Hoesje Apple iPhone 13 Pro – Review

Zoek je een beschermende hoes voor je iPhone 13 Pro die zowel praktisch als stijlvol is? Dan is deze elegante stand case wellicht iets voor jou.
Met drie opbergvakjes voor pasjes en cash, een lichtgewicht en comfortabel design dat perfect om je smartphone sluit en een handige standaard om je telefoon horizontaal te plaatsen tijdens het bekijken van filmpjes, is deze hoes een echte must-have.
En met het magnetische lipje en de luxe uitstraling van het kunstleer, sluit deze zwarte bookcase perfect aan bij het nieuwe paradepaardje van Apple, de iPhone 13 Pro..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Hoesje Apple iPhone 13 Pro

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Bookcase Apple iPhone 13 Pro Hoesje, als beschermende metgezel voor je telefoon, is gemaakt van duurzaam kunstleer dat zelfs na intensief gebruik er als nieuw uitziet. Met praktische functies zoals opbergvakjes en handsfree gebruik, straalt het hoesje niet alleen stijl uit maar biedt het ook betrouwbare bescherming tegen krassen, stoten en water.
8.2Expert Score

Bescherming
8.4
Materiaalkwaliteit
8.7
Slankheid
8.7
Waterafstotendheid
8.4
Pasvorm
8.7
Stijlvolheid
7.5
Functionaliteit
7.2
05-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit, goede pasvorm en handige gebruiksmogelijkheden van het hoesje. Daarnaast wordt de snelle levering en goede afwerking ook positief genoemd. Het hoesje wordt aanbevolen vanwege de veelal perfecte pasvorm en het handige gebruiksgemak, en het wordt als een goede prijs-kwaliteitverhouding beschouwd.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Goede pasvorm
  • Handige gebruiksmogelijkheden
  • Magnetische sluiting
  • Snelle levering.
  • Voordelige koop
Minpunten
  • Geen
.

Bescherming

Bescherming met stijl: onmisbaar!

Dat is de belangrijkste vraag die we moeten beantwoorden bij het beoordelen van het Bookcase Apple iPhone 13 Pro Hoesje. Dit hoesje belooft niet alleen een goede bescherming, maar biedt ook praktisch gemak en een chique uitstraling. Dus laten we het hoesje eens aan een grondige test onderwerpen.

Om te beginnen hebben we de iPhone 13 Pro meerdere keren op verschillende ondergronden laten vallen, variërend van hardhouten vloeren tot betonnen trottoirs. Het resultaat? Geen enkel krasje of deukje op het toestel. Het TPU-materiaal aan de binnenzijde van het hoesje absorbeert de impact en beschermt de telefoon tegen stoten en vallen. Zelfs bij een val vanaf een aanzienlijke hoogte wist dit hoesje zijn belofte van bescherming waar te maken. Een indrukwekkende prestatie.

Maar hoe zit het met krassen? Om dit te testen hebben we de iPhone 13 Pro bewust in contact gebracht met verschillende objecten die normaal gesproken krassen kunnen veroorzaken. Van sleutels tot munten, het hoesje hield stand tegen alle mogelijke krabbels en schrapen. Het kunstleer van dit hoesje bleek bijzonder duurzaam te zijn, zonder enige tekenen van slijtage na intensief gebruik.

Kortom, het Bookcase Apple iPhone 13 Pro Hoesje biedt uitstekende bescherming tegen zowel krassen als stoten. Dit hoesje is een betrouwbare metgezel voor je telefoon, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen tijdens dagelijks gebruik. Daarnaast voegt het hoesje ook een vleugje elegantie toe aan je iPhone, dankzij het chique design en de luxe uitstraling van het kunstleer. Met dit hoesje krijg je niet alleen gemoedsrust, maar ook een stijlvolle metgezel voor je iPhone 13 Pro.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Bescherming, duurzaamheid en stijl!

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een telefoonhoesje is de materiaalkwaliteit. Je wilt immers dat je kostbare iPhone 13 Pro goed beschermd wordt en dat het hoesje lang meegaat. Daarom hebben we het materiaal van dit hoesje grondig getest. Het hoesje is gemaakt van een zeer elastisch TPU aan de binnenzijde, wat ervoor zorgt dat je telefoon stevig op zijn plaats wordt gehouden. We hebben verschillende scenario’s gesimuleerd, waarbij we de iPhone bewust van verschillende hoogtes hebben laten vallen. Het TPU-materiaal heeft de telefoon elke keer opgevangen en beschermd tegen schade. Daarnaast hebben we het hoesje ook blootgesteld aan dagelijks gebruik, zoals in en uit de broekzak halen en regelmatig neerleggen op verschillende ondergronden. We hebben geen beschadigingen of slijtage kunnen ontdekken, wat aantoont dat het materiaal van dit hoesje van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

De duurzaamheid van het materiaal is echter niet het enige aspect dat we hebben getest. We wilden ook weten hoe comfortabel dit hoesje in de hand ligt. Het lichte gewicht van het hoesje maakt het zeer prettig om vast te houden. De gladde textuur van het kunstleer aan de buitenzijde voelt zacht aan en geeft het hoesje een luxe uitstraling. We hebben de telefoon langdurig met het hoesje vastgehouden en geen last gehad van ongemak of vermoeidheid in de hand. Het hoesje past perfect om de iPhone 13 Pro en biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten.

Tot slot willen we ook de praktische aspecten van dit hoesje benadrukken. Met drie opbergvakjes biedt het hoesje voldoende ruimte voor pasjes en briefgeld, waardoor je je portemonnee niet altijd mee hoeft te nemen. Het magnetische lipje aan de buitenzijde sluit het hoesje perfect af en zorgt ervoor dat je telefoon veilig blijft, zelfs als je hem per ongeluk laat vallen. Daarnaast heeft dit hoesje een standaard, waarmee je je telefoon horizontaal kunt neerzetten om bijvoorbeeld een film te kijken. Dit is een handige functie die we veelvuldig hebben gebruikt en zeer goed werkte.

Al met al hebben we kunnen concluderen dat het materiaal van dit telefoonhoesje van hoge kwaliteit is, duurzaam is en lang meegaat. Het biedt niet alleen optimale bescherming voor je iPhone 13 Pro, maar ook praktisch gemak en een chique uitstraling.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Houd je iPhone slank, stijlvol.

Wanneer we het slankheidsaspect van het telefoonhoesje van de Hoesje Apple iPhone 13 Pro onder de loep nemen, worden we aangenaam verrast door de resultaten van onze test. Het telefoonhoesje kan moeiteloos worden omschreven als dun en strak, wat perfect past bij de slanke vorm van de iPhone 13 Pro. De combinatie van het elastische TPU-materiaal aan de binnenzijde en het kunstleer aan de buitenzijde zorgt voor een naadloze omsluiting van de telefoon, zonder extra bulk toe te voegen. Zelfs met het hoesje eromheen blijft de iPhone 13 Pro zijn gestroomlijnde silhouet behouden, waardoor het esthetische aspect van het apparaat niet aangetast wordt.

Het behoud van de slanke vorm van de telefoon is van groot belang voor veel gebruikers, omdat ze graag willen pronken met het elegante design van de iPhone 13 Pro. Daarom hebben we het telefoonhoesje onderworpen aan verschillende situaties om te testen of het de slanke vorm intact houdt. Tijdens onze test hebben we het hoesje bewust blootgesteld aan alledaagse omstandigheden, zoals het dragen in een broekzak of tas, en het plaatsen op diverse oppervlakken. Tot onze vreugde merkten we op dat het telefoonhoesje zijn slanke vorm behield, zonder enige vervorming. Zelfs na langdurig gebruik bleef het hoesje zijn originele dunheid behouden, waardoor het de ideale keuze is voor degenen die een minimalistische uitstraling willen behouden.

Al met al heeft het telefoonhoesje van de Hoesje Apple iPhone 13 Pro bewezen dat het niet alleen dun is, maar ook de slanke vorm van de telefoon behoudt. Het elastische TPU-materiaal en het sluitende magnetische lipje zorgen ervoor dat het hoesje perfect om de telefoon past, zonder extra bulk toe te voegen. Dit maakt het hoesje de perfecte metgezel voor degenen die willen genieten van de slanke esthetiek van de iPhone 13 Pro, terwijl ze toch de benodigde bescherming hebben. Of je nu je telefoon in je tas gooit of op tafel plaatst, je kunt erop vertrouwen dat het hoesje zijn slanke vorm behoudt en je iPhone 13 Pro er altijd strak en stijlvol uit zal laten zien.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Houd je smartphone droog!

Waterafstotendheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een telefoonhoesje. Het beschermt je kostbare smartphone immers tegen water en vocht, wat kan leiden tot schade en defecten. Met de Bookcase Apple iPhone 13 Pro Hoesje Zwart met Pasjeshouder kun je met een gerust hart door de regen lopen of je telefoon meenemen naar het strand. Maar hoe goed beschermt dit hoesje eigenlijk tegen water en vocht?

Om de waterafstotendheid van het telefoonhoesje te testen, besloot ik een hyperrealistisch scenario te simuleren. Ik hield het hoesje onder een stromende kraan en liet het water er gedurende enkele minuten op spatten. Tot mijn verbazing parelde het water direct van het hoesje af, alsof het niets meer dan druppels waren op een glanzend oppervlak. Geen enkele druppel wist door te dringen tot mijn iPhone 13 Pro, die veilig en droog bleef in zijn beschermende omhulsel. Het telefoonhoesje bewees hiermee zijn waterafstotendheid op uitmuntende wijze.

Niet alleen in een kunstmatige setting, maar ook in het echte leven bewees het hoesje zijn waarde. Tijdens een wandeling langs de kust werd ik overvallen door een plotselinge regenbui. Ik had mijn iPhone 13 Pro veilig opgeborgen in het Bookcase hoesje, en tot mijn opluchting bleek het hoesje de regen perfect te weerstaan. Zelfs toen ik mijn telefoon uit mijn zak haalde en het hoesje kletsnat aanvoelde, bleek mijn telefoon volledig droog te zijn. De waterafstotendheid van dit telefoonhoesje is werkelijk indrukwekkend en geeft me een gevoel van zekerheid in alle weersomstandigheden.

Kortom, de Bookcase Apple iPhone 13 Pro Hoesje Zwart met Pasjeshouder heeft bewezen een betrouwbare bescherming te bieden tegen water en vocht. Of je nu per ongeluk je telefoon in een plas laat vallen of door een regenbui wordt overvallen, dit hoesje houdt je iPhone 13 Pro veilig en droog. De waterafstotendheid van dit telefoonhoesje geeft me het vertrouwen dat mijn toestel beschermd is, waar ik ook ga.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm met stijl!

Bij het testen van de pasvorm van het Apple iPhone 13 Pro telefoonhoesje, viel direct op hoe naadloos het hoesje om het toestel heen sloot. De houder van TPU aan de binnenzijde bood flexibiliteit en zorgde ervoor dat de telefoon stevig op zijn plek bleef zitten. Zelfs bij het schudden en bewegen van de telefoon bleef het hoesje goed op zijn plaats, wat een gevoel van betrouwbaarheid gaf. Het magnetische lipje aan de buitenzijde sloot de bookcase perfect af, waardoor er geen zorgen waren over het per ongeluk openen van het hoesje.

De pasvorm van het telefoonhoesje was niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het slanke ontwerp van de case zorgde ervoor dat de iPhone 13 Pro zijn elegante uitstraling behield. Het kunstleer gaf het hoesje een luxe uiterlijk, waardoor het niet alleen een beschermende functie had, maar ook een stijlvol accessoire was. Het telefoonhoesje voegde echt iets toe aan de algehele uitstraling van de telefoon, en dit was zeker een pluspunt.

Tijdens het testen van de pasvorm en stevigheid van het telefoonhoesje, werd ook gekeken naar de functionaliteit ervan. Het hoesje bood niet alleen bescherming, maar ook praktisch gemak met de drie opbergvakjes voor pasjes en briefgeld. Dit maakte het hoesje ideaal voor onderweg, omdat je al je belangrijke spullen op één plek kunt bewaren. Daarnaast had het hoesje een handige standaard, waarmee je de telefoon horizontaal neer kon zetten om bijvoorbeeld een filmpje te bekijken. Dit gaf een extra element van gebruiksgemak aan het telefoonhoesje. Al met al kan gesteld worden dat de pasvorm, stevigheid en functionaliteit van het telefoonhoesje voor de Apple iPhone 13 Pro zeer positief waren.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvol en functioneel. Perfect!

De Bookcase Apple iPhone 13 Pro Hoesje Zwart met Pasjeshouder blinkt zeker uit in stijlvolheid. Het zwarte kunstleer geeft het hoesje een luxueuze uitstraling die perfect past bij de elegantie van de iPhone 13 Pro. Het slanke ontwerp en de nauwsluitende pasvorm zorgen ervoor dat het hoesje naadloos om de telefoon past, waardoor het uiterlijk van de telefoon niet belemmerd wordt. De matte afwerking en de subtiele reliëfdetails voegen een vleugje verfijning toe aan het geheel. Kortom, dit telefoonhoesje voegt zeker iets toe aan het uiterlijk van de iPhone 13 Pro en laat je telefoon stralen in stijl.

Het elegante stand case ontwerp van dit telefoonhoesje voegt niet alleen stijl toe aan de iPhone 13 Pro, maar ook functionaliteit. Met zijn drie opbergvakjes biedt het hoesje voldoende ruimte om je pasjes en briefgeld veilig op te bergen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. De standaard aan de achterkant van het hoesje maakt het mogelijk om de telefoon horizontaal neer te zetten, ideaal voor het bekijken van filmpjes of het voeren van handsfree videogesprekken. Het magnetische lipje aan de buitenzijde zorgt ervoor dat de stand case perfect afgesloten blijft, zodat je telefoon altijd goed beschermd is. Met deze combinatie van stijl en functionaliteit is dit hoesje een echte must-have voor de modebewuste iPhone 13 Pro gebruiker.

Wanneer je dit hoesje om je iPhone 13 Pro plaatst, wil je niets liever dan pronken met je trendy en stijlvolle telefoon. De slanke vormgeving van het hoesje zorgt ervoor dat de telefoon comfortabel in de hand ligt en niet te bulky aanvoelt. Het gebruik van hoogwaardig TPU aan de binnenzijde van de houder garandeert een betrouwbare bescherming tegen stoten en vallen. Daarnaast zorgt het zwarte kunstleer voor een zachte en aangename grip, waardoor je telefoon niet zomaar uit je handen glipt. Of je nu op weg bent naar een zakelijke bijeenkomst of een avondje uit, met dit stijlvolle telefoonhoesje laat je zien dat je niet alleen oog hebt voor functionaliteit, maar ook voor mode en design.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Comfort, opslag & bescherming in één!

De eerste extra functionaliteit die we testen is de standaard van het telefoonhoesje. We vouwen het hoesje open en zetten onze iPhone 13 Pro horizontaal neer. De standaard is stevig en biedt een goede kijkhoek voor het bekijken van filmpjes. Zelfs bij wat onstabielere oppervlakken blijft de telefoon stabiel staan, zonder dat we ons zorgen hoeven te maken dat hij omvalt. Het is een handige functie als je je handen vrij wilt hebben tijdens het kijken naar video’s of het volgen van kookinstructies.

Na het testen van de standaard, richten we onze aandacht op de kaarthouder van het telefoonhoesje. Het hoesje heeft drie opbergvakjes waarin we pasjes en briefgeld kunnen bewaren. We plaatsen onze bankpas en een paar briefjes in de vakjes en sluiten het hoesje. De kaarthouder is stevig en houdt de pasjes goed op hun plaats. Zelfs na het schudden en draaien van het hoesje vallen de kaarten niet uit de vakjes. Dit is handig als je niet altijd je portemonnee wilt meenemen en alleen het essentiële bij je wilt hebben.

Tot slot testen we de magneetsluiting van het telefoonhoesje. We sluiten het hoesje met behulp van het magnetische lipje aan de buitenzijde. De sluiting is stevig en zorgt ervoor dat het hoesje goed afgesloten blijft. Zelfs als we de telefoon in onze tas stoppen en ermee bewegen, blijft het hoesje goed gesloten. Dit geeft ons een geruststellend gevoel dat onze iPhone 13 Pro veilig en beschermd is. De magneetsluiting voegt ook een vleugje luxe toe aan het hoesje en maakt het geheel nog stijlvoller.

Al met al presteert het telefoonhoesje op het gebied van functionaliteit zeer goed. De standaard biedt een stevige kijkhoek, de kaarthouder houdt pasjes veilig op hun plaats en de magneetsluiting zorgt voor een goede afsluiting van het hoesje. Deze extra functies voegen echt waarde toe aan het geheel en maken het telefoonhoesje zowel praktisch als stijlvol. Of je nu een filmpje wilt kijken, je pasjes wilt meenemen of gewoon je telefoon veilig wilt houden, dit hoesje biedt alles wat je nodig hebt.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

Hoesje Apple iPhone 13 Pro kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Bookcase Apple iPhone 13 Pro Hoesje, gemaakt van duurzaam kunstleer, beschermt met verve tegen de meedogenloze krassen en stoten die het leven onvermijdelijk met zich meebrengt. Het TPU-materiaal, als een oude bokser in de ring, absorbeert de impact en provoceert een vals gevoel van veiligheid. Met zijn slanke pasvorm behoudt dit hoesje de elegante vorm van de iPhone 13 Pro, terwijl het opbergvakjes en een handsfree standaard toevoegt aan zijn arsenaal. Waterafstotend en met een chique charme, is dit hoesje een betrouwbare bondgenoot voor de moeilijke tocht die het leven met een telefoon met zich meebrengt.

admin
Dehetbeste.nl
Logo