4K Ultra HD Bluray

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Sciencefiction
René

Westworld Seizoen 3 4K Ultra – Review

In het langverwachte derde seizoen van Westworld maken de nieuwe goden hun komst, en ze zijn furieus.
De verbijsterende serie, gemaakt door Jonathan Nolan en Lisa Joy, onthult de gevaarlijke entree van de levensachtige androïde (gastvrouwen) in onze wereld, nadat ze jarenlang gevangen waren in het themapark.
Met een cast vol grootheden zoals Tessa Thompson, Ed Harris, Vincent Cassel en Rodrigo Santoro, en geproduceerd door J.J. Abrams’ Kilter Films en Bad Robot Productions, dringt deze duistere odyssee rechtstreeks door tot de kern van onze realiteit, en stelt scherpe vragen over onze menselijkheid en vrije wil..

Lees review »
Horror
Amin

Prometheus 4K Ultra HD Bluray – Review

In Prometheus, het meesterwerk van Ridley Scott, begeeft een groep avontuurlijke wetenschappers zich naar de kosmische uithoeken van het universum in een wanhopige queeste naar de geboorteplaats van de mensheid.
Wat ze echter ontdekken, dreigt de aarde voorgoed te verwoesten.
Een zenuwslopende strijd ontbrandt, waarbij het lot van de mensheid op het spel staat. Maak je klaar voor een adembenemend en angstaanjagend avontuur, doordrenkt van Scott’s onmiskenbare invloed op het sciencefiction genre..

Lees review »
Muziekfilm
Senna

A Star Is Born 4K – Review

In deze doordringende nieuwe twist op het bekende tragische liefdesverhaal, creëert de doorgewinterde melodievertolker Jackson Maine (Bradley Cooper) een verbintenis met het gekwelde artiestje Ally (Lady Gaga) en raakt smoorverliefd op haar.
Terwijl Jackson Ally naar de helderst schijnende podia doet verrijzen, wordt hij gedwongen zijn innerlijke demonen onder ogen te zien.
Helaas, naarmate Ally’s roem toeneemt, verscheurt hun persoonlijke verbinding zich steeds verder, terwijl die eens zo gloeiend was..

Lees review »
Animatie
René

Sing 2 4K Ultra HD – Review

In Sing 2, de nieuwste creatie van koala Buster Moon en zijn getalenteerde groep dierenartiesten, wordt het toneel klaargezet voor het meest spectaculaire optreden ooit. Een betoverende wereldstad vol entertainment, glitter en glamour vormt het decor van hun buitensporige show.
Echter, er is een obstakel dat overwonnen moet worden: ’s werelds grootste rockster moet worden overtuigd om deel te nemen aan dit spektakel. Met het succes van het New Moon Theater op zak, heeft Buster zijn oog nu gericht op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het betoverende Crystal Tower Theater in Redshore City, waar de glitter en glamour nog intenser zijn.
Geniet ook van de extra’s, zoals Super Sing Alongs, How to Dance to SING 2, How to Draw, The Voices of SING 2 en Deleted scenes. Wees getuige van dit grandioze festijn en laat je betoveren door de wereld van Sing 2!.

Lees review »
Drama
Tijmen

Forrest Gump 4K Ultra HD – Review

Val in de betoverende ban van Forrest Gump in deze weergaloze jubileumeditie, doordrenkt van de iconische momenten, visuele pracht, hartverscheurende acteerprestaties en ontroerende verhaallijnen die je laten trillen van binnen.
Met een duizelingwekkende verzameling van 6 Oscars op zijn naam, waaronder Beste Film, Acteur (Tom Hanks) en Regisseur (Robert Zemeckis), ontvouwt deze film zich als een meeslepende reis door de memorabele hoogtepunten en culturele mijlpalen van de late 20e eeuw, dankzij de buitengewone cast van personages met in de hoofdrollen Hanks, Sally Field, Robin Wright, Mykelti Williamson en Gary Sinise.
In het verleden, het heden, altijd – de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer je haar bekijkt door de ogen van Forrest Gump..

Lees review »
Actie
admin

Suicide Squad 4K Ultra HD – Review

Het wriemelt van de duisternis, deze genadeloze samenstelling die in je handen knispert als een vernietigende vlam.
Een team van de meest verderfelijke schurken, gevangen in wrede klauwen, is ontvlamd om de diepste krochten van de aarde te doorkruisen.
Met geavanceerde wapens in hun bebloede vuisten, flitsen ze door de nacht als kwellende schimmen op jacht naar een onbekende en onverslaanbare entiteit, de wereld wanhopig vastklampend aan hun exploderende wratten. Een heldhaftig bedoelde missie, gedoopt in een onheilspellend schouwspel van chaos en wanhoop, waar pijn en afgrijzen elkaar vurig omhelzen. Durf jij deze duistere weg te bewandelen? Omdat het goed voelt om slecht te zijn….

Lees review »
Actie
admin

War For The Planet Of – Review

In een wereld beheerst door oorlog en wreedheid, wordt Caesar, de strijdlustige aap, geconfronteerd met een onverbiddelijke kolonel die het op hem gemunt heeft.
Gedreven door een verwoestend verlies en geteisterd door zijn eigen innerlijke demonen, zet Caesar alles op het spel om wraak te nemen en zijn soort te beschermen.
Een grimmig gevecht ontvouwt zich tussen mens en aap, waarbij niet alleen het lot van beide soorten, maar de hele toekomst van onze planeet op het spel staat. De vraag is: wie zal er zegevieren in deze epische strijd op het scherp van de snede?.

Lees review »
Actie
admin

Fast & Furious 8 4K – Review

In “Fast & Furious 8” ontvouwt zich een meeslepend, hartverscheurend verhaal over familie, bedrog en verraad. Wanneer Dom – vertolkt door de legendarische Vin Diesel – verleid wordt door een mysterieuze vrouw en zijn vrienden bedriegt, staat de hechte vriendschap van het team op het spel.
Van de betoverende Cubaanse kustlijn tot de duistere straten van New York City en zelfs de ijzige Barentszzee, worden onze geliefde personages opnieuw meegesleurd in een dodelijk avontuur. Met de charismatische Charlize Theron als ultieme vijand, worden ze gedwongen om wereldwijde chaos te voorkomen en hun verloren gewaande familielid terug te brengen naar huis.
Een explosieve en adrenaline-pompende race tegen de klok, waarin de grenzen van loyaliteit en moed op de proef worden gesteld. Fast & Furious 8 is een onvergetelijke film die de iconische stijl van Charles Bukowski eer aandoet..

Lees review »
Thriller
Aafje

Mission Impossible 6 Fallout 4K – Review

In deze explosieve actiefilm doet Ethan Hunt er alles aan om de wereld te redden van totale vernietiging.
Geconfronteerd met een dodelijk netwerk van genadeloze agenten die uit zijn op de ondergang van de beschaving, moet Ethan zijn trouwe vrienden redden, ook al betekent dit dat hij de missie om gestolen plutonium terug te halen opgeeft.
Samen met zijn team en een meedogenloze CIA-agent zet hij alles op alles om de nucleaire dreiging te stoppen. Met Tom Cruise in de hoofdrol en een cast vol actiehelden, is dit een adembenemende race tegen de klok die je niet mag missen. Charles Bukowski zou trots zijn op deze instant actieklassieker, geschreven en geregisseerd door Christopher McQuarrie..

Lees review »
Sciencefiction
Tijmen

Interstellar 4K Ultra HD Bluray – Review

Van regisseur Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight trilogie) komt het verhaal van een moedig team van avonturiers dat zich waagt aan de meest cruciale missie in de menselijke geschiedenis.
In deze beklemmende sciencefictionfilm speelt Oscar-winnaar Matthew McConaughey de rol van Cooper, een voormalig piloot die nu zijn leven slijt als boer.
Hij laat zijn familie en een aarde in verval achter om een expeditie te leiden buiten ons melkwegstelsel, op zoek naar een toekomst voor de mensheid in de oneindige sterren. Met ook de getalenteerde Oscar-winnaar Anne Hathaway en de Oscar-genomineerde Jessica Chastain, is dit een mijlpaal van een film die door Lou Lumenick van de New York Post “één van de meest verbluffende filmervaringen van deze eeuw tot nu toe” wordt genoemd..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo