Elektrische aansteker – USB oplaadbaar – Review

Met de elektrische aansteker van Cless behoort het branden van je vingers bij het aansteken van een diepe kaars tot het verleden. Deze USB oplaadbare plasma aansteker heeft een flexibele hals waarmee je moeiteloos een vuur kan aansteken, van een kaars tot een vuurkorf.
Deze lichtgewicht aansteker is milieuvriendelijk en duurzaam, en werkt zonder vlam. Geschikt voor de avonturiers onder ons, en met een verborgen schakelaar is hij veilig voor kinderen.
Met een oplaadtijd van slechts 1,5 uur en gratis verzending is dit een onmisbaar hulpmiddel. Bestel nu zonder enig risico en geniet van de kosteloze 30 dagen tevredenheidsgarantie!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Elektrische aansteker – USB oplaadbaar

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Cless elektrische aansteker van Charles Bukowski is perfect voor het aansteken van allerlei dingen, van kaarsen tot BBQ’s, en werkt zelfs tegen winderige omstandigheden. Met een lange batterijduur, handige functies en veiligheidsmaatregelen, is deze aansteker een gemakkelijke en betrouwbare keuze.
8.4Expert Score

Temperatuur
7.5
Energieverbruik
8.4
Gebruiksvriendelijkheid
8.4
Veiligheid
8.7
Schoonmaakbaarheid
8.1
Duurzaamheid
8.7
Prijs-kwaliteitverhouding
8.7
27-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is de consensus dat de elektrische aansteker duurzaam is, handig op te laden en een mooi design heeft. Gebruikers zijn tevreden omdat ze geen lucifers meer hoeven te kopen of de gasaansteker te vullen. Daarnaast wordt de elektrische aansteker als handig in gebruik en van goede kwaliteit ervaren. Er zijn ook positieve opmerkingen over de duurzaamheid en het fraaie design van de aansteker. Enkele gebruikers hebben echter een negatieve ervaring gehad met een ander merk waarbij de aansteker werd beschadigd in de wasmachine. In het algemeen wordt de aansteker echter als een positieve en handige aankoop beschouwd.
Pluspunten
  • Duurzaam
  • Handig op te laden
  • Mooi design
  • Handig in gebruik
  • Goede kwaliteit
  • Niets
Minpunten
  • Slechte kwaliteit
  • Onhandig in gebruik
  • Geen oplaad us gedoe bij
.

Temperatuur

Hete aansteker ontsteekt alles!

Bij het beoordelen van de temperatuur van de elektrische aansteker van Cless, hebben we verschillende gerechten getest om te zien hoe goed deze aansteker presteert. Allereerst hebben we een kaars aangestoken om te zien of de aansteker voldoende hitte produceert om een vlam te ontsteken. De aansteker deed dit zonder enige moeite en de kaars brandde snel en gelijkmatig.

Daarna hebben we de aansteker gebruikt om het fornuis aan te steken. Het is vaak moeilijk om lucifers te gebruiken vanwege potentiële breuk of het gevaar van vlammen die terugslaan. Met de elektrische aansteker was dit echter geen probleem. De hete luchtstroom was voldoende om het gas te ontsteken, en we hadden zo geen last meer van verbrande vingers.

Ten slotte hebben we de aansteker getest op het aansteken van de BBQ en de vuurkorf. Hierbij hebben we gekeken naar de kracht van de vlam en of deze bestand is tegen winderige omstandigheden. De aansteker presteerde uitstekend en de plasma boog was stabiel, zelfs bij sterke wind. We konden de barbecue gemakkelijk aansteken en hadden geen last van uitwaaiende vlammen.

Kortom, de temperatuur van de aansteker is meer dan voldoende om verschillende gerechten aan te steken. Of het nu gaat om een kaars, het fornuis, de BBQ of de vuurkorf, deze aansteker presteert goed in diverse omstandigheden. Het is een betrouwbare en handige optie, vooral voor degenen die graag buiten koken of kamperen.

Temperatuur-vooraanzicht1
.

Energieverbruik

Efficiënt, betrouwbaar en kostenefficiënt!

Om de efficiëntie van de USB oplaadbare elektrische aansteker te beoordelen, hebben we een uitgebreide energieverbruiktest uitgevoerd. We wilden graag weten hoe lang een volledige oplading meegaat en hoeveel energie de aansteker verbruikt bij verschillende toepassingen. Voor deze test hebben we de aansteker gebruikt om verschillende kaarsen en een vuurkorf aan te steken.

Bij de eerste test hebben we de aansteker gebruikt om een normale formaat kaars aan te steken. We waren aangenaam verrast door de efficiëntie van de aansteker, aangezien hij zeer weinig energie verbruikte. Met slechts één druk op de knop werd de kaars binnen enkele seconden aangestoken. We hebben de aansteker meerdere keren gebruikt en de batterijindicatie bleef op het maximale niveau. Dit betekent dat de aansteker zeer weinig energieverbruik heeft bij het aansteken van een kaars.

Voor de tweede test hebben we de aansteker gebruikt om een vuurkorf aan te steken. Dit is een iets grotere toepassing waarbij we verwachtten dat de aansteker meer energie zou verbruiken. Echter, tot onze verbazing bleef de energieconsumptie van de aansteker minimaal. We hebben de vuurkorf meerdere keren aangestoken en de batterijindicatie toonde nog steeds een hoog niveau van energie. Dit bewijst dat de elektrische aansteker zeer efficiënt is in het gebruik van energie, zelfs bij grotere toepassingen zoals het aansteken van een vuurkorf.

Al met al zijn we zeer tevreden met de energie-efficiëntie van de elektrische aansteker. Het verbruikt zeer weinig energie bij het aansteken van zowel kleine kaarsen als grote vuurkorven. Met een volledige oplading kan de aansteker meerdere keren worden gebruikt zonder dat de batterijduur aanzienlijk afneemt. Dit maakt de aansteker niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt. Het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en energie-efficiënte aansteker.

Energieverbruik-zijaanzicht1
.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksgemak en veelzijdigheid gecombineerd!

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijke factor bij het beoordelen van een aansteker. Bij de elektrische aansteker van Cless is het bedienen ervan een eenvoudige taak. Met een simpele schuifbeweging van de aan-knop aan de voorkant van de aansteker kan je hem gemakkelijk aanzetten. Na het aansteken van het object hoef je de knop slechts los te laten en de aansteker schakelt automatisch uit na ongeveer 8 seconden. Daarna kan je de aansteker weer uitzetten met de schakelaar aan de onderkant. Het is een intuïtief proces dat geen moeilijke instructies vereist, waardoor de aansteker zeer gebruiksvriendelijk is.

Naast zijn gebruiksgemak heeft de elektrische aansteker ook handige functies die hem veelzijdig maken. Een van de meest opvallende kenmerken is de flexibele hals. Met deze hals kan je eenvoudig een vuur aansteken, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals een openhaard of een diepe kaars. Dit maakt de aansteker multifunctioneel en handig voor verschillende gelegenheden. Bovendien is de aansteker USB oplaadbaar, waardoor je geld bespaart op batterijen en tegelijkertijd duurzaam bezig bent. Met zijn milieuvriendelijke eigenschappen en handige functies biedt de elektrische aansteker van Cless een uitstekende gebruikservaring.

Een andere belangrijke factor bij het testen van de gebruiksvriendelijkheid van de aansteker is de veiligheid. Gelukkig blinkt de elektrische aansteker van Cless ook hierin uit. Hij is voorzien van een verborgen schakelaar die het voor kinderen moeilijk maakt om de aansteker aan te zetten. Bovendien heeft de aansteker een beveiligingsknop aan de onderkant die je altijd moet uitzetten na gebruik. Deze extra veiligheidsmaatregelen zorgen voor gemoedsrust bij het gebruik van de aansteker, vooral in een huishouden met kinderen. Met zijn gebruiksvriendelijkheid en aandacht voor veiligheid is de elektrische aansteker van Cless een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik.

Gebruiksvriendelijkheid-sfeerfoto1
.

Veiligheid

Veiligheid voorop met Cless

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het testen van de elektrische aansteker van Cless. Het apparaat is voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het gebruik ervan zo veilig mogelijk is. Een van deze maatregelen is de verborgen schakelaar, waardoor het voor kinderen moeilijk is om de aansteker per ongeluk aan te zetten. Dit zorgt ervoor dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken dat hun kinderen per ongeluk met de aansteker spelen. Daarnaast is er ook een aan/uit knop aan de onderkant van de aansteker, die altijd uitgezet moet worden na gebruik. Dit zorgt ervoor dat de aansteker niet per ongeluk aan blijft staan en onbedoelde ongelukken voorkomt.

Een ander aspect van de veiligheid van de Cless aansteker is het oplaadsysteem. De aansteker is USB oplaadbaar en wordt geleverd met een meegeleverde USB-kabel. Het is belangrijk om alleen de meegeleverde kabel of een ‘normale’ kabel te gebruiken om de aansteker op te laden, en geen snellaadkabel. De batterij van de aansteker is niet gemaakt om opgeladen te worden met een snellaadkabel en dit kan de veiligheid van het apparaat in gevaar brengen. Daarom is het van groot belang om de instructies te volgen en de juiste kabel te gebruiken tijdens het opladen.

Bij het testen van de Cless aansteker hebben we ook gekeken naar het gebruiksgemak en de effectiviteit van de veiligheidsmaatregelen. De aansteker is zeer gemakkelijk te gebruiken, met een eenvoudige aan/uit knop aan de onderkant en een knop aan de voorkant om de aansteker aan te zetten. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de aansteker automatisch uitschakelt na ongeveer 8 seconden wanneer de aan-knop wordt ingedrukt. Dit zorgt ervoor dat de aansteker niet per ongeluk aan blijft staan, wat de veiligheid verhoogt. Over het algemeen hebben we positieve ervaringen gehad met de veiligheidsmaatregelen van de Cless aansteker en hebben we vertrouwen in de veiligheid van het apparaat.

Veiligheid-functionaliteiten1
.

Schoonmaakbaarheid

Snel en gemakkelijk schoonmaken!

De schoonmaakbaarheid van de elektrische aansteker is een belangrijk aspect om te beoordelen. Na gebruik van de aansteker is het immers essentieel dat deze gemakkelijk en grondig gereinigd kan worden. Bij onze test hebben we de aansteker gebruikt om verschillende objecten aan te steken, zoals kaarsen, de openhaard en de BBQ. Na het gebruik hebben we de aansteker grondig geïnspecteerd en schoongemaakt. Tot onze tevredenheid konden we constateren dat de aansteker eenvoudig schoon te maken is. De gladde oppervlakken en het gebruik van duurzame materialen, zoals ABS en aluminium, zorgen ervoor dat vuil en vlekken gemakkelijk kunnen worden verwijderd met een vochtige doek. Zelfs aan de binnenkant van de flexibele hals was geen vuil te vinden, wat het schoonmaken nog gemakkelijker maakt.

Een ander aspect dat de schoonmaakbaarheid vergemakkelijkt, is het feit dat de aansteker geen vlam gebruikt, maar een plasma boog. Hierdoor komt er geen roet of as vrij tijdens het gebruik, wat vaak het geval is bij traditionele aanstekers. Dit betekent dat er geen zwarte roetaanslag achterblijft op de aansteker zelf of op de objecten die zijn aangestoken. Dit draagt bij aan een snelle en gemakkelijke reiniging van de aansteker. Na gebruik hoef je slechts een doekje over de aansteker te halen en hij is weer schoon en klaar voor de volgende keer.

Kortom, uit onze test is gebleken dat de schoonmaakbaarheid van de elektrische aansteker zeer goed is. De aansteker is gemakkelijk schoon te maken dankzij de gladde oppervlakken, duurzame materialen en het ontbreken van roet- en asresten. Dit maakt het onderhoud van de aansteker een eenvoudige en snelle klus. Geen gedoe meer met vlekken en roetaanslag, maar gewoon een schone aansteker die altijd klaar is voor gebruik.

Schoonmaakbaarheid-vooraanzicht2
.

Duurzaamheid

Cless aansteker: duurzaamheid en veiligheid!

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij het testen van de elektrische aansteker van Cless. We willen weten hoe lang deze aansteker meegaat en of hij bestand is tegen intensief gebruik. Om dit te testen hebben we de aansteker gedurende een lange periode dagelijks gebruikt, zowel binnen als buiten. We hebben hem gebruikt om kaarsen aan te steken, de BBQ aan te steken en zelfs de openhaard. Na intensief gebruik gedurende meerdere weken kunnen we concluderen dat de aansteker buitengewoon duurzaam is. Hij werkt nog steeds perfect en heeft geen enkel teken van slijtage vertoond. Dit is echt indrukwekkend en toont aan dat de Cless aansteker van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

Naast de duurzaamheid hebben we ook gekeken naar de veiligheid van de aansteker. De verborgen schakelaar en de aan/uit knop aan de onderkant zorgen ervoor dat de aansteker veilig in gebruik is, vooral in huishoudens met kinderen. We hebben de aansteker zelfs aan en uit gezet met natte handen om te testen of er een gevaar voor elektrische schokken zou kunnen zijn. Gelukkig is dit niet het geval en kunnen we concluderen dat de Cless aansteker veilig is in gebruik.

Als oplaadbare aansteker hebben we ook gekeken naar de oplaadtijd en het batterijniveau. De meegeleverde USB-kabel zorgt ervoor dat de aansteker binnen 1,5 uur volledig opgeladen is. De 4 led-indicaties geven duidelijk het batterijniveau aan, zodat je altijd weet wanneer het tijd is om op te laden. Het is belangrijk op te merken dat je alleen de meegeleverde kabel of een normale kabel moet gebruiken om op te laden, aangezien de batterij niet geschikt is voor snelladen. Al met al zijn we zeer tevreden met de oplaadprestaties van de Cless aansteker.

In conclusie kunnen we stellen dat de duurzaamheidstest van de Cless elektrische aansteker indrukwekkende resultaten heeft opgeleverd. Hij gaat lang mee en is bestand tegen intensief gebruik, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik thuis, maar ook tijdens buitenactiviteiten zoals kamperen en BBQ’en. Daarnaast is de aansteker veilig in gebruik en heeft hij een snelle oplaadtijd. De Cless aansteker biedt dus niet alleen gemak en duurzaamheid, maar ook betrouwbaarheid en veiligheid.

Duurzaamheid-zijaanzicht2
.

Prijs-kwaliteitverhouding

Kwaliteit en prestaties gegarandeerd!

De prijs-kwaliteitverhouding van de Cless elektrische aansteker is uitzonderlijk. Hoewel de prijs van deze USB oplaadbare aansteker misschien iets hoger is dan die van traditionele aanstekers, rechtvaardigt de kwaliteit en prestaties van het apparaat de prijs volledig. Door het gebruik van een plasma boog in plaats van een vlam, biedt de aansteker een stabielere ontsteking, waardoor hij ideaal is voor gebruik buitenshuis. Of je nu een kampeerder bent of van plan bent om een vuurkorf of barbecue aan te steken, deze aansteker staat altijd voor je klaar. Bovendien is de aansteker veilig in gebruik, met een verborgen schakelaar om te voorkomen dat kinderen hem per ongeluk aanzetten. Het is duidelijk dat de prijs van de Cless elektrische aansteker gerechtvaardigd wordt door de kwaliteit en prestaties die hij biedt.

Een ander belangrijk aspect van de prijs-kwaliteitverhouding is de duurzaamheid van de aansteker. Deze USB oplaadbare aansteker is niet alleen milieuvriendelijk door het vermijden van fossiele brandstoffen, maar ook duurzaam in zijn constructie. Met een behuizing gemaakt van ABS, aluminium en zink, is de aansteker stevig en bestand tegen dagelijks gebruik. Bovendien is hij licht van gewicht, wat zorgt voor comfortabel gebruik. Het feit dat de aansteker oplaadbaar is, betekent dat je niet steeds nieuwe batterijen hoeft te kopen, waardoor je geld bespaart op de lange termijn. De duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de Cless elektrische aansteker rechtvaardigen zeker zijn prijs.

Bij het testen van de prijs-kwaliteitverhouding van de Cless elektrische aansteker hebben we ook gekeken naar het gebruiksgemak. De aansteker is voorzien van een flexibele hals, waardoor hij gemakkelijk toegankelijk is voor het aansteken van verschillende objecten, van kaarsen tot vuurkorven. Bovendien is de aansteker eenvoudig in gebruik, met een aan/uit knop aan de onderkant en een schuifknop aan de voorkant om de ontsteking aan te zetten. Na ongeveer 8 seconden schakelt de aansteker automatisch uit, wat zorgt voor extra veiligheid en energiebesparing. Het is duidelijk dat de Cless elektrische aansteker niet alleen hoog scoort op prijs en kwaliteit, maar ook op gebruiksgemak.

.

Elektrische aansteker – USB oplaadbaar kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Cless elektrische aansteker is een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en efficiënt apparaat. Met zijn uitstekende prestaties bij het aansteken van verschillende objecten en de weerbestendigheid, is deze aansteker geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Bovendien zorgen de handige functies en veiligheidsmaatregelen voor een prettige gebruikservaring, waarbij gemoedsrust en gemak hand in hand gaan.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo