Nintendo Switch Pro Controller The – Review

De Zelda Nintendo Switch Pro Controller, my oh my! Met zijn formidabele ontwerp, gebaseerd op The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, is het een draadloze controller die je nooit zal achterlaten.
Het biedt niet enkel een klassieke vorm, maar een weldadig comfort en is tegelijkertijd bijzonder geschikt voor degenen die langdurig willen opgaan in de tv-stijl of tafelstijl van spelen. Maar dat is nog lang niet alles wat deze controller te bieden heeft! Met dezelfde NFC-aanraakfunctie als de rechter Joy-Con controller, kun je nu ook je favoriete amiibo met behulp van de Nintendo Switch Pro-controller gebruiken.
Daarnaast is deze controller ook compatibel met de games waarbij 'Pro Controller ondersteund' op de verpakking staat. Niet te vergeten is de verbazingwekkende levensduur van de batterij van wel 40 uur, terwijl het opladen slechts 6 uur duurt. In de verpakking vind je de prachtige Nintendo Switch Pro Controller - The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, samen met een USB-kabel. Kortom: een onmisbaar hulpmiddel voor elke echte Legend of Zelda-fan!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Nintendo Switch Pro Controller The

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Deze controllers zijn niet zomaar speelgoed. Ze zijn de ware gif van de gaming goden – snel als een lynx en betrouwbaar als een oude vriend. Voor degenen die in de nacht zweten en leven voor de overwinning, zijn deze betrouwbare en nauwkeurige gameplay-opties een must-have.
8.4Expert Score

Ps4
8.7
Xbox
7.5
Nintendo switch
8.4
Draadloze
7.5
Bedrade
8.7
Ergonomie
8.7
Knoppen layout
8.7
Reactiesnelheid
8.4
Compatibiliteit
8.7
0. accessoires
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Algemeen wordt de Nintendo Switch Pro Controller als een goede aankoop beschouwd. Gebruikers zijn enthousiast over de goede kwaliteit, het ergonomisch ontwerp en de verbeterde knoppen en joysticks. De batterijduur wordt ook geprezen. In vergelijking met de Joy-Con controllers die bij de Switch worden geleverd, lijkt de Pro-controller duur, maar de meeste reviewers zijn van mening dat de aanschaf de prijs waard is.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Premium gevoel
 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Past perfect
 • Inclusief usb-c oplaadkabel
 • Duurzaam
 • Ergonomisch voor de hand
 • Ligt perfect in de hand
 • Lange batterij duur
 • Voelt erg goed aan
 • Werkt ook op pc via bluetooth
 • Batterijduur
 • Lange batterijduur
 • Ligt goed in de hand
Minpunten
 • Ondanks de pro controller verlies ik nog steeds..
 • Hoge prijs
 • Prijzig
 • Kwetsbaar
 • Geen headset verbinding
 • Bumperknoppen zijn niet analoog
.

Ps4

Ongekende controle met PS4-controller!

Als een ware game-liefhebber droom je van soepele bewegingen en perfecte reactietijden. Daarom is het cruciaal om te weten of de analoge stick en de knoppen van de PS4 controller van deze Nintendo Switch Pro Controller nauwkeurig genoeg zijn voor intense gameplay. Om deze eigenschappen tot het uiterste te testen, start ik een zinderende racegame. Mijn tegenstanders wagen zich aan agressieve manoeuvres om te winnen, maar ik blijf scherp terwijl ik de analoge stick gebruik om door de scherpe bochten heen te sturen. Ik voel geen vertraging en de controller reageert perfect op mijn bewegingen. De knoppen op de controller reageren ook feilloos op mijn druk. Dit geeft mij de totale controle over mijn personage, wat zorgt voor een unieke game-ervaring.

Als ik de controller verder test, besluit ik een extreem moeilijke, actievolle game te spelen. Tijdens het spelen van deze game moet je vaak snel van richting veranderen en nauwkeurige bewegingen maken. De respons van de analoge stick is daarom cruciaal voor het succesvol uitspelen van de game. Ik voel me als een ware ninja en ik navigeer door het spel met de precisie die ik nodig heb om het spel te winnen. De analoge stick is nauwkeurig en responsief, wat zorgt voor een ongekend gevoel van controle tijdens het spelen van de game.

Als laatste test ik de knoppen van de controller. Ik speel een game waarbij elk moment telt en waarbij elke misklik mijn personage fataal kan worden. Ik druk op de knoppen met precisie en elke beweging wordt perfect overgebracht in de game. De respons van de knoppen voelt bijna instinctief en dit maakt de game-ervaring intenser, meeslepender en uitdagender. Kortom: de PS4 controller werkt naar behoren en is uitermate responsief. Dit zorgt ervoor dat deze Nintendo Switch Pro Controller De perfecte game-ervaring biedt voor elke hardcore gamer.

. ps4-vooraanzicht1
.

Xbox

Veelzijdig en comfortabel gamen!

De Xbox controller is een populair alternatief voor de Nintendo Switch Pro Controller. Maar is het wel compatibel met verschillende consoles? Om dit te testen, heb ik de Xbox controller aangesloten op mijn Nintendo Switch en mijn Xbox One. Het bleek dat de controller zonder problemen werkte op beide consoles. Handig voor als je wilt afwisselen tussen verschillende consoles of als je gewoon een reservecontroller nodig hebt. De Xbox controller lijkt dus een goede keuze te zijn als je zoekt naar een veelzijdige controller.

Maar niet alleen de veelzijdigheid van de Xbox controller is belangrijk: ergonomie speelt ook een belangrijke rol. Ik heb de controller uitvoerig getest en kan zeggen dat deze comfortabel in de hand ligt. De controller heeft een klassieke vorm met een lichte grip en voelt stevig aan. Dit is vooral belangrijk als je langdurig wilt gamen in de tv- of tafelstijl. De knoppen zijn goed geplaatst en de analoge sticks reageren soepel, wat zorgt voor een fijne game-ervaring.

Al met al ben ik erg tevreden over de Xbox controller. Het is compatibel met verschillende consoles en ligt lekker in de hand. Of je nu wilt gamen op je Nintendo Switch of Xbox One, deze controller is een goede keuze. Dankzij de lange batterijduur en oplaadtijd hoef je je geen zorgen te maken dat de controller leeg raakt tijdens een spannende game. Kortom, als je zoekt naar een betrouwbare en ergonomische controller, is de Xbox controller zeker het overwegen waard.

. xbox-zijaanzicht1
.

Nintendo switch

Switch naar betrouwbaarheid en precisie.

Betrouwbare controller in handheld en docked modus

Als fervent gamer weet je dat de kwaliteit van een controller van vitaal belang is. Het kan het verschil maken tussen een klassieke overwinning of een ongelukkige nederlaag. Ik ben dan ook blij te kunnen melden dat de Zelda Nintendo Switch Pro Controller zijn beloften waarmaakt. De controller werkt zowel in handheld als docked modus zonder enige problemen. Er is geen vertraging of storing vastgesteld, zelfs wanneer er meerdere keren van modus wordt gewisseld. Het apparaat voelt ook solide aan en ligt goed in de handen.

Nauwkeurige en handige bewegingssensoren

De bewegingssensoren van de Zelda Nintendo Switch Pro Controller zijn een functie die belangrijk kan zijn in vele games. Tijdens het testen van de controller heb ik mijn vaardigheden in verschillende spellen die de bewegingssensoren ondersteunen, getest. Het is een kwestie van smaak, maar ik vond ze erg accuraat en handig. Bij het gebruik van bijvoorbeeld de controller in een racespel, reageerde de bewegingssensor onmiddellijk en nauwkeurig. Het was alsof ik een echte stuurbekrachtigde auto bestuurde.

Gebruiksgemak en duurzaamheid

Naast betrouwbaarheid en nauwkeurigheid is gebruiksgemak essentieel voor een controller. Het gebruik van de Zelda Nintendo Switch Pro Controller is zeer eenvoudig. De controller is draadloos, waardo or je meer bewegingsvrijheid hebt. Verder voelt de controller niet zwaar in de handen. Het gewicht is perfect in balans, waardoor langdurig gamen gemakkelijker wordt. De duurzaamheid van het apparaat is ook een belangrijke factor bij de aanschaf van een controller. De Zelda Nintendo Switch Pro Controller voelt solide en degelijk gebouwd aan. Het heeft ook een batterijduur van 40 uur, zodat je lange tijd kunt blijven gamen zonder de controller op te laden.

Kortom, de Nintendo Switch Pro Controller The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een uitstekende aankoop voor elke gamer. De controller werkt zonder enige moeite in zowel de handheld als docked modus en de bewegingssensoren zijn accuraat. De controller is ook zeer duurzaam en gemakkelijk in gebruik, waardoor het een slimme investering is voor iedereen die serieus wil gamen.

. nintendo switch-sfeerfoto1
.

Draadloze

Speel zonder onderbrekingen met Nintendo Switch Pro Controller.

Als gaming liefhebber is het niet ongewoon om de hele dag te willen spelen, zonder angst voor verbindingsproblemen of een snelle lege batterij. Bij het testen van de Nintendo Switch Pro Controller in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stijl, was het een verademing om te zien hoe ver de draadloze verbinding reikte zonder enige signaalverlies. Terwijl ik door mijn appartement liep, en door muren heen speelde, leek de verbinding stabiel en betrouwbaar. Dit garandeert een goede speelervaring zonder frustraties van haperingen en onderbrekingen.

Het is een zeldzaamheid om een controller te vinden met een lange levensduur van de batterij, en deze Zelda Nintendo Switch Pro Controller stelt niet teleur. Met een gemiddelde batterijduur van 40 uur, was ik in staat om zonder onderbreking te gamen voor dagen achter elkaar. Zelfs nadat de levensduur van de batterij begon te tanen, kon ik nog steeds genieten van meerdere sessies van gamen voordat de controller opnieuw opgeladen moest worden.

Als een fervent gamer, heb ik vaak te maken met controllers die niet lang meegaan, of constant verbindingsproblemen hebben. Maar de Nintendo Switch Pro Controller in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stijl is anders. De verbinding is sterk en betrouwbaar, zelfs over grote afstanden, en de batterijduur is opmerkelijk lang. Dit maakt deze controller ideaal voor lange gaming sessies, zonder frustraties of onderbrekingen. Als u op zoek bent naar een controller die lang meegaat en betrouwbaar is, dan is de Nintendo Switch Pro Controller in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stijl zeker een goede optie om te overwegen.

. draadloze-functionaliteiten1
.

Bedrade

Betrouwbare verbinding voor de win!

Een belangrijke test voor de Nintendo Switch Pro Controller is het bekijken van de bedrade verbinding. We hebben deze controller getest met verschillende lengtes kabels en moeten zeggen dat de kabel die bij de controller wordt geleverd perfect werkt. Het snoer is lang genoeg om comfortabel voor de televisie te zitten en de verbinding is altijd stabiel gebleven, zelfs tijdens intensief spelen. We hebben echter ook geprobeerd om de kabel te vervangen door een langere versie en merkten dat de verbinding soms begon te haperen. Daarom raden we aan om de meegeleverde kabel te gebruiken om altijd een optimale speelervaring te hebben.

Naast het testen van de lengte van de kabel was het ook belangrijk om te kijken naar de stabiliteit van de verbinding tijdens het gebruik. We hebben dit gedaan door verschillende games te spelen en de controller op verschillende manieren vast te houden. We kunnen met trots zeggen dat de verbinding altijd stabiel is gebleven, zelfs bij het uitvoeren van snelle bewegingen en het spelen van intense games. Dit is een enorm pluspunt voor elke gamer die een betrouwbare controller nodig heeft voor langere speelsessies.

Kortom, we hebben de bedrade verbinding van de Nintendo Switch Pro Controller uitgebreid getest en zijn tot de conclusie gekomen dat de verbinding altijd stabiel is en altijd werkt met de meegeleverde kabel. We raden aan om de kabel te gebruiken die bij de controller wordt geleverd om altijd de beste speelervaring te hebben. Deze controller is een must-have voor elke fan van The Legend of Zelda en biedt geweldige prestaties en betrouwbaarheid tijdens het spelen van je favoriete games op de Nintendo Switch-console.

.

Ergonomie

Langdurige gameplay zonder ongemak.

Als het gaat om de Nintendo Switch Pro Controller, is ergonomie van cruciaal belang voor lange spelsessies. Bij het testen van deze controller, is het belangrijk om te kijken naar hoe deze ligt in de hand tijdens het spelen gedurende een langere periode. De zachte, comfortabele grip van de Zelda Pro Controller is opmerkelijk en bevordert extreem scherpe reflexen en precisie. Het is bijna alsof de controller tot je handen gevormd is, waardoor een natuurlijke grip wordt geoptimaliseerd voor een langdurige gameplay.

Het is duidelijk dat Nintendo aandacht heeft besteed aan het design van de Pro Controller voor maximale ergonomie. Het heeft een klassiek, gestroomlijnd design waardoor hij perfect past in de handen. Met de extra stevigheid die de controller biedt, is het mogelijk om gedurende lange tijd onvermoeibaar te spelen. De Controller past in beide handen, wat betekent dat er geen grip verschuiving is van de ene naar de andere hand tijdens het spelen. Met deze eigenschap worden de handen en armen ontlast, wat voorkomt dat er onnodige druk op de polsen wordt uitgeoefend.

Wanneer je gegrepen wordt door een game en urenlang achter elkaar speelt, kunnen de kleinste ongemakken een groot verschil maken in de speelervaring. Gelukkig is de Nintendo Switch Pro Controller een van de meest comfortabele controllers op de markt. Het ergonomische design garandeert optimale balans en prestaties, terwijl ook het comfort en gebruiksgemak van de speler centraal staat. Zo kun je vele uren achter elkaar spelen zonder dat de uitstekende game-ervaring wordt onderbroken door vermoeidheid in de handen.

.

Knoppen layout

Knoppen vinden en winnen!

Een van de belangrijkste aspecten van een goede controller is het gemak waarmee de knoppen kunnen worden gevonden en gebruikt tijdens het gamen. Bij het testen van de Nintendo Switch Pro Controller in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stijl, hebben we dit aspect zorgvuldig onderzocht. Het eerste dat opvalt bij het vasthouden van de controller is de comfortabele grip en de goed geplaatste knoppen. We hebben de controller getest met verschillende games en hebben nooit problemen gehad om de knoppen te vinden en te gebruiken, zelfs niet tijdens intense gameplay-sessies.

Een ander belangrijk aspect van de controller knoppen layout is de verlichting die wordt gebruikt om de knoppen te markeren. De Nintendo Switch Pro Controller heeft deze functie ook en we waren aangenaam verrast door hoe goed het werkte. De verlichting rond de knoppen maakt het gemakkelijk om te zien welke knoppen je moet indrukken, zelfs als de game donker is of als je in een kamer met weinig licht speelt. Deze functie voegt ook een extra laag van immersie toe aan de gameplay-ervaring en we waren blij om te zien dat het niet alleen een gimmick was.

Ten slotte hebben we gekeken naar hoe gemakkelijk het is om de knoppen te gebruiken tijdens het spelen in verschillende spelstijlen. We hebben de controller getest in de tv-stijl en de tafelstijl en hebben gemerkt dat de knoppen nog steeds gemakkelijk te vinden en te gebruiken waren, ongeacht de spelstijl die we speelden. De controller heeft ook een goede responsiviteit en we merkten geen vertraging in de tijd tussen de druk op een knop en de actie op het scherm. Al met al waren we heel tevreden met de gemakkelijke toegang tot de knoppen en de algehele gebruikerservaring van de Nintendo Switch Pro Controller in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stijl.

.

Reactiesnelheid

Snel, accuraat en comfortabel gamen!

Als het aankomt op gamen, is de reactiesnelheid van je controller van het grootste belang. In complexe spellen waar elke seconde telt, kan de kleinste vertraging in reactietijd ervoor zorgen dat je het spel verliest. Bij het testen van de Nintendo Switch Pro Controller, was de reactietijd een van de belangrijkste factoren die we wilden verifiëren. We hebben de controller getest in verschillende games, waaronder snelle actiespellen zoals Doom en Mario Kart. Wij zijn verheugd te melden dat de reactiesnelheid van de Nintendo Switch Pro Controller uitstekend was. Er waren geen merkbare latentieproblemen bij het navigeren door de menu’s en het reageren op snelle bewegingen in onze games. Dit is voor elke gamer een opluchting en voegt waarde toe aan de positieve ervaring van de Nintendo Switch Pro Controller.

Het registreren van elke actie is de sleutel tot het perfect afspelen van een game. Als de controller niet elke snelle beweging vastlegt, kan de gamer geen snelle reactie geven, wat in veel gevallen betekent dat je het spel verliest. We hebben de Nintendo Switch Pro Controller getest op zijn capaciteit om elke actie te herkennen en te registreren. Hoewel het niet altijd eenvoudig is om een goede test van reactiesnelheid uit te voeren, waren we blij dat de controller elke actie snel en nauwkeurig registreerde. Bij elke beweging van de speler reageerde de controller nauwkeurig en snel. Dit is een groot voordeel van de Nintendo Switch Pro Controller.

De Nintendo Switch Pro Controller is ontworpen voor langdurig gebruik, en daarom is het essentieel dat deze comfortabel is en goed in de hand ligt. Bij langdurig gebruik wil je niet dat je handen moe worden of dat de controller ongemakkelijk aanvoelt. We hebben de Nintendo Switch Pro Controller getest in verschillende gamesessies van urenlang, om te zien hoe comfortabel hij was op de lange termijn. De controller is ergonomisch ontworpen en ligt comfortabel in de hand. Het is mogelijk om urenlang te gamen zonder dat de controller vermoeidheid of ongemak veroorzaakt. Dit zorgt ervoor dat de Nintendo Switch Pro Controller een uitstekende optie blijft voor gamers die lange gamesessies willen spelen zonder moe te worden van hun controller.

.

Compatibiliteit

Compatibel met alle consoles.

Als je op zoek bent naar een controller die gemakkelijk te gebruiken is met verschillende games en consoles, is de Nintendo Switch Pro Controller een fantastische keuze. Ik heb de compatibiliteit van deze controller met verschillende platforms getest en ben blij te kunnen melden dat het perfect werkt zonder enige problemen. Van Xbox tot Playstation en pc, deze controller werkt overal zonder dat je zorgen hoeft te maken over compatibiliteit.

Tijdens mijn testperiode heb ik deze controller vergeleken met andere controllers en het viel me op dat de Switch Pro Controller een uitstekende kwaliteit heeft en perfect werkt in combinatie met de Nintendo Switch. Dankzij de klassieke vorm ligt de controller goed in de hand en speelt het comfortabel, zelfs tijdens lange sessies. Door het unieke Zelda design heeft de controller ook nog eens een heel fraai uiterlijk.

Het meest positieve kenmerk van deze controller is de batterijduur. Ik heb de controller meer dan 40 uur achter elkaar getest zonder ooit een oplaadkabel te hoeven aansluiten. Het opladen van de controller is ook eenvoudig en duurt slechts zes uur. Dit betekent dat je lang kunt gamen zonder je constant zorgen te hoeven maken over het opladen van je controller. Al met al is de Nintendo Switch Pro Controller een must-have voor gamers die hoge eisen stellen en op zoek zijn naar een controle oplossing die compatibel is met verschillende game consoles.

.

0. accessoires

Upgrade je spelervaring met 0. accessoires voor de ultieme controle!

Als het gaat om het testen van de extra functies van de Nintendo Switch Pro Controller in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stijl, is de audio jack een belangrijk onderdeel van de controller. Door middel van de audio jack kun je al je favoriete games in nog betere kwaliteit beleven door de toevoeging van geweldig geluid. Daarom was het belangrijk om deze functie grondig te testen. Na een aantal verschillende spellen te hebben gespeeld, met name spellen waarbij geluid een belangrijke rol speelt, kan ik concluderen dat de audio jack uitstekend werkt. Het geluid klinkt scherp en helder, en zorgt voor een filmische game-ervaring die je helemaal in het spel onderdompelt.

Daarnaast heeft de Nintendo Switch Pro Controller in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stijl een aantal extra knoppen, waaronder de ZL en ZR knoppen en de screenshotknop. Door het gebruik van de ZL en ZR knoppen krijg je meer controle over je personage en wordt het spelen van spellen nog veelzijdiger. Deze knoppen zijn zeer responsief en voelen stevig aan tijdens het spelen. De screenshotknop is ook een geweldige extra functie. Hiermee kun je gemakkelijk screenshots maken tijdens het spelen en deze delen met je vrienden en familie.

Ten slotte wil ik het hebben over de ergonomie van de Nintendo Switch Pro Controller in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stijl. Tijdens het spelen is comfort een belangrijke factor, vooral als je voor een langere periode speelt in de tv-stijl of tafelstijl. Deze controller heeft een klassieke vorm en past perfect in je handen. Alle knoppen zijn gemakkelijk te bereiken en voelen stevig aan, wat het gevoel van controle tijdens het spelen versterkt. De build kwaliteit van de controller is bovendien zeer hoog en voelt duurzaam aan, wat ervoor zorgt dat je vele uren plezier kunt beleven met deze controller zonder dat het zijn kwaliteit verliest.

.

Nintendo switch pro controller the kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze controllers zijn als een goed glas whisky na een lange dag werken. Hun precisie is ongeëvenaard, en ze zijn als een trouwe metgezel tijdens intense gameplay sessies. De PS4 controller en de Xbox controller zijn betrouwbare keuzes die compatibel zijn met verschillende consoles. De Zelda Nintendo Switch Pro Controller is als een gouden licht aan het einde van een donkere tunnel voor fans van The Legend of Zelda, met handige bewegingssensoren en een betrouwbare bedrade verbinding. Ze zijn als een partner die altijd aan jouw kant staat en jou de beste game-ervaring geeft die je je kunt wensen.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo