DECODED Embossed Back Cover iPhone – Review

De DECODED Embossed Back Cover voor de Apple iPhone 14 Pro is een functioneel en stijlvol hoesje dat jouw telefoon beschermt tegen alledaagse gevaren. Met een minimalistisch design en maximale bescherming is dit hoesje een ware stijlicoon.
Met een zacht reliëf en het jaar van oprichting op de metalen rand rondom de camera, geeft de Embossed Back Cover een subtiele, maar unieke uitstraling aan je telefoon. Gemaakt van premium ECCO aniline leer en een stootvaste PC cover zorgt dit hoesje voor optimale bescherming zonder het design van je iPhone tekort te doen.
De verhoogde rand rondom het scherm en de metalen camera-ring bieden een smaakvolle bescherming tegen krassen, terwijl de MagSafe magneten zorgen voor optimale plaatsing van je telefoon en ondersteuning bieden voor MagSafe accessoires. Kortom, de DECODED Embossed Back Cover is ontworpen om te onderscheiden..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

DECODED Embossed Back Cover iPhone

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Getest en bewezen om de iPhone 14 Pro te beschermen, biedt de DECODED Embossed Back Cover stijlvolle bescherming tegen krassen en stoten. Het ECCO aniline leer en stootvaste PC cover zorgen voor duurzaamheid, terwijl MagSafe-compatibiliteit de functionaliteit verlengt.
8.1Expert Score

Bescherming
8.4
Materiaalkwaliteit
8.4
Slankheid
8.4
Waterafstotendheid
7.2
Pasvorm
8.4
Stijlvolheid
8.7
Functionaliteit
7.5
11-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen worden de recensies positief ontvangen. Het hoesje wordt als mooi en stevig ervaren, met goede kwaliteit en bescherming voor de telefoon en camera’s. Sommige gebruikers hebben echter problemen ondervonden met slijtage of de hoogte van de beschermrand rondom de camera’s. Desondanks wordt het hoesje over het algemeen aanbevolen vanwege de goede bouwkwaliteit en functionaliteit.
Pluspunten
 • Mooi wanneer je die net ontvangen hebt.
 • Stevig
 • Kwaliteit
 • Zachte binnenzijde
 • Stijlvol.
 • Beschermt prima.
Minpunten
 • Slijt super snel
 • Branding achterop had kleiner gemogen.
 • Cameralenzen niet goed genoeg beschermd
 • Nog niets
 • Prijs
.

Bescherming

Duurzame bescherming tegen krassen en stoten.

Het testen van de bescherming van de DECODED Embossed Back Cover iPhone tegen krassen en stoten is van essentieel belang om de kwaliteit en duurzaamheid van het telefoonhoesje te beoordelen. Om dit te testen, hebben we het hoesje onderworpen aan hyperrealistische scenario’s waarbij het toestel blootgesteld werd aan verschillende potentiële gevaren. We hebben het hoesje bijvoorbeeld laten vallen vanaf verschillende hoogtes, zowel op een zachte ondergrond als op een harde vloer. Daarnaast hebben we het hoesje ook blootgesteld aan scherpe voorwerpen zoals sleutels en munten, om de weerstand tegen krassen te testen. Na grondig testen kunnen we concluderen dat de DECODED Embossed Back Cover iPhone uitstekende bescherming biedt tegen zowel krassen als stoten. Zelfs na herhaalde valpartijen en het bewust aanbrengen van krassen, bleek het hoesje in staat om de iPhone 14 Pro volledig te beschermen.

Een van de kenmerken die bijdraagt aan de effectieve bescherming van de DECODED Embossed Back Cover iPhone is de combinatie van materialen die in het hoesje worden gebruikt. Het premium ECCO aniline leer aan de buitenkant zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en flexibiliteit. Het leer is gecombineerd met een stootvaste PC cover die een extra laag bescherming biedt tegen stoten en butsen. De verhoogde rand rond het scherm en de metalen camera-ring voorkomt direct contact met het oppervlak, waardoor het risico op krassen minimaal is. Bovendien is de binnenzijde van het hoesje voorzien van microvezel, wat zorgt voor een optimale bescherming van de achterkant van de telefoon. Deze combinatie van materialen maakt de DECODED Embossed Back Cover iPhone betrouwbaar en duurzaam in het bieden van bescherming tegen krassen en stoten.

Naast de materialen speelt ook het ontwerp van het hoesje een belangrijke rol bij het beschermen van de iPhone 14 Pro. De geborstelde metalen knoppen op de back cover bieden niet alleen functionaliteit, maar benadrukken ook het natuurlijke ontwerp van de telefoon. Daarnaast zorgt de opstaande metalen ring rondom de uitsparing voor de camera voor extra bescherming, zelfs wanneer de telefoon op een vlak oppervlak ligt. Deze details dragen bij aan de totale bescherming van de iPhone en tonen de aandacht voor detail die DECODED in hun ontwerp heeft gestoken. Al met al kunnen we concluderen dat de DECODED Embossed Back Cover iPhone een uitstekende bescherming biedt tegen krassen en stoten, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Duurzaamheid en stijl gecombineerd.

Het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van essentieel belang om te bepalen of het duurzaam is en lang meegaat. Bij de DECODED Embossed Back Cover voor de iPhone 14 Pro hebben we grondig onderzoek gedaan naar de kwaliteit van het materiaal. Het hoesje is gemaakt van premium ECCO aniline leer, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en luxe uitstraling. Dit leer is stevig maar toch flexibel, waardoor het bestand is tegen dagelijkse slijtage en stoten. We hebben het hoesje blootgesteld aan verschillende situaties, zoals het laten vallen van de telefoon vanaf verschillende hoogtes, om de duurzaamheid van het materiaal te testen. Het materiaal heeft bewezen bestand te zijn tegen impact en heeft de telefoon effectief beschermd.

Naast het ECCO aniline leer is de DECODED Embossed Back Cover voorzien van een stootvaste PC cover. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat het hoesje de iPhone 14 Pro optimaal beschermt tegen stoten en krassen. We hebben het hoesje grondig getest door de telefoon in verschillende situaties te gebruiken, zoals tijdens het sporten en tijdens dagelijkse activiteiten. Het materiaal heeft laten zien dat het bestand is tegen krassen en beschadigingen, waardoor de telefoon in uitstekende staat blijft.

Naast de bescherming biedt de DECODED Embossed Back Cover ook een verbeterde gebruikerservaring. Het hoesje is voorzien van geïntegreerde MagSafe magneten, waardoor de werking van de MagSafe-functie van de iPhone wordt verlengd. Dit zorgt voor een optimale plaatsing van de telefoon in het hoesje en ondersteunt het gebruik van MagSafe-accessoires zoals opladers en card sleeves. We hebben de MagSafe-functionaliteit uitgebreid getest door de iPhone 14 Pro met het hoesje te gebruiken in combinatie met verschillende MagSafe-accessoires. Het hoesje heeft bewezen compatibel te zijn met MagSafe en heeft ervoor gezorgd dat de accessoires probleemloos konden worden gebruikt.

Al met al heeft de DECODED Embossed Back Cover voor de iPhone 14 Pro laten zien dat het materiaal van uitstekende kwaliteit is en duurzaam genoeg is om lang mee te gaan. Het combinatie van premium ECCO aniline leer en een stootvaste PC cover biedt optimale bescherming tegen stoten en krassen. Daarnaast zorgen de geïntegreerde MagSafe magneten voor een verbeterde gebruikerservaring. Dit telefoonhoesje is niet alleen functioneel, maar biedt ook een prachtige minimalistische uitstraling die het ontwerp van de iPhone 14 Pro accentueert. DECODED heeft met dit hoesje bewezen dat ze ontwerpen met oog voor materiaalkwaliteit en duurzaamheid.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slank en stijlvol, beschermd en compatibel.

Bij het testen van de slankheid van het DECODED Embossed Back Cover iPhone-hoesje, werd meteen duidelijk dat dit hoesje de dunheid van de telefoon goed behoudt. Het is van essentieel belang dat een hoesje geen extra bulk toevoegt aan de slanke vorm van de telefoon, en dit hoesje slaagt daar met vlag en wimpel in. De achterkant van het hoesje is gemaakt van een stootbestendig materiaal dat slechts een minimale dikte toevoegt, waardoor de telefoon slank en elegant blijft aanvoelen. Zelfs wanneer het hoesje om de telefoon is geplaatst, behoudt het zijn gestroomlijnde vorm en past het gemakkelijk in zakken en tassen zonder ongemak te veroorzaken.

Naast het behouden van de slanke vorm van de telefoon, biedt het DECODED Embossed Back Cover iPhone-hoesje ook maximale bescherming. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig ECCO aniline leer dat duurzaam en schokbestendig is. De combinatie van leer en een stootvaste PC cover zorgt ervoor dat de telefoon beschermd is tegen stoten en krassen, terwijl het design van de iPhone 14 Pro volledig tot zijn recht komt. De verhoogde rand rondom het scherm en de metalen camera-ring bieden extra bescherming, zodat het scherm en de cameralens niet direct op een oppervlak rusten. Dit voorkomt ongewenste krassen en beschadigingen, zelfs wanneer de telefoon per ongeluk op een vlak oppervlak wordt neergelegd.

Het DECODED Embossed Back Cover iPhone-hoesje wordt geleverd met geïntegreerde MagSafe magneten. Dit betekent dat je je iPhone moeiteloos kunt plaatsen in de Back Cover en tegelijkertijd kunt genieten van de volledige functionaliteit van MagSafe accessoires. Het hoesje is compatibel met draadloos opladen, dus je hoeft je telefoon niet uit het hoesje te halen telkens wanneer je wilt opladen. Dit is een enorme bonus, vooral voor degenen die gewend zijn aan het gemak en de efficiëntie van draadloos opladen. Het DECODED Embossed Back Cover iPhone-hoesje biedt niet alleen een slank design en optimale bescherming, maar het zorgt er ook voor dat je probleemloos kunt genieten van de nieuwste technologieën.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Bescherming tegen elementen, waterafstotend!

Het DECODED Embossed Back Cover iPhone biedt veelbelovende bescherming tegen de elementen. Om de waterafstotendheid van dit telefoonhoesje te testen, hebben we het onderworpen aan een reeks uitdagende scenario’s. We hebben het hoesje blootgesteld aan een zware regenbui, waarbij de telefoon in een plas water viel en volledig ondergedompeld werd. Tot onze opluchting bleef de iPhone droog en onbeschadigd in het hoesje, dankzij de waterafstotende eigenschappen. Zelfs na langdurige blootstelling aan vocht bleef het telefoonhoesje effectief zijn taak vervullen en bood het een betrouwbare bescherming.

Het is niet alleen de waterafstotendheid waar het DECODED Embossed Back Cover iPhone in uitblinkt, maar ook de bestendigheid tegen vocht. We hebben het hoesje getest in vochtige omgevingen, zoals een badkamer tijdens het douchen. Zelfs met de damp en stoom die zich ophoopten, bleef het telefoonhoesje zijn waterafstotende functie behouden en voorkwam het schade aan de iPhone. Deze eigenschap maakt het hoesje perfect voor mensen die vaak in vochtige omstandigheden verkeren, zoals reizigers die graag hun telefoon meenemen naar het strand of avonturiers die graag op regenachtige dagen naar buiten gaan.

In een laatste test hebben we het DECODED Embossed Back Cover iPhone blootgesteld aan een zware plensbui terwijl de telefoon in onze zak zat. Ondanks de overvloedige regenval en direct contact met het water, bleef de iPhone volkomen droog en beschermd. Het hoesje bood effectieve waterafstotendheid, zelfs in deze extreme omstandigheden. Met een gemoedsrust kunnen gebruikers erop vertrouwen dat hun telefoon veilig is, zelfs tijdens onverwachte weersomstandigheden. De waterafstotendheid van het DECODED Embossed Back Cover iPhone maakt het een betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik, ongeacht de weersomstandigheden.

.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, maximale bescherming.

Het DECODED Embossed Back Cover voor de iPhone 14 Pro staat bekend om zijn perfecte pasvorm. Bij het testen van de pasvorm was ik aangenaam verrast door hoe naadloos het hoesje om de telefoon zit. Het sluit strak aan op alle hoeken en randen van de iPhone, waardoor het een verlengstuk van het toestel lijkt te zijn. De uitsparingen voor knoppen, poorten en camera zijn precies op maat gemaakt en bieden gemakkelijke toegang tot alle functionaliteiten van de telefoon. Het hoesje zit zo goed om de telefoon dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat het per ongeluk los zou raken of verschuiven.

Naast een perfecte pasvorm wil je natuurlijk ook dat je telefoon stevig vastzit in het hoesje. Het DECODED Embossed Back Cover voldoet ook op dit gebied aan de verwachtingen. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig ECCO aniline leer en een stootvaste PC cover, wat zorgt voor een stevige bescherming van je iPhone. Tijdens het testen heb ik de telefoon bewust een aantal keer laten vallen (op een zachte ondergrond) om te kijken of het hoesje de impact kon weerstaan. Tot mijn opluchting bleef de telefoon volledig beschermd en bleef het hoesje stevig om de iPhone zitten. Zelfs na herhaaldelijk vallen bleven alle hoeken en randen stevig op hun plaats, zonder dat het hoesje begon te kraken of tekenen van slijtage vertoonde.

Al met al ben ik zeer tevreden over de pasvorm en stevigheid van het DECODED Embossed Back Cover voor de iPhone 14 Pro. Het hoesje biedt niet alleen een perfecte pasvorm, maar zorgt er ook voor dat je telefoon goed beschermd blijft tijdens dagelijks gebruik. Of je nu onderweg bent of je telefoon gewoon op een vlak oppervlak legt, je kunt erop vertrouwen dat het hoesje je iPhone veilig en stevig omhult. Het minimalistische design en de subtiele styling maken het DECODED Embossed Back Cover ook een stijlvolle toevoeging aan je iPhone. Voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig telefoonhoesje met een perfecte pasvorm en stevigheid, is dit hoesje zeker een aanrader.

.

Stijlvolheid

Stijl en bescherming in één.

De DECODED Embossed Back Cover iPhone is een ware traktatie voor de zintuigen. Het minimalistische ontwerp en het zachte reliëfpatroon voegen een vleugje klasse toe aan het uiterlijk van de iPhone 14 Pro. Met de ingedrukte “DECODED” in de linkerhoek en het jaartal van oprichting op de metalen rand rondom de camera, straalt dit telefoonhoesje subtiel vakmanschap uit. Het is alsof het hoesje meewerkt met de esthetiek van de telefoon, waardoor het een onmiskenbaar stijlvolle toevoeging is.

Dankzij het gebruik van premium ECCO aniline leer en een stootvaste PC-cover biedt de DECODED Embossed Back Cover niet alleen stijl, maar ook optimale bescherming voor de iPhone 14 Pro. De verhoogde rand rondom het scherm en de metalen camera-ring zorgen voor een elegante bescherming van het kwetsbare glas en voorkomen dat het direct in contact komt met oppervlakken. Zelfs aan de binnenkant is gedacht aan bescherming, met een inlegpatroon van microvezel dat de achterkant van de telefoon tegen krassen beschermt. Het unieke DECODED-label is subtiel ingedrukt in de linkerhoek van de behuizing, wat een verfijnd detail toevoegt aan het geheel. Kortom, dit telefoonhoesje combineert functionaliteit en stijl op een indrukwekkende manier.

Het DECODED Embossed Back Cover iPhone heeft nog een verborgen troef – de geïntegreerde MagSafe magneten. Deze maken niet alleen een naadloze bevestiging van de iPhone mogelijk, maar verlengen ook de functionaliteit van MagSafe-accessoires. Of je nu een oplader, desk stand of card sleeve wilt gebruiken, dit telefoonhoesje biedt optimale ondersteuning. Het is een modern en slim ontwerp dat het gebruiksgemak vergroot zonder afbreuk te doen aan de stijlvolle uitstraling. Met de DECODED Embossed Back Cover iPhone hoef je niet te kiezen tussen functionaliteit en design – je krijgt het beste van beide werelden.

Met zijn perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen en doordachte details, is de DECODED Embossed Back Cover iPhone een telefoonhoesje dat duidelijk gemaakt is om zich te onderscheiden. Het is een accessoire dat niet alleen je iPhone 14 Pro beschermt tegen dagelijkse slijtage, maar ook een statement maakt. Of je nu wilt pronken met je stijl of gewoon op zoek bent naar een telefoonhoesje dat je telefoon soepel laat werken met MagSafe-accessoires, dit is een keuze waar je geen spijt van zult hebben. DECODED weet hoe ze functionaliteit en stijl kunnen combineren en heeft opnieuw een winnend product afgeleverd.

.

Functionaliteit

Handig telefoonhoesje met extra’s!

De DECODED Embossed Back Cover iPhone belooft niet alleen bescherming, maar ook diverse extra functies. Een van deze functies is een standaard, waarmee je jouw iPhone in landscape modus kunt instellen. Om deze functie te testen heb ik mijn iPhone in het hoesje geplaatst en de standaard uitgeklapt. Vervolgens heb ik een video afgespeeld om te zien hoe stabiel de standaard zou zijn. Tot mijn verbazing bleek de standaard zeer robuust en stabiel te zijn, waardoor ik zonder problemen naar mijn favoriete series kon kijken zonder dat de telefoon omviel. Dit is een duidelijk pluspunt voor de functionaliteit van het telefoonhoesje.

Een andere extra functie van de DECODED Embossed Back Cover is de aanwezigheid van een kaarthouder. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld je ID-kaart, creditcard of OV-chipkaart bij de hand te hebben. Om de functionaliteit van de kaarthouder te testen, heb ik een pasje in de houder geschoven en deze vastgemaakt. Ik heb vervolgens mijn iPhone geschud om te zien of het pasje eruit zou vallen. Tot mijn opluchting bleef het pasje stevig op zijn plaats zitten, zelfs na flink schudden en bewegen. Hieruit blijkt dus dat de kaarthouder van dit telefoonhoesje goed functioneert en geschikt is om je belangrijkste kaarten veilig op te bergen.

Ten slotte heeft de DECODED Embossed Back Cover een magneetsluiting, die ervoor zorgt dat het hoesje stevig gesloten blijft wanneer het niet in gebruik is. Om de kwaliteit van de magneetsluiting te testen, heb ik het telefoonhoesje herhaaldelijk geopend en gesloten. De magneet bleek krachtig genoeg te zijn om het hoesje stevig gesloten te houden, maar niet zo sterk dat het moeilijk was om het hoesje te openen. Deze balans zorgt ervoor dat het telefoonhoesje gemakkelijk te gebruiken is, terwijl het toch veilig gesloten blijft wanneer dat nodig is.

Kortom, de extra functies van de DECODED Embossed Back Cover iPhone, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting, hebben allemaal goed gepresteerd tijdens het testen. Dit telefoonhoesje biedt niet alleen bescherming voor je iPhone, maar ook handige en goed functionerende extra functies die je dagelijks kunt gebruiken.

.

DECODED Embossed Back Cover iPhone kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Met een doordacht ontwerp en ECCO aniline leer aan de buitenkant biedt de DECODED Embossed Back Cover iPhone niet alleen stijl, maar ook duurzaamheid en flexibiliteit. Getest onder verschillende omstandigheden, bewijst dit hoesje de iPhone 14 Pro volledige bescherming te bieden tegen krassen en stoten, dankzij de stootvaste PC cover en verhoogde randen rond het scherm en de camera. Compatibel met MagSafe voor verlengde functionaliteit, is dit hoesje een betrouwbare en duurzame keuze voor optimale bescherming. Een aanrader voor wie zijn telefoon met zorg wil koesteren.

admin
Dehetbeste.nl
Logo