Tuners

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Tuners
admin

Bluetooth adapter met internet radio – Review

Upgrade jouw oude stereo set naar het moderne tijdperk met de Audizio Turin Bluetooth adapter.
Deze handige adapter transformeert jouw systeem in een handomdraai en brengt je helemaal up-to-date.
Met de Turin geniet je van duizenden radiostations van over de hele wereld en maak je draadloos verbinding via Bluetooth met je telefoon of tablet. Luister naar je favoriete muziek van streamingdiensten in de uitstekende geluidskwaliteit van je stereo set. De Audizio Turin is de perfecte upgrade voor jouw muziekervaring..

Lees review »
Tuners
Senna

Bluetooth adapter met internet radio – Review

Heb jij een oude stoffige stereo set in je bar gehangen? Vergeet niet dat die oude dame nog een tweede leven kan krijgen. Met Audizio Turin upgrade jij je systeem en kun je weer mee doen met de rest.
Dit spuitje is meer dan alleen een Bluetooth-adapter, hij vuurt ook internetradio af uit alle hoeken van de wereld. Als dat nog niet genoeg is, kan het apparaat ook media speler worden.
En als je het wilt updaten, kan dat op www.tronios.nl/turin-internet-radio-tuner-wifi-adapter/. Het is als een nieuwe schrale liefde. Perfect voor alle muziekliefhebbers met een ziel vol nostalgie. De Audizio Turin is ook nog eens inclusief afstandsbediening, dus deze wil je niet missen..

Lees review »
Tuners
Amin

Hama Hifituner DIT2006BT Radio – Review

Deze Hama Hifi-tuner is een heerlijke verademing voor de geluidenthusiast. Met FM, DAB/DAB+ en internetradio ontvangst is het een verhaal apart. Niet te vergeten dat Spotify-muziek ook bekeken kan worden op deze radio dankzij de ondersteuning van Spotify-Connect.
De radio kan middels verschillende bronnen uit de voeten voor jouw muzikale behoeftes. Met de Bluetooth kun je simpelweg vanaf je smartphone, tablet of computer muziek streamen naar de radio. Dit ding is niet alleen makkelijk bedienbaar met de afstandsbediening, maar ook middels je smartphone of tablet.
De radio onthoudt zelfs jouw favoriete zenderfrequenties. De USB-aansluiting is ook nog handig voor extern data gebruik. Al met al is dit apparaat multifunctioneel..

Lees review »
Tuners
Amin

Hama Hifituner DIT2105SBTX DAB+internetradioBluetooth RXTXapp – Review

Digitale en internetradio, verdomme! Ontvang audiosignalen via FM, DAB/DAB+ en internetradio. Hierdoor geniet je van jouw favoriete Spotify-muziek op de radio. Verbind eenvoudig jouw smartphone, tablet, notebook of pc via Bluetooth en stream muziek naar het apparaat. Het heeft ook een USB-aansluiting Type A voor het opladen en afspelen van externe gegevensdragers zoals USB-sticks of MP3-spelers.
Verbeter de ontvangst door verschillende antennes aan te sluiten op de F-aansluiting en bedien alles heel handig vanaf de bank met een app, afstandsbediening of direct op het apparaat zelf. Er zijn 30 lokale geheugenplaatsen voor FM en DAB/DAB+ en internetradio biedt wereldwijde ontvangst van meer dan 20.000 radiostations en ongeveer 10.000 podcasts. Het apparaat heeft genoeg aansluitingen en ondersteunt wifi-technologie IEEE 802.11 b/g/n en Bluetooth-ontvanger (RX). Bovendien is de lichtnetaansluiting wereldwijd bruikbaar met landspecifieke adapters inbegrepen.
Een schemersensor, twee geheugenplaatsen voor een alarm en een hoogwaardige afstandsbediening zijn ook meegerekend. Bedien alles met jouw smartphone of tablet met de gratis UNDOK-app en stream Spotify Connect door simpelweg een account en breedband-internetverbinding te hebben. Bijna alle smartphones en tablets met Bluetooth kunnen bovendien streamen. Verdomme, dit is een ongelooflijk handig apparaat vol opties voor jouw muziekbehoeften..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo