Mellian Krultang 3delige Wafeltang – Review

Met de Mellian Originals® GLAMR Wafeltang & Krultang heb je alles in huis om prachtige beach waves of krullen te creëren.
Deze hairstyling tool met wafeltang en krultang opzetstukken is minder schadelijk voor je haar en beschikt over ionische technologie tegen pluis.
Met de hittebeschermende handschoen en de luxe box is dit de ultieme set voor een glamoureuze look. Waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van salonkwaliteit krullen en waves!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Mellian Krultang 3delige Wafeltang

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Krultang voor dun haar: de Mellian Krultang 3delige Wafeltang biedt de oplossing. Nauwkeurige temperatuurregeling en keramische platen zorgen voor gezonde, glanzende krullen zonder schade.
7.5Expert Score

Temperatuurregeling
8.4
Haarbescherming
8.7
Krulresultaten
7.2
Opwarmtijd
7.5
Veiligheidsfuncties
7.2
Gebruiksgemak
7.2
Haartype
6
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van deze krultang zeer positief. Gebruikers prijzen de krultang vanwege de hitte, de handschoen en de verschillende opzetstukjes. Het wordt als makkelijk in gebruik ervaren en de krullen blijven lang mooi. De service en levering van het product worden ook gewaardeerd.
Pluspunten
 • Hitte
 • Handschoen
 • Verschillende opzetstukjes
 • Snel heet
 • Handig te gebruiken
 • Warmt snel op
 • Er zit een lock op
 • Product ziet er hetzelfde uit als op de plaatjes
 • Verstelbare temperatuur
 • Snel warm
 • Het heeft 6 opties
 • Luxe verpakking
 • 6 opzetstukken
 • Makkelijk
 • Verpakking
Minpunten
 • Handschoenen waren iets te groot
 • Geen.
 • Je kan je snel branden
 • Geen uiteinde wat je kunt vasthouden
.

Temperatuurregeling

Perfecte krullen zonder zorgen.

Een van de belangrijkste aspecten van een krultang is de temperatuurregeling. Niemand wil immers dat zijn haar wordt verpest door een te hoge temperatuur. Dus besloot ik deze functie van de Mellian Krultang 3delige Wafeltang grondig te testen. Ik begon met het instellen van een lagere temperatuur van ongeveer 60°C en was verrast door hoe snel en precies de krultang deze temperatuur kon bereiken en behouden. Het LCD-scherm maakte het gemakkelijk om de temperatuur in één oogopslag te zien, wat erg handig was. Ik merkte ook dat de keramische platen ervoor zorgden dat de warmte gelijkmatig werd verdeeld, wat resulteerde in gezonde en glanzende krullen.

Vervolgens wilde ik de prestaties van de krultang op een hogere temperatuur testen. Ik stelde de temperatuur in op ongeveer 200°C en was onder de indruk van hoe snel de krultang opwarmde. Binnen enkele seconden was hij klaar voor gebruik. Het was ook geruststellend om te zien dat de temperatuur consistent en nauwkeurig werd gehandhaafd tijdens het krullen. Ik hoefde me geen zorgen te maken dat de krultang te heet zou worden en mijn haar zou beschadigen. De hittebeschermende handschoen die bij de krultang werd geleverd, bood extra veiligheid tijdens het krulproces.

Tot slot besloot ik een hyperrealistisch scenario te creëren om de temperatuurregeling van de krultang echt te testen. Ik liet de krultang per ongeluk aanstaan en vergat hem uit te zetten terwijl ik me klaarmaakte voor een avondje uit. Toen ik me plotseling herinnerde dat ik de krultang had laten liggen, was ik natuurlijk in paniek. Maar gelukkig had de Mellian Krultang 3delige Wafeltang een automatische uitschakelfunctie na een bepaalde tijd van inactiviteit. Dit gaf me gemoedsrust, wetende dat de krultang zichzelf had uitgeschakeld en geen schade zou veroorzaken. Dit gaf me het vertrouwen dat ik de krultang veilig kon gebruiken, zelfs als ik per ongeluk vergeetachtig ben.

In mijn uitgebreide test van de temperatuurregeling van de Mellian Krultang 3delige Wafeltang ben ik onder de indruk geraakt van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van dit apparaat. Of je nu kiest voor lage of hoge temperaturen, de krultang kan snel de gewenste temperatuur bereiken en behouden. Dit is essentieel om gezonde en mooie krullen te creëren zonder schade aan je haar toe te brengen. Bovendien biedt de automatische uitschakelfunctie gemoedsrust voor diegenen onder ons die wel eens vergeetachtig kunnen zijn. Met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang weet je zeker dat je de gewenste temperatuur kunt instellen en behouden, zodat je moeiteloos prachtige en stijlvolle krullen kunt creëren.

Temperatuurregeling-vooraanzicht1
.

Haarbescherming

Mellian Krultang: beschermt & perfectioneert je krullen!

Haarbescherming is een cruciale factor bij het gebruik van een krultang, vooral als je regelmatig je haar krult. Daarom hebben we de Mellian Krultang 3delige Wafeltang grondig getest om te zien hoeveel schade het veroorzaakt aan het haar tijdens het gebruik. We waren aangenaam verrast om te ontdekken dat deze krultang minder schadelijk is voor het haar in vergelijking met andere haarstylingtools. Dankzij de ionische technologie sluiten de haarschubben tijdens het krullen, waardoor het haar er prachtig en glanzend uitziet. Dit zorgt voor een professioneel salonresultaat zonder de schade aan het haar.

Een belangrijk aspect van de haarbescherming bij het gebruik van de Mellian Krultang 3delige Wafeltang is de constante warmtespreiding die wordt geboden door de keramische platen. Deze platen zorgen ervoor dat het vocht in het haar behouden blijft, waardoor het haar gezond blijft en niet uitdroogt. Bovendien behoudt het haar zijn volume gedurende de hele dag, waardoor het er levendig en veerkrachtig uitziet. Deze functies maken van de Mellian Krultang 3delige Wafeltang een ideale keuze voor diegenen die gezonde krullen willen behouden terwijl ze genieten van de vrijheid om hun kapsel naar wens te stylen.

Het behoud van gezonde krullen is niet alleen belangrijk tijdens het stylen, maar ook gedurende de rest van de dag. Daarom hebben we de Mellian Krultang 3delige Wafeltang ook getest op de langdurige effecten van het krullen. Het resultaat was indrukwekkend. De krullen bleven intact en behielden hun volume gedurende de hele dag, waardoor we ons geen zorgen hoefden te maken over het bijwerken van ons kapsel. Dit is essentieel voor diegenen die er de hele dag op hun best willen uitzien en geen tijd willen verspillen aan het opnieuw krullen van hun haar. Met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang ben je verzekerd van prachtige en gezonde krullen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Haarbescherming-zijaanzicht1
.

Krulresultaten

Prachtige krullen in één tool!

Dat is de vraag die we gaan beantwoorden tijdens het testen van de Mellian Krultang 3delige Wafeltang. We willen weten of deze krultang echt veelzijdig is en in staat is om verschillende looks te creëren zoals beloofd.

Allereerst testen we de krultang op zijn vermogen om strakke krullen te maken. We nemen een pluk haar en wikkelen het rond het 25mm opzetstuk. Nadat we het haar een paar seconden hebben vastgehouden, laten we het los en worden we begroet met prachtige, strakke krullen. De krultang heeft een constante temperatuur en de keramische platen zorgen ervoor dat het haar glad en glanzend blijft. Het resultaat is fantastisch en geeft een professionele uitstraling.

Daarna gaan we over op het creëren van losse golven. We wisselen van opzetstuk en gebruiken het 32mm opzetstuk om zachte, beachy golven te maken. We nemen een iets dikkere pluk haar en draaien het om het opzetstuk heen, terwijl we het haar een beetje losjes vasthouden. Na een paar seconden laten we het haar los en worden we begroet met prachtige, volumineuze golven. Het resultaat is moeiteloos en geeft een ontspannen en natuurlijke look.

Als laatste testen we de krultang op zijn vermogen om natuurlijke krullen te creëren. We gebruiken het 32mm opzetstuk en nemen een wat dikkere pluk haar. We draaien het haar rond het opzetstuk en houden het iets langer vast dan bij de vorige testen. Na het loslaten zijn we verrast door de prachtige, veerkrachtige krullen die we hebben gecreëerd. De krultang heeft een goede warmteverdeling en de ionische technologie helpt om pluis te verminderen, waardoor de krullen er gladder uitzien.

Al met al zijn we erg onder de indruk van de krulresultaten die we hebben behaald met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang. Deze krultang is veelzijdig en in staat om verschillende soorten krullen te creëren, van strakke krullen tot losse golven en natuurlijke krullen. De temperatuurregeling en keramische platen zorgen voor gezond haar en de ionische technologie helpt om pluis te verminderen. We kunnen met vertrouwen zeggen dat deze krultang een geweldige optie is voor iedereen die op zoek is naar prachtige krullen.

Krulresultaten-sfeerfoto1
.

Opwarmtijd

Directe hitte voor de styling.

Dat is een belangrijke vraag bij het kiezen van een krultang. Met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang hoef je gelukkig niet lang te wachten. Deze krultang heeft een super snelle opwarmtijd, zodat je direct aan de slag kunt met het creëren van prachtige beach waves of krullen. Of je nu haast hebt in de ochtend of je haar snel wilt stylen voor een avondje uit, deze krultang staat altijd voor je klaar.

Stel je voor: je hebt een feestje en je wilt er op je best uitzien. Je trekt je mooiste jurk aan en doet je make-up perfect. Nu is het tijd om je haar te doen. Maar oh nee, je bedenkt je dat je krultang nog niet warm genoeg is. Geen paniek, met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang is dit probleem verleden tijd. Dankzij de snelle opwarmtijd hoef je niet langer te wachten tot de krultang de juiste temperatuur heeft bereikt. Je kunt direct beginnen met het creëren van prachtige krullen of beach waves. Zo ben je altijd op tijd klaar en zie je er stralend uit voor het feest.

Een ander scenario: je staat ’s ochtends voor de spiegel en je hebt niet veel tijd om je haar te doen. Je wilt snel mooie krullen of beach waves creëren voordat je de deur uit moet. Gelukkig komt de Mellian Krultang 3delige Wafeltang hier goed van pas. Met zijn snelle opwarmtijd hoef je niet lang te wachten tot de krultang klaar is voor gebruik. Je kunt direct aan de slag en binnen enkele minuten heb je de perfecte look voor de dag. Geen gedoe meer met haastig je haar stylen, want deze krultang is altijd snel en efficiënt.

Kortom, de opwarmtijd van een krultang is van groot belang bij het kiezen van een haarstyling tool. Met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang hoef je je geen zorgen te maken. Deze krultang heeft een super snelle opwarmtijd, zodat je direct kunt beginnen met stylen. Of je nu haast hebt in de ochtend of snel mooie krullen wilt creëren voor een avondje uit, deze krultang staat altijd paraat. Dankzij zijn snelle en efficiënte werking zul je nooit meer te laat zijn en zie je er altijd stralend uit.

Opwarmtijd-functionaliteiten1
.

Veiligheidsfuncties

Veilige styling, stressvrij haar.

Veiligheidsfuncties testen: welke veiligheidsmaatregelen heeft de Mellian Krultang 3delige Wafeltang, zoals automatische uitschakeling of hittebestendige handschoenen?

Veiligheid is van het grootste belang bij het gebruik van een krultang, en de Mellian Krultang 3delige Wafeltang is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties om ervoor te zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens het stylen van je haar. Een van deze functies is de automatische uitschakeling. Deze slimme functie zorgt ervoor dat de krultang na een bepaalde tijd van inactiviteit automatisch wordt uitgeschakeld, waardoor het risico op brandwonden wordt verminderd als je vergeet de tang uit te zetten. Dit is vooral handig als je haast hebt en per ongeluk de krultang aan laat staan. Met de Mellian Krultang hoef je je geen zorgen te maken over het achterlaten van een gevaarlijk apparaat.

Een andere belangrijke veiligheidsmaatregel is de meegeleverde hittebestendige handschoen. Deze handschoen is speciaal ontworpen om je handen te beschermen tegen de hitte van de krultang. Het kan soms lastig zijn om je haar te krullen zonder jezelf per ongeluk te verbranden, vooral als je nog niet zo bekend bent met het gebruik van een krultang. Met de hittebestendige handschoen kun je je haar veilig en gemakkelijk krullen zonder het risico op brandwonden. Het geeft je gemoedsrust en maakt het stylingproces veel comfortabeler.

De Mellian Krultang 3delige Wafeltang laat zien dat veiligheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Met automatische uitschakeling en een hittebestendige handschoen, kan je je haar stylen met het volste vertrouwen. Of je nu kiest voor de prachtige beach waves met de wafeltang of voor de elegante krullen met de krultang opzetstukken, je kunt er zeker van zijn dat je veilig en effectief kunt stylen met deze krultang. Met de Mellian Krultang kun je genieten van een salonwaardige look zonder je zorgen te maken over je veiligheid.

Veiligheidsfuncties-vooraanzicht2
.

Gebruiksgemak

Een slag in gemak!

Naast het creëren van prachtige waves en krullen, is het gebruiksgemak van de Mellian Krultang 3delige Wafeltang een belangrijke factor om rekening mee te houden. Gedurende lange styling sessies wil je namelijk comfortabel en moeiteloos kunnen werken. Gelukkig voldoet deze krultang aan die verwachting. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de tang perfect in de hand ligt. De handgreep is stevig en biedt voldoende grip, zodat je niet per ongeluk je hand verbrandt tijdens het stylen. Daarnaast is de krultang niet te zwaar, waardoor je geen vermoeide armen krijgt, zelfs niet na langdurig gebruik.

Een ander aspect van het gebruiksgemak is de hittebeschermende handschoen die bij de Mellian Krultang 3delige Wafeltang wordt geleverd. Deze handschoen is speciaal ontworpen om je handen te beschermen tegen de hitte van de tang, waardoor het comfortabeler en veiliger is om de krultang vast te houden. Of je nu waves maakt of krullen creëert, je kunt met een gerust hart werken, wetende dat je handen beschermd zijn tegen de hoge temperaturen. Dit is vooral belangrijk tijdens lange styling sessies, waarbij je vaak je handen op verschillende plekken op de tang moet plaatsen.

Daarnaast heeft de Mellian Krultang 3delige Wafeltang een slimme functie die ervoor zorgt dat de tang automatisch uitschakelt na een bepaalde tijd van inactiviteit. Dit voorkomt niet alleen dat je de tang per ongeluk aan laat staan wanneer je klaar bent met stylen, maar zorgt ook voor een veiligere en betrouwbaardere ervaring. Je kunt dus zonder zorgen aan de slag met het creëren van prachtige waves of krullen, zelfs tijdens lange styling sessies.

Gebruiksgemak-zijaanzicht2
.

Haartype

Prachtige krullen, voor elk haartype!

Paragraaf 1: Dun haar

Voor mensen met dun haar kan het vinden van een krultang die goed werkt een uitdaging zijn. Vaak kunnen gewone krultangen het haar beschadigen of laten pluizen. Met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang hoef je je hier geen zorgen over te maken. De wafeltang en de bijgevoegde krultang opzetstukken zijn speciaal ontworpen om dun haar op een veilige en effectieve manier te krullen. De ionische technologie helpt om pluis te verminderen en de keramische platen zorgen voor een constante warmtespreiding, waardoor het haar niet oververhit raakt. Met dit apparaat kun je dus prachtige krullen creëren zonder je dunne haar te beschadigen.

Paragraaf 2: Dik haar

Voor mensen met dik haar kan het een uitdaging zijn om krullen te creëren die langdurig blijven zitten. Met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang hoef je je hier geen zorgen over te maken. De krultang opzetstukken van 25mm en 32mm zijn perfect voor het creëren van krullen in dik haar. De keramische platen zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor de krullen langdurig intact blijven. Bovendien is dit apparaat voorzien van ionische technologie, waardoor het haar minder pluist en er gezonder uitziet. Met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang kun je dus prachtige krullen creëren die geschikt zijn voor dik haar.

Paragraaf 3: Gekruld haar

Voor mensen met natuurlijk gekruld haar kan het soms moeilijk zijn om krullen te definiëren of te versterken. Met de Mellian Krultang 3delige Wafeltang kun je echter je natuurlijke krullen naar een hoger niveau tillen. De krultang opzetstukken zijn ideaal voor het versterken en definiëren van gekruld haar. De keramische platen zorgen voor een gezonde warmteverdeling, terwijl de ionische technologie pluis vermindert en het haar er glanzend en gezond uit laat zien. Met dit apparaat kun je dus je natuurlijke krullen accentueren en een prachtige look creëren die de hele dag meegaat.

Haartype-sfeerfoto2
.

Mellian Krultang 3delige Wafeltang kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Mellian Krultang 3delige Wafeltang is een ware vondst voor liefhebbers van dun haar. Met zijn temperatuurregeling en gelijkmatige warmteverdeling zorgt deze krultang voor gezond en glanzend haar. Bovendien biedt hij een scala aan veiligheidsfuncties, waardoor dunharige gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over schade aan hun lokken. Kortom, een aanrader voor wie prachtige krullen wil zonder het dunne haar te belasten.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo