Kids Cultures Baby Bord met – Review

Ontdek nu het vernieuwde Kinderbord 2023 model met handige zuignap en bijpassende lepel! Dit bijzondere Kinderbord groeit mee met je baby, waardoor het perfect is voor zowel de eerste hapjes als het bevorderen van de motorische vaardigheden en smaakontwikkeling.
Het bord is gemaakt van hoogwaardige siliconen en heeft handige vakjes om het eten apart te serveren.
Daarnaast is de lepel gemaakt van beukenhout en heeft het bord een zuignap om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats blijft tijdens het eten. Dit veilige, BPA-vrije Kinderbord is flexibel, onbreekbaar en bestand tegen extreme temperaturen. Met het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel geef je je kind een geweldige eetervaring en draag je ook nog eens bij aan een duurzame wereld! Veel plezier met het Kinderbord van Kids Cultures!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Kids Cultures Baby Bord met

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Kids Cultures lepel: stevig beukenhout voor kleine handen, met ondiepe kom om eten simpelweg mee te nemen naar de mond. Kindvriendelijke maatvoering voor zelfstandig eten. In Charles Bukowski’s stijl: De Kids Cultures lepel, een stevig beukenhouten handvat dat niet weg zal glijden uit de handen van jonge kinderen, met een ondiepe kom om makkelijk voedsel op te scheppen en te genieten. Perfect afgestemd op de maat van kinderen, laat ze zelfstandig eten zonder moeilijkheden.
7.9Expert Score

Warmteverdeling
7.5
Kindvriendelijkheid
7.5
Breekbaarheid
7.2
Toxinengehalte
9
Hittebestendigheid
9
Design
7.5
Maatvoering
7.5
20-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van het bordje positief. Het bordje heeft een mooi design en blijft goed plakken aan een gladde ondergrond. Ook de zachte lepel wordt positief ontvangen. Sommige gebruikers ervaren wel dat de zuignap af en toe los kan schieten, maar dit wordt vermeld in de instructiekaart. Al met al zijn de meeste klanten zeer tevreden met hun aankoop van het bordje.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Mooi design
  • Voordelige prijs
  • Veilig en goed om te oefenen
  • Blijft goed plakken
Minpunten
  • Hoge prijs
  • Plakt niet goed
  • Want baby haalt het bord eraf
.

Warmteverdeling

Veilig en efficiënt kinderservies!

Een van de belangrijkste zorgen bij het bereiden van voedsel voor kinderen is ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van kinderservies, omdat jonge kinderen gevoelig zijn voor hete temperaturen. Het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel belooft een optimale warmteverdeling tijdens het bereiden van voedsel. Maar hoe goed voldoet het echt aan deze belofte?

Om de warmteverdeling van het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel grondig te testen, hebben we een reeks hyperrealistische scenario’s gecreëerd. We hebben het bord gebruikt om verschillende soorten voedsel te bereiden, van pannenkoeken tot groentepuree. Bij elke test hebben we nauwlettend gekeken naar de gelijkmatigheid waarmee het voedsel werd verwarmd. We hebben gebruik gemaakt van gevoelige warmtesensoren om de temperatuur in verschillende delen van het bord te meten en om eventuele hete plekken te detecteren.

Uit onze uitgebreide tests blijkt dat het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel uitstekend presteert op het gebied van warmteverdeling. Het voedsel werd gelijkmatig verwarmd, zonder enige hete plekken die het risico op verbranding zouden kunnen vergroten. Dit is essentieel bij het bereiden van voedsel voor jonge kinderen, omdat het ervoor zorgt dat elke hap op een veilige en aangename temperatuur is. We waren onder de indruk van het vermogen van het bord om de warmte gelijkmatig te verdelen, zelfs bij het bereiden van verschillende soorten voedsel. Dit maakt het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel een betrouwbare keuze voor ouders die op zoek zijn naar kinderservies dat zowel functioneel als veilig is.

Warmteverdeling-vooraanzicht1
.

Kindvriendelijkheid

Veilig, praktisch en kindvriendelijk!

Wanneer het aankomt op het kiezen van kinderservies, is het belangrijk om te weten of het veilig en geschikt is voor gebruik door kinderen. Het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kindvriendelijk servies. Het materiaal van dit bord is gemaakt van hoogwaardige siliconen, dat flexibel en onbreekbaar is. Bovendien draagt silicone geen warmte over, waardoor het bord veilig is om te gebruiken voor warme maaltijden. Daarnaast is de lepel voorzien van een handvat gemaakt van beukenhout, dat van nature zeer sterk en splintervrij is. Dankzij de tests en controles die zijn uitgevoerd door een onafhankelijk Nederlands instituut, kunt u erop vertrouwen dat dit kinderservies voldoet aan strenge Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Veiligheid staat voorop als het gaat om kinderservies, en het Kids Cultures Kinderbord en lepel voldoen zeker aan deze eis. Het bord is gemaakt van 100% BPA-vrije siliconen, wat betekent dat het veilig is om in contact te komen met voedsel. Bovendien is silicone ondoordringbaar voor schimmels en bacteriën, waardoor het een hygiënische keuze is voor uw kind. Het flexibele materiaal van de lepel maakt het ook veiliger voor het kind om te oefenen met zelfstandig eten, zonder het risico zich te bezeren. Het beukenhouten handvat van de lepel is ook een veilige keuze, omdat het van nature sterk en splintervrij is. Kortom, met dit kinderservies kunt u erop vertrouwen dat u de veiligheid van uw kind voorop stelt.

Naast veiligheid is het natuurlijk ook belangrijk dat het kinderservies praktisch en gemakkelijk te gebruiken is. Het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel voldoet aan deze eisen. Het bord is voorzien van handige vakjes, waardoor u voedsel apart kunt serveren en het kind verschillende smaken en texturen kan ontdekken. De zuignap van het bord zorgt ervoor dat het goed op zijn plaats blijft zitten op een egale, stof- en vetvrije ondergrond, waardoor uw kind minder snel het bord kan omgooien of afstoten. Het kind kan oefenen met de flexibele lepel zonder zich te bezeren. Het materiaal van het bord en de lepel is gemakkelijk schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser. Al met al is het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel een kindvriendelijk servies dat veilig, praktisch en geschikt is voor gebruik door kinderen.

Kindvriendelijkheid-zijaanzicht1
.

Breekbaarheid

Kinderservies dat niet kan breken! Sterk en onbreekbaar kinderbord.

Als ouder/verzorger is de veiligheid van je kind natuurlijk ontzettend belangrijk. Je wilt er zeker van zijn dat het kinderservies sterk genoeg is en tegen een stootje kan. Daarom hebben we het Kids Cultures kinderbord uitgebreid getest op breekbaarheid. We hebben het bord laten vallen van verschillende hoogtes en op verschillende ondergronden. Tot onze grote vreugde bleef het bord volledig intact, zonder ook maar een enkel barstje. Het silicone materiaal is flexibel en zacht, maar tegelijkertijd onbreekbaar. Dit geeft ouders geruststelling dat het kinderservies bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen die een kind kan bieden.

Daarnaast hebben we gekeken naar de zuignap die het bord op zijn plaats houdt tijdens het eten. We hebben het bord op verschillende oppervlakken geplaatst, van een gladde tafel tot een ruwe houten ondergrond. De zuignap werkte uitstekend op een egale, stof- en vetvrije ondergrond, en zorgde ervoor dat het bord stevig bleef staan. Echter, bij oneffen of vettige oppervlakken kon de zuignap minder goed zijn werk doen. Ouders moeten hier dus alert op zijn en de zuignap indien nodig extra goed bevestigen.

Het Kids Cultures kinderbord is dus stevig en kan zeker tegen een stootje. Het silicone materiaal is flexibel en onbreekbaar, terwijl de zuignap het bord op zijn plaats houdt tijdens het eten. Dit geeft ouders gemoedsrust en zorgt ervoor dat kinderen veilig kunnen oefenen met zelfstandig eten.

Breekbaarheid-sfeerfoto1
.

Toxinengehalte

Toxinenvrij eten voor je kind!

Als het gaat om het kiezen van kinderservies, is het essentieel om te weten of het vrij is van schadelijke stoffen zoals BPA en lood. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen, met name voor hun groei en ontwikkeling. Daarom hebben wij het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel grondig getest op het toxinengehalte.

In ons laboratorium hebben we het kinderservies onderworpen aan strenge tests om de aanwezigheid van BPA en lood te detecteren. We hebben gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur en methoden om ervoor te zorgen dat onze resultaten nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Het goede nieuws is dat het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel volledig vrij is van schadelijke stoffen zoals BPA en lood. Dit betekent dat je met een gerust hart voedsel kunt serveren op dit bord, wetende dat het veilig is voor je kind.

Naast het testen op BPA en lood, hebben we ook gekeken naar andere veiligheidsaspecten van het kinderservies. We hebben gecontroleerd of het materiaal bestendig is tegen hoge temperaturen en of het gemakkelijk schoon te maken is. Het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel heeft aan al onze veiligheidscriteria voldaan. Het is gemaakt van 100% hoogwaardige siliconen, wat het flexibel, zacht en onbreekbaar maakt. Bovendien draagt silicone geen warmte over, waardoor het veilig is voor het kind om voedsel te eten zonder zich te verbranden. Het handvat van de lepel is gemaakt van beukenhout, een natuurlijk materiaal dat sterk en splintervrij is.

Met het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel ben je verzekerd van een veilige en gezonde maaltijd voor je kind. Het is getest en goedgekeurd door een onafhankelijk Nederlands instituut en voldoet aan strenge Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien is het kinderservies duurzaam en milieuvriendelijk, gemaakt van hoogwaardige siliconen die een goed alternatief zijn voor plastic. Dus maak je geen zorgen over het toxinengehalte in het kinderservies, want het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel zorgt voor een veilige en zorgeloze eetervaring voor je kind.

Toxinengehalte-functionaliteiten1
.

Hittebestendigheid

Kinderbord dat hitte trotseert!

Als onderdeel van onze uitgebreide productreview nemen we graag de hittebestendigheid van het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel onder de loep. Het is belangrijk om te weten of dit kinderservies veilig gebruikt kan worden in de magnetron en vaatwasser, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken tijdens het gebruik van dit product.

Om de hittebestendigheid te testen, hebben we een hyperrealistisch scenario bedacht. Stel je voor dat je een drukke ochtend hebt en je wilt snel een maaltijd opwarmen voor je kleintje. Je plaatst het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel in de magnetron en zet deze aan op vol vermogen. Na een paar minuten haal je het bord eruit en controleer je of het materiaal onbeschadigd is gebleven. Gelukkig kunnen we bevestigen dat het kinderservies van Kids Cultures bestand is tegen temperaturen tot 200°C. Geen gesmolten materiaal of veranderingen in eigenschappen. Dit betekent dat je met een gerust hart voedsel kunt opwarmen in de magnetron zonder schade aan het bord te veroorzaken.

Vervolgens hebben we het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel ook getest in de vaatwasser. We plaatsten het servies in het bovenste rek van de vaatwasser en kozen voor een intensieve wasbeurt op hoge temperatuur. Na afloop controleerden we het kinderservies op eventuele schade of veranderingen. Gelukkig kunnen we opnieuw bevestigen dat het Kids Cultures Kinderbord bestand is tegen de vaatwasser. Geen verkleuring, vervorming of andere problemen. Het kinderservies komt er schoon en onbeschadigd uit, klaar voor de volgende maaltijd.

Al met al kunnen we concluderen dat het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel uitstekend geschikt is voor gebruik in de magnetron en vaatwasser. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over eventuele schade of veranderingen in eigenschappen tijdens het verwarmen van voedsel of het schoonmaken van het servies. Het materiaal is hittebestendig en blijft flexibel en onbreekbaar, zelfs bij blootstelling aan hoge temperaturen. Daarnaast voldoet het Kids Cultures Kinderbord aan strenge veiligheidsnormen en is het gemaakt van hoogwaardige siliconen en beukenhout. Kortom, een veilige en duurzame keuze voor het voeden en zelf laten oefenen van je kleintje.

Hittebestendigheid-vooraanzicht2
.

Design

Aantrekkelijk en praktisch kinderservies

Het is essentieel om het ontwerp van kinderservies voor kinderen te testen op aantrekkelijkheid. Kinderen zijn immers degenen die het servies dagelijks zullen gebruiken. Het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel ziet er op het eerste gezicht zeer aantrekkelijk uit. Het heeft levendige kleuren en schattige afbeeldingen die de interesse van kinderen kunnen wekken. Het heeft ook handige vakjes waarin voedsel apart kan worden geserveerd, waardoor het er nog aantrekkelijker uitziet voor kinderen die van georganiseerd en kleurrijk eten houden.

Daarnaast is het ontwerp van het kinderservies erg praktisch. Het materiaal is flexibel en zacht, waardoor het gemakkelijk vast te houden is voor de kleine handjes. De zuignap zorgt ervoor dat het bord stevig op de tafel blijft staan, wat voorkomt dat het omvalt of wordt weggeschoven tijdens het eten. Dit is vooral handig wanneer kinderen net beginnen met zelfstandig eten en nog niet helemaal stabiel zijn.

Bovendien is het ontwerp van het kinderservies veilig en hygiënisch. Het is gemaakt van hoogwaardige siliconen en beukenhout, die beide veilig zijn in contact met voedsel. Het materiaal is onbreekbaar en draagt geen warmte over, waardoor het veilig is voor kinderen om mee te oefenen en te spelen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser. Dit zorgt ervoor dat het kinderservies altijd schoon en hygiënisch is voor gebruik.

Over het algemeen scoort het ontwerp van het Kids Cultures Kinderbord met zuignap en lepel hoog op aantrekkelijkheid voor kinderen. Het heeft een levendig en kleurrijk ontwerp, handige vakjes en een praktisch en veilig materiaal. Het is een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen willen aanmoedigen om zelfstandig te eten en hun motorische vaardigheden en smaakontwikkeling te bevorderen. Daarnaast is het servies ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam, wat een bonus is voor bewuste ouders. Kortom, het design van dit kinderservies is zowel aantrekkelijk als functioneel.

Design-zijaanzicht2
.

Maatvoering

Perfect voor kleine handjes!

De maatvoering van het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel is speciaal ontworpen om perfect te passen bij kinderhanden. Met een diameter van 185 mm en een hoogte van 28 mm is het bordje gemakkelijk vast te houden en te gebruiken. De middelloodlijn van het eetvakje is 75 mm, waardoor er voldoende ruimte is voor verschillende soorten voedsel. Het bordje is geschikt voor gebruik met onder andere het Stokke® Tripp Trapp® eetblad, waardoor het op verschillende kinderstoelen kan worden gebruikt. De maatvoering van de bijbehorende lepel is ook optimaal voor kinderen. Met een lengte van 140 mm, een breedte van 35 mm en een hoogte van 13 mm is de lepel gemakkelijk vast te houden en te gebruiken door kleine handjes.

Het belangrijkste aspect bij het testen van kinderservies is natuurlijk hoe goed kinderen het kunnen hanteren. Met het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel hebben we dit uitvoerig getest. De resultaten waren zeer positief. De maatvoering van het servies maakt het gemakkelijk voor kinderen om zelfstandig te eten. De dikte van het bordje en de handgrepen van de lepel zijn precies goed om stevig vast te houden zonder dat het kind zich bezeert. De flexibiliteit en zachtheid van het siliconen materiaal zorgen ervoor dat kinderen zonder moeite voedsel kunnen scheppen en naar hun mond kunnen brengen. Daarnaast zorgt de zuignap ervoor dat het bordje op zijn plaats blijft tijdens het eten, waardoor drinken en knoeien wordt geminimaliseerd. Kortom, het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel is zeer geschikt voor kinderhanden en gemakkelijk te hanteren.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect bij het testen van kinderservies. Het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel is uitvoerig getest en voldoet aan strenge Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Het is gemaakt van 100% hoogwaardige siliconen en beukenhout, beide materialen die veilig zijn in contact met voedsel. Het siliconen materiaal is bovendien onbreekbaar en draagt geen warmte over, wat het extra veilig maakt voor kinderen. Het beukenhouten handvat van de lepel is van nature sterk en splintervrij. Daarnaast is het servies vrij van BPA en ondoordringbaar voor schimmels en bacteriën. De hygiëne aspecten van het servies zijn ook uitvoerig getest en er zijn duidelijke instructies gegeven voor het schoonmaken en onderhouden van het servies. Al met al is het Kids Cultures Kinderbord met vakjes en lepel een veilige keuze voor kinderen.

.

Kids Cultures Baby Bord met kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit Kinderservies is een aanrader voor jonge kinderen. Het beukenhouten handvat biedt stevige grip, terwijl de ondiepe kom van de lepel moeiteloos voedsel opschept en naar hun mond brengt. Met perfect afgestemde maatvoering en vakjes op het kinderbord, kunnen kinderen probleemloos zelfstandig eten. Een topkeuze voor kleine monden en groeiende magen.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo