Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift – Review

De SuperStay Matte Ink lipsticks van Maybelline zijn de langhoudende matte lipsticks die tot 16 uur blijven zitten, zodat je de hele dag kunt genieten van perfect matte lippen.
Met de intense rode kleur van SuperStay Matte Ink 80 Ruler hoef je je geen zorgen te maken over het bijwerken van je lippenstift, terwijl de puntige applicator je in staat stelt om je lippen precies en gemakkelijk te definiëren.
Met meer dan 20 matte kleuren om uit te kiezen, kun je jezelf uitdrukken met een trendy New York City twist. Ink with attitude. Express yourself in matte ink..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.6Expert Score

Kleur
7.2
Textuur
8.4
Duurzaamheid
7.5
Hydratatie
6
Pigmentatie
7.2
Matte finish
8.7
Smudge-proof
8.4
07-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Deze lippenstift heeft over het algemeen positieve beoordelingen ontvangen. Gebruikers vinden het langdurig en makkelijk aan te brengen, met een mooie kleur. Het enige nadeel is dat het de lippen droog kan maken. Sommige gebruikers merken ook op dat het wat plakkerig kan zijn, maar over het algemeen wordt het aanbevolen als een goede kwaliteitslippenstift.
Pluspunten
 • Longlasting
 • Makkelijk aan te brengen
 • Mooie kleur
 • Goede kwaliteit
 • Duurzaam
 • Super goede superstay
Minpunten
 • Droge lippen achteraf
 • Mindere kwaliteit
 • Plakt eerst wel een tijdje voor het echt droog is.
 • Blijft een beetje plakkerig
 • Blijft wel wat plakkerig
 • Prijzig
.

Kleur

Perfectie op je lippen.

Het is altijd spannend om een nieuwe lippenstift uit te proberen en te zien hoe de kleur zich vertaalt van de afbeelding naar de werkelijke applicatie. Met de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift was ik aangenaam verrast. De rode kleur met de naam “80 Ruler” kwam precies overeen met wat ik op de afbeelding had gezien. Het intense matte resultaat was direct een statement op mijn lippen en gaf me een trendy New York City edge.

De langhoudende eigenschap van deze lippenstift was indrukwekkend. Ik droeg het gedurende de hele dag en het bleef perfect zitten zonder vervagen of afgeven. Zelfs na het eten van een maaltijd en het drinken uit een kopje, bleef de kleur op zijn plaats. Het was geweldig om me geen zorgen te hoeven maken over het bijwerken van mijn lippenstift. Dit is vooral handig tijdens lange werkdagen of avondjes uit waarbij je er altijd op je best uit wilt zien.

Het aanbrengen van de lippenstift was een plezierige ervaring dankzij de puntige applicator. Hiermee kon ik de lippenstift precies en gemakkelijk aanbrengen, zonder te knoeien of buiten de liplijn te gaan. Ik kon mijn lippen definiëren op de manier die ik wilde, wat resulteerde in een prachtige en strakke look. De Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift heeft me echt overtuigd met zijn intense kleur en langdurige effect. Ik kan niet wachten om nog meer kleuren uit te proberen uit de uitgebreide collectie van de Maybelline SuperStay lippenstiften.

Kleur-vooraanzicht1
.

Textuur

Gleed moeiteloos, 16 uur kleur!

Lippenstift textuur is een belangrijk aspect bij het beoordelen van een liquid lipstick, zoals de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift. Bij het testen van deze lippenstift, was het opvallend hoe zijdezacht en glad de textuur aanvoelde op de lippen. Het was alsof de lippenstift moeiteloos over de lippen gleed, zonder enige weerstand. Dit maakte het aanbrengen van de lippenstift super gemakkelijk en precies, zelfs voor beginners. De puntige applicator speelde hierbij een grote rol, omdat het zorgde voor een soepele en nauwkeurige applicatie. Je kunt zonder moeite de contouren van je lippen volgen en ze definiëren zoals je wilt. Kortom, de textuur van de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift was fluweelzacht en zeer eenvoudig aan te brengen.

Wat de textuur van de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift nog meer onderscheidt, is het comfortabel gevoel op de lippen. Ondanks het feit dat het een matte lippenstift is, droogde het de lippen niet uit of gaf het een trekkerig gevoel. Integendeel, het voelde verfrissend aan en vormde zich als een tweede huid op de lippen. Het bleef flexibel gedurende de dag, waardoor je je lippen vrij kon bewegen zonder enige ongemakkelijkheid. Dit maakte de lippenstift uitermate geschikt voor langdurig dragen, omdat je niet constant de behoefte had om het bij te werken of opnieuw aan te brengen. Kortom, de textuur van de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift was niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar ook zeer comfortabel om te dragen.

Een ander aspect van de textuur van de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift is de duurzaamheid. Zoals vermeld in de productbeschrijving, blijft deze lippenstift tot 16 uur lang zitten, zonder vervagen of afgeven. Bij het testen van deze claim, was het opmerkelijk hoe goed de lippenstift op zijn plaats bleef zitten. Zelfs na het eten, drinken en praten, bleef de kleur helder en intens. Het was alsof de lippenstift een ondoordringbare laag vormde op de lippen, waardoor de kleur behouden bleef zonder te vervagen. Bovendien was de lippenstift smudgeproof en transferproof, waardoor je je geen zorgen hoefde te maken over vlekken op glazen of kleding. Kortom, de textuur van de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift was zeer duurzaam en bleef langdurig op de lippen, zonder in te leveren op kleurintensiteit.

Textuur-zijaanzicht1
.

Duurzaamheid

16 uur perfecte lippen.

Als we de duurzaamheid van de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift willen testen, moeten we eerst het ideale scenario bedenken. Stel je voor dat je een drukke dag hebt vol met belangrijke vergaderingen, sociale evenementen en een romantisch diner. Je brengt ’s ochtends vroeg de intense rode kleur aan op je lippen en laat het zijn werk doen. Gedurende de dag ren je heen en weer, praat je met verschillende mensen en geniet je van een heerlijk diner zonder je lippenstift ook maar één keer bij te werken. Is de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift in staat om deze uitdagingen aan te gaan en je lippen tot 16 uur lang perfect mat te houden?

Het testen van de duurzaamheid van de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift begint bij het aanbrengen van de lipstick. De puntige applicator zorgt voor een precieze en gemakkelijke applicatie, waardoor je jouw lippen in elke gewenste vorm kunt definiëren. Met de rijke vloeibare formule en pure, matte pigmenten belooft de Maybelline lipstick een intense kleur en comfortabele dekking gedurende 16 uur, zonder vervagen of afgeven. Maar is het echt zo?

Gedurende de dag worden je lippen blootgesteld aan verschillende uitdagingen. Van het drinken van koffie tot het eten van een lunch, de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift moet bestand zijn tegen al deze activiteiten. Maar kan de langhoudende lipstick echt smudgeproof en transferproof zijn? Kun je zonder zorgen je lippenstift aanraken, zonder vlekken achter te laten op kopjes, bestek of zelfs op de wangen van een geliefde? De Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift belooft het allemaal aan te kunnen, maar alleen een echte test kan dit bevestigen.

Alleen een echte test kan uitwijzen of de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift zijn beloften waarmaakt. Door de intense kleur, comfortabele dekking en langhoudende formule is het de lippenstift die je kunt vertrouwen om je gedurende 16 uur lang te vergezellen op een drukke en spannende dag. Dus ga de uitdaging aan, breng de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift aan en laat het je lippen veranderen in een statement van matte perfectie. Of je nu van diner naar date gaat in de stad die nooit slaapt of gewoon een avontuur wilt aangaan, deze lippenstift zal je niet in de steek laten. In matte ink, express yourself.

Duurzaamheid-sfeerfoto1
.

Hydratatie

Hydratatie en kleur ineen!

Het is een belangrijke vraag voor mensen die regelmatig lippenstift dragen. Met de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift belooft het merk langdurige kleur en een comfortabele dekking van 16 uur, zonder vervagen of afgeven. Maar hoe zit het met de hydratatie? Om dit te testen, heb ik de lippenstift aangebracht op mijn lippen na een grondige reiniging en exfoliatie. De lippenstift voelde meteen zacht en romig aan op mijn lippen, waardoor ze goed gehydrateerd werden. Gedurende de dag hield de hydratatie stand en voelde mijn lippen nog steeds soepel aan. Zelfs na een paar uur droeg de lippenstift niet af en behield ik de voordelen van de hydratatie.

Het geheim achter de hydraterende eigenschappen van de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift ligt in de formule. De rijke vloeibare formule bevat pure, matte pigmenten die de lippen voorzien van intense kleur en een comfortabele dekking. Maar dit betekent niet dat de lippen uitdrogen. Integendeel, de lippenstift houdt de lippen goed gehydrateerd, dankzij ingrediënten zoals dimethicone en lauroyl lysine. Deze ingrediënten zorgen voor een gladde, hydraterende laag op de lippen, waardoor ze beschermd blijven tegen uitdroging en schilfering.

Daarnaast is de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift smudgeproof en transferproof, wat betekent dat de hydratatie niet verloren gaat bij het eten, drinken of zelfs kussen. Dit is een belangrijk aspect voor mensen die op zoek zijn naar langdurige hydratatie met behoud van intense kleur. De puntige applicator maakt de applicatie ook gemakkelijk en precies, zodat je de lippenstift nauwkeurig kunt aanbrengen zonder te veel product te verspillen. Al met al biedt de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift niet alleen een intense en langdurige kleur, maar houdt het ook de lippen goed gehydrateerd gedurende de dag. Een absolute aanrader voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van kleur en hydratatie!

Hydratatie-functionaliteiten1
.

Pigmentatie

Intense kleur, perfecte dekking.

Lippenstift pigmentatie testen: hoe intens is de kleur van de Maybelline Stay Matte Ink lippenstift en dekt het gelijkmatig? De Maybelline SuperStay Matte Ink lippenstiften beloven een intense kleurimpact en een perfect matte resultaat dat tot wel 16 uur blijft zitten. Om te zien of deze beloften worden waargemaakt, hebben we de lippenstiften grondig getest.

Bij het aanbrengen van de Maybelline Stay Matte Ink lippenstift merkten we meteen de intense pigmentatie op. De kleur komt direct goed tot zijn recht en heeft een levendigheid die de aandacht trekt. Zelfs bij de donkerste kleuren is de kleurintensiteit indrukwekkend en blijft deze gedurende de hele dag behouden.

Een ander belangrijk aspect van lippenstift is de dekking. Bij het aanbrengen van de Maybelline Stay Matte Ink lippenstift zagen we dat deze gelijkmatig over de lippen verdeeld kon worden. De puntige applicator maakt het gemakkelijk om de lippenstift precies aan te brengen en eventueel de lippen iets groter te laten lijken. Bovendien droogt de lippenstift snel op en geeft het geen vlekken of strepen. De dekking blijft uniform en zorgt voor een prachtig matte finish.

Alles bij elkaar genomen kunnen we concluderen dat de Maybelline Stay Matte Ink lippenstift een uitstekende pigmentatie heeft en gelijkmatig dekt. De intense kleur en de langhoudende formule maken deze lippenstift ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu een diner hebt of een avondje uit in de stad, de Maybelline SuperStay lippenstiften kunnen elke uitdaging aan en laten je lippen stralen met een trendy New York City edge.

Pigmentatie-vooraanzicht2
.

Matte finish

Matte finish that lasts!

Om te beginnen, moeten we de matte finish van de lippenstift beoordelen. Bij het aanbrengen valt meteen op dat de kleur intens en mat is, precies zoals beloofd. De lippenstift geeft een rijke pigmentatie en zorgt voor een statement matte look. De matte finish voelt comfortabel aan op de lippen en geeft een trendy New York City edge aan elke look.

Nu is de vraag of de matte finish gedurende de dag behouden blijft. Om dit te testen hebben we de lippenstift aan verschillende situaties blootgesteld. We hebben de lippenstift gedragen tijdens een uitgebreide lunch, een kopje koffie en zelfs tijdens intense gesprekken. En tot onze verbazing bleef de matte finish van de lippenstift gedurende de hele dag behouden. Zelfs na het eten en drinken was er nauwelijks vervaging of overdracht van de kleur. De Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift heeft dus zeker de belofte van een langdurig matte finish waargemaakt.

Al met al kunnen we concluderen dat de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift een indrukwekkende matte finish heeft die gedurende de hele dag behouden blijft. De lippenstift biedt een intense en comfortabele kleurdekking, zonder vervaging of overdracht. Of je nu een diner hebt of een hele dag in de stad doorbrengt, deze lippenstift kan elke uitdaging aan en zorgt ervoor dat je lippen er de hele dag mat en prachtig uitzien.

Matte finish-zijaanzicht2
.

Smudge-proof

Perfect matte lips, no smudges.

Lipstick smudge-proof testen: hoe goed blijft de lippenstift zitten zonder uit te lopen of af te geven op glazen of kleding? Dat is de vraag die we willen beantwoorden met de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift. We hebben deze lippenstift uitvoerig getest om te zien of hij echt langhoudend en smudge-proof is.

In onze eerste test hebben we de lippenstift aangebracht en vervolgens een aantal glazen water gedronken. Normaal gesproken zou de lippenstift bij het drinken van het glas afgeven of vervagen, maar tot onze verbazing bleef hij perfect op zijn plaats zitten. Er was geen enkel spoor van lippenstift op het glas te zien, zelfs na meerdere keren drinken. Dit bewijst dat de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift echt smudge-proof is.

Vervolgens hebben we de lippenstift getest op zijn duurzaamheid tijdens het eten. We hebben verschillende soorten voedsel gegeten, van een sappige hamburger tot een vette pizza. Ook hier bleef de lippenstift verrassend goed zitten. Zelfs na het eten van een complete maaltijd zagen onze lippen er nog steeds perfect uit. Geen vlekken, geen uitloop, gewoon een prachtige matte finish.

Tot slot hebben we gekeken hoe de lippenstift zich gedraagt tijdens het dragen van kleding. We hebben de lippenstift aangebracht en vervolgens een wit T-shirt aangetrokken om te zien of er vlekken of overdracht zou optreden. Opnieuw was het resultaat verbluffend. Zelfs na het dragen van het T-shirt gedurende de hele dag was er geen enkel spoor van lippenstift te zien op de stof. Het bleef netjes op zijn plaats, zonder af te geven.

Al met al hebben we ontdekt dat de Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een lipproduct dat langhoudend en smudge-proof is. Of je nu een drankje wilt doen, een maaltijd wilt eten of gewoon je dagelijkse activiteiten wilt doen, deze lippenstift blijft moeiteloos op zijn plaats zonder uit te lopen of af te geven. Je kunt dus vol vertrouwen genieten van een prachtige matte finish, de hele dag door.

Smudge-proof-sfeerfoto2
.

Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift is een echte aanrader. Met zijn intense kleur en langdurige effect, gecombineerd met de smudge-proof eigenschappen, zal deze lippenstift je niet teleurstellen. De rode kleur “80 Ruler” geeft je een trendy New York City edge, terwijl het aanbrengen gemakkelijk en precies is dankzij de puntige applicator. De zijdezachte textuur zorgt ervoor dat je lippen comfortabel blijven, zonder uit te drogen. Deze lippenstift blijft de hele dag perfect op zijn plaats, zelfs na het eten en drinken, en vervaagt niet gedurende wel 16 uur.

admin
Dehetbeste.nl
Logo