Telescopen

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Telescopen
Tijmen

Vultus Telescoop 375x Vergroting – Review

Het wordt avond, de wereld sluit, maar voor jou begint het nu pas.
Wat speelt er zich allemaal af in die wereld boven ons? Je pakt je telescoop erbij, kijkt door de lens en ziet de maan, Jupiter, Saturnus, sterren, en allerlei andere objecten die je vooraf alleen in je gedachte kon zien.
Wist jij dat de maan wel 14 tot 37 procent kan verschillen in grootte vanaf de aarde? Ontdek het vanaf nu allemaal met deze ruim uitgeruste, professionele Vultus 50080 telescoop. Met zijn zoomfunctie tot wel 375x, geschiktheid voor zowel kinderen/beginners als professionals, vernieuwd statief, verbluffende beelden door de hoogwaardige FMC coating en 80 millimeter lens, eenvoudige installatie en inclusie van een smartphonehouder, is deze telescoop ideaal voor eenieder die zijn horizon wil verbreden..

Lees review »
Telescopen
René

Byomic Junior 40400 – Review

De Junior Spiegeltelescoop 40/400, met kompas en al, is de ultieme gadget voor de beginnende astronoom in de dop.
Dit compacte model is bestand tegen flinke stoten en is daarmee perfect voor jonge ontdekkingsreizigers die weten hoe ze een avontuur moeten aanpakken.
De telescoop beschikt over een zoeker, zodat het te bekijken object eerst kan worden opgespoord, en er vervolgens door de telescoop naar kan worden geleid. Met de telescoop kan je verschillende planeten en sterren vinden, die zich relatief dicht bij ons universum bevinden. Een geweldig cadeau voor nieuwsgierige jonge avonturiers, die willen ontdekken wat er schuil gaat achter de horizon van ons universum..

Lees review »
Telescopen
Senna

Monoculaire Telescoop Sterrenkijker – Review

De nacht valt en de avond begint, maar voor jou is dit slechts het begin! Grijp die telescoop uit zijn mooie opbergtas en vergroot de wereld om je heen tot wel 200x! De sterren, de maan, planeten en sterrenstelsels zijn nu binnen handbereik! Deze telescoop is voor iedereen geschikt, jong of oud, beginner of gevorderd.
Met extra lenzen, een verstelbaar statief en zelfs een telefoonhouder en afstandsbediening, is deze telescoop ideaal voor sterrenkijken, dieren spotten en reizen.
Niets kan nu nog voor je verborgen blijven!.

Lees review »
Telescopen
Aafje

Starmars Telescoop 375x Vergroting – Review

De Starmars 9000 is het ultieme instrument voor de ontdekkingsreiziger. Met een vergroting van wel 375x is het mogelijk om het universum en de natuur tot in de kleinste details te aanschouwen.
Galileo zou jaloers zijn geweest op deze telescoop, die voorzien is van een hoogwaardige 80 millimeter lens voor verbluffende helderheid. Dankzij het slimme ontwerp is de telescoop binnen 5 minuten opgezet en het roestvrijstalen statief is verstelbaar en onbreekbaar.
De bijgevoegde smartphone houder stelt je in staat om je waarnemingen te delen met de wereld. Alles wat je nodig hebt om het universum te verkennen, vind je in de Starmars 9000..

Lees review »
Telescopen
René

Telescoop Sterrenkijker – Review

Dankzij de monoculaire telescoop van Earthvision, kun je nu het universum, de sterren en de maan van dichtbij bestuderen als een echte professional! Met zijn 333x vergroting en haarscherpe beeld, zelfs in het donker, geeft deze telescoop alles in 1080P HD weer.
Wordt geleverd als complete set met statief, opbergtas en afstandsbediening voor jouw gemak.
Zijn speciale night vision biedt voldoende garantie om jouw beeld zelfs in het donker haarscherp te houden. Bestel jouw Earthvision telescoop nu en wees verzekerd van een ideale keuze tussen kwaliteit en betaalbaarheid..

Lees review »
Telescopen
Xiu

Vultus Telescoop 150x Vergroting – Review

De avond valt en de wereld sluit haar deuren. Maar jouw wereld begint nu pas echt. Want wat speelt er allemaal af in dat grote onbekende boven ons? Dat kun jij vanaf nu ontdekken met de voordelige Vultus telescoop.
Bekijk de maan en sterren van dichtbij en ontdek de verschillende groottes die de maan kan aannemen vanaf de aarde. Maar dat is nog niet alles! Met deze telescoop kun je ook het landschap bekijken op een verbluffende manier. Ideaal voor beginners en kinderen, dankzij de prijs en het slimme opzetsysteem.
Met een 360 graden draaibaar statief, compact formaat en een finderscope om objecten te spotten, is deze telescoop ook erg geschikt om mee te reizen. En dat alles met een full multi-coated glas en Bak4 prisma, waardoor objecten helder en duidelijk in beeld worden gebracht. Geschikt voor sterrenkijken, planeten spotten, dieren spotten, reizen, landschappen bekijken en het bewonderen van de maan (met bijgeleverd maanfilter). Dus, kies vandaag nog voor Vultus en ontdek morgen al een geheel nieuwe wereld! Vultus. Broaden Your Horizon..

Lees review »
Telescopen
René

CAMUX Telescoop Sterrenkijker – Review

De CAMUX-telescoop biedt de sleutel tot het ontdekken van het avontuurlijke universum. Zie de maan en planeten, bekijk de sterrenhemel of de schoonheid van de natuur, met deze telescoop set kan het allemaal.
Voor zowel beginners als gevorderden biedt de telescoop een toegankelijke en professionele ervaring. De set is licht in gewicht en wordt geleverd met een handige draagtas, wat betekent dat je overal kunt gaan waar dit universum je naartoe brengt.
De telescoop brengt tot 90 keer vergroting, wat het perfect maakt voor het bekijken van close-ups van de maan, planeten, sterarrangementen en zelfs voor het observeren van wilde dieren en verre boomtoppen. Kortom, deze complete set is ideaal voor iedereen die de sterren wil ontdekken!.

Lees review »
Telescopen
Senna

National Geographic Lenzentelescoop 50360 voor – Review

De National Geographic Lenzentelescoop – 50/360 is de perfecte compagnon voor nachten onder de sterren en planeten.
Met zijn compacte frame en opvouwbaar aluminium statief is ie gemakkelijk mee te nemen voor de reis.
Maar laat je niet misleiden door zijn kleine formaat, dit beest heeft twee oculairs (6 mm en 20 mm diameter) die je een maximale vergroting van 60x geven. Gecoate lenzen zorgen voor een helder beeld en met sterrenkaarten en een zenitprisma kan je gegarandeerd genieten van eindeloos sterrengluren. Perfect voor beginners en kinderen die nieuwsgierig zijn naar de kosmos..

Lees review »
Telescopen
Tijmen

Vivid Green Telescoop complete set – Review

De Vivid Green telescoop brengt de kosmos naar jouw eigen achtertuin. Verbaas je over het maanlandschap en ontdek de geheimen van Saturnus en Jupiter.
Met een zoomfunctie tot 375x en meerdere vergrotingslenzen, is dit de ideale telescoop voor beginnende sterrenkijkers. En met de smartphonehouder kan je de meest spectaculaire foto’s maken, inclusief vallende sterren.
Vergeet de aardse zorgen en verdwijn in de ontzagwekkende pracht van het universum. Maar pas op, want voor je het weet heb je de smaak te pakken en wil je een complete sterrenwacht in je tuin..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo