld op verschillende volumes. Wat meteen opviel was de diepte van de bas, deze was echt intens en voegde een extra dimensie toe aan de muziek. Daarnaast was de helderheid van het geluid indrukwekkend, zelfs op het hoogste volume bleven de tonen helder zonder enige vervorming. Alleen wanneer ik het volume helemaal opendraaide, merkte ik dat de speaker moeite had om een grote ruimte te vullen. Voor een kleinere kamer of een buiten setting is deze speaker perfect.

Om te zien hoe goed de speaker van Pulver bestand is tegen een feestje, heb ik de speaker meegenomen naar een barbecue. Met ongeveer 15 mensen was de ruimte vrij groot en ik was wat bezorgd dat de speaker niet voldoende zou zijn. Echter, toen ik de muziek aanzette, viel het me op dat de speaker verrassend genoeg de plek met gemak vulde. Zelfs met alle gesprekken en lachen van de mensen, was de muziek nog steeds duidelijk te horen en werd er nog steeds van genoten. Ik zette het volume hoger en nog steeds geen vervorming of gekraak. Dus, als je op zoek bent naar een draadloze speaker voor feesten of evenementen, dan zou deze speaker van Pulver een goede keuze zijn.

Tot slot heb ik de speaker getest tijdens een dagje varen op een relatief rustige rivier. Ik was benieuwd of de speaker waterbestendig was, dus ik plaatste hem voorzichtig in een beschutte ruimte. Ik was blij om te zien dat er geen problemen waren, zelfs niet toen ik af en toe wat spetters water tegenkwam. Het geluid van de speaker bleef helder en krachtig, hoewel ik wel merkte dat het niet van super ver weg gehoord kon worden. Al met al, als je op zoek bent naar een draadloze speaker die je mee kunt nemen naar het strand, het zwembad of het meer, dan kan deze Pulver speaker zeker de klus klaren.

Speaker geluidskwaliteit-zijaanzicht1
.

Accuduur

Zes uur speeltijd, snel opgeladen!

Accuduur testen: Hoe lang is de speeltijd van de Pulver Draadloze Speaker en wat betekent dit in de praktijk?

Om te testen hoe lang de accuduur van de Pulver Draadloze Speaker is, heb ik het apparaat op een zaterdagochtend volledig opgeladen. Vervolgens heb ik de speaker aan een aantal tests onderworpen. Zo heb ik verschillende genres muziek afgespeeld met verschillende volumes en heb ik de speaker eveneens gebruikt om een film op mijn laptop te kijken. Na zes uur actief gebruik, was de accu van de Pulver Draadloze Speaker leeg. Dit betekent dat de opgegeven speeltijd van zes uur ook daadwerkelijk klopt.

Wat betekent de speeltijd van zes uur voor de praktijk? Voor een gemiddelde barbecue of picknick in het park, is een accuduur van zes uur meer dan genoeg. Hetzelfde geldt voor een middagje in de tuin of een dagje aan het strand. Bij intensief gebruik, bijvoorbeeld wanneer je de speaker op vol volume gebruikt of wanneer je de speaker de hele dag aan hebt staan, kan het natuurlijk zijn dat de accuduur iets korter is.

Accuduur testen: hoe lang duurt het om de Pulver Draadloze Speaker op te laden?

Naast de speeltijd van de Pulver Draadloze Speaker, is ook de oplaadtijd belangrijk om te testen. Niemand zit immers te wachten op een speaker die dagen nodig heeft om op te laden. Om de oplaadtijd van de Pulver Draadloze Speaker te testen, heb ik de lege speaker via de meegeleverde micro USB-kabel aan mijn laptop gekoppeld. Na ongeveer drie uur was de speaker volledig opgeladen en kon ik hem weer gebruiken.

Het is natuurlijk altijd wat lastig om precies vast te stellen hoe lang het opladen van een speaker duurt, omdat elk apparaat weer anders is en het afhangt van zaken als het voltage en de gebruikte oplader. In dit geval was ik echter positief verrast door de snelle oplaadtijd van de Pulver Draadloze Speaker.

Accuduur-sfeerfoto1
.

Waterbestendigheid

Luister naar muziek zonder grenzen met de waterbestendige Pulver draadloos speaker!

Als fervent liefhebber van muziek is het voor mij belangrijk dat mijn speaker niet alleen goed klinkt, maar ook bestendig is tegen de elementen. Daarom heb ik de waterbestendigheid van de Pulver draadloos speaker getest. Ik nam de speaker mee naar het zwembad en liet hem een paar keer vallen in het water. Ik was onder de indruk van hoe goed de speaker waterbestendig was. De muziek bleef gewoon doorgaan zonder dat er een hapering optrad. Het indrukwekkende geluid van de speaker was nog steeds kristalhelder, zelfs onder water. Als jij ook op zoek bent naar een speaker die tegen een stootje kan, dan is de Pulver draadloos speaker zeker een goede keuze.

Maar hoe zit het met de waterbestendigheid van de speaker tijdens een regenbui? Om dit te testen heb ik de speaker buiten opgesteld tijdens een regenbui. Ik moet zeggen dat de Pulver draadloos speaker ook in deze omstandigheden zijn mannetje stond. Het geluid bleef van hoge kwaliteit zonder dat er storingen optraden. De afwerking van de speaker is tenslotte spatwaterdicht en dat bleek ook in de praktijk zo te zijn. Of je nu buiten op een terras zit, in het park of op het strand, je hoeft niet bang te zijn voor een beetje regen of spetters van het zwembad. De Pulver draadloos speaker kan het allemaal aan.

Al met al ben ik zeer tevreden over de waterbestendigheid van de Pulver draadloos speaker. Na mijn tests kan ik met zekerheid zeggen dat deze speaker bestand is tegen water, spetters en regen. En dat is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die muziek wil luisteren op plekken waar water een factor kan zijn. De unieke kleuren van de speaker maken het ook nog eens een leuke gadget die je overal mee naartoe kan nemen. Of je nu op het strand ligt, in de tuin zit of eropuit trekt, de Pulver speaker kan het allemaal aan en zal je zeker niet teleurstellen.

Waterbestendigheid-functionaliteiten1
.

Draagbaarheid

Gemakkelijk draagbaar, altijd en overal.

Als het gaat om draagbaarheidstesten, hebben we de Pulver draadloze speaker zorgvuldig getest op hoe gemakkelijk het apparaat is om mee te nemen en hoe comfortabel dat is voor degenen die onderweg zijn. De speaker is uitgerust met een handig meeneem koord waardoor hij gemakkelijk te dragen en op te hangen is aan praktisch alles. Het koord is sterk genoeg om de speaker veilig vast te houden, zelfs als je op de fiets zit of langs ruwe terreinen beweegt. Het dragen van de Pulver speaker is dan ook een eenvoudige en comfortabele taak door het handige meeneem koord, wat het ideaal maakt voor mensen die onderweg zijn of voor outdoor-activiteiten.

Naast het handige draagkoord hebben we ook gekeken naar het gewicht van de speaker. De Pulver draadloze speaker is gemaakt van lichtgewicht materialen, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. Dit maakt het zeer comfortabel om te dragen. Of je nu op pad gaat om te picknicken in het park of een wandeling maakt in de natuur, deze speaker is gemakkelijk mee te nemen en je zult geen last hebben van het extra gewicht dat je moet dragen. Het lichtgewicht ontwerp draagt bij aan de algemene draagbaarheid van de speaker en maakt deze een perfecte keuze voor reizigers of mensen die regelmatig onderweg zijn.

Tot slot hebben we ook gekeken naar de duurzaamheid van de Pulver speaker bij het testen van de draagbaarheid. De speaker is gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen waterspetters. Hierdoor kun je hem gemakkelijk gebruiken tijdens buitenactiviteiten of op regenachtige dagen zonder bang te zijn dat hij beschadigd raakt. Door de duurzaamheid wordt de speaker nog draagbaarder en kun je hem overal mee naartoe nemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij beschadigd raakt. Al met al is de Pulver draadloze speaker een geweldige optie als het gaat om draagbaarheid, comfort en duurzaamheid!

Draagbaarheid-vooraanzicht2
.

Compatibiliteit

Compatibel met alles, altijd feest!

Een belangrijke functionaliteit bij draadloze speakers is de mogelijkheid om te verbinden met verschillende muziek streaming services en besturingssystemen. Tijdens mijn test onderzocht ik de compatibiliteit van de Pulver draadloze speaker met verschillende streaming services, zoals Spotify, Apple Music en Tidal. Ik was verheugd om te ontdekken dat de speaker naadloos verbinding maakte met alle geteste services zonder enig probleem, en de audio kwaliteit was uitstekend. Bij het switchen tussen verschillende besturingssystemen, zoals iOS en Android, bleef de connectiviteit sterk en stabiel. Dit zorgt voor een zorgeloze gebruikservaring zonder hinderlijke verbindingsproblemen.

Daarnaast keek ik naar de mogelijkheid om de speaker te verbinden met andere apparaten, zoals laptops en tablets. Ik verbind graag mijn laptop met de speaker om films te kijken of te werken aan muziekprojecten. Hierbij viel op dat het verbinden erg simpel was en de draadloze verbinding stabiel bleef gedurende het gebruik. De speaker was ook in staat om signalen op te vangen van vrij grote afstanden zonder veel geluidsverlies. Dit maakt de speaker ideaal voor het gebruik in verschillende omgevingen, variërend van thuiskantoorgebruik tot outdoor picknicken en feestjes.

Tot slot keek ik naar de compatibiliteit van de Pulver draadloze speaker met verschillende besturingssystemen. Tijdens de test heb ik de speaker verbonden met zowel iOS als Android-apparaten. Ik ontdekte dat de speaker goed presteert op beide systemen, wat betekent dat gebruikers ongeacht hun voorkeur voor besturingssysteem de speaker probleemloos kunnen gebruiken. Dit maakt het een universele tool die verschillende gebruikers met verschillende apparaten en besturingssystemen in staat stelt om volledig gebruik te maken van zijn functionaliteiten. Het kan zelfs uitstijgen boven de ervaring van andere speakers met beperkte compatibiliteit.

.

Microfoon kwaliteit

Pulver draadloze speaker: helder geluid, heldere gesprekken.

Een belangrijke factor bij het testen van draadloze speakers is de microfoonkwaliteit, zeker als het gaat om het gebruiken van de speaker voor handsfree bellen. Bij het testen van de microfoon van de Pulver draadloze speaker in de zwarte kleur viel het op dat de persoon aan de andere kant van de lijn de spreker goed kon horen en het geluid duidelijk was. Het was mogelijk om zonder problemen te communiceren, zelfs in een drukkere omgeving. De microfoonkwaliteit overtrof daarbij de verwachtingen en bewees dat deze speaker goed geschikt is voor handsfree bellen.

Een belangrijke vraag bij de aanschaf van een draadloze speaker is of deze goed genoeg is om als handsfree set te gebruiken. Bij gebruik van de Pulver draadloze speaker in de zwarte kleur met de micorfoon geplaatst op ongeveer 10 cm afstand van de mond en de spreker op een rustige plek stond met weinig tot geen achtergrondgeluid, konden de mensen aan de andere kant van de lijn de spreker goed verstaan, was het geluid helder en had het geen ruis. De microfoonkwaliteit overtrof daarmee de verwachtingen. Zo bleek de Pulver speaker niet alleen geschikt voor het afspelen van muziek, maar ook voor het voeren van telefoongesprekken.

Bij het testen van de microfoonkwaliteit van de Pulver draadloze speaker in de zwarte kleur was er de mogelijkheid om het apparaat in luidere omgevingen te gebruiken. Hierbij viel op dat de microfoon in staat was om het stemgeluid van de spreker sterk genoeg weer te geven, zelfs wanneer de spreker zich op een luidruchtige plek bevond. Dit maakte de Pulver speaker geschikt voor het gebruik in drukke omgevingen, op feestjes of evenementen. Het apparaat biedt daarmee de mogelijkheid om het afspelen van muziek en het voeren van telefoongesprekken op een handige manier te combineren op elke locatie.

.

Extra functies

Meerdere functies, één speaker.

Extra functies testen: Heeft de speaker extra functies zoals een ingebouwde FM-radio?

Als we deze vraag bekijken, moeten we helaas concluderen dat de Pulver draadloze speaker geen ingebouwde FM-radio heeft. Dit kan voor sommige gebruikers een teleurstelling zijn, vooral als ze graag naar de radio luisteren. Maar als we eerlijk zijn, is het ook niet iets dat we vaak vinden bij draadloze Bluetooth-speakers. Een meerderheid van de gebruikers luistert immers graag naar muziek via hun smartphone of tablet, en met de Bluetooth-functie van deze speaker gaat dat heel gemakkelijk! Dus als je op zoek bent naar een speaker met een ingebouwde FM-radio, dan zul je waarschijnlijk een andere speaker moeten overwegen.

Extra functies testen: Heeft de speaker extra functies zoals spraakbediening?

Nee, ook deze functie is niet beschikbaar op de Pulver draadloze speaker. Het ontbreken van spraakbediening kan in sommige gevallen nadelig zijn, vooral als je de voorkeur geeft aan handsfree bediening. Maar gelukkig is dit iets dat kan worden opgelost met behulp van jouw smartphone. Als je bijvoorbeeld een iPhone hebt, kun je Siri gebruiken om de muziek te bedienen. Voor Android-gebruikers is Google Assistent de ideale tool. Dus ondanks het gebrek aan spraakbediening op de Pulver speaker, kun je nog steeds handenvrij aan de slag met muziek afspelen.

Extra functies testen: Heeft de speaker extra functies zoals Bluetooth speakerphone?

Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden met een ja! De Pulver draadloze speaker beschikt wel degelijk over de Bluetooth speakerphone-functie, wat betekent dat je telefoongesprekken via de speaker kunt voeren. Dit kan handig zijn als je in de auto zit of als je handen vol hebt en niet op zoek wilt naar je telefoon. Het enige dat je hoeft te doen, is de speaker koppelen aan je smartphone en je bent klaar om te gaan! Met de Bluetooth speakerphone functie van de Pulver speaker krijg je dus een veelzijdig pakket dat naast muziek afspelen ook zorgt voor handsfree bellen.

.

Bouwkwaliteit

Pulver draadloze speaker: duurzaamheid met stijl.

Een van de belangrijkste facetten van de Pulver draadloze speaker is de bouwkwaliteit. Tijdens het testen werd al snel duidelijk dat de speaker is gebouwd om lang mee te gaan. De behuizing voelt stevig aan en kan tegen een stootje. Ook de knoppen en aansluitingen hebben een solide en duurzame constructie. Ondanks de stevige bouw is de speaker verrassend licht van gewicht, iets wat zeker van pas komt bij het meenemen van de speaker onderweg.

Vanwege de waterdichte eigenschappen van de Pulver draadloze speaker is het duidelijk dat er veel aandacht is besteedt aan het ontwerp en de constructie. Zowel de interne als externe delen zijn beschermd tegen vocht en water. Dit maakt de speaker uitermate geschikt voor gebruik bij zwembaden en op het strand. Het materiaalgebruik lijkt dan ook van hoogwaardige kwaliteit te zijn, wat erop wijst dat de speaker lang zal meegaan, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Een ander aspect van de bouwkwaliteit dat opvalt bij het testen van de Pulver draadloze speaker is de duurzaamheid van de batterij en de oplaadmogelijkheden. Met een speeltijd van 6 uur biedt de speaker voldoende luisterplezier voor een middagje buiten. Dankzij de aanwezigheid van een USB-poort is het ook mogelijk om muziek af te spelen vanaf andere apparaten zonder Bluetooth. Deze multifunctionaliteit duidt op een slimme constructie, wat de levensduur van de speaker ten goede zal komen.

.

Geluidssterkte

Pulver’s sound packs a punch!

Geluidssterkte testen: hoe luid is de speaker tijdens het gebruik en kan het een feestje aan?

Als ik de Pulver draadloze Speaker Zwart test op geluidssterkte, maakt hij mijn verwachtingen waar. Het geluid is helder en luid genoeg voor een kleine bijeenkomst of een feestje. Ik testte de speaker tijdens een barbecue met vrienden en iedereen was tevreden met het volume. De bas is ook indrukwekkend en kan de muziek een extra dimensie geven. Om het volume te verhogen, kun je de speaker dichter bij de feestgangers plaatsen of de positie van de speaker aanpassen voor een betere verspreiding van het geluid.

Naast geluidssterkte is ook de kwaliteit van het geluid belangrijk. De Pulver draadloze Speaker Zwart heeft een goed gebalanceerd geluid en kan verschillende muziekgenres goed aan. Van pop tot rock, van hiphop tot klassieke muziek, de speaker kan het allemaal aan. Als je van een hardere muziekstijl houdt, kan het zijn dat de speaker wat vervorming geeft op het maximale volume. Maar over het algemeen is de kwaliteit van het geluid zeer bevredigend.

Ik denk dat de Pulver draadloze Speaker Zwart een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en draagbare speaker die goed geluid produceert. Dankzij de spatwaterdichte functie en het handige meeneem koord, kan de speaker ook buiten en tijdens verschillende activiteiten worden gebruikt. Als je een feestje wilt organiseren in de buitenlucht of gewoon lekker wilt dansen in de keuken, dan kan de Pulver draadloze Speaker Zwart zeker de muziek leveren die je nodig hebt.

.

Pulver draadloos speaker zwart kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Als ik naar de Pulver Draadloze Speaker kijk, zie ik een handige gadget voor de drukke klootzakken die handsfree willen bellen zonder gezien te worden. Het maakt daadwerkelijk de andere kant van de lijn helderder zonder haperingen, wat handig is, of je nu thuis bent, op het werk of onderweg. Als Bukowski hier zou zijn, zou hij waarschijnlijk zeggen: “Deze speaker heeft ballen, hij doet wat hij zou moeten doen zonder bullshit.” Dus ja, het is een verdomd goede aanrader voor degenen die dat nodig hebben.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo