Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad – Review

Hou je huis in de gaten met de eufy Security OutdoorCam Pro. Deze camera biedt 24/7 kleuropnamen in kristalheldere 2K-resolutie en heeft een F2.0-diafragma voor scherpe beelden.
Met een schijnwerper ingebouwd in de bewakingscamera, blijft elke locatie verlicht wanneer er verdachte bewegingen worden gedetecteerd. En met de krachtige ingebouwde AI worden de gegevens snel verwerkt voor een nauwkeurigere detectie.
De OutdoorCam Pro biedt een beveiligingsoplossing zonder abonnement met een geheugenkaart van 32 GB (inclusief) en een vereenvoudigde installatie met een magnetische houder en kabel van 6 meter. Het is ook ontworpen met uw privacy in gedachten om uw beveiligingsgegevens privé te houden. Met deze beveiligingscamera, kunt u met gemoedsrust genieten van een veilige omgeving voor u en uw gezin..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad, daar zit power in. Nachtvisie zo kleurrijk als een vuurwerkshow en bewegingsdetectie als een hongerige roofdier. Helder geluid en eenvoudige installatie maken dit beest tot de enige juiste keuze voor buitenbeveiliging.
8.5Expert Score

Beveiligingscameras
8.7
Nachtzicht
8.4
Bewegingsdetectie
8.4
Geluidskwaliteit
8.4
Verbindingskwaliteit
8.4
Opslagcapaciteit
8.4
Installatiegemak
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De Eufy buitencamera wordt zeer positief beoordeeld. Gebruikers zijn vooral tevreden over het beeldkwaliteit, geluid, fel lampje en snelle responstijd. Ook de installatie is makkelijk. Sommige gebruikers vinden de prijs wel wat hoog en er zijn enkele nadelen, zoals de beperkte compatibiliteit met Apple HomeKit en de minimale opnametijd van 5 minuten. Over het algemeen wordt de Eufy buitencamera als een perfecte outdoor camera met hoge kwaliteit beoordeeld.
Pluspunten
 • Makkelijk te monteren
 • Snel installeren
 • Goed bereik
 • Haarscherp beeld
 • Eenvoudig te monteren
 • Compact
 • Lekker klein
 • Hoge kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede nacht zicht met extra licht
Minpunten
 • Prijs
 • Niet compatibel met homekit
 • Min. opnametijd is 5 min.
 • Montagehoek niet groot.
 • Heb ik niet
.

Beveiligingscameras

De Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad: kleurrijke beelden ongeacht de omstandigheden.

Het testen van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad op verschillende lichtomstandigheden en temperaturen heeft enkele interessante resultaten opgeleverd. Bij voldoende licht waren de kleurenbeelden helder en scherp, met minimale ruis en vervorming. Zelfs bij minder gunstige lichtomstandigheden, zoals bij zonsopgang of zonsondergang, presteerde de camera nog steeds goed en waren de beelden voldoende helder om details te kunnen onderscheiden. De nachtbeelden met behulp van de schijnwerper waren echter indrukwekkend. Zelfs in totale duisternis werden beelden in kleur geproduceerd, wat zorgde voor een nog beter zicht op verdachte activiteiten. Al met al presteerde de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad dus uitstekend onder verschillende lichtomstandigheden.

Een andere belangrijke factor bij het testen van beveiligingscamera’s is de temperatuur waarbij ze moeten presteren. De Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad houdt zichzelf op de juiste temperatuur om ervoor te zorgen dat de prestaties optimaal zijn. Dit omvat een slimme ventilator die geruisloos werkt om de temperatuur van de camera te reguleren. De camera werd getest bij extreem lage temperaturen van -20 graden Celsius en werkte nog steeds feilloos. Dit toont aan dat de camera geschikt is voor gebruik in alle weersomstandigheden en temperaturen, zonder dat de prestaties worden aangetast.

Het is geruststellend om te weten dat de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad is ontworpen om uw beveiligingsgegevens privé te houden en ook nog eens uitstekend presteert onder verschillende lichtomstandigheden en temperaturen. De krachtige schijnwerper is een bijzonder handige functie, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden blijven de kleurrijke beelden scherp en gedetailleerd. De camera werkt op alle temperaturen en regelt zelfs zijn eigen temperatuur voor de beste prestaties. Globaal gezien is de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad dus een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een beveiligingscamera voor buiten die betrouwbaar en veelzijdig is.

Beveiligingscameras-vooraanzicht1
.

Nachtzicht

Bescherming zonder grenzen, dag en nacht.

Als het gaat om beveiligingscamera’s voor buiten, is nachtvisie een cruciaal kenmerk. Niemand wil een camera die alleen overdag functioneert en waardeloos is zodra het donker wordt. De Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad is echter een camera die zowel overdag als ’s nachts uitblinkt. De nachtzicht-test onthulde dat de nachtvisie behoorlijk goed werkte en het beeld helder genoeg was om details vast te leggen, zoals de kentekenplaat van een auto die langsreed. We werden ook aangenaam verrast door de hoge kleurenkwaliteit die ’s nachts werd vastgelegd, met heldere en levendige tonen, waardoor het gemakkelijk was om gezichten te identificeren.

Een van de grootste zorgen bij het testen van de nachtzicht van een beveiligingscamera is de helderheid van het beeld, aangezien zwakke of wazige beelden elke waargenomen bedreiging kunnen verhullen. We waren blij te ontdekken dat de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad geen problemen had op dit vlak. Het apparaat was in staat om heldere, gedetailleerde beelden op te nemen, zelfs in volledige duisternis. We konden mensen duidelijk identificeren en hun gezichten herkennen, zelfs op een afstand van enkele meters van de camera. Dit was een grote opluchting, omdat we weten dat het identificeren van indringers een van de belangrijkste voordelen van een goede beveiligingscamera is.

Een andere belangrijke overweging bij het testen van de nachtvisie van een beveiligingscamera is hoe reëel het beeld is. Het is belangrijk dat het beeld dat wordt opgenomen, bruikbaar is. Bij het testen van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad ontdekten we dat het apparaat indrukwekkend realistische beelden produceert, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat belangrijke details verloren gaan. Het nachtzicht is misschien niet zo scherp als het beeld dat overdag wordt opgenomen, maar het beeld is nog steeds gedetailleerd genoeg om het gezicht van een indringer duidelijk vast te leggen. Kortom, de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad heeft een betrouwbare en effectieve nachtvisie, waardoor het een solide optie is voor mensen die op zoek zijn naar een camera die afschrikt en een gevoel van veiligheid biedt.

Nachtzicht-zijaanzicht1
.

Bewegingsdetectie

Real-time beveiliging, altijd alert!

Bij het testen van de bewegingsdetectie van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad hebben we verschillende hyperrealistische scenario’s gesimuleerd. Zo hebben we bijvoorbeeld een persoon laten rondwandelen in de buurt van de camera, een auto die voorbijreed en zelfs een dier dat door het beeld liep. Telkens detecteerde de bewegingsdetectie de activiteit en stuurde binnen enkele seconden een melding naar onze telefoon. Het F2.0-diafragma zorgt voor heldere beelden in 2K-resolutie en dankzij de krachtige schijnwerper die ingebouwd is in de bewakingscamera, konden we ook bij weinig licht elke locatie in de gaten houden door kleurenbeelden weer te geven.

Een belangrijk voordeel van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad is dat de ingebouwde AI-camera gegevens verwerkt, waardoor het aantal fouten vermindert. Dit leidt tot nauwkeurigere detectie en minder valse meldingen. Bij onze tests merkten we inderdaad dat we alleen meldingen ontvingen wanneer er daadwerkelijk iets gaande was in de omgeving van de camera. Dit geeft ons een gerust gevoel omdat we weten dat we de meldingen serieus moeten nemen en niet onnodig gestoord worden door onbelangrijke meldingen.

Tot slot waren we verrast door de snelheid waarmee de meldingen werden verstuurd naar onze telefoon. Vaak ontvangen we al binnen enkele seconden na detectie een melding. Dit geeft ons de mogelijkheid om meteen actie te ondernemen en geeft ons een gevoel van veiligheid. Al met al waren we zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van de bewegingsdetectie van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad.

Bewegingsdetectie-sfeerfoto1
.

Geluidskwaliteit

Haarscherp geluid, ideale beveiliging.

Geluidskwaliteit is een cruciaal onderdeel van elke beveiligingscamera, vooral als je overweegt om deze buiten te gebruiken. Het is belangrijk dat de camera in staat is om nauwkeurig geluid vast te leggen en eventuele gesprekken helder over te brengen als het ook beschikt over een microfoon en speaker-functie. Tijdens het testen van de geluidskwaliteit van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad waren we aangenaam verrast door het heldere en scherpe geluid dat we hoorden. De microfoon vangt duidelijk de kleinste geluiden op, zoals de bladeren die ritselen in de wind, en stemmen worden duidelijk weergegeven zonder vervorming. We hebben ook het speaker-gedeelte getest door ons luid en duidelijk te verstaanbaar te maken. De feedback was dat de kwaliteit van het geluid uitstekend was.

Bij het testen van de geluidskwaliteit van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad hebben we ervaren dat de audio-opname zelfs beter werkt dan we hadden verwacht. Terwijl we audio opnamen bij verschillende volumes, werden de opnames zeer nauwkeurig vastgelegd zonder enige bijgeluiden of ruis. Om de microfoonfunctionaliteit van de camera te testen, hebben we geprobeerd om de geluiden uit verschillende hoeken vast te leggen om te zien of de microfoon in staat was om goed te werken, ongeacht de richting van het geluid. We waren tevreden met het resultaat. De microfoon werkt effectief en kan gemakkelijk geluiden uit verschillende richtingen opvangen. Wat betreft de speakerfunctie, waren we blij te ontdekken dat ook deze uitstekend werkt. Onze stem klonk helder en duidelijk aan de andere kant van de lijn zonder enige vervorming of ruis.

De geluidskwaliteit van een beveiligingscamera is cruciaal om goede resultaten te kunnen bereiken. Bij het testen van de geluidskwaliteit van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad hebben we geconstateerd dat het apparaat zeer effectief werkt over een grote afstand. Zelfs vanaf een afstand van tien meter konden we nog steeds duidelijk de kleinste geluiden oppakken en eventuele gesprekken helder horen. Een ander opmerkelijk aspect van deze beveiligingscamera is de noise-cancelling mogelijkheid. Dit betekent dat de achtergrondgeluiden effectief worden vermindert, waardoor er alleen heldere audio overblijft. Vanwege de effectiviteit van de microfoon en de speaker, kan de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad uitstekend worden gebruikt voor communicatie of voor het bewaken van de omgeving.

Geluidskwaliteit-functionaliteiten1
.

Verbindingskwaliteit

Betrouwbare beveiliging, sterke verbinding.

Als het gaat om het beveiligen van je huis, is het belangrijk om een camerasysteem te hebben dat betrouwbaar is. Een slechte verbinding tussen de camera en het netwerk kan leiden tot verloren beelden en onbetrouwbare beveiligingsgegevens. Bij het testen van de verbindingskwaliteit van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad hebben we gekeken naar de stabiliteit van de verbinding tussen de camera en het netwerk/apparaat waarop het wordt bekeken. Dit hebben we gedaan door de camera te plaatsen op verschillende locaties en het signaal te controleren op storingen en vertragingen. We zijn blij om te melden dat de verbinding zeer stabiel was tijdens onze tests en dat we geen problemen hebben ondervonden bij het streamen van beelden.

Een goede verbindingskwaliteit is essentieel voor een beveiligingscamera, vooral als je deze gebruikt om je huis te beschermen tegen indringers. Wanneer de verbinding tussen de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad en het netwerk/apparaat waarop het wordt bekeken stabiel is, kun je erop vertrouwen dat je op elk moment toegang hebt tot de beelden van je beveiligingscamera. Tijdens onze tests hebben we de verbinding van dichtbij bekeken, en we hebben gemerkt dat deze camera constant verbinding houdt met het netwerk zonder vertragingen of haperingen. Als je dus investeert in deze camera, kun je opgelucht ademhalen en ervan uitgaan dat de verbinding niet zal falen bij verdachte activiteiten.

Het testen van de verbindingskwaliteit van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad was een belangrijk onderdeel van het testproces omdat het ons een idee gaf van hoe deze camera zich zou gedragen in een echte omgeving. We hebben verschillende scenario’s gesimuleerd, zoals het gebruik van de camera op afstand, en we hebben gemerkt dat de verbinding stabiel blijft, zelfs als de afstand tussen de camera en het netwerk groter wordt. Deze bevinding is geruststellend, vooral als je bedenkt dat je deze camera misschien gebruikt voor surveillance tijdens lange vakanties of als je niet thuis bent. Over het algemeen heeft de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad ons zeer positief verrast als het gaat om de verbindingskwaliteit.

Verbindingskwaliteit-vooraanzicht2
.

Opslagcapaciteit

Voldoende opslag en gemakkelijke toegang.

Een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een beveiligingscamera is de opslagcapaciteit. Bij de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad wordt het geheugenkaart van 32 GB meegeleverd, maar deze kan worden uitgebreid tot 128 GB. Hierdoor kunt u tot 240 uur opnemen met een kaart van 128 GB bij een resolutie van minder dan 2K. Bij een opname van lagere resolutie dan 1080p kunt u zelfs 288 uur opnemen met een 128 GB kaart. Dit is een indrukwekkende hoeveelheid opslagruimte die het mogelijk maakt om uw eigendommen optimaal te beschermen.

Toegang tot opnames is net zo belangrijk als de opslagcapaciteit zelf. Bij de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad is toegang tot opnames heel eenvoudig. U kunt op elk moment de opnames bekijken via uw mobiele apparaat. Door de ingebouwde AI is de detectie zeer nauwkeurig en ontvangt u minder valse meldingen. Opnames worden offline op micro-SD-kaarten opgenomen en automatisch gesynchroniseerd wanneer ze zijn verbonden met een netwerk. Dit maakt het eenvoudig om naar specifieke clipopnames te zoeken en deze te bekijken in de app.

Als uw beveiligingscamera geen gemakkelijke toegang biedt tot opnames, kan dit een groot probleem zijn. Het kan leiden tot gemiste beelden, wat tot vervelende situaties kan leiden. Maar bij de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad maakt het niet uit of u nu thuis bent of zich ergens anders bevindt, u heeft altijd gemakkelijk toegang tot de opnames. Dit zorgt voor een extra laag beveiliging die u nodig heeft om uw eigendommen te beschermen.

Opslagcapaciteit-zijaanzicht2
.

Installatiegemak

Installatie was een fluitje!

Bij het testen van het installatiegemak van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad was ik aangenaam verrast door de vereenvoudigde installatieprocedure. Het installatieproces begon met het aansluiten van de camera op het stopcontact en vervolgens het downloaden van de Eufy Security-app op mijn smartphone. De app is eenvoudig te gebruiken en begeleidde me moeiteloos door het gehele installatieproces. Na het inschakelen van de camera en het synchroniseren met de app, was de camera operationeel en kon ik live beeld bekijken op mijn smartphone.

Bij het beoordelen van het installatiegemak heb ik ook gekeken naar de mogelijkheden van de camera om deze te koppelen aan andere apparaten. Hierbij heb ik de camera aangesloten op mijn lokale netwerk en de beelden bekeken op mijn computer. De camera ondersteunt ook het opslaan van de beelden op een micro-SD-kaart en het gebruik van cloudopslag. Het was zeer eenvoudig om de camera te koppelen aan het netwerk en andere apparaten.

Al met al was ik zeer tevreden over het installatiegemak van de Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad. Het gebruik van de app en de magnetische houder maakten de installatie zeer eenvoudig en het was ook makkelijk om de camera te koppelen aan andere apparaten. Dit maakt deze camera een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige beveiligingsoplossing.

Installatiegemak-sfeerfoto2
.

Eufy outdoor ipcamera pro bedraad kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Eufy Outdoor IPcamera Pro Bedraad, daarvan word ik blij! Betrouwbaarheid en effectiviteit op z’n best, perfect voor elk moment van de zest. Zelfs in totale duisternis kleurrijke beelden, dit is gladgeschoren zonder nare kreelden. Een stabiele verbinding met heldere geluidskwaliteit, dit alles met een geheugen tot 128 GB met een eenvoudige installatie, topkwaliteit!

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo