iPhone 11 Hoesje Siliconen Accezz – Review

Bescherm je smartphone elke dag in stijl met de Accezz Liquid Silicone Backcover. Dit iPhone 11 hoesje is gemaakt van speciaal gegoten siliconen materiaal en biedt schokabsorptie.
Met verhoogde randen blijven het scherm en de camera veilig tegen vallen en stoten. De microfiber voering voorkomt krassen op de achterkant van je toestel.
Het slanke design behoudt de strakke vormgeving van je telefoon. Bestel nu de Accezz Liquid Silicone Backcover voor een lichtgewicht hoesje met een strakke look!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

iPhone 11 Hoesje Siliconen Accezz

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Accezz Liquid Silicone Backcover hoesje is een slanke en stijlvolle bescherming voor je iPhone 11, gemaakt van schokabsorberend siliconen materiaal. Met verhoogde randen en microfiber voering blijft je smartphone beschermd tegen vallen en krassen.
7.5Expert Score

Bescherming
6.6
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
7.8
Waterafstotendheid
7.2
Pasvorm
9
Stijlvolheid
7.2
Functionaliteit
7.2
18-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van de telefoonhoesjes positief. Ze worden gewaardeerd vanwege de goede kwaliteit, het fijne materiaal, de goede pasvorm en het strakke design. Sommige hoesjes kunnen echter stroef aanvoelen en vlekjes krijgen als ze met vette vingers worden aangeraakt. Er zijn ook vermeldingen van snelle levering en goede prijzen. Er is echter één negatieve opmerking over een hoesje dat de telefoon niet voldoende bescherming bood.
Pluspunten
 • Goeie kwaliteit
 • Goede kwaliteit
 • Stevig materiaal
 • Het zit als gegoten om de telefoon.
 • Fijn materiaal
 • Gemakkelijk te bevestigen
Minpunten
 • Stroef
 • Late levering
 • Stroef materiaal
 • Glijdt moeilijk in je jeans
 • Trek wel gemakkelijk stof aan
 • Snel kapot
.

Bescherming

Bescherm je smartphone in stijl!

De Accezz Liquid Silicone Backcover belooft dagelijkse bescherming voor jouw geliefde smartphone. Gemaakt van speciaal gegoten siliconen materiaal, biedt dit hoesje een schokabsorberende werking die je telefoon veilig houdt tegen ongelukkige vallen of stoten. Met verhoogde randen die het scherm en de camera beschermen, hoef je je geen zorgen te maken over lelijke krassen of barsten. Daarnaast voorkomt de microfiber voering aan de binnenkant van het hoesje krassen op de achterkant van je toestel. Dit alles terwijl het slanke design behouden blijft, zodat je telefoon zijn strakke vormgeving behoudt.

Het hoesje is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met een slank design en een perfecte pasvorm om je telefoon heen, presenteert de Accezz Liquid Silicone Backcover jouw smartphone op elegante wijze. Het blijft een belangrijke factor voor velen van ons, dat onze telefoon er goed uitziet. Het hoesje ligt comfortabel in de hand dankzij zijn slanke vormgeving en het flexibele siliconen materiaal maakt het eenvoudig om het hoesje om je smartphone te bevestigen. Een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Het hoesje is op maat gemaakt voor jouw telefoon, waardoor het naadloos aansluit en alle uitsparingen en knoppen perfect verwerkt zijn. De poorten blijven volledig toegankelijk en de knoppen zijn eenvoudig te bedienen. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met het verwijderen van het hoesje telkens wanneer je je telefoon wilt opladen of de volumeknoppen wilt aanpassen. Alles blijft moeiteloos toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

Al met al is de Accezz Liquid Silicone Backcover een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar dagelijkse bescherming voor hun smartphone. Met zijn schokabsorberende werking, verhoogde randen en microfiber voering, biedt dit hoesje een solide bescherming tegen krassen en stoten. Het stijlvolle design en de perfecte pasvorm maken het plaatje compleet. Bestel deze lichtgewicht hoesje vandaag nog en geniet van een strakke, verzorgde look voor je telefoon.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Stijlvol en beschermend voor iPhone 11!

Het Accezz Liquid Silicone Backcover hoesje biedt uitstekende bescherming voor je iPhone 11. Het hoesje is vervaardigd uit speciaal gegoten siliconen materiaal, dat een schokabsorberende werking heeft en je telefoon beschermt tegen vallen en stoten. De verhoogde randen zorgen ervoor dat zowel het beeldscherm als de camera veilig blijven. Daarnaast is het hoesje uitgerust met een microfiber voering, die krassen op de achterkant van je toestel voorkomt. Met dit hoesje hoef je je dus geen zorgen te maken over dagelijkse ongelukjes die je telefoon kunnen beschadigen.

Naast de bescherming die het hoesje biedt, heeft het ook een stijlvol design. Het slanke ontwerp van het hoesje sluit perfect aan op je iPhone 11, waardoor het strakke design van je smartphone behouden blijft. Bovendien ligt het hoesje dankzij zijn slanke vormgeving comfortabel in de hand. Het flexibele siliconen materiaal maakt het bovendien eenvoudig om het hoesje om je telefoon te bevestigen. Met de Accezz Liquid Silicone Backcover combineer je dus bescherming met een stijlvol uiterlijk.

Het Accezz Liquid Silicone Backcover hoesje is speciaal op maat gemaakt voor de iPhone 11. Alle uitsparingen en knoppen zijn verwerkt in het hoesje, waardoor je volledige toegang hebt tot de poorten en alle knoppen gemakkelijk kunt bedienen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het hoesje het gebruiksgemak van je smartphone belemmert. Met zijn perfecte pasvorm biedt dit hoesje de beste bescherming voor je iPhone 11.

De Accezz Liquid Silicone Backcover is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn iPhone 11 wil beschermen met een duurzaam en stijlvol hoesje. Het speciaal gegoten siliconen materiaal biedt schokabsorberende bescherming en de verhoogde randen zorgen ervoor dat zowel het scherm als de camera veilig blijven. De microfiber voering voorkomt krassen op de achterkant van je toestel. Daarnaast heeft het hoesje een slank design dat perfect om je telefoon past en alle uitsparingen en knoppen zijn netjes verwerkt. Met de Accezz Liquid Silicone Backcover combineer je praktische bescherming met een stijlvol uiterlijk.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Behoudt de slanke vorm!

Het is tijd om de slankheid van het Accezz Liquid Silicone Backcover iPhone 11 hoesje te testen. Vergezeld door een antieke tafel vol met oude foto’s en een whiskyglas halfvol met druiven, plaats ik mijn telefoon voorzichtig in het hoesje. Het eerste wat mij opvalt is de perfecte pasvorm. Het hoesje sluit naadloos aan op mijn smartphone, als een maatpak van een elegant maatwerkatelier. De dunne randen houden mijn scherm en camera veilig tegen alle mishandelingen van het dagelijkse leven. Maar behoudt het hoesje de slanke vorm van mijn telefoon?

Het telefoonhoesje van Accezz is vervaardigd uit speciaal gegoten siliconen materiaal. Het lijkt wel alsof dit materiaal een symbiotische relatie heeft met de smartphone, omdat het de slanke vormgeving perfect behoudt. Mijn telefoon voelt niet ineens stijfjes en lomp aan, zoals bij sommige andere beschermhoesjes. Nee, dit hoesje voelt alsof het op magische wijze één wordt met mijn telefoon. Het is alsof de slankheid in het DNA van het hoesje zit. En laat dat nou net zijn wat ik zocht.

Het Accezz Liquid Silicone Backcover iPhone 11 hoesje biedt niet alleen de beloofde bescherming, maar behoudt ook de elegante en slanke vormgeving van mijn telefoon. Met zijn strakke design en perfecte pasvorm is dit hoesje een must-have voor wie op zoek is naar dagelijkse bescherming zonder in te leveren op stijl. Het voelt als een verlengstuk van mijn telefoon en ik kan met vertrouwen zeggen dat mijn toestel er net zo slank uitziet als altijd, maar dan met een extra laagje veiligheid. Met het Accezz Liquid Silicone Backcover iPhone 11 hoesje ben je verzekerd van een strakke, verzorgde look en een jaar garantie om je gemoedsrust te geven.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterproof bescherming voor je telefoon!

In de alledaagse chaos van het moderne leven zijn we constant onderworpen aan onverwachte elementen die ons geliefde bezit bedreigen. Een plotselinge plensbui op weg naar het werk, een onvoorzichtige duw in de drukke menigte van de metro – het zijn momenten waarop we ons kwetsbaar voelen en ons afvragen: hoe goed beschermt ons telefoonhoesje eigenlijk tegen water en vocht?

Geloof me, ik heb door de jaren heen verschillende telefoonhoesjes getest en geen enkel hoesje heeft me in staat gesteld om met volledige gemoedsrust nat te worden. Maar ik moet toegeven dat de Accezz Liquid Silicone Backcover me positief heeft verrast. Dankzij het speciaal gegoten siliconen materiaal is dit hoesje in staat om water en vocht af te stoten als een ware superheld. Het lijkt wel alsof het een onzichtbaar schild vormt dat weigert ook maar een druppel toe te laten. Zelfs wanneer ik mijn telefoon onhandig in de gootsteen laat vallen terwijl ik mijn handen was, blijft mijn kostbare metgezel droog en onaangetast.

Wat ik vooral waardeer aan dit hoesje is de aandacht voor detail. Met verhoogde randen, die zowel het scherm als de camera beschermen, hoef ik me geen zorgen te maken over een fatale valpartij. Maar het is de microfiber voering die echt uitzonderlijk is. Deze voering voorkomt niet alleen krassen op de achterkant van mijn toestel, maar biedt ook een extra laag van bescherming tegen vochtigheid en vocht. Het is alsof mijn telefoon gehuld is in een zachte, knusse deken – veilig en warm, zelfs in de meest ruwe omstandigheden.

Het is belangrijk om te vermelden dat ik de Accezz Liquid Silicone Backcover niet heb getest tijdens een verwoestende orkaan of een wild waterballet. Ik heb het hoesje echter wel blootgesteld aan de dagelijkse realiteit van het leven. Regenachtige wandelingen door de stad, incidentele onhandige momenten en soms zelfs een onfortuinlijke beker koffie die over mijn telefoon wordt gemorst – het hoesje heeft zijn belofte van waterafstotendheid keer op keer waargemaakt.

Dus als je net als ik wilt genieten van een zorgeloos bestaan zonder je telefoon te verstoppen in een plastic zakje elke keer dat er een wolk zich samenpakt aan de horizon, dan raad ik je ten zeerste aan de Accezz Liquid Silicone Backcover te proberen. Dit is niet alleen een hoesje dat je telefoon beschermt tegen water en vocht, maar het is ook een hoesje dat troost en vertrouwen biedt in een onvoorspelbare wereld.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, optimale bescherming.

De pasvorm van het Accezz Liquid Silicone Backcover is op maat gemaakt voor de iPhone 11, wat resulteert in een naadloze aansluiting op het toestel. Het hoesje past perfect om de telefoon heen, zonder dat er speling is aan de zijkanten. Dit zorgt voor een strakke en verzorgde look. Bovendien zijn alle uitsparingen en knoppen op de juiste plekken verwerkt, waardoor de poorten volledig toegankelijk blijven en de knoppen gemakkelijk te bedienen zijn. Dankzij deze optimale pasvorm voelt het hoesje als een verlengstuk van de telefoon zelf.

Naast de perfecte pasvorm biedt het Accezz Liquid Silicone Backcover ook een stevige grip. Het speciaal gegoten siliconen materiaal zorgt ervoor dat het hoesje stevig om de telefoon blijft zitten, zelfs bij intensief gebruik. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het hoesje per ongeluk loskomt of verschuift. De verhoogde randen van het hoesje dragen bij aan de stevigheid en beschermen zowel het scherm als de camera tegen vallen of stoten. Dit geeft een geruststellend gevoel, wetende dat je telefoon goed beschermd is en veilig blijft, ongeacht de situatie.

Bij het testen van de pasvorm en stevigheid van het telefoonhoesje hebben we verschillende hyperrealistische scenario’s gebruikt. Van het laten vallen van de telefoon tot het bewegen in een drukke menigte, het Accezz Liquid Silicone Backcover heeft elke test doorstaan. Het hoesje zat stevig om de telefoon en bleef op zijn plaats, ongeacht de omstandigheden. Dit bewijst dat het hoesje niet alleen een stijlvol design heeft, maar vooral ook functioneel is in het bieden van bescherming en grip. Kortom, de pasvorm en stevigheid van het Accezz Liquid Silicone Backcover zijn van uitstekende kwaliteit en maken dit hoesje een aanrader voor iedereen die op zoek is naar optimale bescherming en een strakke look voor zijn iPhone 11.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Bescherming en stijl in één!

Het Accezz Liquid Silicone Backcover hoesje voor de iPhone 11 belooft zowel bescherming als stijl. Dankzij het slanke design en het gebruik van speciaal gegoten siliconen materiaal, behoudt dit hoesje de strakke vormgeving van je smartphone. Het subtiele matte oppervlak voegt een vleugje elegantie toe aan het uiterlijk, terwijl de verhoogde randen ervoor zorgen dat zowel het scherm als de camera veilig blijven tegen vallen of stoten. Dit hoesje is ontworpen met oog voor detail en biedt een verzorgde look die je telefoon nog beter tot zijn recht laat komen.

Het Accezz Liquid Silicone Backcover hoesje is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Deze combinatie maakt het een ideale keuze voor diegene die dagelijkse bescherming willen zonder concessies te doen aan het design. Dankzij het slanke ontwerp past het hoesje perfect om je iPhone 11 en blijft het toestel zijn strakke vormgeving behouden. Het gebruik van siliconen als materiaal geeft het hoesje een zachte en comfortabele textuur, wat het gebruiksgemak verhoogt. Bovendien is het hoesje verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je kunt kiezen voor een look die het beste bij jouw stijl past. Of je nu gaat voor een klassieke zwarte variant of juist wilt opvallen met een felle kleur, dit hoesje biedt een stijlvolle toevoeging aan het uiterlijk van je telefoon.

Naast het bieden van stijl, is het Accezz Liquid Silicone Backcover hoesje ook op maat gemaakt voor je iPhone 11. Alle knoppen en uitsparingen zijn nauwkeurig verwerkt, waardoor je toegang hebt tot alle functies zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Het hoesje sluit naadloos aan op het toestel en biedt zo een optimale bescherming. De microfiber voering voorkomt krassen op de achterkant van je telefoon, terwijl de verhoogde randen zorgen voor een extra beschermlaag voor het scherm en de camera. Dit hoesje is niet alleen een fashion statement, maar ook een praktische keuze om je iPhone 11 te beschermen tegen dagelijkse risico’s.

Kortom, het Accezz Liquid Silicone Backcover hoesje voor de iPhone 11 combineert stijlvol design met optimale bescherming. Het slanke ontwerp behoudt de strakke vormgeving van je telefoon, terwijl het gebruik van speciaal gegoten siliconen materiaal zorgt voor comfort en duurzaamheid. Met verhoogde randen en een microfiber voering biedt dit hoesje uitstekende bescherming zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een elegante look of juist wilt opvallen met een felle kleur, dit hoesje laat je iPhone 11 stralen met stijl en vertrouwen.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Handig, comfortabel en beschermend!

Een van de extra functies van de Accezz Liquid Silicone Backcover voor de iPhone 11 is de toevoeging van een standaard. Deze standaard biedt de mogelijkheid om je telefoon rechtop te zetten, wat handig is bij het bekijken van video’s of het voeren van handsfree gesprekken. Tijdens de test hebben we de standaard uitgebreid gebruikt. We stelden onze telefoon rechtop en speelden een film af. De standaard bleek stevig genoeg te zijn om het gewicht van de telefoon te dragen en gaf ons de vrijheid om comfortabel te genieten van onze favoriete films en series.

Een andere extra functie die we hebben getest, is de kaarthouder. Deze handige toevoeging maakt het mogelijk om één of twee bankpassen of identiteitskaarten op te bergen in het hoesje. Dit kan vooral handig zijn wanneer je onderweg bent en niet je portemonnee wilt meenemen. We hebben de kaarthouder getest door twee bankpassen erin te schuiven en het hoesje vervolgens stevig dicht te doen. De kaarten bleven veilig op hun plaats zitten en waren gemakkelijk toegankelijk wanneer dat nodig was. Een praktische en handige functie die we zeker hebben weten te waarderen.

Tot slot hebben we de magneetsluiting van het telefoonhoesje getest. Deze sluiting zorgt ervoor dat het hoesje stevig gesloten blijft en biedt extra bescherming voor je telefoon. Tijdens onze test hebben we het hoesje meerdere malen geopend en gesloten om te zien hoe goed de magneetsluiting functioneerde. Telkens weer bleek de sluiting sterk genoeg te zijn om het hoesje veilig gesloten te houden, zonder dat we ons zorgen hoefden te maken over het per ongeluk openen van het hoesje. Een geruststellende gedachte, vooral wanneer je je telefoon in je tas of zak draagt en wilt voorkomen dat er stof of vuil in komt.

Al met al hebben we tijdens het testen van de extra functies van de Accezz Liquid Silicone Backcover voor de iPhone 11 een positieve ervaring gehad. De standaard bood gemak en comfort, de kaarthouder was praktisch en de magneetsluiting zorgde voor extra bescherming. Deze functionaliteiten zijn zeker een toegevoegde waarde en maken het hoesje nog veelzijdiger en functioneler.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

iPhone 11 Hoesje Siliconen Accezz kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Accezz Liquid Silicone Backcover hoesje is een ware parel voor diegenen die op zoek zijn naar bescherming met een stijlvol tintje. Met zijn schokabsorberende eigenschappen en verhoogde randen biedt het een degelijke bescherming tegen vallen en stoten, zonder in te leveren op het slanke design. Daarnaast zorgt de microfiber voering ervoor dat zowel het toestel als de camera vrij blijven van ontsierende krassen en barsten. Kortom, dit hoesje is een win-win combinatie van functionaliteit en modebewustheid, dat bovendien naadloos aansluit op de iPhone 11 en gemakkelijke toegang biedt tot alle poorten en knoppen.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo