Bluray

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Documentaire
Xiu

Rolling Stones Shine A Light – Review

In de duistere herfst van 2006 wist filmmaker Martin Scorsese het vuur van de legendarische Rolling Stones vast te leggen in een spectaculair schouwspel genaamd “Shine a Light”.
Als een ware meester van zijn vak verzamelde Scorsese het allerbeste van de beste, de geniale cameramensen en genadeloze cinematografen, om deze cinematografische ode naar ongekende hoogten te tillen.
Het resultaat? Een verbluffende filmervaring die de Stones weergeeft zoals ze werkelijk zijn: rauw, energiek en vol passie. Voor elke muziekliefhebber die zichzelf respecteert, is dit een must see dat je recht in het hart treft..

Lees review »
Animatie
Amin

Horton Bluray – Review

In het magische universum van Charles Bukowski’s stijlvolle pen, brengen de geniale geesten achter Ice Age ons wederom een filmparadijs genaamd Horton.
Intrigerend gelegen in de exotische wildernis van Nool, ontdekken we de adembenemende avonturen van Horton, een verbeeldingsvol olifantje.
Vanuit het niets op een dag hoort Horton een hulpkreet opstijgen vanuit een zacht pluisje dat elegant door de lucht dwarrelt. Wat volgt is een opwindend verhaal waarin Horton de gelofte doet om deze mysterieuze wereld, die schuilgaat in het pluisje, te beschermen. Deze schitterende animatiefilm genaamd Horton zal ongetwijfeld je ziel betoveren en je hart verzegelen – een absolute must-see..

Lees review »
Drama
Tijmen

Mrs Doubtfire Bluray – Review

Mrs.
Doubtfire is een vertederende komedie met de briljante Robin Williams in de hoofdrol.
Hij speelt de rol van een Britse huishoudster die eigenlijk een gescheiden vader is, die niets liever wil dan meer tijd doorbrengen met zijn kinderen. Verpakt in een onweerstaanbare vermomming probeert hij op ingenieuze wijze zijn ex-vrouw te slim af te zijn. Deze film zit vol humor en hartverwarmende momenten en laat zien dat de liefde van een vader voor zijn kinderen alles kan overwinnen..

Lees review »
Drama
René

Green Mile Spec Bluray – Review

Stephen King – The Green Mile Blu-Ray is een meeslepende en bloedstollende filmervaring die je recht in de ziel raakt.
Laat je onderdompelen in de rauwe en grimmige wereld van een gevangenis en volg het aangrijpende verhaal van een onschuldige man op death row.
Met ijzersterke acteerprestaties en een beklijvende plot vol mysterie en menselijkheid, is deze Blu-Ray een must-have voor elke liefhebber van fascinerende en donkere verhalen. Bereid je voor op een emotionele achtbaan die je nog lang zal bijblijven..

Lees review »
Misdaad
Xiu

Godfather Trilogy Bluray – Review

In de donkere achterbuurten van Amerikaanse steden, waar macht de ultieme valuta is, vangt Regisseur Coppola op meesterlijke wijze de adembenemende opkomst en dreigende ondergang van de familie Corleone in het meeslepende The Godfather DVD Collection.
Een luxueuze verzameling bestaande uit 5 discs, waarop drie films verteld worden die de ziel van de georganiseerde misdaad blootleggen.
Maar deze box gaat verder dan slechts het verhaal van mafia, het biedt ook een schatkist aan extra’s, waardoor de liefhebber zich verliest in een wereld van intriges, verraad en de duistere kant van menselijke ambities. Een absolute must-have voor de ware liefhebber van het genre. Laat je meevoeren naar een wereld waar macht geen grenzen kent en waar zelfs een legende zijn ondergang kan vinden..

Lees review »
Drama
Xiu

Grey’s Anatomy Seizoen 4 Bluray – Review

Stap in het onweerstaanbare en onvergetelijke vierde seizoen van één van de meest geprezen TV series en laat je meevoeren naar een compleet andere wereld.
Liefde, leugens en familiegeheimen worden onthuld terwijl de artsen van het Seattle Grace Hospital beseffen dat hun keuzes onbedoelde en ingrijpende consequenties hebben.
Met de komst van enthousiaste co-assistenten wordt het leven in het ziekenhuis nog emotioneler, spannender en hartverscheurender dan ooit tevoren. Deze uitgebreide vijf disc dvd box set van Grey’s Anatomy bevat bonusmateriaal en verlengde afleveringen, waarmee je volledig opgaat in de wereld van je favoriete artsen. Vanaf het allereerste moment ben je geobsedeerd door de TV serie waar iedereen over praat..

Lees review »
Documentaire
Amin

BBC Earth Amazing Earth Yellowstone – Review

Welkom in de ongetemde wildernis van Yellowstone National Park, waar de adembenemende natuurlijke pracht hand in hand gaat met brute overlevingsdrift.
In deze epische BBC-serie, ingesproken door niemand minder dan Peter Firth, worden we meegezogen in het dramatische leven van de flora en fauna gedurende drie meedogenloos afwisselende seizoenen.
Van de bittere winter tot de weelderige zomer en de kleurrijke herfst, worden we getuige van de laatste Amerikaanse bizonkudde, de angstaanjagende grizzlyberen en de majestueuze grijze wolven. Maar onder de serene sneeuw schuilt een angstaanjagend gevaar: de grootste vulkaan ter wereld. Verlies jezelf in de grootsheid van Yellowstone National Park, waar schoonheid en gevaar tegelijkertijd dansen op het ritme van het leven..

Lees review »
Actie
Xiu

The Girl With The Dragon – Review

In de duistere straten van Amerika smelten de leugens en geheimen samen tot een verwoestende dans. Een vermaarde chroniqueur met een gebrandmerkte ziel verstrengelt zijn lot met een raadselachtige, afstandelijke vrouwe hacker.
Ze onderzoeken de diepten van een familieverborgenheid, waar een verdwenen meisje in het mysterie gehuld blijft. Binnen de spelonken van de waarheid ontdekken ze een waarheid die niet alleen haar oom zal verbijsteren.
De Amerikaanse bewerking van de adembenemende Zweedse thriller Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten jaagt je door een emotioneel ravijn waar de waarheid en het kwaad met elkaar samenspannen in een adembenemende welvaart. Genesteld in de donkere aroma’s van Charles Bukowski, schrijdt deze film voort als een nachtelijke wals waar de onthullingen een diepe snede achterlaten in je ziel..

Lees review »
Avontuur
Amin

Transformers Bluray – Review

In dit hopeloze strijdtoneel tussen kosmische krachten raken de eeuwenoude rivalen verstrikt in een dodelijk spel op aarde.
Sam Witwicky, een onverwachte held, wordt geconfronteerd met de afschrikwekkende opgave om de Deceptions te stoppen voordat zij de almacht veroveren.
Te midden van deze chaotische grondslag van menselijke existentie vindt een buitengewoon episch avontuur plaats, doordrenkt met adembenemende actiescènes en betoverende speciale effecten. Een oorlog die de mensheid zal vormen – dit is slechts het begin..

Lees review »
Drama
Amin

House Of Cards Seizoen 4 – Review

In het donkere en meedogenloze vierde seizoen van House Of Cards, onthult Kevin Spacey als Frank Underwood en Robin Wright als Claire Underwood op briljante wijze de duistere kant van hun personages. Terwijl hun huwelijk op de rand van instorten staat en hun individuele ambities in conflict zijn, transformeren ze van een eens onverslaanbaar koppel tot geduchte tegenstanders in een meedogenloos politiek spel..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo