Consoles

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Xbox Series consoles
Amin

Xbox Series X Console – Review

De Microsoft Xbox Series X is een beest van een console, ontworpen voor de next-gen gamers die centraal staan.
Met zijn 12 teraflops aan rekenkracht, echte 4K-gaming en 8K Ready mogelijkheden, en framerates tot wel 120 fps, is deze console een krachtpatser.
Het innovatieve koelsysteem zorgt voor adembenemende graphics en prestaties, terwijl het gesplitste moederbord de interne temperatuur beheerst en meer vermogen levert. Met de extra opslagcapaciteit van de opslagkaart en de optimale games die gebruik maken van de developmentkit van de Xbox Series X, zorgt deze console voor ongeëvenaarde game-ervaringen. Bovendien, met Xbox Smart Delivery, kun je je games één keer kopen en ze spelen op meerdere generaties consoles..

Lees review »
PlayStation consoles
Xiu

PlayStation 5 Disc edition God – Review

Deze buitengewone Sony PlayStation 5 God of War Ragnarök bundel disc edition biedt de ultieme game-ervaring. Betreed een wereld van grenzeloos spelplezier met de next-gen gameconsole en het bekroonde God of War Ragnarök.
Met ongekend snelle laadtijden, diepe onderdompeling dankzij haptische feedback en adaptieve triggers, en adembenemend realisme dankzij 3D-audio en ray tracing, zet de PS5™-console nieuwe standaarden. Beleef meeslepende gameplay op je 4K-tv met tot 120 fps en HDR-technologie.
Deze bundel bevat naast de console ook de DualSense™ draadloze controller, een basisstation, HDMI®- en USB-kabels, en meer. Betreed de wereld van de PS5 en laat je verbluffen..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo