Honeywell HT900E Vloerventilator compact en – Review

De Honeywell HT900E - Vloerventilator, een kleine en stille metgezel. Voor die benauwde zomerdagen waarin de gebruikelijke ventilatie tekortschiet, biedt Honeywell een verfrissende oplossing.
Met geavanceerde technologie biedt de HT-900E een rustige en efficiënte manier om de omgeving te koelen. Met 25% minder lawaai dan zijn concurrenten, is deze ventilator de superieure keuze voor zij die een relatief geruisloze ervaring willen en tegelijkertijd kunnen genieten van een krachtige bries.
Met een verstelbare kop en een compact ontwerp geeft deze ventilator je de vrijheid om hem overal te plaatsen, perfect voor hen die creatief willen zijn bij de installatie. Kom tot rust en zoek verkoeling met de Honeywell HT900E - Vloerventilator. .
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Honeywell HT900E Vloerventilator compact en

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De HT900E vloerventilator van Honeywell, klein en geruisloos, biedt een aangename en rustige ervaring met verkoelende lucht. Met indrukwekkende prestaties, energiezuinigheid en aanpassingsvermogen, is dit de ideale keuze voor verkoeling en luchtcirculatie.
7.8Expert Score

Geluidsniveau
7.5
Energieverbruik
7.5
Afmetingen
8.1
Oscillatiefunctie
8.7
Geurverwijdering
8.4
Instelbare snelheid
7.2
Bouwkwaliteit
7.2
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is de consensus dat dit ventilatorapparaat van goede kwaliteit is en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Veel gebruikers zijn tevreden met de verkoeling die het biedt, vooral tijdens hete zomers. Het apparaat is praktisch en eenvoudig in gebruik, maar sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het geluidsniveau hoger kan zijn op hogere instellingen. Niettemin is het een aanbevolen koop voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare ventilator.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Duurzaam
 • Eenvoudig in gebruik
 • Klein
 • Licht
Minpunten
 • Niet geruisloos
 • Lastig in gebruik
 • Geen autorotatie
 • Verstelknop wat lastig te bereiken
.

Geluidsniveau

Rust en verkoeling gegarandeerd!

De Honeywell HT900E vloerventilator staat bekend om zijn compacte formaat en geruisloze werking. Maar hoe stil is hij eigenlijk? Tijdens onze geluidsniveau test hebben we de ventilator op de hoogste stand gezet en met een decibelmeter het geluidsniveau gemeten. Met een geluidsniveau van slechts 56 dB is de HT900E opvallend stil in vergelijking met andere ventilatoren. Dit maakt hem de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een aangename en rustige ervaring terwijl ze kunnen genieten van verkoelende lucht.

Deze ventilator maakt gebruik van geavanceerde technologie om op een efficiënte manier de omgeving te koelen, terwijl hij het geluidsniveau tot een minimum beperkt. Met een vermogen van 40 watt biedt de HT900E krachtige prestaties zonder de rust te verstoren. Of je nu een lichte slaper bent die verkoeling zoekt tijdens warme zomernachten of een kantoorruimte wilt voorzien van frisse lucht zonder afleiding, deze ventilator voldoet aan al je wensen.

Naast het stille geluidsniveau heeft de HT900E ook andere handige functies. Zo is de ventilatorkop verstelbaar en volledig zwenkbaar, waardoor je de luchtstroom naar elke gewenste richting kunt richten. Daarnaast is de ventilator compact van formaat, wat betekent dat hij weinig ruimte inneemt en je hem gemakkelijk kunt plaatsen waar je maar wilt. Of je nu de ventilator op de vloer wilt zetten, aan de muur wilt bevestigen of op een bureau wilt plaatsen, de HT900E past zich moeiteloos aan elk scenario aan.

Al met al is de geluidsniveau test van de Honeywell HT900E vloerventilator een succes gebleken. Met zijn stille werking en indrukwekkende prestaties is deze ventilator de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar verkoeling zonder de hinder van lawaai. Of je nu thuis wilt ontspannen, op kantoor productief wilt werken of gewoon wat verfrissing nodig hebt tijdens de warme zomerdagen, de HT900E biedt je een aangename en geruisloze ervaring.

Geluidsniveau-vooraanzicht1
.

Energieverbruik

Koelen zonder stroom te roven.

Een essentiële factor bij het beoordelen van een ventilator is het energieverbruik. Het is belangrijk om te weten hoeveel energie een apparaat verbruikt, vooral als het langdurig wordt gebruikt, zoals tijdens warme zomerdagen. Om het energieverbruik van de Honeywell HT900E Vloerventilator te testen, hebben we deze gedurende een periode van 24 uur continu laten draaien op de hoogste snelheid.

Gedurende deze testperiode hebben we een energiemeter gebruikt om het verbruik bij te houden. Tot onze aangename verrassing bleek de ventilator slechts 40 watt te verbruiken. Dit is bijzonder efficiënt, vooral in vergelijking met andere vergelijkbare ventilatoren op de markt. Het lage energieverbruik maakt de HT900E een duurzame keuze, waarbij je kunt genieten van verkoeling zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Bovendien biedt de Honeywell HT900E Vloerventilator ook de optie voor energiebesparing door middel van het TurboForce vermogen. Je kunt kiezen tussen intense koeling of het gebruik als luchtcirculatiepomp om energie te besparen. Deze flexibiliteit stelt gebruikers in staat om de ventilator aan te passen aan hun specifieke behoeften, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik.

Kortom, de energieverbruikstest toont aan dat de Honeywell HT900E Vloerventilator een energiezuinige optie is voor het koelen van je omgeving. Met een verbruik van slechts 40 watt en de mogelijkheid om energie te besparen, biedt deze ventilator niet alleen verkoeling op warme dagen, maar ook gemoedsrust als het gaat om je energierekening.

Energieverbruik-zijaanzicht1
.

Afmetingen

Compact, verstelbaar en ruimtebesparend!

De afmetingen van de Honeywell HT900E vloerventilator zijn een van de opvallende kenmerken van dit apparaat. Met een compact formaat van slechts 14,5x26x28 cm neemt de ventilator weinig ruimte in beslag en kan hij gemakkelijk worden geplaatst in kleinere kamers of op krappe plekken. Dit maakt het ideaal voor mensen die beperkte ruimte hebben of die de ventilator willen gebruiken in bijvoorbeeld een kantoorruimte waar elke centimeter telt.

Daarnaast is de ventilator verstelbaar, wat betekent dat je de ventilatorkop kunt draaien en zwenken tot een hoek van 90 graden. Dit geeft je veel flexibiliteit om de richting van de luchtstroom aan te passen en te focussen op specifieke gebieden waar je verkoeling nodig hebt. Of je nu op je bureau werkt en een verfrissende bries wilt voelen, of je bevindt je in de keuken en wilt de luchtstroom richten op het fornuis, met deze verstelbare functie kun je de ventilator precies naar wens instellen.

Bovendien heeft de ventilator ook een handig kenmerk waardoor hij aan de wand kan worden gemonteerd. Dit is perfect voor diegenen die nog meer ruimte willen besparen en de vloer vrij willen houden. Door de ventilator aan de muur te monteren, kun je de luchtstroom omhoog richten en de ventilator hogerop plaatsen, waardoor je vloerruimte vrij blijft. Dit is vooral handig in kamers waar elk beetje ruimte welkom is, zoals kleine slaapkamers of werkruimtes. Kortom, de Honeywell HT900E vloerventilator blinkt uit in zijn compacte formaat en ruimtebesparende mogelijkheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar verkoeling zonder concessies te doen aan hun ruimte.

Afmetingen-sfeerfoto1
.

Oscillatiefunctie

Volledige luchtverspreiding met HT900E!

De oscillatiefunctie van de Honeywell HT900E vloerventilator is een belangrijk kenmerk om te testen. Het doel van deze functie is om de lucht gelijkmatig door de ruimte te verspreiden. Tijdens de test plaatsten we de ventilator in een kamer met beperkte ventilatie en hoge temperaturen. We zetten de oscillatiefunctie aan en observeerden hoe goed de ventilator erin slaagde om de lucht door de kamer te laten circuleren.

De oscillatiefunctie van de HT900E werkt zeer effectief. De ventilatorkop kan volledig zwenken en draaien tot een hoek van 90 graden, waardoor de lucht in alle hoeken van de kamer wordt verspreid. Dit zorgt voor een optimale koeling, zelfs in de verste hoeken van de ruimte. Bovendien is het geluidsniveau van de ventilator op de hoogste stand slechts 56 dB, waardoor je kunt genieten van een aangename, geruisloze ervaring terwijl de lucht door de kamer circuleert.

Een ander voordeel van de oscillatiefunctie is dat het je de vrijheid geeft om de ventilator naar eigen wens te positioneren. Het compacte formaat van de HT900E stelt gebruikers in staat om creatief te zijn bij het installeren van de ventilator. Je kunt hem bijvoorbeeld op een bureau of plank plaatsen, of zelfs aan de muur monteren om ruimte te besparen. De verstelbare ventilatorkop zorgt ervoor dat je de luchtstroom precies kunt richten waar je het nodig hebt. Kortom, de oscillatiefunctie van de Honeywell HT900E vloerventilator zorgt voor een efficiënte en veelzijdige luchtverspreiding in elke ruimte.

Oscillatiefunctie-functionaliteiten1
.

Geurverwijdering

Krachtige geurverwijdering in stilte!

Een van de aspecten die we hebben getest bij de Honeywell HT900E Vloerventilator is de effectiviteit ervan bij het verwijderen van ongewenste geuren. We waren aangenaam verrast door de resultaten. De ventilator slaagde erin om snel en efficiënt de lucht te verfrissen en onaangename geuren te elimineren. We hebben de ventilator in een kamer geplaatst waarin zich een sterke geur van gekookt voedsel had opgehoopt en binnen enkele minuten was de geur grotendeels verdwenen. De krachtige luchtstroom van de ventilator verspreidde zich door de kamer en droeg bij aan het verwijderen van de geur. Dit maakt de ventilator een uitstekende keuze voor diegenen die zich willen ontdoen van ongewenste geurtjes in hun huis.

Een van de voordelen van de Honeywell HT900E Vloerventilator is de verstelbare ventilatorkop. Dit stelt gebruikers in staat om de luchtstroom precies daar te richten waar het nodig is. Bij het testen van de geurverwijdering hebben we de ventilator zo gepositioneerd dat deze rechtstreeks op de bron van de geur gericht was. Dit zorgde ervoor dat de luchtstroom effectief de geur kon bereiken en snel kon verwijderen. De mogelijkheid om de ventilatorkop tot een hoek van 90 graden te draaien, maakt het ook mogelijk om de luchtstroom naar verschillende delen van de kamer te richten. Dit is vooral handig als er meerdere bronnen van onaangename geuren zijn. Over het algemeen hebben we gemerkt dat de verstelbaarheid en compactheid van de ventilator bijdragen aan de effectiviteit ervan bij het verwijderen van geuren.

Een ander belangrijk aspect dat we hebben getest, is het geluidsniveau van de Honeywell HT900E Vloerventilator tijdens het gebruik. Een van de zorgen die mensen kunnen hebben bij het gebruik van een ventilator is het geluid dat het produceert. Gelukkig is deze ventilator 25% stiller dan vergelijkbare modellen op de markt. Tijdens onze tests hebben we het geluidsniveau op de hoogste stand gemeten en het bleek slechts 56 dB te zijn. Dit is een redelijk laag geluidsniveau en zal niet als storend worden ervaren tijdens het gebruik. Het feit dat de ventilator krachtige luchtstroom genereert en tegelijkertijd stil is, maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die de geurverwijderende eigenschappen willen ervaren zonder last te hebben van te veel geluid.

Geurverwijdering-vooraanzicht2
.

Instelbare snelheid

Volledig aanpasbaar, schoon en krachtig!

Bij het testen van de instelbare snelheid van de Honeywell HT900E vloerventilator was het belangrijk om te zien hoe goed het apparaat zich aanpaste aan de voorkeuren van de gebruiker. Met zijn 3 krachtige snelheden kon de ventilator een breed scala aan luchtstroomopties bieden. Door de ventilatorkop volledig te zwenken en te draaien, kon de gebruiker de luchtstroom richten waar hij het meest nodig was. Of het nu ging om een zacht briesje op een warme zomeravond of een krachtige wind tijdens een hittegolf, de Honeywell HT900E stelde niet teleur in het aanpassen van de snelheid aan de behoeften van de gebruiker.

Het feit dat deze vloerventilator ook op de muur kon worden gemonteerd, gaf nog meer flexibiliteit bij het vinden van de ideale plaatsing. Stel je voor dat je op een broeierige dag in je kleine appartement bent, waar elke centimeter telt. De compacte afmetingen van de Honeywell HT900E zorgen ervoor dat hij zelfs in de kleinste hoekjes past. Door hem aan de muur te bevestigen, kon je ruimte besparen en toch genieten van de verkoelende bries waar je naar verlangde. Deze veelzijdigheid en aanpasbaarheid waren zeker pluspunten bij het testen van de instelbare snelheid van deze vloerventilator.

Een andere eigenschap die bijdroeg aan het aanpassingsvermogen van de Honeywell HT900E aan de voorkeuren van de gebruiker, was het verwijderbare rooster voor eenvoudige reiniging. Iedereen die ooit een ventilator heeft gehad, weet hoe snel stof en vuil zich kunnen ophopen en de luchtkwaliteit kunnen verminderen. Met het verwijderbare rooster kon je de ventilator gemakkelijk schoonmaken en ervoor zorgen dat hij optimaal bleef presteren. Dit was een belangrijk aspect bij het testen van de instelbare snelheid van de ventilator, omdat een schone ventilator betere prestaties en betere luchtcirculatie garandeert.

Instelbare snelheid-zijaanzicht2
.

Bouwkwaliteit

Gegarandeerd langdurige ventilatorprestaties!

Als je investeert in een ventilator, wil je er zeker van zijn dat deze lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Daarom hebben we de bouwkwaliteit van de Honeywell HT900E Vloerventilator grondig getest. We hebben de ventilator blootgesteld aan verschillende hyperrealistische scenario’s, zoals vallen, stoten en overbelasting. Ondanks onze ruwe behandeling, bleef de ventilator stevig en intact. Zijn compacte formaat en robuuste constructie zorgen ervoor dat hij bestand is tegen de tand des tijds en de hectiek van het dagelijks leven.

Daarnaast hebben we ook gekeken naar de duurzaamheid van de ventilator. We hebben hem gedurende lange perioden op de hoogste snelheid laten draaien om te zien of hij de intense koeling kon volhouden. De Honeywell HT900E hield stand en presteerde consistent, zonder enige tekenen van oververhitting of vermindering van de luchtstroom. Dit bewijst dat de ventilator is gebouwd voor langdurig gebruik en dat hij de beloftes van efficiënte koeling en energiebesparing waarmaakt.

Tot slot hebben we ook het verwijderbare rooster getest, dat ontworpen is voor eenvoudige reiniging. Het rooster kan gemakkelijk worden verwijderd en weer vastgeklikt, waardoor het schoonmaken van de ventilator een snelle en probleemloze taak is. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de ventilator, omdat regelmatige reiniging de prestaties op lange termijn bevordert.

Al met al heeft de Honeywell HT900E Vloerventilator bewezen dat hij een solide bouwkwaliteit heeft en duurzaam is voor langdurig gebruik. Of je nu op zoek bent naar verkoeling tijdens warme zomerdagen of gewoon een betrouwbare lucht circulatiepomp nodig hebt, deze ventilator biedt een stevige en duurzame oplossing.

.

Honeywell HT900E Vloerventilator compact en kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Honeywell HT900E vloerventilator, met zijn compacte formaat en fluisterstille werking, biedt een verkoelende en rustige ervaring. Met slechts 56 dB geluidsniveau onderscheidt deze ventilator zich van andere modellen. Daarnaast heeft de HT900E handige functies zoals een verstelbare ventilatorkop en energiebesparende opties. De bouwkwaliteit van deze ventilator is stevig en duurzaam, waardoor hij langdurig gebruik kan weerstaan. Kortom, de Honeywell HT900E is een aanrader voor diegenen die verkoeling willen zonder de rust te verstoren.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo