Bodylotions

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Bodylotions
Senna

NIVEA Repair & Care 400 – Review

Met NIVEA’s door een dermatoloog ontwikkelde Repair & Care Body Lotion hoef je niet langer te lijden onder een droge, geïrriteerde huid.
De rijke formule, doordrenkt met verzorgend serum en verzachtend Dexpanthenol, dringt diep door en biedt na slechts één applicatie 72 uur lang verlichting voor de ruwe, trekkerige huid.
Bij regelmatig gebruik voelt je huid zacht als nooit tevoren. Laat de laatste testresultaten je overtuigen dat deze formule haar belofte nakomt en je een voelbaar zachtere huid geeft die 72 uur lang gehydrateerd blijft..

Lees review »
Bodylotions
Xiu

Gloves In A Bottle GIAB – Review

Gloves In A Bottle (GIAB Laboratories, L.A., USA) is een schilderende lotion die gebaseerd is op het idee van zelfredzaamheid voor de gevoelige huid. Het gelooft dat een goede huidverzorging niet gaat om het herstellen van de huid, maar om het beschermen ervan.
Net zoals voorkomen beter is dan genezen, biedt GIAB een beschermende laag die samenwerkt met de dode huidcellen en vier uur lang blijft zitten, zonder af te wassen. Onder dit laagje kan de huid tot rust komen en zichzelf herstellen met behulp van natuurlijke voedingsstoffen die het zelf aanmaakt.
Dit is een 100% natuurlijk proces. GIAB lotion is niet vet en hypoallergeen! Het helpt bij gevoelige huid, vooral in natte beroepen zoals de zorg. Bovendien voedt en beschermt GIAB de huid bij huidirritaties die neigen naar eczeem en psoriasis..

Lees review »
Bodylotions
admin

Eucerin UreaRepair Plus Bodylotion 400 – Review

Met de Eucerin Urearepair Plus 10% Urea Bodylotion 400 ml kan je je droge en kriebelende huid voeden en verzachten als een ware kunstenaar.
Deze bodylotion, gemaakt met een natuurlijk vochtvasthoudende factor ureum (maar liefst 10%), is als een ark van verlichting voor hen die te maken hebben met schilfers en irritaties.
Geschikt voor degenen met een gevoelige ziel, zoals zij die lijden onder atopisch eczeem en ichthyosis. Geurloos en bevat geen kleurstoffen, deze water-in-olie formule is als een zachte omhelzing voor je huid, een subtiele symfonie van verlichting en hydratatie. Verwen jezelf, laat de Eucerin Urearepair Plus 10% Urea Bodylotion je gids zijn naar een wereld van kalmering en bevrijding..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo