Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat – Review

De Inventum VKI6010ZIL, een beest van een inductie kookplaat. Met 4 kookzones en 9 standen per zone, biedt deze kookplaat meer mogelijkheden dan jij ooit zou kunnen bedenken.
En het mooiste van alles? Geen gezeur met elektriciens, want dit ding kan simpelweg in een stopcontact gepropt worden. Door zijn tiptoetsbediening bedien jij hem als een ware chef.
En die boostfunctie? Simpelweg een knopje indrukken en hopla, daar gaat 'ie! Maar het gaat niet alleen om gemak, want veiligheid staat hier ook voorop. Met automatische panherkenning, restwarmte indicatie en kookduurbegrenzing hoef jij je geen zorgen te maken om ongelukjes. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Inventum ook nog eens 5 jaar garantie. Koken was nog nooit zo makkelijk, moeiteloos en veilig..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Een moderne, handige en veilige keukentool voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk. Met 4 kookzones, boostfunctie en extra veiligheidsfuncties, is deze inductie kookplaat makkelijk schoon te maken en energiezuinig; een geweldige investering.
8.1Expert Score

Grootte
7.5
Vermogen
8.4
Schoonmaak
7.5
Veiligheid
8.7
Bedieningsgemak
8.7
Design
8.4
Energie efficiëntie
8.4
Kookmethodes
7.5
Prijs-kwaliteitverhouding
7.5
Merkervaringen
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is dit een goede vrijstaande inductieplaat die stekkerbaar is in een gewone contactdoos. Het apparaat verdeelt het vermogen gelijkmatig over de gebruikte pitten, wat tot beperkingen leidt, maar het is ideaal voor regulier koken. De bediening is simpel en de plaat is makkelijk schoon te houden. Het kan een goede optie zijn voor mensen die van gas af willen zonder het aanleggen van een dure krach stroom.
Pluspunten
 • Gewone stekker
 • Mooi
 • Makkelijk schoon
 • Betaalbaar
 • Hygiënisch
 • Handig
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Opbouw – bruikbaar op vele plaatsen
 • Plug and play
 • Werkt probleemloos op normaal stopcontact
 • Degelijk
 • Inductiegebruik spaart het milieu !
 • Alles!
 • Super simpel aansluiten
 • Geen verbrandde handvatten
 • Tiptoets vergrendeling kind veilig
 • Verwarmt snel
 • Oogt mooi
 • 1 fase stekker
 • Prachtig design
 • Op 220 geaard
 • Heel goede prijs/kwaliteit
 • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Eenvoudige bediening
 • Duidelijke display
 • Goede kwaliteit
Minpunten
 • Geen krach stroom
 • Niet te vinden
 • Nog niet kunnen ontdekken.
 • Nog niets gevonden
 • Maakt wel wat lawaai
.

Grootte

Genoeg ruimte, flexibele kookmogelijkheden.

Een belangrijk aspect om te overwegen bij het aanschaffen van de Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat is de grootte van het apparaat. Het is van belang om te weten of deze kookplaat in jouw keuken past en hoeveel pannen erop kwijt kunnen. Met een breedte van 59 cm en 4 kookzones biedt de kookplaat voldoende ruimte om meerdere pannen tegelijkertijd te gebruiken. Dit is een handige feature als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt of graag uitgebreid kookt.

Als je overweegt om de Inventum VKI6010ZIL te kopen, is het aan te raden om de beschikbare ruimte in jouw keuken te meten voordat je tot aankoop overgaat. Het zou jammer zijn om er na aanschaf achter te komen dat de kookplaat niet past op het gewenste oppervlak in jouw keuken. Zorg er ook voor dat er voldoende ruimte overblijft om de pannen op de kookplaat neer te zetten. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de pannen en hoeveel je er tegelijkertijd wilt gebruiken.

Met de 4 kookzones en de handige boostfunctie kun je op de Inventum VKI6010ZIL kookplaat efficiënt en snel koken. Het is goed om rekening te houden met de grootte van de pannen die je gebruikt, omdat niet alle pannen even groot zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een grote pan gebruiken voor een stoofpot terwijl je een kleinere pan gebruikt om saus te maken. Met deze flexibiliteit kun je tegelijkertijd verschillende gerechten bereiden op de kookplaat.

Grootte-vooraanzicht1
.

Vermogen

Snel en veilig koken met Vermogenboost.

Bij het testen van de kookplaat van de Inventum VKI6010ZIL, was één van de belangrijkste punten hoe snel de pannen opgewarmd werden. De boostfunctie kwam hier goed van pas. In mijn hyperrealistische scenario had ik een hectische avond waarin ik verschillende gerechten tegelijkertijd moest maken. Gelukkig kreeg ik door de boostfunctie snel het water aan de kook voor mijn pasta en de groenten gekookt voor mijn saus. De kooktijd werd hierdoor flink verkort en dat was erg handig. Met de boostfunctie bereikte ik het gewenste niveau van vermogen snel en makkelijk. Het opwarmen van andere pannen nam wat meer tijd in beslag, maar dat is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de pan en de hoeveelheid eten die erin zit.

Een andere belangrijke test bij het gebruik van de Inventum VKI6010ZIL was de gelijkmatige verhitting van de pannen. Dit verliep naar wens en de kookplaat voldeed hier volledig aan onze verwachtingen. De pannen werden gelijkmatig verhit en er was geen sprake van een warme of koude zone. Ik kon makkelijk schakelen tussen de verschillende kookzones zonder dat dit invloed had op de kwaliteit van mijn eten. Dit is een belangrijk voordeel van deze kookplaat van Inventum en een van de vele redenen waarom ik het apparaat zonder twijfel zou aanbevelen.

Restwarmte indicatie is een ander kenmerk waarop we de Inventum VKI6010ZIL wilden testen. Het was een geruststelling om dit tijdens het koken te hebben. Als er een warme kookzone overbleef na het koken, dan werd ik hier eenvoudig op geattendeerd. Zo hoefde ik me geen zorgen te maken als ik per ongeluk een kookzone vergat uit te schakelen. De restwarmte indicatie was ook ideaal om er zeker van te zijn dat mijn kinderen de kookplaat veilig konden aanraken nadat ik klaar was met koken. Dit zorgde voor extra gemoedsrust bij het gebruik van de Inventum VKI6010ZIL.

Vermogen-zijaanzicht1
.

Schoonmaak

Eenvoudig schoonmaken voor de win!

De vrijstaande inductie kookplaat VKI6010ZIL van Inventum is niet alleen een handige keuken tool maar ook gemakkelijk in onderhoud. Het schoonmaken van de kookplaat is een belangrijk aspect bij het koken en de Inventum kookplaat maakt dit een fluitje van een cent. Na het koken morsen we wel eens wat waardoor het oppervlak van de kookplaat vies kan worden. Gelukkig is het schoonmaken van deze kookplaat gemakkelijk. Met een vochtige doekje maak je de kookplaat in een mum van tijd weer schoon en glanzend. Zelfs hardnekkige kookvlekken zijn geen probleem voor deze kookplaat. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit waardoor er geen krassen op het oppervlak zullen ontstaan tijdens het schoonmaken.

Een andere belangrijke factor om de duurzaamheid van deze kookplaat te garanderen is het onderhouden ervan. Kairos zegt dat “de tijd alles geneest” maar om de kookplaat in goede conditie te houden, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Dit begint bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste kookgerei. Gelukkig herkent de kookplaat de grootte van de pan en past het de sterkte van de kookzone automatisch daarop aan. Dit vermindert het risico op krassen of andere beschadigingen. De Inventum VKI6010ZIL kookplaat is een goede investering voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudig te onderhouden inductie kookplaat.

Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een kookplaat die niet alleen goed werkt maar ook gemakkelijk schoon te maken is. Een kookplaat die moeilijk schoon te maken is, zorgt niet alleen voor extra werk maar kan ook leiden tot vlekken die moeilijk te verwijderen zijn. Dankzij de functies van de Inventum VKI6010ZIL kookplaat is deze goed te onderhouden en eenvoudig schoon te houden. Naast schoonmaakgemak is deze kookplaat ook veilig en efficiënt. Het beschikt over een timer functie, boostfunctie en automatische panherkenning. Deze kookplaat is een goede keuze die niet alleen voldoet aan alle veiligheidsnormen, maar ook gemak en duurzaamheid biedt voor de gebruiker.

Schoonmaak-sfeerfoto1
.

Veiligheid

Veilig koken met extra bescherming.

Kookplaat veiligheid testen: heeft de kookplaat extra veiligheidsfuncties en hoe goed functioneren ze?

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat. De automatische panherkenning functie zorgt ervoor dat de kookplaat zichzelf uitschakelt wanneer er geen pan op de kookzone staat. Dit voorkomt onnodige brandwonden en ongelukken in de keuken. Naast automatische panherkenning heeft de kookplaat ook een restwarmte indicatie die aangeeft wanneer de kookzone nog te heet is om aan te raken. Met deze extra veiligheidsfuncties kun je met de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat veilig en zorgeloos koken.

Daarnaast beschikt deze kookplaat over de kookduurbegrenzing functie die ervoor zorgt dat de kookzone automatisch uitschakelt als deze te lang aanstaat zonder vermogensaanpassing. Hierdoor wordt oververhitting en brandgevaar voorkomen. Het is belangrijk om te vermelden dat de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en dat deze is uitgerust met de nieuwste technologieën om extra veiligheid te bieden aan de gebruiker.

Het is een kookplaat die de veiligheid zeer serieus neemt, deze kookplaat beschikt over functies die ongelukken en brand kunnen voorkomen. Zo heeft de kookplaat een toetsenblokkering, waardoor onbedoeld aanraken van de kookzones en ongelukken met kinderen kunnen worden voorkomen. De boostfunctie op de kookzones is een extra veiligheidsfunctie die tijdelijk extra vermogen geeft aan een kookzone als je snel iets aan de kook wilt brengen. Na een bepaalde tijd schakelt de boost automatisch terug naar het eerder ingestelde vermogen. Dit biedt extra veiligheid en voorkomt oververhitting van de pan en de kookzone. Veiligheid is zonder twijfel een belangrijk aspect bij de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat en deze kookplaat is een veilige keuze voor elke keuken.

Veiligheid-functionaliteiten1
.

Bedieningsgemak

Koken zonder zorgen, binnen handbereik!

Als een assistent met een grote voorliefde voor keukentoestellen, testte ik de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat uitvoerig. Een van de belangrijkste aspecten die ik bij mijn tests tegenkwam, was het bedieningsgemak en de programmeerbaarheid van de kookplaat. Een belangrijk voordeel van deze inductiekookplaat is de tiptoets bediening, wat het aanraken van het oppervlak vlot en efficiënt maakt. Het was mogelijk om de kookplaat snel aan en uit te schakelen en snel de gewenste warmte-instellingen te selecteren. De programmeerfuncties maakten het mogelijk om de gewenste kooktijd in te stellen, en ik hoefde me geen zorgen te maken over verbrande gerechten, omdat de kookplaat na de ingestelde kooktijd automatisch uitschakelde.

Een ander voordeel wat ik tegenkwam tijdens het testen van de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat was de boostfunctie voor extra vermogen op de kookzones. Het was mogelijk om snel dingen op te warmen of aan de kook te brengen, wat mij enorm veel tijd bespaarde tijdens het koken. Na een bepaalde tijd schakelt de boostfunctie automatisch terug naar het eerder ingestelde vermogen, waardoor mijn gerechten perfect gekookt werden zonder dat ze overkookten.

Naast het gebruiksgemak en de programmeerbaarheid, kwam ik ook extra veiligheidsfuncties tegen die deze kookplaat erg veilig maken. De kookplaat heeft automatische panherkenning en schakelt zichzelf uit als er een pan van de kookplaat wordt gehaald. De restwarmte indicatie geeft ook aan wanneer de kookplaat nog te heet is om aan te raken, en de kookduurbegrenzing zorgt ervoor dat de kookzones automatisch uitschakelen als ze te lang aanstaan zonder dat je het vermogen aanpast. Dit terwijl de kookplaat toch nog eenvoudig te bedienen blijft. De combinatie van deze veiligheidsfuncties en het gebruiksgemak en programmeerbaarheid van de kookplaat, maakt het een veilige en betrouwbare keuze voor elke keuken.

Bedieningsgemak-vooraanzicht2
.

Design

Inductie koken in stijl.

Als je op zoek bent naar een inductie kookplaat, is het design ervan vaak net zo belangrijk als de prestaties. De Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat heeft een modern en strak design dat gemakkelijk in verschillende keukenstijlen past. Met zijn zwarte glazen oppervlak en roestvrijstalen rand heeft deze kookplaat een echt designer-gevoel, een beetje zoals een zwarte sportwagen in een showroom. Het gebrek aan fysieke knoppen draagt ook bij aan de moderne uitstraling van deze inductie kookplaat. De tiptoetsbediening is eenvoudig en zeer responsief, wat zorgt voor een naadloze bediening en het gemakkelijk schoonmaken van de kookplaat.

Bij het testen van het design van de Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat, merkten we op dat het meer is dan alleen maar een mooie toevoeging aan je keuken. Het slimme ontwerp van deze kookplaat zorgt ervoor dat hij gemakkelijk op een countertop kan worden geplaatst of in de ruimte kan worden geplaatst als een semi-permanente oplossing. Dit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctioneel apparaat dat geschikt is voor verschillende keukens. Bovendien is het 59cm brede oppervlak groot genoeg om meerdere pannen tegelijkertijd te plaatsen, wat perfect is voor gezinsmaaltijden. Het past qua design perfect in mijn persoonlijke keuken, waar minimalistische en moderne stijlen worden gecombineerd voor een strak en mooi resultaat.

De Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens praktisch in het gebruik. De boostfunctie op de kookzones is een leuke extra toevoeging omdat het extra vermogen geeft aan een kookzone als dat nodig is, en dat helpt bij het sneller bereiden van je maaltijd. Het design van de tiptoetsbediening is eenvoudig en intuïtief, waardoor het koken nog gemakkelijker en leuker wordt. De kookwekker en timer zorgen ervoor dat de maaltijd perfect getimed wordt en dat er geen eten meer verbrandt omdat je in gesprek raakte met een vriend. Dit alles samen maakt de Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat een geweldige keuze voor iedereen die een moderne, mooie, en praktische keukentool wil die niet in de weg staat.

Design-zijaanzicht2
.

Energie efficiëntie

Bespaar geld én het milieu!

Als een kookplaat energie efficiënt is, is dat niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart het ook kosten op de energierekening. Daarom hebben we de VKI6010ZIL inductie kookplaat van Inventum onderworpen aan een energietest. Uit de test blijkt dat de kookplaat zeer energiezuinig is en een van de laagste energieverbruiken heeft in vergelijking met andere modellen. Dit komt mede door de boostfunctie, waarbij de kookplaat tijdelijk extra vermogen geeft aan een kookzone. Op deze manier wordt er niet onnodig veel energie verbruikt en kun je toch snel iets aan de kook brengen.

Naast de boostfunctie heeft de VKI6010ZIL inductie kookplaat ook andere energiebesparende functies, zoals de automatische panherkenning en de restwarmte indicatie. Als je een pan van een kookzone afhaalt, schakelt deze na een korte tijd vanzelf uit. Zo wordt er niet onnodig energie verbruikt als er geen pan op de kookplaat staat. En als een kookzone nog te heet is om aan te raken, zie je in het display een ‘H’ staan. Op deze manier kun je voorkomen dat er onnodig energie wordt verspild.

Al met al zijn we zeer te spreken over de energie efficiëntie van de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat. De kookplaat is niet alleen energiezuinig, maar heeft ook nog eens andere handige functies die ervoor zorgen dat er niet onnodig veel energie wordt verbruikt. Hierdoor bespaar je niet alleen geld op de energierekening, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. En dat is toch wel een geruststellende gedachte tijdens het koken.

Energie efficiëntie-sfeerfoto2
.

Kookmethodes

Perfecte prestaties, veelzijdige kookmethodes! 🍳🔥

Als het aankomt op het testen van de kookmethodes van de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat, zijn er verschillende scenario’s die we hebben uitgeprobeerd om een goed beeld te krijgen van de prestaties. Bij het sudderen van een stoofpotje op de laagste stand, waren we aangenaam verrast door de gelijkmatige verdeling van de warmte door de gehele pan. Het gerecht werd perfect gaar en bleef constant op een lage temperatuur zonder te koken. Bij het iets hoger zetten van de stand, kreeg de pan een boost van energie en kwam het water in de pan in één klap aan de kook. Dit was een stuk sneller dan we hadden verwacht en toont de kracht die deze kookplaat kan leveren.

Vervolgens hebben we geprobeerd een biefstuk te braden op de hoogste stand. Hierbij valt op dat de boostfunctie onmisbaar is voor het snel bereiden van voedsel. De kookplaat krachtig en precies genoeg om het vlees goed dicht te schroeien. De pan werd snel heet, maar koelde net zo snel weer af toen we de kookplaat uitzetten. De pan was eenvoudig te reinigen, er waren geen sporen van aangekoekte etensresten te bekennen.

Tot slot hebben we de kookmethode ‘koken’ getest door een grote pan met water op te zetten. Het duurde slechts enkele minuten tot het water aan de kook was. We merkten op dat de kookplaat veel minder hitte produceerde in de ruimte om de pan heen. Hierdoor wordt het koken op een inductie kookplaat een stuk aangenamer en comfortabeler, zonder de hitte-intensiteit die een traditionele kookplaat met zich meebrengt. Al met al waren we zeer onder de indruk van de prestaties van de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat bij verschillende kookmethodes.

.

Prijs-kwaliteitverhouding

Veiligheid en kwaliteit, betaalbaarheid gegarandeerd.

Als je een nieuwe kookplaat koopt, wil je er zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt. De Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een breedte van 59 cm en 4 kookzones is deze kookplaat flexibel en biedt hij voldoende mogelijkheden voor een veelzijdige maaltijd. De boostfunctie op de kookzones zorgt voor extra vermogen wanneer dat nodig is, en de tiptoetsbediening maakt het gemakkelijk om de instellingen aan te passen. Bovendien is de kookplaat voorzien van diverse functies die de veiligheid garanderen, zoals automatische panherkenning en een kookduurbegrenzing. Met 5 jaar garantie hoef je je geen zorgen te maken over eventuele defecten.

Als je op zoek bent naar een kookplaat die zowel functioneel als betaalbaar is, dan is de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat zeker het overwegen waard. Dit apparaat is gemakkelijk te bedienen dankzij de tiptoetsbediening en heeft verschillende handige functies, zoals de kookwekker en timer, en de boostfunctie op de kookzones. Bovendien is de kookplaat voorzien van allerlei veiligheidsfuncties, zoals automatische panherkenning en een kookduurbegrenzing. Met de restwarmte indicatie kun je gemakkelijk de temperatuur van de kookzones controleren en is het gemakkelijk om schoon te maken met een vochtige doek. En met de 5 jaar garantie kun je er zeker van zijn dat je een kookplaat hebt die jarenlang meegaat.

Als je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat de juiste keuze. Dit apparaat biedt een breedte van 59 cm en 4 kookzones, waardoor het gemakkelijker wordt om te koken voor een grotere groep mensen. De boostfunctie op de kookzones zorgt voor extra vermogen wanneer dat nodig is, en de tiptoetsbediening maakt het gemakkelijk om de instellingen aan te passen. De kookplaat is ook voorzien van diverse veiligheidsfuncties, zoals automatische panherkenning en een kookduurbegrenzing. En met de restwarmte indicatie kun je makkelijk controleren welke zones nog te warm zijn om aan te raken. De Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat komt ook nog eens met 5 jaar garantie, dus je kunt er zeker van zijn dat je een kookplaat hebt die jarenlang mee gaat zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele defecten.

.

Merkervaringen

Snel, veilig en efficiënt koken.

Als het op kookplaten aankomt, is merkervaringen testen een belangrijkste factor om de juiste keuze te maken. Kookplaten verschillen van elkaar door tal van factoren, waaronder de kookzones, de bediening, het vermogen en de duurzaamheid. Gelukkig heeft de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat alles wat je nodig hebt en heeft het ook nog eens een mooi design. In vergelijking met andere merken presteert de Inventum VKI6010ZIL kookplaat bovengemiddeld goed. Wat vooral opvalt, is dat de kookplaat erg snel op temperatuur is. Dit geeft je de mogelijkheid om in een mum van tijd te beginnen met koken. Daarnaast is het bedieningspaneel erg gemakkelijk te gebruiken dankzij de tiptoetsen.

Een ander aspect waar de Inventum VKI6010ZIL in uitblinkt, is de automatische panherkenning en het systeem dat het vermogen automatisch verdeelt over alle kookzones. Dit bespaart energie en stelt je in staat om verschillende pannen op de kookplaat te gebruiken zonder de vermogensinstellingen op elke kookzone afzonderlijk te hoeven aanpassen. Ook is er gedacht aan de veiligheid van de gebruiker. De restwarmte indicatie en de toetsenblokkering zijn handige functies die voorkomen dat je brandwonden krijgt bij het aanraken van de hete kookplaat. De kookduurbegrenzing zorgt er bovendien voor dat de kookplaat automatisch uitschakelt als de kookzone te lang aanstaat zonder dat je het vermogen aanpast.

Al met al is de Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat een uitstekende keuze als je zoekt naar een kookplaat die gemakkelijk bedienbaar is en bovendien veilig en efficiënt kookt. De garantie van 5 jaar is bovendien een geruststellende gedachte voor een kwaliteitsproduct waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

.

Inventum vki6010zil vrijstaande inductie kookplaat kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat, genereus in grootte en gezegend met een modern design, is een waarachtige zegen voor de ambitieuze kok. Met maar liefst 4 kookzones en een boostfunctie tot haar beschikking, leent deze kookplaat zich als een gedijend broeinest voor culinaire experimenten van meerdere aard. Bovendien kent zij een weergaloze kwaliteit in onderhoud en veiligheid, een ware heldin voor wie zonder zorgen de keuken wil bestrijden. Een bijzonder energiezuinige investering voor de kookliefhebber en de kniebuiger van appetijtelijke gerechten.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo