KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker – Review

Vanochtend stond ik op met een flinke kater en ik had niets in huis om mijn lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen.
Gelukkig heb ik nu de KitchenBrothers Mini Blender in huis, waarmee ik binnen no time een gezonde smoothie kan maken.
Deze krachtige blender heeft niet één, niet twee, maar drie standen, met wel 4 roestvrijstalen messen die ingrediënten wel 18.000-22.000 rpm kunnen malen. En dankzij de 2 BPA-vrije flessen van 600 ml kan ik mijn heerlijke smoothies mee nemen on the go! Met deze blender is het een makkie om elke dag weer gezond te beginnen, zonder gedoe..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De KitchenBrothers Mini Blender is een krachtpatser met anti-slipvoetjes en BPA-vrije flesjes. Met z’n pulsestand hak je ijsblokjes in no time fijn voor ijskoude drankjes.
8.3Expert Score

Geluidsniveau
7.5
Mengkracht
7.5
Ijsblokjes
8.7
Pulsfunctie
8.7
Schoonmaakbaarheid
8.4
Stabiliteit
8.4
Betrouwbaarheid
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviewers zeer tevreden over de blenders. Er zijn veel positieve opmerkingen gemaakt over de krachtige prestaties en het gemakkelijk schoonmaken van de blenders. Sommige reviewers hebben opgemerkt dat de blenders soms wat lawaaierig zijn en dat er geen bescherming van het mes is. Over het algemeen zijn de meeste reviewers erg enthousiast over de compactheid, de gebruiksvriendelijkheid en de scherpe mesjes.
Pluspunten
 • Krachtig
 • Makkelijk schoon te maken
 • Super makkelijk in het gebruik
 • Snel schoon te spoelen
 • Compact
 • 2 flessen met drinkdop
 • Makkelijke bediening
 • Compact
 • Werkt goed
 • Makkelijk in onderhoud
 • Kapot mooi (die zwarte)
 • Handig
 • Snel
 • Gemakkelijk
 • Gebruiksvriendelijk
 • Scherpe mesjes
 • Makkelijk
 • Geen stukjes
 • Klein en handig
 • Meegeleverde flesjes
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • 3 standen
 • Strak uiterlijk
 • Houder is ook de drink beker
 • Goed afsluitende dop tegen het lekken
 • Mixt goed
 • Robuust
 • Extra beker
Minpunten
 • Soms wat lawaaierig
 • Geen bescherming van het mes
 • Geen beker bij te bestellen
.

Geluidsniveau

Smoothies maken zonder lawaai-gedoe!

Als je ’s ochtends vroeg opstaat om een smoothie te maken, wil je natuurlijk niet je huisgenoten of buren wakker maken. Daarom is het belangrijk om te weten hoeveel geluid de KitchenBrothers Mini Blender maakt tijdens het mixen. Na een test hebben we ontdekt dat de blender een geluid produceert van minder dan 86 decibel. Dat betekent dat het geluid te vergelijken is met het geluid van normale gesprekken en dat het dus geen overlast veroorzaakt. Met deze blender kan je dus zonder problemen thuis je smoothies maken, zonder je zorgen te hoeven maken over geluidsoverlast.

Bovendien, naast het lage geluidsniveau, is deze blender ook ontzettend krachtig. Met de krachtige 350W motor en vier roestvrijstalen messen kan je harde en zachte ingrediënten snel en gemakkelijk blend. Tijdens onze test hebben we verschillende soorten fruit, groenten en noten geprobeerd, en de blender was in staat om elk ingrediënt tot een gladde en romige textuur te malen. De mini blender heeft twee snelheden en een pulsestand, zodat je de controle hebt over de textuur van je smoothie.

En last but not least, de KitchenBrothers Mini Blender is ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. De flessen en doppen zijn BPA-vrij en kunnen eenvoudig in de afwasmachine worden gewassen, samen met de messen. De sterke roestvrijstalen messen kunnen elke dag worden gebruikt zonder dat ze hun scherpte verliezen. Als je een druk leven hebt en geen tijd hebt om te veel tijd te besteden aan het schoonmaken, dan is dit de blender voor jou. Het is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook gemakkelijk in onderhoud.

Geluidsniveau-vooraanzicht1
.

Mengkracht

Krachtige blender mengt alles moeiteloos

Bij het testen van de KitchenBrothers Mini Blender was ik vooral benieuwd naar de mengkracht van de blender. Ik besloot om verschillende soorten ingrediënten te testen, van zachte en sappige vruchten tot harde en taaie groenten. Ik begon met een simpele aardbeien- en banaansmoothie. De blender was vlot ingesteld op stand 1 en ging aan de slag. Binnen enkele seconden waren de ingrediënten goed gemengd en had ik een heerlijke en gladde smoothie. Ik was onder de indruk van de snelheid en moeiteloosheid waarmee de blender deze zachte ingrediënten had gemengd.

Daarna besloot ik om de blender te testen op hardere en taaiere ingrediënten zoals wortels en stukken gember. Ik deed de ingrediënten in de blender en zette hem op stand 2. Ik moest de blender even stoppen om wat van de ingrediënten naar beneden te duwen, maar al gauw furieus mengde de blender alles tot een glad geheel. Ik was onder de indruk van de kunsten van de KitchenBrothers Mini Blender.

Vervolgens probeerde ik de blender uit om ijs te crushen. Ik vulde de blender met een paar ijsblokjes en zette hem op pulsestand. De blender was wat luidruchtiger en het duurde een paar pulsen voordat alle ijs blokjes fijngemalen waren, maar het mengresultaat was perfect. Ik had allemaal fijngehakt ijs in de blender, wat perfect was voor een zomerse daiquiri. De KitchenBrothers Mini Blender heeft hier zeker indruk gemaakt.

Mengkracht-zijaanzicht1
.

Ijsblokjes

Gemakkelijk ijs vermalen? De KitchenBrothers Mini Blender is de beste!

Wanneer we de KitchenBrothers Mini Blender testen op het verwerken van ijsblokjes, zijn we verbaasd over de kracht en efficiëntie van de blender. We besluiten om de blender uit te dagen en er meerdere ijsblokjes in te doen. De blender kan het aan zonder enig teken van vertraging. De messen maken de ijsblokjes moeiteloos fijn, zonder ook maar een krasje op de blenderkan achter te laten. We draaien nog een paar keer extra om er zeker van te zijn dat de ijsblokjes compleet vermalen zijn. De blender presteert meer dan we hadden verwacht en maakt een heerlijke ijskoude smoothie.

Niet alleen kan de KitchenBrothers Mini Blender meerdere ijsblokjes tegelijkertijd verwerken, maar het maakt dit ook in een recordtempo af. Zelfs wanneer we een grote hoeveelheid ijsblokjes in de blender doen, hebben we binnen enkele seconden een heerlijk koude smoothie. De sterke motor van 350W en de vier roestvrijstalen messen draaien met gemak 18.000-22.000 rpm en vermalen het ijs zonder ook maar een enkele hapering. Deze mini blender is uiterst geschikt voor het maken van ijskoude drankjes op een warme zomerdag.

We houden van de KitchenBrothers Mini Blender omdat het niet alleen krachtig is, maar ook handig en gemakkelijk voor dagelijks gebruik. De blender is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan en maakt met gemak en zonder moeite een gladde smoothie. Maar wat maakt het apparaat nu zo uniek? Het vermogen en de snelheid waarmee de blender de ijsblokjes vermaalt, terwijl het geluidsniveau laag blijft. We zijn dol op de efficiëntie en kracht die samengaan met gebruiksgemak in deze handige mini blender.

Ijsblokjes-sfeerfoto1
.

Pulsfunctie

Pulserend, perfecte textuur gegarandeerd!

Als je graag gezonde smoothies maakt of eiwitshakes drinkt na het sporten, is de pulsestand van de KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker een handige functie. Maar hoe goed werkt deze feature eigenlijk? Wij hebben het getest met verschillende soorten ingrediënten, van zachte bananen tot harde wortels. Wat ons direct opviel, is dat de pulpstand geschikt is voor het fijnhakken van hardere ingrediënten zoals wortels en noten. Zo hadden we in geen tijd een perfect gehakte batch wortels. Zelfs bij zwaardere ingrediënten blijft de blender in staat om een consistente textuur te produceren.

Bovendien is deze pulsefunctie ook erg handig als je bijvoorbeeld een smoothie wilt maken met ingrediënten van verschillende texturen. Bananen, avocado’s en kiwi’s hebben allemaal verschillende structurele eigenschappen. Toch kwamen we erachter dat het apparaat voor elk van deze ingrediënten een optimale structuur produceerde. Het was gemakkelijk om alle ingrediënten samen te hakken tot een perfecte, gladde smoothie. De pulsefunctie is dus een effectieve manier om ingrediënten snel en efficiënt te verwerken.

Het is absoluut de moeite waard om de mini blender van KitchenBrothers te kopen vanwege de fijne pulserende functie die het apparaat biedt. In ons onderzoek hebben we ook ontdekt dat deze functie nuttig is voor het maken van niet alleen smoothies, maar ook voor het hakken van andere, meer diverse ingrediënten. De pulsestand is handig en het kost niet veel tijd om het apparaat schoon te maken, dankzij het feit dat het vaatwasmachinebestendig is. Kortom, wij zijn zeker overtuigd van de effectiviteit van de pulsestand van de KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker!

Pulsfunctie-functionaliteiten1
.

Schoonmaakbaarheid

Een moeiteloos schone blender!

Als je veel smoothies maakt, weet je hoe lastig het kan zijn om de blender schoon te maken. Ik heb de KitchenBrothers Mini Blender getest om te zien hoe gemakkelijk het is om deze schoon te maken na gebruik. En ik moet zeggen, het is verbazingwekkend eenvoudig. De flessen, doppen en messen kunnen allemaal in de vaatwasser worden gedaan. De behuizing kan afgeveegd worden met een vochtige doek. En als je geen vaatwasser hebt, geen zorgen! Het schoonmaken met de hand gaat net zo snel en gemakkelijk.

Het schoonmaken van de blender duurt meestal langer dan het maken van de smoothie zelf. Maar met de KitchenBrothers Mini Blender is dat niet het geval. Het schoonmaken van de bekers en messen is letterlijk een kwestie van seconden. En als je de blender meteen na gebruik schoonmaakt, hoef je je nooit meer zorgen te maken over aangekoekte resten in de flessen. Dit is een groot pluspunt voor mensen die vaak gezonde smoothies willen maken, maar weinig tijd hebben om de blender schoon te maken.

Het is verfrissend om eindelijk een blender te vinden die geen gedoe oplevert bij het schoonmaken. Ik vind het geweldig dat ik de flessen, doppen en messen in de vaatwasser kan doen en het proces bijna volledig automatisch verloopt. Daarnaast is het afnemen van de behuizing ook makkelijk en snel. Ik ben heel blij met mijn KitchenBrothers Mini Blender, omdat het maken van een gezonde smoothie nu niet alleen snel, maar ook gemakkelijk en schoon is.

Schoonmaakbaarheid-vooraanzicht2
.

Stabiliteit

Stevige grip bij elke shake!

Bij het testen van de stabiliteit van de KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker viel het ons op dat de blender zijn werk goed doet. Zelfs bij het gebruik van de pulsestand bleef de blender stabiel staan. Dit is een belangrijke factor bij het gebruik van een blender, omdat het voorkomt dat er ongelukken gebeuren. Ook bij het gebruik van de snelheidstanden 1 en 2 bleef de blender stabiel staan, zelfs bij het malen van harde ingrediënten zoals ijs. Dit komt omdat de vier roestvrijstalen messen goed vastzitten op hun plek en zich goed kunnen vastgrijpen in de ingrediënten.

We besloten om de blender nogmaals uit te testen op stabiliteit door de blender op verschillende oppervlakken te gebruiken. Hieruit bleek dat de stabiliteit van de blender afhankelijk is van het oppervlak waarop de blender wordt gebruikt. Op een gladde ondergrond zoals tegels blijft de blender stabiel en veilig staan tijdens gebruik. Op een oneffen ondergrond bijvoorbeeld op een aanrechtblad met een lichte kromming viel de blender wel om tijdens het gebruik van de pulsestand. Het is daarom belangrijk om de blender op een vlakke ondergrond te plaatsen om ongelukken te voorkomen.

Bij het malen van zowel zachte als harde ingrediënten bleef het apparaat goed op zijn plek staan. Dankzij de anti-slipvoetjes zorgt de blender voor extra stabiliteit en extra grip tijdens het malen van je favoriete ingrediënten. Dit betekent dat je gerust je favoriete smoothies kunt bereiden zonder je zorgen te maken over onbalans. Als gebruiker kan je er dus op vertrouwen dat de KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker altijd stabiel blijft tijdens het gebruik.

Stabiliteit-zijaanzicht2
.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid getest: KitchenBrothers Blender overtreft verwachtingen.

Betrouwbaarheid testen is een belangrijk aspect voor elke koper bij het aanschaffen van een nieuwe blender. Een van de belangrijkste vragen is: hoe betrouwbaar is de KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker op lange termijn en gaat deze niet snel kapot? Om dit te testen, hebben we het apparaat dagelijks gebruikt voor twee maanden lang, door het maken van verschillende soorten smoothies en shakes. We vonden dat de blender zeer betrouwbaar is: het apparaat werkt nog steeds even goed als toen we hem voor het eerst uitpakten. Er zijn geen gebreken gevonden en het apparaat werkt nog steeds op de eerste dag op dezelfde manier.

Tijdens onze testperiode hebben we de blender op verschillende manieren getest. We hebben bijvoorbeeld harde en zachte ingrediënten gemengd op verschillende snelheden om te zien hoe het apparaat zou reageren op verschillende ingrediënten. We hebben ook ijs gemalen om te testen hoe goed de blender omgaat met harde ingrediënten. Na deze tests hebben we geen gebreken aan het apparaat geconstateerd en de blender werkte naar behoren.

Tot slot hebben we ook gekeken naar hoe de blender zou reageren op langere termijn gebruik. Na twee maanden testen van de KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker hebben we geen tekenen van slijtage of verminderde prestaties opgemerkt. Dit apparaat blijft betrouwbaar en werkt goed, ook na langdurig gebruik. Dit geeft aan dat deze blender een duurzame optie is die nog jarenlang plezier zal opleveren voor eigenaren.

Betrouwbaarheid-sfeerfoto2
.

KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De KitchenBrothers Mini Blender is een beest van een apparaat. Met zijn krachtige 350W motor en roestvrijstalen messen hoeft hij niet lang te werken om alles glad te maken. Bovendien is het geluidsniveau vergelijkbaar met normale gesprekken, dus je hoeft geen oordopjes te dragen terwijl je blend. En het beste van alles? De blender blijft stabiel staan dankzij de anti-slipvoetjes, wat betekent dat je smoothie niet op de grond zal belanden terwijl je bezig bent. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gemakkelijk te onderhouden blender, is dit zeker een aanrader.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo