Multitools

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Oscillerende multitools
Senna

VONROC Oscillerende Multitool – 300W – Review

Deze complete VONROC multitool set met maar liefst 61 accessoires is het ideale gereedschap voor elke verbouwing of renovatie. Met verschillende snelheidsinstellingen en een snelspansysteem voor gemakkelijke accessoirewissels, kun je met deze multitool zagen, schrapen en schuren.
De bijgeleverde deltavormige schuurplaat en het schraapmes maken het perfect voor het vlakschuren van houten randen en hoeken, het losmaken van vloerbedekkingen en tegels, en het maken van nette zaagsneden in laminaat. Met zaagbladen die geschikt zijn voor hout, gipskarton en zacht metaal, biedt dit gereedschap veelzijdigheid voor allerlei klussen.
Bovendien levert VONROC topkwaliteit gereedschap tegen de beste prijs, rechtstreeks vanuit de fabriek naar de klant. Met 2 jaar garantie kun je met vertrouwen aan je projecten beginnen..

Lees review »
Roterende multitools
Senna

Dremel Stylo+ Multitool op snoer – Review

De Dremel Stylo+ is de perfecte metgezel voor iedereen die houdt van doe-het-zelf en hobbyprojecten. Met zijn slanke en lichte ontwerp kun je dit gereedschap vasthouden als een gewone pen, waardoor je gemakkelijk creatieve projecten kunt uitvoeren waar precisie en langdurig gebruik vereist zijn.
Het snoer van 2 meter geeft je ook de nodige flexibiliteit bij het graveren, snijden, reinigen en polijsten van verschillende materialen. Met zijn variabele snelheid van 5.000 tot 22.000 kan dit gereedschap precieze resultaten leveren voor allerlei creatieve projecten.
De ergonomische handgreep biedt comfort en controle, terwijl de ingebouwde spantangvergrendeling en aparte aan/uit-knop zorgen voor probleemloos werken. In de doos vind je niet alleen de Dremel Stylo+, maar ook 15 Dremel accessoires, een quick start guide en handleiding om je op weg te helpen..

Lees review »
Roterende multitools
admin

VONROC Multitool – Roterend – – Review

Ontdek de multitool van VONROC, een lichtgewicht krachtpatser die perfect is voor al je detailwerkzaamheden. Deze veelzijdige multitool maakt polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden en schuren een fluitje van een cent.
Met zijn traploze instelwiel kies je precies de juiste instelling voor elke klus. Met de flexibele as en handige ophanghaak, geniet je van optimale bewegingsvrijheid en kun je langer en preciezer werken.
Deze multitool wordt geleverd met een 40-delige accessoire set en twee hulpstukken, en wordt verpakt in een milieuvriendelijke doos. Bewaar alles netjes in de herbruikbare toolbag en maak gebruik van de VONROC Membercard. Kortom, de VONROC multitool is jouw onmisbare metgezel voor elk detailproject!.

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo