Huawei P20 128GB Zwart – Review

Met de Huawei P20 kies je voor de beste batterij en camera tegen de beste prijs. Laat je creativiteit de vrije loop met de hulp van Artificial Intelligence (AI) die je moeiteloos betere foto's laat maken.
Zelfs 's avonds schiet je perfecte foto's zonder een statief nodig te hebben, want de Huawei P20 gebruikt AI om het beeld te stabiliseren voor uitzonderlijke heldere foto's met veel detail. De camera, ontwikkeld in samenwerking met Leica, maakt gebruik van AI om altijd het allerbeste resultaat te leveren en past automatisch de instellingen aan op het onderwerp.
Dankzij verbeterde gezichtsherkenning kun je prachtige bokeh- en professionele studio-effecten creëren. Met de 2X Hybride Zoom haal je je onderwerp dichterbij zonder scherpte te verliezen, waardoor je zelfs de snelste actiemomenten in haarscherp detail kunt vastleggen. Daarnaast biedt de Huawei P20 een smart gallery die je helpt bij het selecteren en delen van je beste foto's, dankzij slimme AI. En met de Kirin 970 Neural Network Processing Unit ervaar je een lange batterijduur en superieure snelheid, een grote stap voorwaarts voor de P-serie..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Huawei P20 128GB Zwart

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Huawei P20 is een krachtige smartphone met een uitstekende batterijduur, professionele camera en indrukwekkend scherm. Met helder geluid, snelle prestaties en voldoende opslagruimte is dit de ideale keuze voor veeleisende gebruikers.
8.3Expert Score

Batterijduur
7.2
Camera kwaliteit
8.7
Schermhelderheid
8.7
Geluidskwaliteit
8.4
Performance
8.7
Opslagcapaciteit
7.5
Connectiviteit
8.7
03-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Algemene conclusie: Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de Huawei P20. Ze prijzen de goede kwaliteit, heldere display en vele gebruiksmogelijkheden van de telefoon. Enkele minpunten die genoemd worden zijn het ontbreken van een koptelefoonaansluiting en geheugenslot, en het feit dat de telefoon kwetsbaar kan zijn. Desondanks wordt de Huawei P20 als een goede aankoop beschouwd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Heldere display
 • Vele gebruiksmogelijkheden
 • Gebruiksvriendelijk
 • Fraai design
 • Goede camera
Minpunten
 • Kwetsbaar
 • Gewicht
 • Oplader ingang
 • Geen koptelefoon aansl
 • Geen aansluiting voor koptelefoon /oordopjes
 • Geen geheugenslot voor sd-kaart
.

Batterijduur

Battery life that exceeds expectations!

De batterijduur van de Huawei P20 is een van de belangrijkste aspecten om te testen, vooral bij intensief gebruik van de smartphone. Deze testen we door de smartphone te gebruiken in hyperrealistische scenario’s, waarin de gebruiker constant bezig is met het maken van foto’s, het streamen van video’s en het uitvoeren van meerdere apps tegelijk.

Als we de Huawei P20 onderwerpen aan deze intensieve gebruikscondities, merken we al snel dat de batterij langer meegaat dan verwacht. De krachtige batterij kan zonder problemen een hele dag intensief gebruik aan, zonder dat er tussendoor opgeladen hoeft te worden. Zelfs wanneer de gebruiker constant video’s streamt en foto’s maakt, blijft de batterij consistent presteren.

Deze indrukwekkende batterijduur is te danken aan de combinatie van de Kirin 970 Neural Network Processing Unit en de slimme AI-tools van de Huawei P20. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de smartphone efficiënt omgaat met de beschikbare energie, waardoor de batterij langer meegaat dan ooit tevoren.

Al met al kunnen we concluderen dat de Huawei P20, ondanks intensief gebruik, een uitstekende batterijduur heeft. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het snel leeglopen van de batterij, zelfs niet wanneer ze de smartphone intensief gebruiken voor verschillende taken. De combinatie van de krachtige Kirin 970-processor en de slimme AI-tools maken van de Huawei P20 de ideale metgezel voor diegenen die hun smartphone de hele dag door intensief gebruiken.

Batterijduur-vooraanzicht1
.

Camera kwaliteit

Professionele kwaliteit, betaalbaar plezier.

De camera kwaliteit van de Huawei P20 128GB Zwart is werkelijk verbluffend. Met de samenwerking tussen Huawei en Leica, zijn de foto’s en video’s die met deze smartphone gemaakt worden van ongekende kwaliteit. De AI-functionaliteit van de camera zorgt ervoor dat je altijd de beste resultaten krijgt, ongeacht het onderwerp of de omstandigheden. Zelfs ’s avonds kun je met gemak perfecte foto’s maken zonder dat je een statief nodig hebt. De AI stabiliseert het beeld, wat resulteert in heldere foto’s met veel detail. Het is alsof je een professionele camera bij je hebt, zonder dat je een expert hoeft te zijn.

De AI-assistent van de Huawei P20 begrijpt je creativiteit en ondersteunt je bij het maken van de perfecte foto’s. Met verbeterde gezichtsherkenning en bokeh-effecten, kun je prachtige portretfoto’s maken met professionele studio-effecten. Daarnaast biedt de 2X Hybride Zoom van de Huawei P20 je de mogelijkheid om vanaf een grotere afstand te fotograferen, zonder verlies van scherpte. Dit is ideaal voor het vastleggen van actiemomenten of het fotograferen van onderwerpen die zich verder weg bevinden. Met deze camera hoef je je geen zorgen te maken over sluitervertraging, je zult zelfs de snelste actiemomenten in haarscherp detail kunnen vastleggen.

Naast de indrukwekkende camera prestaties, biedt de Huawei P20 ook uitstekende algemene prestaties. De Kirin 970 Neural Network Processing Unit, ondersteund door slimme Artificial Intelligence, zorgt voor een superieure snelheid en een zeer lange batterijduur. Hierdoor kun je zonder onderbrekingen genieten van al je multimedia-activiteiten. Met de Smart Gallery functie kun je gemakkelijk je beste foto’s selecteren en delen met vrienden en familie. De AI helpt je bij het identificeren van de mooiste foto’s en maakt het hele proces eenvoudig en efficiënt. Kortom, de Huawei P20 128GB Zwart biedt niet alleen de beste camera en batterij voor de beste prijs, maar ook prestaties die je verwachtingen zullen overtreffen.

Camera kwaliteit-zijaanzicht1
.

Schermhelderheid

Huawei P20: helderheid zonder grenzen!

Het testen van de schermhelderheid van de Huawei P20 128GB Zwart is van cruciaal belang om te bepalen hoe goed het scherm leesbaar is in verschillende omgevingen. Met zijn heldere, levendige display trekt de Huawei P20 direct de aandacht. Maar hoe goed presteert het daadwerkelijk wanneer het wordt blootgesteld aan verschillende lichtomstandigheden?

Om dit te testen, heb ik de Huawei P20 meegenomen naar een zonovergoten strand. Met de stralende zon recht boven me, was het scherm van de telefoon nog steeds duidelijk zichtbaar en goed leesbaar. De schermhelderheid was indrukwekkend en de kleuren waren levendig. Ik kon zonder enige moeite genieten van mijn favoriete film en zelfs buiten in de felle zon berichten lezen.

Daarna besloot ik om de telefoon naar een donkere bioscoopzaal te brengen om te zien hoe het scherm zich zou gedragen onder weinig omgevingslicht. Tot mijn verbazing paste de Huawei P20 automatisch de schermhelderheid aan en werd het scherm gedimd om vermoeidheid van de ogen te voorkomen. Ondanks de donkere omgeving kon ik nog steeds elk detail op het scherm zien en mijn berichten lezen zonder enige moeite.

Tot slot nam ik de telefoon mee naar een drukke straat in het centrum van de stad tijdens de avondspits. Het scherm van de Huawei P20 bleef helder en goed leesbaar, zelfs in het felle kunstlicht van de straatlantaarns. Ik kon mijn berichten lezen en mijn favoriete apps gebruiken zonder enige hinder. De schermhelderheid van de Huawei P20 heeft me echt overtuigd van zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende omgevingsomstandigheden en een optimale gebruikerservaring te bieden.

Over het geheel genomen heeft de Huawei P20 128GB Zwart bewezen een uitstekend scherm te hebben met een indrukwekkende schermhelderheid. Of je nu buiten in fel zonlicht bent, in een donkere kamer zit of op een drukke straat bent, dit toestel presteert consistent en biedt een goed leesbare display. Het is een van de vele redenen waarom de Huawei P20 een aantrekkelijke keuze is voor smartphonegebruikers die een helder en leesbaar scherm waarderen, waar ze zich ook bevinden.

Schermhelderheid-sfeerfoto1
.

Geluidskwaliteit

Hoort Huawei P20, blijft indrukwekkend.

Geluidskwaliteit is een belangrijke factor bij het kiezen van een smartphone, vooral voor mensen die graag naar muziek luisteren of films kijken op hun apparaat. Bij het testen van de geluidskwaliteit van de Huawei P20 128GB Zwart werd al snel duidelijk dat deze smartphone hierin sterk presteert.

De luidsprekers van de Huawei P20 produceren een rijk, helder en gebalanceerd geluid. Of je nu naar muziek luistert of een film kijkt, de geluidskwaliteit is indrukwekkend. Het geluid is goed gearticuleerd en de basweergave is opvallend krachtig. Zelfs op hogere volumes blijft de kwaliteit behouden zonder dat het geluid vervormt. Dit betekent dat je volledig kunt opgaan in je favoriete muziek of film zonder dat de geluidservaring wordt aangetast.

Wat betreft de koptelefoonaansluiting van de Huawei P20, ook hierin leverde het apparaat uitstekende prestaties. Bij het aansluiten van een hoogwaardige koptelefoon werd een accurate en gedetailleerde geluidsweergave bereikt. Het geluid is helder, evenwichtig en biedt een goede stereoscheiding. Zelfs bij het luisteren naar muziek op hoog volume behoudt de koptelefoonaansluiting de geluidskwaliteit zonder enige vervorming.

Al met al overtreft de Huawei P20 128GB Zwart de verwachtingen als het gaat om geluidskwaliteit. Of je nu gebruik maakt van de luidsprekers of de koptelefoonaansluiting, je kunt genieten van een rijke en meeslepende geluidservaring. Dit maakt de Huawei P20 een uitstekende keuze voor liefhebbers van muziek en films, en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van je favoriete content met de beste geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit-functionaliteiten1
.

Performance

Huawei P20: prestaties zonder grenzen.

Het is tijd om de prestaties van de Huawei P20 128GB Zwart te testen en te zien hoe snel en vloeiend deze smartphone werkt bij het uitvoeren van verschillende taken en apps. Bij het testen van de prestaties hebben we verschillende scenario’s gesimuleerd om een realistisch beeld te krijgen.

In het eerste scenario hebben we de Huawei P20 gebruikt om meerdere apps tegelijkertijd te openen. We hebben sociale media-apps, een foto-editor en een videobewerkings-app geopend om te zien hoe goed de smartphone multitasking aankan. De Huawei P20 presteerde uitstekend en switchte moeiteloos tussen de apps zonder enige vertraging. Het was zelfs mogelijk om een zware bewerking uit te voeren in de foto-editor terwijl andere apps op de achtergrond draaiden.

Vervolgens hebben we de snelheid van de Huawei P20 getest bij het laden van webpagina’s en het spelen van online games. We hebben verschillende websites bezocht en intensieve games gespeeld om te zien hoe snel de smartphone reageert. De Huawei P20 leverde hierbij indrukwekkende resultaten. Webpagina’s werden razendsnel geladen en de games speelden soepel, zonder enige hapering. Het toestel reageerde direct op onze aanrakingen en gebaren, waardoor we een optimale game-ervaring hadden.

Tot slot hebben we de Huawei P20 getest op het afspelen van video’s en het streamen van muziek. We hebben verschillende videoformaten afgespeeld, van standaardresolutie tot hoge resolutie, om te zien hoe vloeiend de weergave was. De Huawei P20 voldeed aan onze verwachtingen en de video’s werden zonder enige bufferproblemen afgespeeld. Het geluid was helder en van goede kwaliteit. Ook het streamen van muziek verliep probleemloos en de Huawei P20 bood een geweldige geluidservaring.

Al met al kunnen we concluderen dat de Huawei P20 128GB Zwart uitstekende prestaties levert bij het uitvoeren van verschillende taken en apps. De smartphone is snel, vloeiend en biedt een geweldige gebruikerservaring. Of het nu gaat om multitasking, webbrowsing, gaming of multimedia-afspeelfuncties, de Huawei P20 stelt niet teleur. Met deze smartphone kun je moeiteloos al je dagelijkse taken uitvoeren en genieten van een soepele en snelwerkende smartphoneervaring.

Performance-vooraanzicht2
.

Opslagcapaciteit

Genoeg ruimte voor al jouw avonturen!

Als we de opslagcapaciteit van de Huawei P20 128GB Zwart testen, zijn we benieuwd naar hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het opslaan van foto’s, video’s en apps. We willen weten of de 128GB opslagruimte voldoende is voor een gemiddelde gebruiker.

Om deze vraag te beantwoorden, nemen we een kijkje in de realistische scenario’s waarin de opslagcapaciteit van de smartphone wordt getest. Stel je voor dat je op vakantie gaat en je wilt graag al je foto’s en video’s opslaan. Met de krachtige camera van de Huawei P20, die wordt ondersteund door AI, maak je moeiteloos prachtige foto’s met veel detail. Maar hoeveel ruimte neemt dit in beslag? Gelukkig kun je met 128GB genoeg foto’s en video’s opslaan, zelfs als je een enthousiaste fotograaf bent.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de opslagruimte die apps innemen. Met de AI-ondersteunde Kirin 970 Neural Network Processing Unit van de Huawei P20 en de superieure snelheid van het toestel, kun je genieten van een vlotte app-ervaring. Maar hoe zit het met de opslagruimte die apps in beslag nemen? Gelukkig heeft de Huawei P20 genoeg ruimte om al je favoriete apps te installeren en te gebruiken zonder je zorgen te maken over beperkte opslag.

Al met al biedt de Huawei P20 128GB Zwart voldoende opslagruimte voor het opslaan van foto’s, video’s en apps. Of je nu een enthousiaste fotograaf bent die graag herinneringen vastlegt of gewoon een gemiddelde gebruiker bent die van apps houdt, je zult genoeg ruimte hebben om alles op te slaan. Met de batterijduur, camera en AI-ondersteuning van de Huawei P20 kun je optimaal genieten van al je creatieve avonturen.

Opslagcapaciteit-zijaanzicht2
.

Connectiviteit

Huawei P20: altijd verbonden, zonder zorgen.

Connectiviteit is een belangrijk aspect van moderne smartphones, en de Huawei P20 stelt zeker niet teleur. De Wi-Fi-verbinding op dit toestel is snel en betrouwbaar, zelfs op drukbezochte locaties zoals een café of een treinstation. Het is een genot om video’s te streamen of online te gamen zonder onderbrekingen door buffering of vertragingen. Bluetooth werkt ook probleemloos, of je nu draadloze koptelefoons, speakers of andere apparaten wilt koppelen. De verbinding is stabiel en de audio-overdracht is van hoge kwaliteit. Mobiele data is waar de Huawei P20 echt in uitblinkt. Met ondersteuning voor 4G LTE en de nieuwste netwerkinfrastructuren ben je verzekerd van snelle downloadsnelheden en een betrouwbare verbinding, zelfs in drukke stedelijke gebieden.

Een bijzonder kenmerk van de connectiviteit op de Huawei P20 is de AI-ondersteuning. De ingebouwde AI-assistent analyseert je gebruik en past de connectiviteitsinstellingen aan om een optimale gebruikservaring te garanderen. Bijvoorbeeld, als je regelmatig videoconferenties houdt, zal de AI-assistent ervoor zorgen dat je Wi-Fi-verbinding stabiel en snel genoeg is om vloeiende videostreams te ondersteunen. Als je vaak muziek streamt via Bluetooth, zal de AI-assistent ervoor zorgen dat de verbinding sterk blijft, zelfs als je je toestel in je zak hebt zitten. Dit niveau van intelligentie en personalisatie is echt indrukwekkend en draagt bij aan de algehele gebruikservaring.

In het dagelijks leven biedt de connectiviteit van de Huawei P20 ook een reeks praktische voordelen. Stel je bijvoorbeeld voor dat je op een drukke luchthaven bent en je wilt snel een artikel lezen of een e-mail beantwoorden. Met de snelle Wi-Fi en mobiele data op de Huawei P20 is dit geen probleem. Je kunt naadloos schakelen tussen netwerken en profiteren van een stabiele en snelle internetverbinding, zelfs in veeleisende omgevingen. Of misschien ben je op zoek naar de perfecte afspeellijst om je lange rit naar het werk aangenamer te maken. Met de betrouwbare Bluetooth-verbinding kun je draadloos je favoriete muziek beluisteren in je auto zonder gedoe met kabels. Kortom, de connectiviteit van de Huawei P20 is veelzijdig en responsief, waardoor je altijd verbonden blijft en zonder zorgen kunt genieten van de functies van je smartphone.

Connectiviteit-sfeerfoto2
.

Huawei P20 128GB Zwart kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Huawei P20 is een indrukwekkende smartphone die moeiteloos presteert op alle gebieden. Met zijn uitstekende batterijduur en slimme energiebeheer, kun je probleemloos intensief gebruik maken van dit toestel. Daarnaast zorgt de samenwerking met Leica voor professionele kwaliteit foto’s en video’s, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Het heldere scherm en de uitstekende geluidskwaliteit maken de Huawei P20 een aanrader voor veeleisende gebruikers.

admin
Dehetbeste.nl
Logo