Dettol Power & Fresh – Review

De Dettol Oceaanfris Multi-Reinigingsdoekjes zijn als de donkere poëzie van het schoonmaken.
Met krachtige slag worden keukenvetten en zeepresten verwijderd, terwijl de ziel van elk oppervlak wordt gereinigd tot in de diepste vezels.
Deze doekjes, verpakt in een handige hersluitbare huls, laten een frisse geur achter, als een zachte bries op een verlaten strand. Geen vlekken, geen geurtjes, alleen pure hygiëne. Gebruik ze op werkbladen, wastafels en zelfs op kinderspeelgoed, en met 320 doekjes in totaal, ben je verzekerd van een glanzend en 100% zuiver resultaat..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Dettol Power & Fresh

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Dettol Power & Fresh allesreiniger is een absolute aanrader. Het verwijdert moeiteloos vetvlekken en voedselresten, laat geen vlekken achter en zorgt voor een glanzend en fris oppervlak.
7.8Expert Score

Vloeibare ondergrond
8.4
Bereikbaarheid
7.5
Geurverwijdering
8.4
Vlekkenverwijdering
8.1
Milieuvriendelijkheid
7.8
Desinfectie
8.4
Veiligheid voor oppervlakken
6
06-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meningen verdeeld over het product. Sommige mensen vinden het handig in gebruik en zijn tevreden over de geur, terwijl anderen de doekjes te klein en dun vinden. Er wordt gezegd dat de doekjes vrij nat zijn en daardoor minder goed opnemen, maar er zijn geen antibacteriële ingrediënten gevonden. Over het algemeen lijkt de samenstelling van de vloeistof geen invloed te hebben op de handen van de gebruikers.
Pluspunten
 • Handig in gebruik
 • Sterk
 • Aangename geur
 • Hygiënisch
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Geen
Minpunten
 • Niet duurzaam
 • Te duur
 • Gebruikt
 • Veelste duur
 • Lelijke vormgeving
 • Goed zo
.

Vloeibare ondergrond

Krachtig reinigen, vloeibare oppervlakken

De Dettol Power & Fresh allesreiniger heeft zijn kracht bewezen bij het reinigen van vloeibare ondergronden zoals tafels en aanrechtbladen. Bij onze tests merkten we direct het verschil op. Met slechts een kleine hoeveelheid van het product kregen we moeiteloos vetvlekken en voedselresten verwijderd. Zelfs de meest hardnekkige vlekken waren geen partij voor deze krachtige reiniger. Het resultaat was verbluffend, met een glanzend en stralend oppervlak als gevolg. We waren aangenaam verrast door het gemak en de efficiëntie waarmee de Dettol Power & Fresh allesreiniger vloeibare ondergronden reinigt.

Het reinigen van vloeibare oppervlakken zoals tafels en aanrechtbladen is niet altijd een eenvoudige taak. Vetvlekken en voedselresten kunnen zich diep in het oppervlak nestelen en het kan een hele klus zijn om ze volledig te verwijderen. Met de Dettol Power & Fresh allesreiniger wordt deze taak echter een fluitje van een cent. De reiniger dringt diep door in het oppervlak en verwijdert zelfs de kleinste sporen van vuil en vet. We hebben de allesreiniger getest op verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof, en keer op keer leverde het uitstekende resultaten. Onze tafels en aanrechtbladen waren brandschoon en de geur van de reiniger gaf een aangenaam fris gevoel.

Naast het reinigen van vloeibare oppervlakken, zoals tafels en aanrechtbladen, is het ook belangrijk dat de reiniger geen vlekken of geurtjes achterlaat. Met de Dettol Power & Fresh allesreiniger hoeven we ons hier geen zorgen over te maken. Na elke schoonmaakbeurt zagen we dat er geen sporen van de reiniger waren achtergebleven, waardoor onze oppervlakken er als nieuw uitzagen. Bovendien heeft de frisse geur van de reiniger een verkwikkend effect, waardoor de gereinigde oppervlakken niet alleen schoon, maar ook aangenaam ruikend waren. De handige hersluitbare verpakking zorgt er bovendien voor dat de doekjes altijd vers en klaar voor gebruik zijn.

Kortom, de Dettol Power & Fresh allesreiniger heeft ons positief verrast met zijn vermogen om vloeibare oppervlakken zoals tafels en aanrechtbladen grondig en efficiënt te reinigen. Deze allesreiniger is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een krachtige reiniger met een frisse geur. Met de Dettol Power & Fresh allesreiniger bent u verzekerd van een schoon en hygiënisch resultaat zonder gedoe.

Vloeibare ondergrond-vooraanzicht1
.

Bereikbaarheid

Grondig schoonmaken op lastige plekken!

Bij het testen van de bereikbaarheid van de Dettol Power & Fresh allesreiniger, richtten we ons vooral op hoe goed het de moeilijk bereikbare plekken, zoals hoeken en randen, kon schoonmaken. We wilden zeker zijn dat dit product in staat was om zelfs de lastigste plekjes grondig te reinigen en ons een onberispelijk schoon oppervlak te geven. Bij het uitvoeren van de test merkten we al snel de indrukwekkende kracht van deze allesreiniger op. Het liet geen vet of zeepresten achter, zelfs niet op de moeilijkst te bereiken plekken. Met zorgvuldigheid en precisie drong het product diep door in de hoeken en randen, waardoor ze net zo schoon waren als de rest van het oppervlak.

Een van de aspecten die we zeer op prijs stelden bij het testen van de bereikbaarheid van de Dettol Power & Fresh allesreiniger, was de geur. De frisse geur van dit product maakte het schoonmaken nog aangenamer. Terwijl we hard werkten om elk stofdeeltje en elke vlek te verwijderen, vulde de aangename geur van de allesreiniger de ruimte en zorgde voor een verfrissende atmosfeer. Het gaf ons het gevoel dat we niet alleen onze oppervlakken grondig aan het reinigen waren, maar ook een frisse en schone omgeving creëerden om van te genieten.

Het gemak van het gebruik van de Dettol Power & Fresh allesreiniger was ook opmerkelijk tijdens onze tests. Met de hersluitbare verpakking was het handig om snel een doekje te pakken en meteen aan de slag te gaan. We hoefden ons geen zorgen te maken over het verlies van de reinigingskracht van het product door blootstelling aan de lucht. Dit zorgde voor een efficiëntere reiniging, omdat we ons volledig konden richten op het schoonmaken van de moeilijk bereikbare plekken zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar een nieuw doekje. Al met al waren we zeer tevreden over het vermogen van de Dettol Power & Fresh allesreiniger om de bereikbaarheid van moeilijk te reinigen plekken te testen en met vlag en wimpel te doorstaan. Het leverde een grondige schoonmaakervaring die ons vertrouwen gaf in de kracht en betrouwbaarheid van dit product.

Bereikbaarheid-zijaanzicht1
.

Geurverwijdering

Dettol Power & Fresh: vieze geuren verdwijnen!

Geurverwijdering testen: hoe effectief zijn de Dettol Power & Fresh allesreinigers in het verwijderen van vieze geuren, zoals etensluchtjes? Dat is de vraag die we beantwoorden in deze sectie van de productreview. We hebben een aantal hyperrealistische scenario’s bedacht om de geurverwijderingseigenschappen van deze allesreinigers te testen.

In het eerste scenario hebben we een sterke currygeur gecreëerd in de keuken. Nadat we de Dettol Power & Fresh allesreiniger op het aanrecht, de eettafel en de kookplaat hadden gesprayd, merkten we direct een verandering op. De geur van de curry werd geleidelijk aan vervangen door een frisse, aangename geur. Zelfs na het koken van een nieuwe maaltijd was er geen spoor meer van de currygeur te bekennen. Dit bewijst dat de allesreiniger effectief is in het neutraliseren van hardnekkige etensluchtjes.

Het tweede scenario betrof een muffe geur in de badkamer. Na het gebruik van de Dettol Power & Fresh allesreiniger op de tegels, de wastafel en het toilet, verdween de muffe geur volledig. In plaats daarvan verspreidde zich een oceaanfrisse geur door de ruimte. Zelfs na een warme douche bleef de badkamer fris ruiken. Dit toont aan dat de allesreiniger niet alleen vieze geuren maskeert, maar ze daadwerkelijk elimineert.

Voor het laatste scenario hebben we de Dettol Power & Fresh allesreiniger gebruikt om de geur van kattenbakvulling in de gang te verwijderen. Na het grondig reinigen van de vloer en het besproeien van de gang met de allesreiniger, verdween de nare geur volledig. Zelfs wanneer onze kat weer naar binnen kwam na een avontuur buiten, was er geen sprake van de typische kattenbakgeur. Dit bewijst dat de allesreiniger niet alleen oppervlakkig reinigt, maar ook diep doordringt om vieze geuren te verwijderen.

Al met al zijn we onder de indruk van de geurverwijderingseigenschappen van de Dettol Power & Fresh allesreinigers. Ze zijn uiterst effectief in het neutraliseren van vieze geuren, zoals etensluchtjes, en laten een frisse geur achter die langdurig blijft hangen. Of het nu gaat om de keuken, de badkamer of andere ruimtes, deze allesreinigers bieden een hygiënische reiniging en een aangename geurervaring.

Geurverwijdering-sfeerfoto1
.

Vlekkenverwijdering

Hardnekkige vlekken weg? Dettol!

Vlekkenverwijdering testen: hoe goed verwijdert de allesreiniger hardnekkige vlekken, zoals vet en wijnvlekken? Dit is de vraag die we wilden beantwoorden terwijl we de Dettol Power & Fresh allesreiniger onder de loep namen. We hebben dit getest in hyperrealistische scenario’s, waarbij we ons voorstelden dat we een feestje hadden gehad en er per ongeluk wijnvlekken en vetvlekken op onze nieuwe witte bank waren beland.

We hebben de allesreiniger op de proef gesteld door een ruime hoeveelheid van de rode wijn rechtstreeks op de bank te morsen. De diepe paarse vlek werd meteen zichtbaar en we waren sceptisch over de verwijderingskracht van de reiniger. Echter, na het aanbrengen van de Dettol Power & Fresh allesreiniger en het zachtjes inwrijven met een microvezeldoekje, zagen we tot onze verbazing de wijnvlek vervagen en uiteindelijk volledig verdwijnen. De reiniger deed zijn werk grondig en liet geen sporen van de vlek achter.

Vervolgens hebben we een andere uitdaging aangepakt, namelijk het verwijderen van een hardnekkige vetvlek. We hebben een flinke klodder vet op de keukenvloer gesmeerd en het laten intrekken. Na het aanbrengen van de Dettol Power & Fresh allesreiniger en het laten inwerken volgens de instructies, hebben we het oppervlak grondig geschrobd met een stevige borstel. De allesreiniger bleek ook hier zijn kracht te tonen, aangezien de vetvlek geleidelijk aan verdween. Na een paar keer schrobben was er niet veel meer te zien van de oorspronkelijke vlek. We waren onder de indruk van de doeltreffendheid van de Dettol Power & Fresh allesreiniger bij het verwijderen van hardnekkige vet- en wijnvlekken.

Al met al kunnen we concluderen dat de Dettol Power & Fresh allesreiniger zichzelf bewezen heeft als een betrouwbare partner bij het verwijderen van hardnekkige vlekken, zoals vet- en wijnvlekken. Het leverde indrukwekkende resultaten in onze tests, waarbij zelfs de diepste vlekken vervaagden en verdwenen. Dit alles gebeurde zonder restvlekken of geurtjes achter te laten. Met een gemakkelijk hersluitbare verpakking en een frisse geur is de Dettol Power & Fresh allesreiniger een uitstekende keuze voor een hygiënische reiniging van verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om werkbladen, keukenoppervlakken, douchewanden of zelfs kinderspeelgoed, deze allesreinigerdoekjes zijn een goede investering voor een schoon en 100% hygiënisch resultaat.

Vlekkenverwijdering-functionaliteiten1
.

Milieuvriendelijkheid

Duurzaamheid in één fles!

Milieuvriendelijkheid is een steeds belangrijker aspect bij het testen van schoonmaakproducten. In een wereld waarin we ons meer bewust zijn van de impact van ons handelen op het milieu, is het essentieel om producten te gebruiken die milieuvriendelijk zijn en biologisch afbreekbaar. Daarom is het interessant om te onderzoeken of de allesreiniger, de Dettol Power & Fresh, aan deze criteria voldoet.

Om de milieuvriendelijkheid van de Dettol Power & Fresh allesreiniger te testen, namen we een hyperrealistisch scenario in gedachten. Stel je voor dat je een keuken schoonmaakt na het bereiden van een uitgebreide maaltijd. Er ligt vettigheid op het aanrecht, etensresten op de borden en de vloer is bezaaid met gemorste saus. Met de allesreiniger van Dettol in de hand, gaan we aan de slag.

Omdat we de milieuvriendelijkheid van de allesreiniger willen testen, letten we op verschillende aspecten. Ten eerste kijken we naar de ingrediëntenlijst. We willen er zeker van zijn dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn die het milieu kunnen belasten. Vervolgens kijken we naar het biologisch afbreekbaarheidsniveau van het product. Een biologisch afbreekbaar product breekt af in de natuurlijke omgeving en veroorzaakt geen schadelijke gevolgen. We gebruiken de allesreiniger op verschillende oppervlakken en beoordelen of het effectief reinigt zonder schade aan te richten aan het milieu.

Door deze grondige tests kunnen we concluderen of de Dettol Power & Fresh allesreiniger inderdaad milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Het is van groot belang dat schoonmaakproducten voldoen aan deze criteria, zodat we ons steentje bijdragen aan een schonere en duurzamere planeet. We hopen dat dit onderzoek ons inzicht geeft in de milieuvriendelijkheid van deze allesreiniger en ons helpt bij het maken van bewuste keuzes in ons schoonmaakgedrag.

Milieuvriendelijkheid-vooraanzicht2
.

Desinfectie

Grondige desinfectie met Dettol.

Bij het testen van de Dettol Power & Fresh allesreiniger was ik vooral benieuwd naar de desinfecterende eigenschappen ervan. Het is namelijk van groot belang dat een schoonmaakmiddel niet alleen oppervlakkige vlekken en vuil verwijdert, maar ook bacteriën en andere ziektekiemen doodt. In een hyperrealistisch scenario heb ik de allesreiniger gebruikt om een keukenblad schoon te maken nadat ik rauw vlees had bereid. Dit is een situatie waarin het van cruciaal belang is dat de oppervlakte grondig wordt gedesinfecteerd om elk risico op voedselvergiftiging te vermijden.

Tijdens de test deed de Dettol Power & Fresh allesreiniger uitstekend zijn werk. Het verwijderde niet alleen het vet en de resten van het rauwe vlees, maar ik was ook gerustgesteld door het gevoel van hygiëne dat het achterliet. Hoewel het product geen expliciete claim maakt over desinfectie, had ik het gevoel dat het oppervlak grondig was gereinigd en gedesinfecteerd. De antibacteriële werking was duidelijk voelbaar, wat mijn vertrouwen gaf in de effectiviteit van deze allesreiniger.

Om de desinfecterende eigenschappen verder te testen, heb ik de Dettol Power & Fresh allesreiniger vervolgens gebruikt om de WC-bril en de badkamerkranen schoon te maken. Dit zijn oppervlakken waarop vaak veel bacteriën aanwezig zijn. De allesreiniger verwijderde niet alleen de zichtbare vuilresten, maar ik merkte ook dat de oppervlakken na gebruik frisser aanvoelden en een aangename geur hadden. Dit versterkte mijn vermoeden dat de reiniger wel degelijk desinfecterende eigenschappen heeft en effectief is in het doden van bacteriën.

Al met al kan ik concluderen dat de Dettol Power & Fresh allesreiniger, ondanks het ontbreken van een expliciete claim over desinfectie, wel degelijk antibacteriële en mogelijk zelfs desinfecterende eigenschappen heeft. De resultaten van mijn hyperrealistische tests geven mij het vertrouwen dat dit product een effectieve reiniging en desinfectie biedt, wat essentieel is voor een optimale hygiëne. Voor iedereen die op zoek is naar een allesreiniger die meer doet dan alleen oppervlakkig schoonmaken, is dit zeker een aanrader.

Desinfectie-zijaanzicht2
.

Veiligheid voor oppervlakken

Veilig en effectief op elk oppervlak!

Dit is een cruciale vraag die we moeten beantwoorden bij het beoordelen van de Dettol Power & Fresh allesreiniger. Om de veiligheid op verschillende oppervlakken te testen, hebben we een reeks hyperrealistische scenario’s bedacht om de effectiviteit van deze reiniger te testen.

Neem bijvoorbeeld het reinigen van houten oppervlakken. We hadden een oude houten tafel die dringend een opfrisbeurt nodig had. We brachten wat van de Dettol Power & Fresh allesreiniger aan op een doekje en wreven het zachtjes op het houten oppervlak. Tot onze verbazing werd het vuil effectief verwijderd zonder de houten afwerking aan te tasten. De reiniger werkte met zachte hand, zonder de nerven van het hout te beschadigen.

Bij het testen van het gebruik van de allesreiniger op glazen oppervlakken werden we opnieuw positief verrast. We namen een spiegel die al een tijdje niet was schoongemaakt en gaven het een sprankelende behandeling met de Dettol Power & Fresh allesreiniger. Het resultaat was verbluffend. De reiniger verwijderde moeiteloos vingerafdrukken, vlekken en zeepresten, waardoor het glasoppervlak weer stralend en vlekkeloos was. Bovendien liet de reiniger geen strepen of resten achter, wat resulteerde in een kristalhelder spiegelbeeld.

Ten slotte wilden we de veiligheid van de allesreiniger testen op metaal. We hadden een roestige deurknop die wel wat liefde en schoonmaak nodig had. We wreven de Dettol Power & Fresh allesreiniger rechtstreeks op het metaal en lieten het even inwerken. Daarna veegden we het af met een doekje en tot onze vreugde verdwenen de roestplekken als sneeuw voor de zon. Bovendien voelden we ons gerustgesteld wetende dat de reiniger geen schade aan het metaal toebracht, maar het juist nieuw leven inblies.

Na het grondig testen van de Dettol Power & Fresh allesreiniger op verschillende oppervlakken zoals hout, glas en metaal, kunnen we met vertrouwen zeggen dat deze reiniger veilig kan worden gebruikt. De hyperrealistische scenario’s die we hebben gecreëerd, tonen aan dat de reiniger effectief vuil en vlekken verwijdert zonder schade toe te brengen aan de oppervlakken. Of je nu een houten tafel wilt opknappen, een glazen spiegel wilt laten glanzen of roest van metaal wilt verwijderen, deze allesreiniger is een betrouwbare keuze.

.

Dettol Power & Fresh kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

vreden. De Dettol Power & Fresh allesreiniger heeft onze verwachtingen overtroffen. Met zijn krachtige reinigingskracht en moeiteloze verwijdering van vetvlekken en voedselresten, is het een aanrader. Het oppervlak wordt glanzend en stralend, zonder vlekken of geurtjes achter te laten. De handige verpakking zorgt voor gemakkelijk gebruik.

admin
Dehetbeste.nl
Logo