Brandbeveiliging

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Rookmelders
Senna

XSense XS01 Rookmelder 10 jaar – Review

Deze rookmelder van X-Sense, de XS01, verhoogt direct de veiligheid in je huis.
Met een batterijduur van 10 jaar hoef je je geen zorgen te maken over vroegtijdige uitval en vervelende waarschuwingen.
Bovendien heeft deze compacte melder een indrukwekkend bereik van maar liefst 40m2 en voldoet hij aan strenge kwaliteitseisen, inclusief het Duitse TÜV-certificaat. Met zijn lange levensduur, groot bereik en professioneel design is de X-Sense XS01 de ideale keuze voor iedereen die zijn geliefden en bezittingen wil beschermen tegen brandgevaar..

Lees review »
Koolmonoxidemelders
Aafje

ELRO FC2702 Koolmonoxidemelder met 10jarige – Review

Met de ELRO FC2702 koolmonoxidemelder ben je altijd op tijd gewaarschuwd voor het verraderlijke koolmonoxidegas.
Deze melder is als een verborgen poëet, constant op zoek naar de concentratie van dit stille en onzichtbare vergif.
Met zijn betrouwbare elektrochemische sensor en een lucht doordringend alarm van 85dB, voldoet deze melder aan de Europese norm EN 50291-1:2010. Laat je niet verstikken, maar omhels de veiligheid met de ELRO FC2702 koolmonoxidemelder aan je zijde..

Lees review »
Rookmelders
Xiu

Smartwares 1002413 Rookmelder 3 Rookmelders – Review

De Smartwares RM218 Rookmelder is een levensredder in de nacht. Terwijl je de diepe slaap induikt, kan er een brand ontstaan die je bewusteloos maakt.
Maar met deze rookmelder ben je altijd op tijd gewaarschuwd. Met zijn geïntegreerde batterij hoef je je tien jaar lang geen zorgen te maken over vervanging en het luide alarm van 85 dB kan levensbedreigende situaties voorkomen.
Hang deze rookmelder op en bescherm jezelf en je dierbaren. Charles Bukowski zou er trots op zijn..

Lees review »
Rookmelders
Tijmen

XSense XS01W Draadloos koppelbare rookmelder – Review

Dit verhaal begint met het deinende geluid van een brand, een doodvonnis voor alles wat je liefhebt. Maar er is hoop, een flakkerend lichtpuntje in de duisternis. De X-Sense XS01-W, een rookmelder van ongekende kwaliteit, waartegen geen vlam opgewassen is.
Dit kleine apparaatje kan verbonden worden met maar liefst 23 andere melders om je direct te waarschuwen voor de gevaren van vuur. Met een batterij die tien jaar meegaat, hoef je je geen zorgen te maken over vroegtijdige leegloop en irritante waarschuwingen. Met een indrukwekkend meetbereik van 40 vierkante meter en voldoenend aan strenge eisen, is deze melder onmisbaar in elke woning.
En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze rookmelder zelfs het prestigieuze Duitse TÜV kwaliteitscertificaat. Met de X-Sense XS01-W ervaar je de veiligheid waar Bukowski alleen maar van kon dromen. Geen brand kan deze onverschrokken strijder verslaan..

Lees review »
Rookmelders
admin

FireAngel ST622 Rookmelder 6 pack – Review

De FireAngel ST-622-BNLT rookmelder, de opvolger van de populaire ST-620, is een nieuwe sensatie op de markt. Aanbevolen door de Brandweer en met een 10 jaar batterij, biedt deze melder een hoogwaardige kwaliteit die zelden geëvenaard wordt.
Met de geavanceerde THERMOPTEK® technologie wordt rook en vuur razendsnel gedetecteerd. De ST-622 heeft een verfijnde afwerking en is voorzien van een krachtige Panasonic batterij die tot 10 jaar meegaat.
En als je even rust nodig hebt van een vals alarm, dan kan deze rookmelder met de Sleep Easy functie gedurende 8 uur worden uitgeschakeld. Verkrijgbaar in een voordelig pakket van 6 melders ST-622..

Lees review »
Rookmelders
admin

Smartwares FSE19214 Rookmelder 4 Rookmelders – Review

De Smartwares RM218 Rookmelder is een levensreddende toevoeging aan je huis. Deze rookmelder met geïntegreerde batterij van 10 jaar zorgt ervoor dat je altijd op tijd kunt handelen bij brand.
Met een luid alarm van 85 dB word je gewaarschuwd in levensbedreigende situaties. De rookmelders maken gebruik van een optische sensor, waardoor ze snel en accuraat reageren op smeulbranden zonder vals alarm te geven.
Het installeren en onderhouden van deze rookmelder is zeer eenvoudig, en met de mogelijkheid om de melders maandelijks te testen, ben je altijd verzekerd van een goed functionerend systeem. Bescherm jezelf en je dierbaren met de Smartwares RM218 Rookmelder..

Lees review »
Rookmelders
admin

ELRO FS1510 Rookmelder met 10 – Review

De ELRO FS1510 rookmelders, met hun 10 jaar lithium batterij en optische sensor, beschermen je in stijl tegen brand. Deze melders van hoogwaardige kwaliteit reageren snel op brand, voorkomen valse alarmen en zijn ook nog eens vriendelijk voor het milieu.
Met een oorverdovend alarm van 85 dB, voldoen ze aan de Europese norm EN14604. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft ELRO je ook nog eens 10 jaar garantie op deze rookmelders.
Dus je hoeft je de komende 10 jaar geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Compleet met 6 melders, bevestigingsmateriaal en handleiding, zijn ze gemakkelijk te installeren met de meegeleverde montagekit. Zorg ervoor dat je op elke verdieping van je woning minimaal één rookmelder plaatst om jezelf te beschermen, en zorg ervoor dat je ze maandelijks schoonmaakt en test om een optimale werking te garanderen..

Lees review »
Rookmelders
Tijmen

Fiux FXS3 Slimme rookmelder 10 – Review

Wil je jezelf optimaal beschermen tegen het onzichtbare gevaar van brand? Dan hoef je niet verder te zoeken, mijn vriend.
Onze Fiux Rookmelder is hier om je te redden! Deze rookmelder, voorzien van gevoelige sensoren, zal je waarschuwen in die angstige momenten.
Het is niet alleen een eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk apparaat, maar het heeft ook een luid alarm en zelfs een handige app. Ontdek nu zelf alle voordelen van onze Fiux rookmelder en neem de controle over je eigen veiligheid in handen..

Lees review »
Rookmelders
Tijmen

Alecto SA195 Rookmelder 5 jaar – Review

Voor een prikkie zorgeloos thuis, dat is de SA-19-5 van Alecto. Deze goedkope rookmelder voldoet aan alle eisen die je stelt aan brandbeveiliging.
Met zijn luid geluidssignaal waarschuwt hij direct als er een brand uitbreekt. Deze slimme rakker voldoet aan de EN 14604 standaard en heeft een batterij met een levensduur van 5 jaar.
Met zijn optische meetprincipe reageert hij direct, zodat jij en je dierbaren genoeg tijd hebben om het pand te verlaten. Deze eenvoudig te installeren rookmelder wordt compleet geleverd met batterij, bevestigingsmaterialen en een handige time-out knop. Kies voor Alecto en ga voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid..

Lees review »
Poederblussers
Senna

Smartwares 1001468 Brandblusser 2kg – Review

Met de Smartwares BB2NL Brandblusser kun je direct handelen bij een brand.
Wees goed voorbereid en voorkom ernstige schade of letsel.
Deze poederbrandblusser van 2 kg is ideaal voor in huis en wordt geleverd met een ophangbeugel, zodat je hem snel kunt pakken bij brand. Vertrouw op deze goedwerkende brandblusser die voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en geschikt is voor brandklasse A, B en C. Laat je niet verrassen en wees altijd voorbereid met deze effectieve brandblusser..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo