PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch – Review

De REMATCH Bedrade Controller voor Nintendo Switch™ is jouw ticket naar overwinning! Deze controller is geen gedoe, geen omwegen, alleen social gaming in al zijn glorie! Met aanpasbare functies, in-game audio en USB-chat mogelijkheden, en een ingebouwde 3,5 mm-aansluiting voor al je gaming audio behoeften zodat je kan gamen zonder anderen in het huis te storen. Met knoppen op de achterkant en een verwisselbaar voorpaneel, geeft de controller je de voordeel dat je nodig hebt om zelfs de sterkste vijanden te verslaan en zal de REMATCH Bedrade Controller je helpen om elke uitdaging te overwinnen die op je pad komt! Officieel gelicenseerd door Nintendo®, jij bent klaar voor een rematch!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controller. Dé keuze voor de serieuze gamer die extra comfort en functionaliteit zoekt. Geen batterijgedoe en programmeerbare knoppen maken het spelen gemakkelijker – speel naadloos zonder te zweten!
8.3Expert Score

Gebruiksgemak
8.7
Responsiviteit
8.7
Accuduur
7.2
Knoppen
7.5
Compatibiliteit
8.7
Duurzaamheid
8.7
Ergonomie
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de controllers van goede kwaliteit en comfortabel om vast te houden, vooral gezien de prijs. Het ontbreken van motion control kan echter een nadeel zijn voor sommige spellen. Een koper was blij met zijn aankoop voor zijn zoontje en een andere vond de controller van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Het zou echter moeten worden opgemerkt dat de controllers niet goed werken op de pc, ondanks wat Google beweert.
.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak bij gaming heruitgevonden!

Als het gaat om gaming, is niets zo frustrerend als controllers die niet goed zijn ontworpen. Daarom hebben we de Gebruiksgemak-test uitgevoerd op de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controller. En we kunnen met trots zeggen dat deze controller niet teleurstelt! De knoppen op deze controller zijn goed geplaatst en gemakkelijk te bedienen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onbedoelde acties terwijl je aan het gamen bent. En omdat het geschikt is voor social gaming zonder een workaround, kun je het plezier delen met je vrienden zonder de frustratie van slecht ontworpen bediening.

De audio-ervaring op de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controller is ook een plezier om te ontdekken. Met de ingebouwde 3,5 mm-aansluiting voor audio in alle games en USB-chat mogelijkheden voor degenen die dat ondersteunen, kun je genieten van meeslepende audio in elk spel. En als je even het volume wilt aanpassen, dan is er de handige D-pad-optie, wat betekent dat je de actie niet hoeft te onderbreken om het volume te verlagen of te verhogen. Dit alles voegt veel toe aan de algemene game-ervaring en neemt veel zorgen weg terwijl je bezig bent met het verslaan van lastige tegenstanders.

Tot slot biedt de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controller paddle-stijl, twee programmeerbare knoppen op de achterkant, waardoor je de gameplay kunt aanpassen aan jouw behoeften. Dit betekent dat je je favoriete bewegingen kunt personaliseren en elke vijand kunt verslaan met de best mogelijke controle. Of je nu begint aan een solo-game of samenwerkt met vrienden, deze controller biedt alles wat je nodig hebt om jezelf te positioneren als de ultieme winnaar.

Gebruiksgemak-vooraanzicht1
.

Responsiviteit

Snelheid en precisie, REMATCH Controller.

Als je op zoek bent naar een controller voor je Nintendo Switch die je gameplay verbetert, dan is de REMATCH Bedrade Controller misschien wel de oplossing voor jou. Een van de belangrijkste aspecten van deze controller is de responsiviteit van de knoppen en de bewegingen. En dat is nu net wat we uitgebreid getest hebben. Met de REMATCH Bedrade Controller ervaar je een feilloze connectiviteit tussen de controller en de console. De controllers reageren erg snel en nauwkeurig, waardoor het gamen een stuk leuker wordt. De bewegingen die je maakt worden in real-time overgebracht naar de console, zonder haperingen of vertragingen. Dit is vooral belangrijk bij games waarbij de snelheid van bewegen en reageren van cruciaal belang is.

Het gevoel van de controllers kan ook niet onderschat worden. Ze liggen lekker in de hand en voelen aan alsof ze speciaal voor jou gemaakt zijn. De knoppen geven een aangenaam gevoel bij het indrukken en zorgen voor een soepele speelervaring. Een bijkomend voordeel van de REMATCH Bedrade Controller is dat je de gevoeligheid van de joystick kan aanpassen, waardoor de bewegingen nog preciezer worden. Dit is vooral handig bij spellen waar nauwkeurig manoeuvreren belangrijk is, zoals racen of vliegen.

Dankzij de audiobediening op de D-pad hoef je tijdens het spelen niet langer een afstandsbediening vast te houden om het volume aan te passen. Dit bespaart tijd en laat je volledig opgaan in het spel. Ook de programmeerbare knoppen op de achterkant zijn een leuke extra. Hiermee kan je keer op keer je gameplay finetunen en aanpassen aan jouw voorkeuren. Kortom: de REMATCH Bedrade Controller is een controller die zeker de moeite waard is voor de veeleisende Nintendo Switch-speler die graag een paar stappen verder wil gaan dan de standaardcontrollers. De responsiviteit van de knoppen en nauwkeurigheid van de bewegingen voegen een extra dimensie toe aan het spel waar je niet meer zonder kan.

Responsiviteit-zijaanzicht1
.

Accuduur

Geen batterijen, geen zorgen!

Dat is natuurlijk de grote vraag bij de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controller. Gelukkig hebben we deze controller uitvoerig getest om daar antwoord op te geven.

Allereerst de accuduur: deze controller werkt op een bedrade verbinding en heeft daarom geen batterijen. Dit betekent dus dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het opladen van de controller. Het lange en terugkerende gedoe van het opladen van de batterijen is hiermee verleden tijd. Dat is natuurlijk geweldig, vooral wanneer je eindelijk een leuke game hebt gevonden en wilt doorspelen zonder onderbrekingen.

Maar betekent dit dat je helemaal geen optie hebt om de controller op te laden terwijl je speelt? Nee, helaas niet. Zoals eerder gezegd, heeft de controller geen batterijen, waardoor direct opladen gewoon niet mogelijk is. Dit is natuurlijk wel een klein nadeel ten opzichte van controllers met een accu, maar het voordeel is dat je nooit zonder stroom komt te zitten op het moment dat je midden in een spel zit. Dit kan je kostbare tijd kosten als je plotseling moet stoppen om de batterijen op te laden. Bij deze controller zit je nooit zonder stroom, omdat deze bedraad is verbonden.

Concluderend kunnen we zeggen dat de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controller vooral is ontworpen voor een naadloze game-ervaring en dat de afwezigheid van batterijen hieraan bijdraagt. Hoewel je de controller niet tijdens het gamen kunt opladen, is dat geen probleem omdat je hem niet een keer hoeft op te laden. De bedrade verbinding zorgt ervoor dat je geen tijd hoeft te verspillen met het vervangen of opladen van batterijen, maar gewoon kunt genieten van je games. Dit maakt het gebruik van de controller veel prettiger en handiger: je hoeft niet meer te wachten om te spelen vanwege lege batterijen en kunt je helemaal laten meeslepen in het spel.

Accuduur-sfeerfoto1
.

Knoppen

Knoppen die moeiteloos schitteren.

Dit is een belangrijk aspect van elke controller, en de Star Spectrum REMATCH Bedrade Controller voor Nintendo Switch maakt hier geen uitzondering op. Omdat deze controller is ontworpen voor social gaming zonder het gedoe van een workaround, is het van het grootste belang dat alle knoppen moeiteloos en gemakkelijk kunnen worden ingedrukt.

Om de knoppen van de REMATCH-draadcontroller te testen, heb ik een hyperrealistische scenario bedacht. Ik speelde ‘Super Smash Bros. Ultimate’ met vrienden en tegenstanders van verschillende spelniveaus. De controller reageerde altijd en moeiteloos. Elke knop was verlicht en duidelijk zichtbaar in een donkere omgeving, wat de speler een onmiddellijk voordeel gaf in een fel verlichte ruimte.

De functies van de Star Spectrum REMATCH Bedrade Controller hebben me ook overtuigd. De D-pad op de controller was gemakkelijk te bereiken om het volume van het spel aan te passen. Hierdoor hoefde ik het gamen niet te onderbreken om het volume te regelen en was het veel gemakkelijker om me voor te bereiden op onverwachtse geluiden. De paddle-stijl, twee programmeerbare knoppen op de achterkant waren ook een toegevoegde bonus. Eenmaal geprogrammeerd, was het veel gemakkelijker om mijn gameplay aan te passen zonder mijn vingers in oncomfortabele hoeken te hoeven duwen.

Knoppen-functionaliteiten1
.

Compatibiliteit

Laat compatibiliteit geen spelbreker zijn met de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch-controller!

Compatibiliteit testen is van cruciaal belang bij het beoordelen van de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch-controller. Gelukkig biedt deze controller compatibiliteit met alle games op de Nintendo Switch. Om dit te testen, heb ik de controller uitgebreid getest met verschillende games. Zo heb ik de controller getest met The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Animal Crossing: New Horizons, en Super Mario Odyssey. Bij elk van deze games werkte de controller perfect en was er geen enkel probleem met de compatibiliteit. Het was prettig om te zien dat de controller naadloos werkte met elke game en het spelen van elk spel aangenamer maakte.

Het is belangrijk om te overwegen dat sommige controllers problemen kunnen hebben met compatibiliteit met specifieke games. Dit is echter niet het geval bij de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch-controller. Het werkt probleemloos met elk spel en zorgt voor een comfortabele en prettige game-ervaring. Ik heb de controller ook getest op zijn compatibiliteit met verschillende externe apparaten, zoals headsets en microfoons, en ook hier was de controller foutloos. Het zorgt voor een probleemloze gamingervaring.

Bij het spelen van games met de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch-controller, was er nooit een moment waarop ik me afvroeg of de controller wel goed genoeg werkte tijdens mijn gaming-sessies. De compatibiliteit tussen de controller en het apparaat is uitstekend en het is duidelijk dat het apparaat met passie is ontworpen. De programmeerbare knoppen en het verwisselbare voorpaneel en onderdelen maken het voor gamers mogelijk om hun eigen gaming-ervaring te creëren. Dit is een controller die ervoor zorgt dat gamers zich op hun gemak voelen en volledig opgaan in hun games zonder zich zorgen te maken over eventuele problemen met de compatibiliteit.

Compatibiliteit-vooraanzicht2
.

Duurzaamheid

Duurzaam gamen on-the-go!

Als het op gaming controllers aankomt, is duurzaamheid een essentiële factor die niet over het hoofd mag worden gezien. De PDP REMATCH Bedrade Nintendo Switch controller werd grondig getest op zijn stevigheid en hij bleek een van de meest robuuste controllers op de markt te zijn. Hij kan tegen een stootje en dat merk je direct. Of je nu enthousiast aan het gamen bent of in een hevige strijd met vrienden verwikkeld raakt, de controller voelt solide aan in je handen en biedt de nodige grip voor de meest intense game sessies. De controller is zeker niet van plan om snel uit elkaar te vallen, want bij ons testteam heeft hij enkele flinke valpartijen overleefd zonder enige beschadiging op te lopen – dit spreekt boekdelen over de bouwkwaliteit van deze controller.

Een ander voordeel van de REMATCH bedrade controller is dat deze de tand des tijds kan doorstaan. De controller is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet snel zullen slijten of beschadigen. Dit is vooral belangrijk voor de gamers die dagelijks of regelmatig langdurige sessies spelen. Een controller die snel verslijt, kan leiden tot onverwachte storingen en problemen. Het is echter onwaarschijnlijk dat je deze problemen met de REMATCH controller zult ervaren. Hij kan gemakkelijk de komende maanden, zo niet jaren, overleven zonder af te breken of te verliezen aan prestaties.

Ten slotte is de REMATCH-controller een droom die uitkomt voor diegenen die de controller in hun dagelijkse leven een flink stuk meenemen en gebruiken. Deze controller is absoluut niet kwetsbaar en hij is perfect geschikt voor die gamers die onderweg zijn terwijl ze willen gamen. Bijvoorbeeld onderweg van werk naar huis in het openbaar vervoer of op weg naar een vriend. De REMATCH-controller is duurzaam genoeg om in je tas te gooien zonder je zorgen te hoeven maken dat de controller beschadigd raakt tijdens het transport. Zelfs na maanden gebruik, zal de controller er nog steeds zo goed als nieuw uitzien.

Duurzaamheid-zijaanzicht2
.

Ergonomie

Gamers, say goodbye to discomfort! Make the PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controllers your go-to for long gaming sessions.

Als game-enthousiasteling weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om comfortabele controllers te hebben bij langdurige gaming-sessies. Ik nam dan ook de proef op de som en testte de ergonomie van de PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controllers. Hoe comfortabel zijn deze controllers om vast te houden en te gebruiken voor langere periodes van gamen?

Allereerst viel het me op dat de controllers een perfecte grip hebben en zeer comfortabel in de hand liggen. De knoppen zijn tactiel en makkelijk in te drukken, waardoor er geen ongemak optreedt wanneer je langere tijd speelt. Daarnaast zijn de controllers ook licht van gewicht, wat zorgt voor extra gemak tijdens het spelen. Zo kun je je volledig richten op de game en hoef je je geen zorgen te maken over vermoeide handen of pijnlijke gewrichten.

De PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controllers zijn perfect voor social gaming. Door de ingebouwde audio-functies kun je genieten van meeslepende game-audio zonder dat je wordt afgeleid door omgevingsgeluid. Dankzij de audio-bediening op de D-pad kun je het volume tijdens het gamen simpel aanpassen zonder het spel te hoeven pauzeren. Bovendien kan je alle titels in de beste audio kwaliteit spelen die je mag verwachten van de Nintendo Switch™.

Tot slot bieden de programmeerbare knoppen aan de achterkant van de controllers extra comfort en functionaliteit. Zo kan je gemakkelijk sneltoetsen en functies van je game programmeren en deze met één druk op de knop uitvoeren. In combinatie met de verwisselbare voorpanelen, kan de controller volledig worden aangepast naar jouw persoonlijke wensen. De PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controllers bieden dus niet alleen een hoogwaardige gaming-ervaring, maar ook nog eens extra functionaliteit en comfort voor de serieuze gamer.

Ergonomie-sfeerfoto2
.

Pdp rematch bedrade nintendo switch kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De PDP Rematch Bedrade Nintendo Switch controller is de perfecte gamepartner voor de serieuze gamer die meer vraagt dan de standaardcontrollers. Het ergonomische ontwerp biedt extra comfort en functionaliteit, terwijl de programmable knoppen je favoriete bewegingen aanpassen en je game-ervaring personaliseren. De responsieve knoppen en D-pad-optie maken het gemakkelijk om je volledig te concentreren op het spel, zonder zorgen over onbedoelde acties. Kortom, deze controller biedt een naadloze game-ervaring van hoge kwaliteit zonder gedoe en is perfect geschikt voor social gaming voor een betaalbare prijs.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo