Tand & Mondverzorging

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Elektrische tandenborstels
Tijmen

OralB Vitality 100 CrossAction Zwart – Review

De Oral-B Vitality elektrische tandenborstel is de ultieme metgezel voor dagelijkse reiniging, met de kracht om meer tandplak te verwijderen dan een gewone tandenborstel.
Deze poetsbeest vibreert elke 30 seconden als een trouwe metronoom om u te laten weten dat het tijd is om een ander gebied te poetsen, waardoor uw glimlach altijd in topvorm blijft.
In de verpakking vindt u alles wat u nodig heeft: één stevige handgreep, één opzetborstel en één handige oplader. Met de Oral-B Vitality voelt elke poetsbeurt als een klinisch bewezen superieure reiniging, alsof u net de tandarts heeft bezocht. Het is geen verrassing dat Oral-B het merk bij uitstek is dat door tandartsen wereldwijd wordt gebruikt..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
René

OralB PRO 750 Elektrische Tandenborstel – Review

De Oral-B Pro 750 Black met professionele timer is dé elektrische tandenborstel voor iedereen die serieus bezig wil zijn met zijn mondverzorging. De borstelkop trilt, roteert en pulseert als een ware professional om tandplak grondig los te maken en te verwijderen.
Met de ingebouwde timer weet je zeker dat je lang genoeg poetst, zoals aanbevolen door tandartsen en mondhygiënisten. Oral-B, het meest gebruikte merk door tandartsen wereldwijd, staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve producten.
Met één oplaadbeurt gaat deze tandenborstel maar liefst een week mee. Bovendien zijn de speciale opzetborstels ontworpen met tandartsen voor geweldige resultaten. Oral-B biedt 2 jaar fabrieksgarantie en staat altijd garant voor service en kwaliteit. Dus kies voor Oral-B en zorg voor een gezonde, witte glimlach..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
René

Oral B Pro 3 3900 – Review

Ervaar de Oral-B Pro 3 elektrische tandenborstel, een waardevolle metgezel in uw dagelijkse poetsavontuur. Geïnspireerd door tandartsen wereldwijd, biedt deze slanke tandenborstel een professionele poetservaring met zijn 2-minutentimer en een melding om de 30 seconden om u te begeleiden bij het poetsen van elke zone in uw mond.
Met de unieke 3D-reinigingstechnologie van Oral-B, trilt, roteert en pulseert deze tandenborstel om tot 100% meer tandplak te verwijderen en uw tandvlees gezonder te maken dan een gewone manuele tandenborstel. Maar dat is niet alles – met de zichtbare druksensor wordt u gewaarschuwd als u te hard poetst, waardoor uw tandvlees beschermd blijft.
Deze tandenborstel is ook voorzien van een duurzame lithium-ionbatterij en biedt drie poetsstanden, zodat u het poetsen kunt aanpassen aan uw behoeften. Vergeet niet regelmatig de opzetborstel te vervangen en geniet van de klinisch bewezen resultaten die Oral-B tot wereldwijd het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen maken. Kies voor de Oral-B Pro 3 en verbeter uw mondgezondheid op een ongeëvenaarde manier..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
Aafje

OralB Vitality 100 White CrossAction – Review

De Oral-B Vitality 100 CrossAction elektrische tandenborstel, geliefd bij tandartsen wereldwijd, biedt de ultieme reiniging voor uw gebit.
Met de speciaal ontworpen CrossAction borstelkop die elke tand in een hoek van 16 graden omhult en de 2D-reinigingsactie die oscilleert en roteert, wordt tandplak effectiever verwijderd dan met een gewone tandenborstel.
Met een handige ingebouwde timer wordt u eraan herinnerd om de aanbevolen 2 minuten te poetsen. Deze tandenborstel wordt geleverd met een oplader en 1 opzetborstel, en is geschikt voor diverse vervangende opzetborstels. Verwen uw tandvlees en maak uw mondgezondheid compleet met het Oral-B Pro-assortiment en zijn poetsdruksensor..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
René

OralB Pro 3 3500 Zwart – Review

Ontdek de Oral-B Pro 3, een tandenborstel geboren in de meedogenloze wereld van de tandheelkunde. Met zijn slanke handvat en professionele timer leidt hij je door een poetstraject van 2 minuten, slechts om de 30 seconden stoppend om je eraan te herinneren dat er nog een zone wacht.
Terwijl je de borstel door je mond beweegt, zorgt de unieke, ronde borstelkop van Oral-B voor de rest. Hij trilt, roteert en pulseert, waardoor tandplak tot wel 100% beter wordt verwijderd dan met een banale handtandenborstel, voor glanzend gezond tandvlees en een verhelderde glimlach vanaf het allereerste poetsritueel.
Maar dat is nog niet alles. De tandenborstel waakt ook over je gevoelige tandvlees, met zijn 360° poetsdrukcontrole die de snelheid afneemt en visueel alarm slaat zodra je te hardhandig te werk gaat. De Oral-B Pro 3 is een onmisbare metgezel voor al diegenen die elektrisch willen poetsen en hun mondgezondheid naar een hoger niveau willen tillen..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
Amin

OralB Vitality 100 CrossAction Blauw – Review

De Oral-B Vitality oplaadbare elektrische tandenborstel, een must-have voor dagelijkse reiniging. Met een krachtige trilling elke 30 seconden, doorbreekt deze tandenborstel tandplak als een storm.
Compleet met 1 handvat, 1 opzetborstel en 1 oplader, geeft deze tandenborstel een gevoel van macht in uw handen. Geen gewone manuele tandenborstel kan hiermee concurreren.
Laat Oral-B u begeleiden om ieder gebied grondig te poetsen, zoals de tandarts het adviseert. Oral-B, het merk geprezen door tandartsen over de hele wereld, biedt u de meest klinisch bewezen en superieure reiniging – slechts een greep verwijderd..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
Amin

OralB Pro 3 3770 Elektrische – Review

Dompel uzelf onder in de begeleide poetservaring van de Oral-B Pro 3, een elektrische tandenborstel die net zo ruig is als de straten van Los Angeles. Met zijn 360° zichtbare druksensor beschermt deze tandenborstel uw tandvlees tegen de meedogenloze aanval van te hard poetsen.
Deze moordlustige machine met de unieke 3D-reinigingstechnologie van Oral-B trilt, roteert en pulseert als een verslaafde op zoek naar zijn volgende schot, en verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. Met zijn door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop omhelst hij elke tand als de omhelzing van een geliefde, voor een reiniging die dieper gaat dan de ziel van een dichter.
En weet u wat? Hij prikkelt uw tandvlees ook nog eens met zijn groen-geel vervagende opzetborstel, om u te laten weten wanneer het tijd is voor een nieuwe ronde in de ring. Dus poets weg, mijn vrienden, en omarm de mondgezondheid die alleen de Oral-B Pro 3 kan brengen..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
Tijmen

OralB iO 4N Black – Review

De Oral-B iO 4 elektrische tandenborstel is een meesterlijk staaltje technologie. Met zijn revolutionaire iO-technologie zorgt hij voor een diepgaande reiniging die je een professioneel schoon gevoel geeft.
De unieke ronde borstelkop gecombineerd met zachte microtrillingen zorgt voor een frisse en schone mond, en maakt je tandvlees zelfs 100% gezonder binnen één week in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel. Met 4 poetsstanden kan je je poetsbeurt personaliseren en de slimme poetsdruksensor laat je weten of je te hard, te zacht of met de juiste hoeveelheid druk poetst door middel van rood, wit of groen licht.
Inhoud: 1 iO4-handvat, 1 opzetborstel, 1 reisetui, 1 oplader, 1 opzetborstelhouder. Dit is niet zomaar een tandenborstel, dit is de crème de la crème van mondverzorging..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
Xiu

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX680763 – Review

Bescherm je gebit en tandvlees optimaal met de Philips Sonicare ProtectiveClean HX6807/63. Deze machtige elektrische tandenborstel verwijdert tot wel 7x meer tandplak dan een gewone handtandenborstel.
Met een poetsdruksensor die waarschuwt wanneer je te veel druk uitoefent, zorgt deze tandenborstel ervoor dat je tanden en tandvlees goed beschermd zijn. De ProtectiveClean HX6807/63 heeft ook een handige poetsstand (schoon) en dankzij BrushSync weet je precies wanneer je je opzetborstel moet vervangen.
De batterij gaat gemakkelijk 2 weken mee, wat handig is voor op reis. Onthoud dat als je op zoek bent naar wittere tanden binnen 7 dagen, persoonlijke poetservaring en de Sonicare-app, dan is de DiamondClean 9000-serie van Philips geschikter voor jou..

Lees review »
Elektrische tandenborstels
Senna

OralB Pro 3 3900 Duo – Review

Ervaar de Oral-B Pro 3 tandenborstel, het favoriete wapen van de tandartsen in de wereld. Met zijn slanke handvat leidt deze elektrische tandenborstel je in de juiste richting, net zoals je tandarts zou voorschrijven.
Hij houdt de tijd bij met een professionele timer en herinnert je om elke 30 seconden van zone te veranderen. Terwijl jij de borstel in je mond beweegt, doet de unieke, ronde borstelkop van Oral-B de rest.
Hij verwijdert tot wel 100% meer tandplak dan een gewone ouderwetse tandenborstel, zorgt voor gezonder tandvlees en verbetert je stralende glimlach door oppervlakkige verkleuringen weg te nemen. Alsof dat nog niet genoeg is, beschermt deze tandenborstel ook je gevoelige tandvlees met zijn 360° poetsdrukcontrole die automatisch de poetssnelheid vermindert en je waarschuwt wanneer je te hard poetst. Onmisbaar voor iedereen die zijn mondgezondheid naar een hoger niveau wil tillen. Dus poets als een pro met Oral-B Pro 3 en geniet van een superieure ervaring zoals voorgeschreven door de tandartsen..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo