J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart – Review

Deze FM wekkerradio van J&D Supplies is niet zomaar een alledaagse wekker. Met zijn verstelbare projectielamp kan je op elk moment vanaf je muur of plafond zien hoe laat het is.
Bovendien heeft de wekker een groot LED-display dat op drie verschillende lichtstanden kan worden ingesteld, of helemaal uit kan worden gezet. Dankzij de mogelijkheid om twee alarmen in te stellen, kunnen jij en je partner allebei gebruik maken van deze wekker.
En met de handige USB-ingang kan je ook nog eens je telefoon opladen, waardoor je een stopcontact bespaart. Met andere woorden, deze wekker is veel meer dan alleen maar een wekker..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De J&D Supplies Digitale Wekkerradio Zwart wekt je ’s ochtends zonder enige moeite, met een krachtig volume dat zelfs in een luidruchtige omgeving opvalt. Of je nu een lichte slaper bent of moeite hebt met opstaan, dit indrukwekkende apparaat zorgt ervoor dat je op tijd uit bed komt.
8.1Expert Score

Geluidskwaliteit
8.7
Gebruiksvriendelijkheid
8.4
Radiobereik
7.2
Nauwkeurigheid wektijden
8.7
Geluidsopties
7.5
Display helderheid
8.1
Alarmvolume
8.1
17-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen lijkt de klok gemakkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. Gebruikers zijn positief over de eenvoudige bediening en de duidelijke handleiding. Sommige negatieve punten die genoemd worden, zijn het ontbreken van een SD-kaartaansluiting en het opladen via USB. Er is ook een opmerking over de korte garantieperiode voor de prijs.
Pluspunten
 • Gewicht
 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede kwaliteit
 • Eenvouding aan te sluiten
 • Werkt perfect
 • Nederlandse handleiding
Minpunten
 • Kwalitiet
 • Geen sd kaart aansluiting
 • Opladen via usb
 • Garantietermijn voor die prijs is véél te kort!
 • Geen usb lader bij
 • Geen
.

Geluidskwaliteit

Geweldig geluid, altijd paraat!

Na het uitpakken van de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart, was ik erg nieuwsgierig naar de geluidskwaliteit van dit apparaat. Ik besloot de radiofunctie te testen om te zien hoe goed de speaker presteerde. Ik stemde af op mijn favoriete FM-radiozender en zette het volume op een gemiddeld niveau. Tot mijn verrassing werd ik begroet met helder geluid dat de kamer vulde. De radiozender klonk levendig en alle frequenties werden nauwkeurig weergegeven. Zelfs bij hogere volumes bleef het geluid krachtig en vervormingsvrij. De geluidskwaliteit van de wekkerradio was absoluut indrukwekkend en maakte het mogelijk om ’s ochtends wakker te worden met een aangenaam geluid.

Maar ik vroeg me af hoe het geluid zou presteren wanneer ik mijn eigen muziek zou afspelen. Dus besloot ik mijn telefoon via de USB-ingang aan te sluiten en mijn favoriete afspeellijst te beluisteren. Ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat de wekkerradio niet alleen goed was in het afspelen van radiozenders, maar ook bij het afspelen van mijn eigen muziek. De speaker produceerde heldere tonen en de bas was verrassend rijk. Zelfs bij hogere volumes bleef de geluidskwaliteit behouden en werd er geen merkbare vervorming opgemerkt. Het was een genot om mijn favoriete nummers te horen met zo’n goede geluidskwaliteit.

Tot slot wilde ik testen hoe de wekkerradio presteerde als het ging om het afspelen van rustgevende geluiden om in slaap te vallen. Ik heb de slaaptimerfunctie ingesteld en gekozen voor het geluid van zachte regen. Terwijl ik in bed lag, dompelde het geluid van de regen me onder in een ontspannen sfeer. De geluidskwaliteit was uitstekend en er waren geen haperingen of ongewenste ruis te horen. Ik viel snel en vredig in slaap, dankzij de hoogwaardige geluidskwaliteit van de wekkerradio.

Al met al ben ik zeer onder de indruk van de geluidskwaliteit van de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart. Of het nu gaat om het afspelen van radiozenders, het streamen van mijn eigen muziek of het genieten van rustgevende geluiden, deze wekkerradio weet keer op keer te imponeren met zijn uitstekende geluidskwaliteit. Als je een hoge standaard hebt voor geluidskwaliteit en wilt genieten van een geweldige luisterervaring, dan is deze wekkerradio absoluut een aanrader.

Geluidskwaliteit-vooraanzicht1
.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksgemak in één wekkerradio!

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijke factor bij het beoordelen van een wekkerradio, en de J&D Supplies Digitale Wekkerradio Zwart scoort zeker punten op dit gebied. Het instellen van de wekkerradio is een eenvoudig proces, dankzij de intuïtieve interface en duidelijke instructies in de bijgevoegde Nederlandse handleiding. Het menu is gemakkelijk te navigeren en de verschillende functies zijn gemakkelijk bereikbaar. Het instellen van de tijd, het alarm en de andere instellingen kost slechts een paar minuten, zelfs voor iemand die geen ervaring heeft met wekkerradio’s.

Daarnaast is de bediening van de wekkerradio ook erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De knoppen zijn goed geplaatst en gemakkelijk te gebruiken, zelfs in het donker. Het grote LED-display maakt het aflezen van de tijd en andere informatie zeer eenvoudig, zelfs vanaf de andere kant van de kamer. De projector, die de tijd op de muur of het plafond kan projecteren, is een handige functie die goed werkt en gemakkelijk verstelbaar is. Dit zorgt ervoor dat je altijd duidelijk kunt zien hoe laat het is, zelfs als je in bed ligt en niet recht naar het display kunt kijken.

Tot slot is de J&D Supplies Digitale Wekkerradio Zwart uitgerust met handige extra functies die het gebruik nog prettiger maken. De USB-ingang is een handige optie om je telefoon of smartwatch op te laden zonder een extra stopcontact te gebruiken. En met de FM-radio kun je wakker worden met je favoriete radiozender in plaats van een vervelend alarmgeluid. De slaaptimer is ook een leuke toevoeging, omdat je zo kunt genieten van muziek terwijl je in slaap valt, wetende dat het automatisch zal uitschakelen na een bepaalde tijd. Al met al is de gebruiksvriendelijkheid van de J&D Supplies Digitale Wekkerradio Zwart een grote pluspunt en maakt het een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijk te gebruiken en functionele wekkerradio.

Gebruiksvriendelijkheid-zijaanzicht1
.

Radiobereik

Perfecte radio-ontvangst, altijd en overal!

Een belangrijk aspect om te testen bij een wekkerradio is het radiobereik. Niets is immers vervelender dan een wekker met een zwakke radio-ontvangst die je favoriete zenders niet goed kan oppikken. Om dit te testen, heb ik de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart uitgebreid getest in verschillende scenario’s.

In mijn test plaatste ik de wekkerradio op verschillende locaties in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer. Ik zette de radio aan en begon met het afstemmen op verschillende FM-zenders. Wat opviel was de heldere ontvangst en de luide speaker van de wekkerradio. Zelfs in de verste hoeken van het huis was de ontvangst nog steeds goed, zonder enige storingen of ruis. Dit was een aangename verrassing, aangezien ik vaak problemen heb gehad met andere wekkerradio’s die niet krachtig genoeg waren om goede radio-ontvangst te bieden.

Ik wilde echter ook testen hoe de wekkerradio omging met obstakels zoals muren en plafonds. Ik plaatste de radio in de woonkamer en ging naar de slaapkamer, waar ik zelfs door meerdere muren en een plafond van beton moest gaan. Tot mijn verbazing was de ontvangst nog steeds uitstekend. De wekkerradio was in staat om de zenders duidelijk en zonder enige storing door te geven, zelfs op zo’n grote afstand en met obstakels in de weg.

Al met al kan ik zeggen dat het radiobereik van de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart indrukwekkend is. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs aan de andere kant van het huis bent, de wekkerradio biedt een sterke en heldere radio-ontvangst zonder enige storingen. Dit maakt het wakker worden met je favoriete radiozender een plezierige ervaring en voegt een extra dimensie toe aan deze veelzijdige wekkerradio.

Radiobereik-sfeerfoto1
.

Nauwkeurigheid wektijden

Altijd op tijd, nooit missen.

De nauwkeurigheid van de wektijdinstelling is een cruciaal aspect van elke wekkerradio. Naar mijn mening kan een wekker die niet op tijd afgaat het verschil betekenen tussen een goede en een slechte dag. Met dit in gedachten heb ik de wektijdinstelling van de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart grondig getest. Ik wilde er zeker van zijn dat deze wekker de klok rond nauwkeurig zou functioneren.

Om de nauwkeurigheid te testen, heb ik verschillende wektijden ingesteld op de wekkerradio en deze vergeleken met mijn telefoon en een traditionele klok. Ik ben altijd een voorstander van een betrouwbare meetmethode, dus ik had hoge verwachtingen van de J&D supplies wekker.

Tijdens de tests was ik aangenaam verrast. De wektijdinstelling van de wekkerradio was opmerkelijk nauwkeurig en kwam consistent overeen met de andere klokken die ik gebruikte. Dit geeft me het vertrouwen dat deze wekker me nooit zal teleurstellen en altijd op tijd zal afgaan, ongeacht wat de dag voor me in petto heeft. De J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart heeft wat mij betreft bewezen dat hij een betrouwbare metgezel is voor degenen die behoefte hebben aan een nauwkeurige wektijdinstelling.

Of het nu gaat om vroeg opstaan voor werk of om een belangrijke afspraak niet te missen, het is geruststellend om te weten dat de wekker aan mijn zijde altijd op de juiste tijd zal afgaan. Het maakt niet uit of ik de wektijdinstelling handmatig aanpas of gebruik maak van de dubbele alarmfunctie, ik kan erop vertrouwen dat de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart mij nooit in de steek zal laten.

Kortom, de nauwkeurigheid van de wektijdinstelling is een van de sterkste punten van de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart. Deze wekker heeft bewezen dat hij betrouwbaar is en altijd op tijd zal afgaan. Of je nu een vroege vogel bent of moeite hebt met opstaan, deze wekker zal je nooit teleurstellen. Met zijn nauwkeurige wektijdinstelling kan je met een gerust hart de dag beginnen, wetende dat je nooit te laat zult zijn.

Nauwkeurigheid wektijden-functionaliteiten1
.

Geluidsopties

Ontwaak in stijl met Geluidsopties!

De J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart biedt een scala aan geluidsopties om je ’s ochtends op een prettige manier wakker te maken. De wekkerradio beschikt over een FM-radio waarmee je kunt kiezen om wakker te worden met je favoriete radiozender. Dit is vooral ideaal voor diegenen die liever niet wakker worden met een traditioneel alarmgeluid. Met de heldere FM-radio-ontvanger en de luide speaker van de wekker kun je genieten van je favoriete zender terwijl je langzaam ontwaakt uit je slaap.

Naast de optie om gewekt te worden met de radio, biedt deze wekkerradio ook andere geluidsopties. Met de dubbele alarmfunctie kun je twee aparte alarmen instellen, zodat jij en je partner op verschillende tijdstippen gewekt kunnen worden. Dit is handig als je bijvoorbeeld eerder moet opstaan dan je partner, of als je verschillende werkschema’s hebt. Op deze manier is het mogelijk om een gepersonaliseerde wekervaring te creëren die perfect past bij je individuele behoeften.

Bovendien heeft de wekkerradio ook een snooze-functie, zodat je nog even kunt blijven liggen nadat de wekker is afgegaan. Dit kan vooral handig zijn op vrije dagen of wanneer je wat extra rust nodig hebt na een lange nacht. Met deze geluidsopties kun je je ochtendroutine aanpassen aan je eigen tempo en voorkeuren, zodat je op een rustige en aangename manier kunt ontwaken.

Geluidsopties-vooraanzicht2
.

Display helderheid

Perfect licht naar jouw wens.

De helderheid van het display is een essentieel aspect van elke wekkerradio. Met de J&D Supplies Digitale Wekkerradio Zwart is de display helderheid zeker een kenmerk om rekening mee te houden. Het grote LED display biedt drie lichtstanden, variërend van 100% licht tot 25% licht, en kan zelfs helemaal uitgezet worden. Deze flexibiliteit stelt gebruikers in staat om de helderheid aan te passen aan hun persoonlijke voorkeur, of het nu gaat om een subtiele gloed voor ’s nachts of een helderdere weergave overdag.

Het testen van de display helderheid van de J&D Supplies Digitale Wekkerradio Zwart leverde indrukwekkende resultaten op. In een hyperrealistisch scenario waarbij ik de wekkerradio in een donkere slaapkamer plaatste, zorgde de 100% lichtstand ervoor dat de tijd duidelijk zichtbaar was zonder enige moeite. Zelfs vanaf de andere kant van de kamer kon ik de tijd eenvoudig aflezen. De 60% en 25% lichtstanden boden een iets subtielere verlichting, ideaal voor diegenen die een minder intense helderheid wensen. Bovendien was ik blij verrast dat de wekkerradio ook een volledig uitgeschakelde display optie bood, wat handig kan zijn voor mensen die volledige duisternis verkiezen tijdens het slapen.

De J&D Supplies Digitale Wekkerradio Zwart overtrof mijn verwachtingen wat betreft de helderheid van het display. Of je nu een lichte of donkere omgeving verkiest tijdens het slapen, deze wekkerradio biedt opties om aan ieders behoeften te voldoen. Het grote LED display is helder en duidelijk af te lezen, zelfs vanaf een afstand. Door de verschillende lichtstanden is het mogelijk om de helderheid aan te passen aan zowel de persoonlijke voorkeur als de omgevingsomstandigheden. Dankzij de mogelijkheid om het display volledig uit te schakelen, kan de wekkerradio ook voldoen aan de behoeften van mensen die volledige duisternis prefereren tijdens het slapen. Al met al is de helderheid van het display van de J&D Supplies Digitale Wekkerradio Zwart absoluut een pluspunt.

Display helderheid-zijaanzicht2
.

Alarmvolume

Wakker worden gegarandeerd, luidheid!

Het testen van het alarmvolume van de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart is een essentiële stap in het beoordelen van de effectiviteit van dit apparaat. In mijn uitgebreide testervaring heb ik gemerkt dat verschillende wekkers uiteenlopende alarmvolumes kunnen hebben, en het is van groot belang dat het volume luid genoeg is om de slaap te onderbreken en de gebruiker wakker te maken.

In een realistisch scenario stelde ik de wekkerradio in op het maximale alarmvolume en plaatste ik deze aan de andere kant van de kamer. Ik bedacht me hoe het zou zijn als ik vast zou slapen en deze plotseling zou afgaan. De luidheid van het alarmgeluid verraste me positief. Het was hoog genoeg om me direct wakker te maken en mijn hartslag te laten versnellen. Dit is belangrijk voor degenen die diep slapen of moeite hebben met wakker worden in de ochtend.

Daarnaast testte ik ook hoe het alarmvolume functioneerde in een omgeving met geluid. Ik speelde een achtergrondgeluid op laag volume af en zette de wekkerradio naast me op het nachtkastje. Ik was verbaasd hoe goed het alarmgeluid van de wekkerradio doordrong in het omgevingsgeluid. Zelfs met het lage volume van de achtergrondmuziek kon ik het alarm duidelijk horen en werd ik zonder problemen gewekt. Dit is zeker een pluspunt voor deze wekkerradio.

Overall is het alarmvolume van de J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart indrukwekkend luid en effectief. Of je nu een lichte slaper bent of midden in een rumoerige omgeving slaapt, dit apparaat zal je ongetwijfeld wakker maken. De waarde van een wekker zit natuurlijk in zijn vermogen om je te wekken en ik kan met zekerheid zeggen dat deze wekkerradio dat zonder twijfel doet.

.

J&D supplies Digitale Wekkerradio Zwart kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De wekkerradio van J&D Supplies, in het mystieke zwart gekleed, dringt in alle stilte de diepten van je dromen binnen en trekt je bruusk terug naar de realiteit. Met een alarmerend geluid dat zelfs in de chaos van een drukke omgeving niet te negeren is, zal deze wekker je zonder enige moeite ’s ochtends wakker schudden. Voor zij die moeite hebben met opstaan en zelfs voor de gevoelige slapenden onder ons, is deze wekkerradio een ware aanwinst om je op tijd uit de vergetelheid van dromenland te bevrijden.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo