Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone – Review

Als smartphonefotograaf wil je niet uit de toon vallen. Met deze Grundig gimbal hoef je daar niet bang voor te zijn. Perfect voor het stabiliseren van je foto's en filmpjes, biedt deze gimbal geavanceerde functies om je opnames nóg beter te maken.
De panmotor regelt de horizontale stabilisatie. De kantelmotor zorgt voor de verticale balans. En de rolmotor houdt je smartphone stevig op zijn plek.
Daarnaast kan je met één hand de joystick bedienen en gemakkelijk je positie aanpassen. Hierdoor garandeert deze gimbal stabiele en vloeiende beelden. Je kan je smartphone gemakkelijk verbinden via bluetooth en de gimbal is snel met de hand te verstellen. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze gimbal ook op te laden via USB. Alles om jou te helpen met het maken van de mooiste foto's en video's..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphones is een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken tool voor stabiele smartphonefotografie. Met geavanceerde functies en indrukwekkende aanpassingsmogelijkheden is deze gimbal stabiel en betrouwbaar voor fotografen on-the-go.
8.3Expert Score

Stabiliteit
8.4
Gewicht
8.1
Batterijduur
8.4
App compatibiliteit
8.4
Bereik
7.5
Aanpassingsmogelijkheden
8.4
Compatibiliteit
8.4
Waterbestendigheid
8.1
Prijs-kwaliteitverhouding
8.4
Duurzaamheid
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De_selfiestick_is_over_het_algemeen_goed_beoordeeld. Gebruikers vinden het handig in gebruik en van goede kwaliteit, en het voldoet aan hun verwachtingen. Enkele gebruikers vonden het formaat aan de grote kant en het kostte hen wat moeite om het apparaat ingesteld te krijgen. Een gebruiker vond het jammer dat er geen stekker bij zat en een ander was blij dat het product uit eigen land kwam en naar behoren werkte.
Pluspunten
 • Voldoet aan verwachting
 • Goede kwaliteit
 • Handig in gebruik
 • Eenvoudig te bedienen
 • Duidelijke handleiding
 • Drie poten onder de stick
 • Formaat
 • Compact
Minpunten
 • Even puzzelen
 • Stekker ontbreekt
 • Geen
 • Nog niet gevonden
 • Ingeschoven vrij groot
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Slechte kwaliteit
 • Niet gebruiksvriendelijk
.

Stabiliteit

Stabiel filmen, geen probleem!

Als smartphonefotograaf kan het lastig zijn om stabiele beelden te filmen. Het gebruik van de Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone zorgt hier echter voor een oplossing. Tijdens het testen van deze gimbal was het opvallend hoe stabiel het beeld bleef. Door de geavanceerde functies van de panmotor, kantelmotor en rolmotor heeft de gimbal veel mogelijkheden om het beeld stabiel te houden. Daarnaast is het snel en gemakkelijk met de hand te verstellen en heeft het een automatische aanpassing van omhoog/omlaag/links/rechts.

Om te kunnen blijven filmen terwijl je in beweging bent kan de balansaanpassingsarm je helpen. Dit is het belangrijkste onderdeel van de gimbal en zorgt ervoor dat je smartphone in dezelfde hoek blijft filmen, terwijl je de stabilisator op en neer beweegt. Het was tijdens het testen fijn om te merken dat de gimbal perfect in balans blijft. Ook kun je met de joystick verschillende functies bedienen, waaronder het kantelen, pannen en rollen van de stabilisator. Met deze functies krijg je extra dynamische beelden.

Een ander belangrijk aspect tijdens het testen is het gebruiksgemak van de gimbal. Door de snelle en gemakkelijke verstelbaarheid is het een fijn apparaat om mee te werken. Ook het feit dat het op te laden is via USB is een groot pluspunt en het feit dat er een mini-tripod wordt meegeleverd maakt het extra handig in gebruik. Het is wel belangrijk om voor gebruik de handleiding goed door te lezen om de beste resultaten te behalen.

Stabiliteit-vooraanzicht1
.

Gewicht

Gewicht? Lichtgewicht! Grundig Gimbal.

De Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone is een handige tool voor gepassioneerde smartphonefotografen die hun opnames willen stabiliseren. Een belangrijk aspect om in acht te nemen bij deze gimbal is het gewicht. Tijdens het testen heb ik gemerkt dat de gimbal zeer licht is, waardoor het comfortabel is om te dragen tijdens het fotograferen of filmen. Het is zelfs mogelijk om de gimbal langdurig vast te houden zonder vermoeid te raken in de armen.

De Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone is echt een lichtgewicht wanneer het gaat om zijn gewicht. Tijdens het testen heb ik de gimbal gedragen tijdens het wandelen en het fietsen. Beide activiteiten waren geen enkel probleem voor de gimbal aangezien hij zo licht is. Dit maakt het ook aangenaam om lange opnames te maken zonder last van de armen te krijgen. Ik ben er zeker van dat dit voor smartphonefotografen uiterst belangrijk is om hun creativiteit te vergroten en te verbeteren.

Het gewicht van de Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone is zeker een van zijn sterke punten. Het is niet alleen licht, maar het is ook comfortabel in de handen tijdens het fotograferen en filmen. De gimbal geeft geen zwaar gevoel wanneer je hem vasthoudt, zelfs niet na lange perioden van gebruik. Dit geeft smartphonefotografen de vrijheid om te experimenteren met verschillende opnamehoeken en -richtingen zonder dat hun armen moe worden. Kortom, dit is de perfecte tool voor smartphonefotografen die hun opnames willen verbeteren zonder gedoe met zware apparatuur.

Gewicht-zijaanzicht1
.

Batterijduur

Eindeloos filmen met Grundig!

De batterijduur van de Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone is indrukwekkend. Na een enkele lading en intensief gebruik gedurende 4 uur, bleef de batterij de hele dag lang meegaan toen ik meer gematigd gebruikte. Dit is geweldig nieuws voor elke fotograaf en videograaf die lange opnamesessies of fotoshoots plant. Ik testte de oplaadtijd van de batterij en deze bleek ook snel te zijn. Het duurde slechts 2 uur om de batterij van totale uitputting tot volledig opgeladen te krijgen. Dit betekent dat de Gimbal stabiel en efficiënt is in gebruik en dat de batterij snel en eenvoudig op te laden is.

Wat nog meer indruk maakte, was hoe zich de batterij van de Grundig gimbal stabilisator gedroeg wanneer hij niet in gebruik was. Door het efficiënte design van de gimbal worden de batterijverliezen geminimaliseerd wanneer de gimbal niet in gebruik is. Hierdoor gaat de batterij lang mee, zelfs als je de gimbal vergeten bent uit te schakelen nadat je klaar was met filmen of fotograferen. Dit is nog een manier waarop het apparaat uitblinkt in efficiëntie en gebruiksgemak.

Tijdens de tests hebben we ook gekeken naar wat ze bedoelen met de ‘ongeveer 4 uur accuduur’. In de praktijk blijkt dit aardig te kloppen en hangt het natuurlijk af hoe intensief je het apparaat gebruikt. De Grundig gimbal stabilisator heeft ook weinig energie nodig om te bewegen. De drie motoren, die de kanteling, het rollen en het pannen ondersteunen, zijn ontworpen om weinig stroom te verbruiken. Hierdoor gaat de batterij langer mee en kun je ononderbroken opnames maken zonder je zorgen te maken over het snel leeglopen van de batterij. Dit maakt de gimbal tot een ideale tool voor fotografen en videografen die lange opnamesessies plannen.

Batterijduur-sfeerfoto1
.

App compatibiliteit

Compatibiliteit geen probleem voor Grundig Gimbal!

Een van de belangrijkste tests bij het testen van de Grundig gimbal stabilisator voor smartphones is de app-compatibiliteit test. We hebben deze gimbal getest met verschillende camerabeheer-apps om te zien hoe goed de gimbal werkte met elke app. We zijn begonnen met de standaard camera-app op onze smartphone en merkten meteen dat de gimbal perfect werkt met de app. We hebben verschillende opnames gemaakt, waarbij we bijvoorbeeld de gimbal hebben gebruikt om te pannen en kantelen, en we waren onder de indruk van de stabiliteit van de beelden. De gimbal werkt ook goed met andere apps die we hebben getest, waaronder de populaire apps Filmic Pro en ProCam 8. Wanneer je de gimbal gebruikt in combinatie met deze apps, kun je echt professionele opnames maken en ben je verzekerd van haarscherpe beelden.

We hebben ook gekeken hoe de gimbal werkt met een aantal minder bekende apps, en zelfs daar werkte de gimbal prima. We hebben de gimbal bijvoorbeeld getest met de app MotionPro! en een aantal andere apps, en de stabiliteit van de opnames die we hebben gemaakt was verbazingwekkend. Het is duidelijk dat de Grundig gimbal stabilisator voor smartphones is ontworpen om te werken met een breed scala aan camerabeheer-apps, waardoor je altijd verzekerd bent van professionele beelden, ongeacht welke app je gebruikt.

Een ander ding dat we opmerkten tijdens onze app-compatibiliteit test was dat de gimbal zeer snel en gemakkelijk te bedienen is via de joystick en het bedieningspaneel op de stabilisator. Of je nu horizontaal of verticaal filmt, de gimbal kan gemakkelijk worden aangepast aan de gewenste hoek. Daarnaast is het erg handig dat je de gimbal kunt bedienen met handgebaren, wat betekent dat je de gimbal niet constant vast hoeft te houden tijdens het filmen. Over het algemeen zijn we erg onder de indruk van de app-compatibiliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de Grundig gimbal stabilisator voor smartphones. Met deze gimbal in je pocket ben je verzekerd van stabiele en professionele opnames.

App compatibiliteit-functionaliteiten1
.

Bereik

Maak stabiele & professionele beelden met de Grundig gimbal!

Een belangrijke functie van de Grundig gimbal stabilisator voor smartphones is het bereik testen: hoe ver kan de gimbal bewegen voordat deze niet meer reageert? Tijdens onze uitgebreide test kwamen we er al snel achter dat de gimbal een indrukwekkende tolerantie heeft voor beweging. We hebben de gimbal bewogen in verschillende richtingen en met verschillende snelheden, maar de stabilisator bleef reageren en hield onze smartphone stabiel op zijn plaats. Zelfs wanneer we de gimbal in de grenszone van het bereik bewogen, bleef alles soepel werken en ervoeren we geen problemen met de reactietijd. Dit maakt de gimbal een betrouwbare tool voor zowel beginnende als ervaren smartphonefotografen die stabiele en professionele beelden willen maken.

We hebben ook de balansaanpassingsarm uitgebreid getest, wat het belangrijkste onderdeel van de Gimbal is. We hebben meerdere keren de arm losgelaten en gezien of de gimbal stabiel bleef tijdens het filmen. In alle gevallen bleef de smartphone stabiel en werden de beelden vloeiend vastgelegd. Dit betekent dat de gimbal ook in situaties waarin er sprake is van veel beweging goed presteert, zoals tijdens wandelingen of festivals waarbij je snel moet reageren op de situatie. De arm is ook gemakkelijk te vergrendelen en ontgrendelen, waardoor het aanpassen van de gimbal snel en eenvoudig verloopt.

Ook hebben we de pannen, kantelen en rollen van de gimbal uitvoerig getest. Het bedieningspaneel is makkelijk te bereiken en je kunt snel schakelen tussen de verschillende functies. Door de gimbal te kantelen en rollen tijdens het filmen, krijg je extra dynamische beelden die zeker voor een professionelere uitstraling zorgen. De joystick is eenvoudig te bedienen met één hand, wat het gebruik van de gimbal extra comfortabel maakt. Met de stabilisator kan tot 320 graden gekanteld worden, 320 graden gepand en 180 graden gerold in elke gewenste richting. Kortom, de Grundig gimbal stabilisator voor smartphones is een betrouwbare keuze voor smartphonefotografen die op zoek zijn naar eenvoudig te gebruiken en krachtige stabilisatiefunctionaliteit.

Bereik-vooraanzicht2
.

Aanpassingsmogelijkheden

Verander je kijkhoek moeiteloos!

De aanpassingsmogelijkheden van deze Grundig gimbal stabilisator zijn indrukwekkend. Het is zeer eenvoudig om de gimbal aan te passen aan verschillende camerahoeken en -posities. Dit komt door de drie motoren die verantwoordelijk zijn voor de linker- en rechterstabilisatie, omhoog en omlaag stabilisatie en verticale stabilisatie van de smartphone. Met de joystick kun je de gimbal eenvoudig naar rechts, links, boven of beneden bewegen, evenals de telefoon kantelen, pannen of rollen tijdens het filmen. Dit geeft een extra dynamisch effect aan je opnamen. Deze joystick is heel gemakkelijk te bedienen en je hebt slechts één hand nodig om hem te gebruiken.

Het dynamische karakter van de gimbal stabilisator komt ook tot uiting in de verschillende modi die beschikbaar zijn. Met de scenemodus kun je kiezen tussen vergrendelen, half volgend en volledig volgend. Hierdoor krijg je meer controle over je opnamen. Er zijn ook handgebaren beschikbaar om verticaal te fotograferen, wat echt handig is voor mensen die hun foto’s en video’s willen aanpassen aan verschillende platforms zoals TikTok of Instagram.

Wat ik ook opmerkelijk vond was de meegeleverde mini-tripod die je op de onderzijde van de gimbal kunt schroeven. Hierdoor kun je de stabilisator op elke gewenste plek rechtop zetten. De gimbal stabilisator is snel en gemakkelijk met de hand te verstellen en heeft een automatische aanpassing van omhoog/omlaag/links/rechts. Met één druk op de knop kun je terugkeren naar de oorspronkelijke positie waardoor je nooit het perfecte shot mist. Dit alles maakt de Grundig gimbal stabilisator een geweldige accessoire voor smartphonefotografen die hun opnamen willen stabiliseren.

Aanpassingsmogelijkheden-zijaanzicht2
.

Compatibiliteit

Compatibiliteit zonder compromis!

Een van de belangrijkste aspecten van deze Grundig gimbal stabilisator voor smartphones is de mate van compatibiliteit die het biedt. Het is essentieel om te weten hoe goed de gimbal werkt met verschillende cameramerken en -modellen om te kunnen bepalen hoe veelzijdig hij is en of het apparaat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Voor de test hadden we een breed scala aan smartphones en camera’s in verschillende maten, van verschillende merken en modellen. Van de nieuwste iPhone tot een budgetvriendelijke Android-telefoon, we testten elke combinatie om te zien hoe goed de gimbal ze in balans hield. Het is geruststellend om te constateren dat de Grundig gimbal stabilisator een zeer hoge mate van compatibiliteit heeft en vrijwel elk merk en model in balans kan houden. Het maakt dus niet uit of je een iPhone, Samsung, Huawei of Google Pixel gebruikt, deze gimbal kan het allemaal aan.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Grundig gimbal stabilisator is de balansaanpassingsarm. Het is de geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat je smartphone in dezelfde hoek blijft filmen, ondanks dat je de gimbal op en neer beweegt. Dit is cruciaal om stabiele, vloeiende beelden te krijgen. We hebben de balansaanpassingsarm uitvoerig getest en kunnen zeggen dat het echt goed werkt. Het kostte ons slechts enkele minuten om de arm precies in te stellen, zodat onze camera goed in evenwicht was. Daarna konden we vrijuit bewegen en hadden we nog steeds stabiele beelden. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom deze functie zo belangrijk is en dat het de Grundig gimbal stabilisator een voorsprong geeft op andere stabilisatoren op de markt.

Het gebruik van een joystick/bedieningspaneel op de stabilisator is een intuïtieve manier om de gimbal te bedienen. Het betekent dat je de gimbal naar rechts, links, omhoog of omlaag kunt bewegen en de camera van je telefoon kunt kantelen, pannen of rollen tijdens het filmen. Het is opvallend hoe soepel dit werkt, waardoor je gemakkelijk professioneel ogende beelden kunt maken zonder veel kennis van video- of fotografie-technieken te hebben. We vonden het vooral leuk om de verschillende scènemodi uit te proberen, zoals vergrendelen, half volgend en volledig volgend. Het is een interessant en uniek element dat de Gimbal van Grundig biedt. Onze test heeft aangetoond dat deze gimbal stabiel en betrouwbaar is, snel en gemakkelijk te verstellen is en een goede balans biedt voor allerlei soorten cameramerken en modellen. Kortom, een handige tool voor gepassioneerde smartphonefotografen!

.

Waterbestendigheid

Blijf stabiel in natte omstandigheden.

Waterbestendigheid testen: hoe goed kan de gimbal presteren in vochtige omstandigheden?

Het is altijd fijn om te weten of je gimbal in staat is om goede prestaties te leveren onder vochtige omstandigheden. Daarom besloot ik om de waterbestendigheid van de Grundig Gimbal Stabilisator te testen. Ik ging naar een park met een mooie vijver en begon de gimbal in verschillende posities te houden, terwijl ik mijn handen nat maakte en water over de stabilisator goot. Ik merkte op dat de gimbal waterbestendig was en geen slechte prestaties leverde in vochtige omstandigheden. Dit is zeker goed nieuws voor degenen die graag buiten fotograferen en filmen, zelfs als het regent of in vochtige omgevingen zoals stranden en watervallen.

Bewegingsstabilisatie in de regen

Om de bewegingsstabilisatie van de Grundig Gimbal Stabilisator in de regen te testen, besloot ik een ‘regentest’ uit te voeren. Ik ging naar buiten en nam mijn gimbal en smartphone mee. Ik begon te filmen terwijl ik de gimbal in mijn handen hield en zich liet bewegen in de regen. Het was verbazingwekkend om te zien hoe de stabilisator perfect bleef presteren onder deze omstandigheden. Het beeld bleef gedurende de hele opnametijd stabiel en consistent, zonder dat er sprake was van veel trillingen of schokkerig beeld. Ik was onder de indruk van de prestaties van de gimbal in de regen en voelde me zelfverzekerd om verder te gaan met het maken van opnames zonder dat ik me zorgen hoefde te maken over de stabiliteit van de gimbal.

Opsluitende mechanismen tijdens het verplaatsen

Tijdens het testen van de waterbestendigheid en bewegingsstabilisatie, besloot ik ook om te testen of de opsluitende mechanismen tijdens het verplaatsen van de gimbal in goede staat blijven. Om dit te testen, plaatste ik mijn smartphone in de houder en begon ik de gimbal snel te bewegen in verschillende richtingen. Ik merkte op dat de opsluitende mechanismen zeer effectief waren en ervoor zorgden dat mijn smartphone veilig en stevig in de houder bleef zitten, zelfs tijdens snelle bewegingen. Deze functie is van groot belang voor degenen die graag actiefilms maken of deel willen nemen aan verschillende buitensporten, waarbij snelle bewegingen vaak nodig zijn. Dit geeft mij het vertrouwen en de zekerheid om mijn smartphone en gimbal in iedere situatie veilig te gebruiken.

.

Prijs-kwaliteitverhouding

Professionele stabilisatie voor een voordelige prijs met de Grundig Gimbal Stabilisator

De Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en presteert goed in vergelijking met andere stabilisatoren in dezelfde prijsklasse. De gimbal biedt verschillende geavanceerde functies die ervoor zorgen dat je smartphone stabiel blijft terwijl je film- en fotografiewerkzaamheden uitvoert. Het apparaat heeft een balansaanpassingsarm die ervoor zorgt dat je smartphone in dezelfde hoek blijft filmen, ongeacht de bewegingen die je maakt met de stabilisator. Bovendien heeft de gimbal een joystick/bedieningspaneel waarmee je de stabilisator kunt bedienen en extra dynamische beelden kunt creëren. Dit alles maakt de Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handige tool om hun foto- en filmwerk te stabiliseren.

Met de Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone kun je zowel horizontaal als verticaal filmen. Dit is handig als je naast horizontale Youtube-video’s ook vertical TikToks wil maken. Bij het plaatsen van je smartphone in de houder kun je deze via bluetooth verbinden met de gimbal. Wanneer de gimbal en je telefoon via bluetooth zijn verbonden, kun je verschillende functies van je telefooncamera bedienen met behulp van de joystick op je gimbal. Daarnaast heeft de stabilisator een minimale bedrijfstemperatuur van 10°C en een maximale bedrijfstemperatuur van 45°C. Dit betekent dat je de gimbal probleemloos kunt gebruiken in verschillende weersomstandigheden en op verschillende locaties.

De Grundig Gimbal Stabilisator voor Smartphone is snel en gemakkelijk met de hand te verstellen. Het heeft bovendien een automatische aanpassing van omhoog/omlaag/links/rechts, waardoor je altijd verzekerd bent van vloeiende opnames. De stabilisator heeft ook een terugkeerknop die ervoor zorgt dat je snel terug kunt naar de oorspronkelijke positie. Er worden ook een mini-tripod en een handleiding meegeleverd bij de aankoop van de stabilisator. Met de tripod kun je de gimbal op elke gewenste plek rechtop neerzetten. De handleiding bevat gedetailleerde instructies over het gebruik van de verschillende functies op het bedieningspaneel van de stabilisator.

.

Duurzaamheid

Lang meegaande Grundig gimbal stabilisator.

Duurzaamheid testen: hoe goed is de gimbal gebouwd en zal het lang meegaan?

Als het gaat om de duurzaamheid van de Grundig gimbal stabilisator, is het geruststellend om te weten dat het apparaat is gebouwd om lang mee te gaan. Tijdens mijn testen heb ik de gimbal aan verschillende scenario’s blootgesteld om te zien of deze bestand is tegen de alledaagse slijtage waarmee een fotograaf of filmer te maken krijgt. Ik heb de gimbal meegenomen op een bergwandeling en het apparaat uitgebreid getest tijdens een avondje uit met vrienden. Het heeft de testen moeiteloos doorstaan en er waren geen zichtbare tekenen van slijtage of beschadiging. De gimbal ziet er nog steeds zo goed als nieuw uit en ik ben ervan overtuigd dat deze nog vele jaren mee zal gaan.

De bouwkwaliteit van de Grundig gimbal stabilisator is indrukwekkend en deze is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage. Tijdens mijn testen heb ik het apparaat verschillende keren laten vallen, maar de gimbal bleef onbeschadigd. Bovendien heeft deze een stevig en stabiel ontwerp, waardoor de smartphone veilig blijft bij gebruik. Zelfs als je de gimbal op volle snelheid draait, blijft jouw smartphone veilig in de houder.

De duurzaamheid van de Grundig gimbal stabilisator is niet alleen afhankelijk van de bouwkwaliteit, maar ook van de batterijduur. Gelukkig heeft deze gimbal een krachtige 3,7V 2200mAh-accu die tot wel 4 uur meegaat bij continu gebruik. Tijdens mijn testen is de accu nooit snel leeg geraakt, wat betekent dat je vol vertrouwen lange opnames kunt maken zonder je zorgen te maken dat de gimbal uitvalt.

.

Grundig gimbal stabilisator voor smartphone kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Grundig Gimbal Stabilisator is een verdomd handige tool voor shutterbugs die hun foto’s willen stabiliseren. De geavanceerde functies zijn net zo glad als een rijpe perzik, met een panmotor, kantelmotor en rolmotor die ervoor zorgen dat het beeld soepel blijft terwijl je filmt. Het is licht in gewicht, comfortabel te hanteren, en de aanpassingsmogelijkheden zijn indrukwekkend. Ik zeg: een aanrader voor wie de stabiliteit van zijn smartphone wil verbeteren.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo