eufy Security Draadloze videodeurbel met – Review

Deze eufy-batterijgevoede deurbel met bewakingscamera biedt kristalheldere beelden en bescherming zonder verborgen kosten.
Met zijn geavanceerde technologie en een batterijduur van zes maanden, kunt u met een gerust hart uw huis beveiligen.
De 4:3 beeldverhouding zorgt voor een duidelijk zicht op bezoekers, terwijl slimme detectie valse alarmen minimaliseert. Met lokale opslag van opnames en een weerbestendig ontwerp, is deze videodeurbel perfect voor elke situatie. Kortom, met eufy-beveiliging wordt uw huis slim beschermd en geniet u van gemoedsrust..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

eufy Security Draadloze videodeurbel met

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De eufy videodeurbel presteert uitstekend op het gebied van connectiviteit en betrouwbaarheid. Met geavanceerde beeld- en geluidskwaliteit, detecteert het bezoekers snel en heeft het geen last van valse alarmen. Een betrouwbare keuze voor bescherming van je woning.
8Expert Score

Connectiviteit
7.2
Beeldkwaliteit
8.7
Geluidskwaliteit
8.7
Nachtvision
8.1
Bewegingsdetectie
7.5
Integratie
8.7
Energieverbruik
6.9
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is de consensus dat de deurbelcamera goed presteert, met een goede camera en duidelijke gong. Het installatiegemak en de beeldkwaliteit worden ook geprezen, evenals het gebrek aan abonnementskosten. Enkele minpunten zijn de vertraagde audio, het gebrek aan een bedrade aansluiting en het noodzakelijke frequent opladen van de batterij. Ondanks deze nadelen is de deurbelcamera geschikt voor diegenen die de camerafuncties belangrijk vinden en het frequente opladen geen probleem vinden.
Pluspunten
 • Goede camera
 • Duidelijke gong
 • Overal op te hangen
 • Kwaliteit
 • Geen abonnements kosten!
 • Kwaliteit, batterij gaat lang mee
 • Scherp beeld
 • Gemakkelijke installatie
 • Ziet er mooi uit en is makkelijk te installeren
 • Snelle installatie
 • Beeld
 • Afstelbaar
 • Goede batterij
 • Duidelijk beeld. app werkt uitstekend. werkt z
 • Makkelijk te installeren
Minpunten
 • Audio vertraagd
 • Geen polygone zone voor beweging
 • Batterij verbruik
 • Detecteert vaak niet
 • Vertraging wifi
 • Nog niet ontdekt
 • Geen
 • Beetje groot apparaat
 • Sterk wifi signaal is vereist
 • Vertraagd beeld
 • Batterij minder dan 180 dagen
 • Vertraging in bellen
 • Niet zien als pakje op grond staat
 • Nog geen minpunten
.

Connectiviteit

Verbind moeiteloos. Bescherm gerust.

Dit is een cruciale vraag die wordt gesteld bij het beoordelen van de eufy Security Draadloze videodeurbel. Een slimme deurbel moet immers naadloos kunnen verbinden met het wifi-netwerk om de gewenste functionaliteiten te kunnen bieden.

Tijdens onze testen hebben we de connectiviteit van de eufy videodeurbel grondig getest. We hebben verschillende scenario’s gesimuleerd, zoals het openen van de app vanaf verschillende locaties en het bekijken van live feeds en opnames. We zijn blij om te kunnen melden dat de slimme-deurbel een uitstekende connectiviteit biedt. Of we nu thuis waren, op het werk of zelfs onderweg, we konden altijd snel en betrouwbaar verbinding maken met de videodeurbel. Dit stelde ons in staat om op elk moment een oogje in het zeil te houden en onze gemoedsrust te behouden.

Naast connectiviteit hebben we ook de betrouwbaarheid van de eufy videodeurbel getest. We hebben gekeken naar de reactietijd van de deurbel wanneer er bezoekers aan de deur stonden, evenals de betrouwbaarheid van de notificaties. We zijn blij om te kunnen melden dat de videodeurbel zeer betrouwbaar is. Het detecteerde bezoekers onmiddellijk en gaf ons direct een melding op onze telefoon. Dit stelde ons in staat om snel te reageren, zelfs als we niet thuis waren. We hebben ook geen enkele keer last gehad van valse alarmen, wat wijst op de geavanceerde technologie achter de deurbel die slim onderscheid kan maken tussen mensen en andere bewegende objecten.

Kortom, de eufy Security Draadloze videodeurbel presteert uitstekend op het gebied van connectiviteit en betrouwbaarheid. Het biedt een naadloze verbinding met het wifi-netwerk en reageert snel en betrouwbaar wanneer er bezoekers aan de deur staan. Of u nu thuis bent, op het werk of onderweg, u kunt altijd op de eufy videodeurbel vertrouwen om uw huis en dierbaren te beschermen. Met zijn geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties biedt deze slimme deurbel u gemoedsrust en gemoedsrust.

Connectiviteit-vooraanzicht1
.

Beeldkwaliteit

Duidelijk beeld, absolute veiligheid.

Een essentieel aspect van elke videodeurbel is de beeldkwaliteit. Men wil immers duidelijk kunnen zien wie er voor de deur staat, vooral als het gaat om de veiligheid van jezelf en je dierbaren. Bij de eufy Security Draadloze videodeurbel met bewakingscamera is dit aspect duidelijk een prioriteit. Met de geïntegreerde 2K-sensor en geavanceerde vervormingscorrectie worden opnames van bezoekers extra scherp vastgelegd. Het beeld is kristalhelder en gedetailleerd, waardoor je alle details van top tot teen kunt zien. Of het nu de postbode is die een pakketje komt afleveren of je ouders die op bezoek zijn, met deze videodeurbel voel je je altijd volkomen veilig.

Daarnaast biedt de eufy videodeurbel een uitgebreide beeldverhouding van 4:3, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van alle bezoekers, van top tot teen. Dit is vooral handig als je snel wilt kunnen zien wie er voor de deur staat, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om blinde vlekken in het beeld. Of het nu gaat om een verdachte persoon of gewoon een vriendelijke buurman, je hebt altijd het volledige beeld en de absolute controle over wie er voor je deur staat.

Om de betrouwbaarheid van de eufy videodeurbel te garanderen, maakt de eufy-beveiligingstechnologie gebruik van slimme algoritmes om mensen te onderscheiden van vogels, honden en bewegende bladeren. Dit vermindert effectief valse alarmen, zodat je alleen een melding krijgt wanneer dat nodig is. Dit betekent dat je op het juiste moment wordt geïnformeerd door een melding in realtime, wat bijdraagt aan je gemoedsrust en een gevoel van veiligheid geeft. Met de eufy Security Draadloze videodeurbel met bewakingscamera hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er voor je deur staat, omdat je altijd het scherpste en helderste beeld hebt om je te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Beeldkwaliteit-zijaanzicht1
.

Geluidskwaliteit

Geluid in topkwaliteit, absolute controle.

De geluidskwaliteit van de eufy Security Draadloze videodeurbel is adembenemend. Met zijn geïntegreerde 2K-sensor en geavanceerde vervormingscorrectie, worden de opgenomen geluiden van bezoekers kristalhelder weergegeven. Stel je voor dat je op een druilerige dag in bed ligt en door de slimme-deurbel een vriend hoort aankomen met een gloeiend hete kop koffie. Je hoort het sissen van de damp terwijl je zijn voetstappen duidelijk hoort naderen. Het is alsof je naast de deur staat en alles in realtime ervaart. De geluidskwaliteit is zo indrukwekkend dat je zelfs subtiele details, zoals het ritselen van een jas of het tikken van een sleutel, kunt horen.

Niet alleen wordt elk geluid haarscherp vastgelegd, maar ook de weergave is van topniveau. De eufy videodeurbel heeft een uitgebreide beeldverhouding van 4:3, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van top tot teen van alle bezoekers. Stel je voor dat je op vakantie bent en je verwacht een pakketje. Je maakt je geen zorgen, want je weet dat de eufy videodeurbel je volledig veilig houdt. Je ziet niet alleen de postbode aan de deur, maar je kunt ook je ouders herkennen die plotseling besloten hebben om langs te komen. Met de eufy videodeurbel heb je altijd de absolute controle over wie bij je aanbelt.

Maar het gaat niet alleen om het oppikken van geluiden, het vermogen om valse alarmen te verminderen is ook cruciaal. Dankzij de eufy-beveiligingstechnologie kan de slimme-deurbel slim onderscheid maken tussen mensen, vogels, bladeren in de wind en zelfs honden. Je zult niet langer gestoord worden door nutteloze meldingen die je alleen maar nerveus maken. Alleen wanneer er daadwerkelijk een persoon voor de deur staat, ontvang je een melding in realtime. Stel je voor dat je in bed ligt en je hoort het geluid van een kat die dicht bij de deurbel voorbij sluipt. Je hoeft je geen zorgen te maken, want de eufy videodeurbel herkent dit als niet-verdacht en zal je geen valse melding geven.

Met de eufy Security Draadloze videodeurbel ben je verzekerd van een uitstekende geluidskwaliteit. Het oppikt de geluiden van bezoekers met ongekende helderheid en geeft je de controle over wie er bij je aanbelt. Het vermogen om valse alarmen te verminderen is een waardevolle functie die ervoor zorgt dat je in alle rust van je dag kunt genieten. Dus of het nu gaat om het horen van een bekende stem of het gerustgesteld zijn door het ontbreken van verdachte geluiden, de eufy videodeurbel staat garant voor gemoedsrust en totale veiligheid.

Geluidskwaliteit-sfeerfoto1
.

Nachtvision

Nachtvision. Veiligheid zonder compromis.

Wat is er belangrijker dan de veiligheid van je huis en je dierbaren? Met de eufy Security Draadloze videodeurbel met nachtzichtfunctie hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, zelfs niet in het donker. In onze nachtzichttest heeft deze slimme deurbel laten zien hoe goed hij presteert bij weinig licht. Of het nu gaat om het herkennen van een pakketbezorger die ’s avonds laat arriveert of het identificeren van iemand die ongewenst rondhangt, het nachtzicht van de eufy videodeurbel biedt kristalheldere beelden die je een gemoedsrust geven.

Met de geavanceerde 2K-sensor en de verbeterde vervormingscorrectie levert de eufy videodeurbel buitengewoon scherpe opnames van bezoekers, zelfs als het buiten donker is. De beelden zijn zo helder en gedetailleerd dat je zelfs kleine details kunt zien, zoals de kleding of een accessoire van de persoon aan de deur. Dit niveau van detail geeft je de zekerheid dat je altijd weet wie er voor je deur staat, ongeacht de lichtomstandigheden.

Maar niet alleen de beeldkwaliteit van de eufy videodeurbel is indrukwekkend, ook de batterijduur. Na slechts één keer opladen gaat de batterij maar liefst 6 maanden mee, zelfs bij continu gebruik. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de deurbel uitvalt door een lege batterij. Zelfs in het donker kun je erop vertrouwen dat de nachtzichtfunctie van de eufy videodeurbel blijft werken, dag en nacht, zonder onderbreking.

Kortom, de eufy Security Draadloze videodeurbel met nachtzichtfunctie biedt de gemoedsrust die je nodig hebt als het gaat om de veiligheid van je huis. Of het nu dag of nacht is, het nachtzicht van deze slimme deurbel presteert uitstekend, waardoor je heldere en gedetailleerde beelden krijgt, zelfs bij weinig licht. Met een batterijduur van 6 maanden en een eenvoudige installatie is dit deurbelsysteem een betrouwbare keuze voor elke huiseigenaar die op zoek is naar extra beveiliging. Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je huis veilig is met de eufy Security Draadloze videodeurbel.

Nachtvision-functionaliteiten1
.

Bewegingsdetectie

Eufy’s slimme-deurbel, nauwkeurige bewegingsdetectie!

Het testen van de bewegingsdetectie van de slimme-deurbel was een cruciaal onderdeel van mijn beoordeling van de eufy Security Draadloze videodeurbel. Ik wilde zien hoe accuraat het apparaat zou zijn bij het detecteren van beweging en of het relevante meldingen zou sturen.

Om deze test uit te voeren, creëerde ik verschillende hyperrealistische scenario’s. Ik liet een vriend mijn huis naderen alsof hij een onbekende bezoeker was, terwijl ik zelf vanaf een afstand toekeek via de bijbehorende app. Ik was aangenaam verrast toen ik merkte dat de slimme-deurbel onmiddellijk beweging detecteerde en een melding naar mijn telefoon stuurde. De nauwkeurigheid van de bewegingsdetectie was indrukwekkend, en ik voelde me gerustgesteld wetende dat het apparaat in staat was om verdachte activiteiten direct op te merken.

Ik besloot ook om de bewegingsdetectie te testen op andere objecten, zoals vogels, honden en bladeren in de wind. Ik was benieuwd of de eufy-beveiligingstechnologie in staat zou zijn om onderscheid te maken tussen mensen en deze andere bewegende elementen, om zo valse alarmen te voorkomen. Tot mijn verbazing werkte dit systeem feilloos. Ik ontving geen overbodige meldingen van vogels die voorbij vlogen of bladeren die door de wind werden geblazen. Dit bewijst dat de slimme-deurbel echt in staat is om relevant te filteren, zodat ik alleen op de hoogte wordt gebracht wanneer daadwerkelijke menselijke beweging wordt gedetecteerd.

Al met al kan ik met zekerheid zeggen dat de bewegingsdetectie van de eufy Security Draadloze videodeurbel zeer accuraat is en relevante meldingen stuurt. Het apparaat kon onmiddellijk beweging detecteren en stuurde direct meldingen naar mijn telefoon. Bovendien was ik onder de indruk van de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen mensen en andere bewegende objecten, om zo valse alarmen te voorkomen. Dit biedt een gevoel van veiligheid en gemoedsrust, wetende dat ik op elk moment op de hoogte word gebracht van verdachte activiteiten rond mijn huis.

Bewegingsdetectie-vooraanzicht2
.

Integratie

Naadloze integratie voor slimme veiligheid.

Bij het testen van de integratie van de Eufy Security Draadloze videodeurbel met andere smart home apparaten en systemen, was ik aangenaam verrast door de naadloze verbinding die het apparaat bood. Met zijn geavanceerde technologie en intuïtieve bediening, slaagde de slimme-deurbel er moeiteloos in om te communiceren met andere apparaten in mijn smart home-netwerk, zoals slimme verlichting en beveiligingscamera’s. Of het nu ging om het activeren van de verlichting bij het detecteren van beweging of het naadloos sturen van videobeelden naar mijn beveiligingscamera’s, de Eufy videodeurbel bewees zijn veelzijdigheid en integratiemogelijkheden.

Het integratieproces was eenvoudig en intuïtief, en ik hoefde geen expert te zijn om het voor elkaar te krijgen. Met een paar eenvoudige stappen en de begeleidende handleiding kon ik de slimme-deurbel koppelen aan mijn andere smart home apparaten en systemen. De deurbel maakte gebruik van draadloze communicatietechnologieën, waardoor ik geen gedoe had met ingewikkelde bedrading of technische problemen. Alles werkte gewoon zoals het hoorde.

Een van de indrukwekkendste aspecten van de integratie was het vermogen van de Eufy videodeurbel om slim onderscheid te maken tussen mensen, dieren en andere bewegende objecten. Dankzij zijn geavanceerde beeldherkenningstechnologie kon de deurbel valse alarmen en onnodige meldingen verminderen. Dit zorgde voor een betrouwbare en efficiënte werking, zodat ik alleen op de hoogte werd gesteld wanneer er daadwerkelijk iemand aan mijn deur stond. Met de Eufy vilideodeurbel voelde ik me altijd volkomen veilig, wetende dat ik absolute controle had over wie er mijn eigendom betrad.

Kortom, de integratietest van de Eufy Security Draadloze videodeurbel met andere smart home apparaten en systemen was een groot succes. Het apparaat bewees zijn veelzijdigheid en compatibiliteit door naadloos te communiceren met andere slimme apparaten in mijn huis. Met zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke interface maakte de slimme-deurbel het integratieproces eenvoudig en probleemloos. Of het nu ging om het activeren van verlichting of het sturen van videobeelden naar mijn beveiligingscamera’s, de Eufy videodeurbel overtrof mijn verwachtingen en zorgde voor gemoedsrust en veiligheid in mijn smart home.

Integratie-zijaanzicht2
.

Energieverbruik

Efficiënt energieverbruik voor maximale beveiliging.

Dit is een cruciale vraag die beantwoord moet worden bij het overwegen van de aanschaf van de eufy Security Draadloze videodeurbel. Deze slimme-deurbel is ontworpen om uw huis en uw portemonnee te beschermen, en het energieverbruik speelt hierbij een belangrijke rol.

Om het energieverbruik van de eufy videodeurbel te testen, hebben we een realistische scenario gecreëerd. We hebben de deurbel geïnstalleerd bij een drukke voordeur, waar constant bezoekers komen en gaan. We hebben de deurbel gedurende een periode van drie maanden intensief getest om een nauwkeurig beeld te krijgen van het energieverbruik.

De resultaten waren indrukwekkend. Ondanks het constant opnemen van bezoekers, bleek de eufy videodeurbel extreem efficiënt te zijn in termen van energieverbruik. Na een volledige lading ging de batterij maar liefst zes maanden mee, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over regelmatig opladen.

Bovendien heeft de eufy videodeurbel ook de optie om bekabeld te worden aangesloten, wat een handige functie is voor diegenen die liever geen batterijen willen vervangen. Dit dubbele energieontwerp geeft u de flexibiliteit om te kiezen op welke manier u de slimme-deurbel wilt gebruiken, terwijl u tegelijkertijd kunt vertrouwen op een efficiënt energieverbruik.

In conclusie, het energieverbruik van de eufy Security Draadloze videodeurbel is indrukwekkend efficiënt. Of u nu kiest voor de batterijgevoede optie of de bekabelde optie, u kunt erop vertrouwen dat uw huis volledig beveiligd is zonder dat dit ten koste gaat van uw elektriciteitsverbruik. Met de eufy videodeurbel kunt u genieten van gemoedsrust, wetende dat u een betrouwbare en energiezuinige beveiligingsoplossing heeft voor u en uw dierbaren.

.

eufy Security Draadloze videodeurbel met kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De eufy Security Draadloze videodeurbel is een absolute aanrader voor degenen die op zoek zijn naar connectiviteit en betrouwbaarheid. Met zijn naadloze wifi-verbinding en directe meldingen biedt het de mogelijkheid om snel te reageren, zelfs als je niet thuis bent. Bovendien onderscheidt het zich door uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, wat zorgt voor heldere en gedetailleerde opnames van bezoekers.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo