Kabels

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Internetkabels
Xiu

Cat 7 FFTP – Review

Met zijn gevlochten mantel, razendsnelle snelheid tot 10 Gb/s, en diverse lengtes en kleuren om uit te kiezen, belooft deze witte Allteq cat 7 F/FTP kabel ware topprestaties.
Met vergulde connectoren, een stevig pvc omhulsel en een lengte van 5 meter zijn de technische eigenschappen niet te missen.
De garantie van 5 jaar biedt extra gemoedsrust. Een flexibele en snelle kabel die data met gemak transporteert..

Lees review »
USBA kabels
Aafje

USB C kabel C naar – Review

Vers van de pers, de Allteq USB C naar USB A kabel. Een gouden pareltje dat je USB A poort aan de moderne wereld koppelt.
Met zijn riante lengte van 2 meter en nylon gevlochten mantel, is deze kabel een betrouwbare metgezel. Geen gedoe met software-installaties of aanpassingen, plug ’n play is het devies.
Met snelheden tot wel 5 Gb/s en een maximale stroomsterkte van 3A, kunnen bestanden als bliksemschichten worden uitgewisseld. Deze bad boy heeft vernikkelde connectoren en past bij elke computer, laptop, smartphone of tablet die gelukkig is uitgerust met een geschikte poort. Stijlvol en functioneel, deze kabel is het summum van gebruiksgemak..

Lees review »
Internetkabels
Amin

Internetkabel 2 meter CAT6 UTP – Review

De ValeDelucs CAT6 2 meter ethernet netwerk kabel, gehuld in een mysterieus grijs, is als een ruige dichter tussen de netwerkkabels. Met een snelheid van 1000mbps, trekt deze kabel snelheden tot 1000 Mbit/s, vergelijkbaar met zijn voorganger, de Cat5e kabel. Maar hij onderscheidt zich op glorieuze wijze, met een bandbreedte die 2,5 keer groter is dan die van zijn voorganger, namelijk 250 MHz.
Hierdoor kun je moeiteloos meer data verzenden en ontvangen. Met RJ45 pluggen aan beide uiteinden, kun je direct aan de slag zonder gedoe (plug and play), wat perfect is voor pc’s, servers, printers, routers, switches, gameconsoles en nog veel meer. Deze kabel is als een krachtig wapen in de strijd tegen instabiele wifi-netwerken.
Maar pas op, want de aangespoten verhogingen beschermen de RJ45 connectors aan beide zijden, zodat het vergrendel lipje niet afbreekt en de levensduur wordt verhoogd. Verover jouw digitale snelweg met deze stoere ValeDelucs CAT6 kabel en geniet van een veilige, snelle en betrouwbare verbinding. Met een garantie van 2 jaar ben je verzekerd van ononderbroken connectiviteit..

Lees review »
USBA kabels
Xiu

WISEQ MicroUSB oplaadkabel 1 Meter – Review

Dit hier is de WISEQ kabel, een pareltje uit vervlogen tijden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, een micro USB kabel voor de verouderde en eenvoudige apparaten.
Geen USB-C aansluiting? Geen probleem! Met deze Fast Charging oplader schiet de kracht razendsnel door je telefoon, waardoor je jouw toestel tot in de puntjes kunt benutten. De WISEQ kabel beschikt over een liefdevolle 1 meter lengte en staat garant voor hoge snelheid opladen, synchroniseren en gegevensoverdracht.
Maar, wees op je hoede, vriend. Dit hier is niet ontworpen voor de nieuwe rebelse telefoons. Check zorgvuldig of jouw toestel een Micro-USB aansluiting, of de luxe USB-C aansluiting bezit..

Lees review »
Internetkabels
Aafje

UBCPro Patchkabel UTP CAT6 Grijs – Review

De Patchkabels van UBCPro zijn als een ruwe straatdichter die de rammelende ritmes van het moderne netwerkverkeer begeleidt. Met zijn verbijsterende flexibiliteit en solide connectoren aan beide uiteinden, is deze Cat 6 kabel een ware krachtpatser in het patchlandschap.
Ontworpen voor het drukke leven in de Rack-kast, maar net zo geschikt om bruggen te slaan tussen een Switch/Hub en een PC.
Als een onbeschermde huiler in de nacht, brengt deze UTP (Unshielded Twisted Pair) kabel de boodschap over, zonder angst voor ruis.
Vanaf moment één is het duidelijk dat dit niet zomaar om een Cat6 kabel gaat, maar om een fonkelende snelweg van 1.000 mbit/s met een bandbreedte van 250Mhz. Met ongeëvenaarde capriolen verwerkt deze kabel moeiteloos enorme hoeveelheden data, terwijl een arme Cat5e kabel slechts schuchtere pogingen doet.
Met een lengte van 1,5 meter en uitgedost in een elegante grijze mantel, is deze patchkabel een ware metgezel in de dans der connectiviteit..

Lees review »
Apple Lightning naar USB
Aafje

Lovely Red edition USBC naar – Review

Vandaag is rood… Een kleur voor de assertieve durfal zoals jij.
Met Lovely Red zal je niet alleen opvallen, maar ook je oplaadkabel zal dat doen. Deze felrode kabel is vrijwel onmogelijk om kwijt te raken! Maar wat betekent MFi eigenlijk? Het staat voor “Made for iPhone/iPad/iPod” en is een keurmerk dat Apple heeft ingesteld voor accessoires die specifiek voor Apple producten zijn gemaakt.
Dit betekent dat de kabel voldoet aan strenge tests en eisen van Apple, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade aan je kostbare Apple-device. Elk MFi accessoire bevat een speciale chip, waardoor je iPhone of iPad weet dat je een veilige kabel gebruikt. Dus als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare kabel, dan is Lovely Red de perfecte keuze..

Lees review »
Apple Lightning naar USB
Amin

2x iPhone oplader kabel 3 – Review

Gevonden! Een veelprezen iPhone-prikkabel van excellente makelij! Deze elektrische nectar voorziet niet alleen in het afdrijven van gegevens, maar doet tevens de batterijen bruisen. Het snoer, een weelde van wel 3 meters lang, is een onschuldige metgezel, rijp voor huiselijk genot, werkvertier en verre tochten!

Dienstbaar aan alle iPhones
Een pracht van een laadvliestouw, aldus geschikt voor alle iPhones (vanaf de magistrale 6) en iPad’s maakt deze baanbreker alles mogelijk.

Gebruiksinstructies
Druilt de usb-uitholling in een voertuig van usb-aard.
Bijvoorbeeld een bibberige laptop of de etherische krachtbron. Het bliksemsnoer laat je huppelen in de nederste der zijden van het toestel.
Verlost van enige last, ben je nu volmaakt ontvankelijk. Veel genot toegewenst!.

Lees review »
Internetkabels
Xiu

Netwerkkabel Cat 7 SFTP – Review

Allteq Cat 7 S/FTP kabel

Met deze dubbel afgeschermde Allteq Cat 7 netwerkkabel kun je data met een razende snelheid verplaatsen. De snelheid kan oplopen tot 10 Gb/s, met een bandbreedte van 500 MHz. Uiteraard is de prestatie afhankelijk van de apparatuur waarmee het is verbonden.
Deze kabel heeft vergulde connectoren, een stevige pvc mantel en een groene kleur. Het aderpaar is goed afgeschermd met folie en de kabel zelf is gevlochten. De kabel heeft ook een trekontlasting.
Voor alle patchpanelen geschikt. Garantie van 5 jaar. Beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren..

Lees review »
Apple Lightning naar USB
Tijmen

Lightning naar Micro USB adapter – Review

Een mysterieus kleinood, de Lightning naar Micro-USB Adapter.
In zijn nederige voorkomen schuilt een machtige kracht: hoogwaardige materialen verweven met kwaliteit, biedend zowel oplaadgemak als synchronisatievreugde.
Laat je niet vangen door het bescheiden verloopstukje, want het heeft de kracht om jouw oude kabels nieuw leven in te blazen. Wees duurzaam en maak een statement met dit stukje designwerk. Sluit je iPhone, iPad of iPod aan op een wereld van mogelijkheden..

Lees review »
Internetkabels
Senna

ACT UTP Kabel Cat 6 – Review

De hoogwaardige universele UTP (Unshielded Twisted Pair) netwerkkabels van ACT zijn als een literair meesterwerk van Charles Bukowski: ruig maar betrouwbaar. Deze kabels, gemaakt van volledig koperen 24AWG geleiders en 50µ vergulde RJ-45 contacten, voldoen aan internationale normen en ondergaan 100% testen.
Met een garantie van 5 jaar bieden ze een solide verbinding voor verschillende toepassingen, zoals Ethernet, Gigabit Ethernet, telefonie, ISDN en nog veel meer. Van netwerk switches tot laptops, deze gecertificeerde UTP kabels kunnen het allemaal aan.
Ze voldoen aan de hoogste normen en zijn vrij van lood, waardoor ze het ideale gereedschap zijn voor een stabiel en optimaal presterend netwerk. Voor PoE toepassingen raden we zeker aan om deze kabels te gebruiken. Dus kies ACT voor een betrouwbare en robuuste netwerkverbinding. Proost op een goed functionerend netwerk! Compatibel met CPR Euroclass: ECA..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo