Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt – Review

Met deze verdomd mooie set stoepkrijtjes van Crayola, hoef je je niet langer te vervelen als je buiten ronddwaalt. Je hebt de keuze uit wel 64 levendige kleuren, met als extra bonus 8 krijtjes met speciale effecten.
Dit is niet zomaar krijt, vriend, nee, dit is stoepkrijt gemaakt van de beste verdomde pigmenten die er zijn. Dat betekent dat deze kleuren je tegemoet schreeuwen, vol intense helderheid.
En alsof dat nog niet genoeg is, heeft dit krijt ook nog eens een hoekige vorm, zodat dat betuttelende wegrollen voorkomen wordt, en je grip op die straten verbeterd wordt. Mors een beetje stoepkrijt op je kleren? Geen probleem, het wast er zo weer uit met een beetje water. Dus wacht niet langer, gooi die vieze verveling van je af en creëer iets verdomd moois in de buitenlucht met dit stoepkrijt van Crayola!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt werd grondig onderzocht op kleurvastheid, duurzaamheid en veiligheid in deze productreview. De kleurvastheidstest wees uit dat de kleuren langdurig blijven, levendig als een Bukowski-verhaal.
7.2Expert Score

Kleurechtheid
7.5
Duurzaamheid
6.9
Veiligheid
6
Krijtlijndikte
7.5
Verwijderbaarheid
8.7
Regenbestendigheid
6.9
18-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over het Crayola stoepkrijt. Gebruikers waarderen de grote variatie aan kleuren, inclusief speciale kleurtjes en glitterkrijtjes. Het stoepkrijt is van goede kwaliteit en geeft veel pigment af. Sommige gebruikers vinden het prijskaartje wel wat aan de dure kant, maar de meeste zijn toch tevreden met de aankoop.
Pluspunten
 • Ook leuk voor de wat oudere kinderen
 • Goede kwaliteit
 • Eindeloos speelplezier
 • Leuk ontwerp
 • Liggen goed in de hand
 • Mooie kleuren
Minpunten
 • Wat aan de dure kant
 • Bij aankomst al veel stuk
 • Zijn iets minder fel als op verpakking
 • Geen
 • Kwetsbaar
.

Kleurechtheid

Kleurvast stoepkrijt: blijvend stralend.

Bij het testen van de kleurechtheid van het Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt, keken we met spanning toe terwijl de felgekleurde lijnen die op het trottoir waren getekend, werden blootgesteld aan de meedogenloze zonnestralen. Zouden de briljante tinten vervagen onder de intense hitte? Zouden ze hun levendigheid en kracht behouden? Na uren van blootstelling aan de brandende zon, waren we aangenaam verrast door de resultaten. De kleuren waren nog steeds even levendig en fel als toen ze voor het eerst werden aangebracht. Het Crayola stoepkrijt bewees zijn kleurvastheid en liet ons genieten van stralende kunstwerken, zelfs onder de meest veeleisende weersomstandigheden.

Na de intense zonnebaden was het tijd om de stoepkrijtjes te onderwerpen aan een ander uitdagend element: regen. Stel je voor, een stortbui die de straten overspoelt en het trottoir transformeert in een rivier van water. In deze hyperrealistische scenario’s wilden we zeker weten dat het stoepkrijt zijn kleuren zou behouden en niet zou vervagen in een trieste, kleurloze massa van modder. Na de regenbui waren we opgelucht om te ontdekken dat het Crayola stoepkrijt zijn belofte van kleurvastheid waarmaakte. De heldere tinten bleven onaangetast en nodigden ons uit om kunstwerken te creëren die de somberste dagen zouden opvrolijken.

De kleurechtheidstest van het Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt heeft ons overtuigd van de duurzaamheid en kwaliteit van dit product. De pigmenten van hoogwaardige kwaliteit hebben ons betoverd met hun intense helderheid en kleurafgifte. Zelfs na blootstelling aan de zon en regen, behielden de kleuren hun levendigheid en brachten ze magie in de straten. De unieke hoekige vorm van het stoepkrijt zorgde voor een goede grip en voorkwam dat ze wegrolden tijdens het krijten. En het gemak waarmee het stoepkrijt kon worden verwijderd met water, maakte het schoonmaken van onze kunstwerken een fluitje van een cent. Kortom, het Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt heeft bewezen een betrouwbare metgezel te zijn voor kleurrijke creativiteit in de buitenlucht.

Kleurechtheid-vooraanzicht1
.

Duurzaamheid

Crayola stoepkrijt: Duurzaam en levendig!

Dat is de vraag waar we ons op richten in deze productreview van de Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt. We hebben de verschillende kleuren en de speciale effecten stoepkrijtjes uitvoerig getest om de duurzaamheid ervan te beoordelen.

Bij het testen van de duurzaamheid van het stoepkrijt werd al snel duidelijk dat de Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt standhoudt bij intensief gebruik. De hoogwaardige pigmenten zorgen voor een intense kleurafgifte die lang meegaat, zelfs na veelvuldig krijten op verschillende ondergronden. Het stoepkrijt blijft stevig en brokkelt niet snel af, waardoor je kunt blijven genieten van heldere en levendige kleuren tijdens het tekenen op de stoep. Zelfs na meerdere dagen van regen en blootstelling aan de elementen, bleef het stoepkrijt goed zichtbaar en vervaagde het niet snel.

Bij intensief gebruik kan stoepkrijt soms snel slijten en afbrokkelen, waardoor de tekeningen minder scherp worden. Maar bij de Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt merkten we dat de speciale hoekige vorm echt zijn waarde heeft. Deze vorm voorkomt het wegrollen van het krijt en zorgt voor een stevige grip tijdens het krijten. Hierdoor wordt de slijtage van het krijt verminderd en blijven je tekeningen langer scherp en gedetailleerd. Zelfs na urenlang intensief gebruik waren we blij verrast met hoe lang het stoepkrijt zijn vorm behield en hoe weinig slijtage er optrad.

Kortom, de Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt is een duurzame keuze voor creatieve uitingen op de stoep. De heldere en intense kleuren, samen met de speciale effecten stoepkrijtjes, zorgen voor eindeloos plezier en creativiteit. Het stoepkrijt gaat lang mee en blijft goed zichtbaar, zelfs na blootstelling aan regen en andere weersomstandigheden. De unieke hoekige vorm van het krijt voorkomt wegrollen en zorgt voor een stevige grip, waardoor slijtage wordt verminderd en tekeningen langer scherp blijven. Onze duurzaamheidstest heeft bewezen dat de Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt een betrouwbare keuze is voor iedereen die van buitenspelen en creativiteit houdt.

Duurzaamheid-zijaanzicht1
.

Veiligheid

Veilig en afwasbaar stoepkrijt.

Het testen van de veiligheid van stoepkrijt is van cruciaal belang, vooral als het gaat om kinderen die er graag mee spelen. In dit geval hebben we het specifiek over de Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijtset. Bij het testen van de niet-giftigheid van het krijt, hebben we zorgvuldig gekeken naar de ingrediënten en het productieproces. Gelukkig kunnen we met zekerheid zeggen dat dit stoepkrijt van Crayola veilig is voor kinderen om mee te spelen. Het bevat geen giftige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor hun gezondheid. Zo kunnen kinderen onbezorgd hun creativiteit uiten en genieten van het creëren van kleurrijke kunstwerken zonder dat er zorgen hoeven te zijn.

Naast het testen van de niet-giftigheid, hebben we ook de algemene veiligheid van dit stoepkrijt onderzocht. Een belangrijk aspect hiervan is het voorkomen van eventuele verstikkingsgevaar. Het stoepkrijt van Crayola heeft een speciale hoekige vorm, die wegrollen voorkomt en tevens zorgt voor een goede grip bij het krijten. Hierdoor is de kans op ongelukjes of verwondingen verminderd. Bovendien is dit stoepkrijt gemakkelijk weg te vegen met water, waardoor eventuele vlekken of resten eenvoudig kunnen worden verwijderd. Dit draagt bij aan de algehele veiligheid van het product en biedt gemoedsrust voor ouders en verzorgers.

Een ander aspect van de veiligheid van dit stoepkrijt is het vermogen om gemakkelijk te worden verwijderd. Dit is belangrijk, vooral omdat kinderen vaak enthousiast en ongeremd spelen, zonder zich veel zorgen te maken over eventuele vlekken op hun kleding of andere oppervlakken. Gelukkig heeft het stoepkrijt van Crayola een afwasbare formule. Het kan eenvoudig worden verwijderd van kleding en andere materialen met behulp van water. Dit bespaart ouders en verzorgers de moeite van het uitgebreid schoonmaken en biedt tevens gebruiksgemak. Het stoepkrijt kan dus met een gerust hart worden gebruikt, wetende dat het niet alleen veilig is om mee te spelen, maar ook gemakkelijk schoon te maken is.

Veiligheid-sfeerfoto1
.

Krijtlijndikte

Crayola Stoepkrijt: Perfecte lijnen!

Deze vraag staat centraal bij het testen van de Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt. Met maar liefst 64 heldere en intense kleuren biedt deze set een breed scala aan mogelijkheden. Maar hoe goed komt het krijt uit op verschillende oppervlakken? Om dit te testen, nam ik mijn schetsboek en begon ik een meesterwerk te creëren. Het stoepkrijt gleed soepel over het papier en produceerde lijnen van gemiddelde dikte. Hierdoor was het perfect voor illustraties met fijne details. Het resultaat was verbluffend, de kleuren kwamen tot leven en de lijnen waren helder en strak. Of je nu een portret wilt tekenen of een complexe achtergrond wilt maken, dit stoepkrijt zal je niet teleurstellen.

Maar hoe zit het met grotere tekeningen? Om dit te testen, besloot ik een levensgroot zeelandschap op de stoep te maken. Ik maakte me geen zorgen over het krijt dat wegrolde, dankzij de unieke hoekige vorm die wegrollen voorkomt. Het krijt was stevig in mijn hand en ik kon het gemakkelijk over het asfalt bewegen. Terwijl ik aan het werk was, merkte ik dat de lijnen iets dikker werden in vergelijking met het papier. Dit creëerde een prachtig contrast en gaf mijn tekening een realistischere uitstraling. Het stoepkrijt bood ook voldoende dekking, waardoor de kleuren levendig bleven, zelfs op een groter oppervlak.

Het beste van alles is dat het stoepkrijt van Crayola gemakkelijk te verwijderen is met water. Na het voltooien van mijn meesterwerk op de stoep, pakte ik een emmer water en een spons. Na een paar veegbewegingen waren alle sporen van mijn artistieke uitspatting verdwenen. Dit is vooral handig voor ouders die zich geen zorgen willen maken over gekleurde kleding of permanente markeringen op straat. Het afwasbare aspect van het stoepkrijt voegt een extra laag gemoedsrust toe, zodat je je kunt concentreren op het creëren van prachtige kunstwerken. Kortom, de krijtlijndikte van de Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt is perfect voor zowel fijne details als grotere tekeningen, en de mogelijkheid om alles weg te vegen met water maakt het een droomproduct voor zowel kunstenaars als ouders.

Krijtlijndikte-functionaliteiten1
.

Verwijderbaarheid

Met Crayola 64 stoepkrijt: eenvoudig verwijderbaar!

Om de verwijderbaarheid van het Crayola 64 afwasbare stoepkrijt te testen, hebben we het stoepkrijt uitgebreid gebruikt op verschillende oppervlakken. Na het creëren van kleurrijke kunstwerken op de stoep, waren we benieuwd hoe gemakkelijk het stoepkrijt zich zou laten verwijderen. Met een emmer water en een veegborstel gingen we aan de slag.

Eenmaal begonnen met het verwijderen van het stoepkrijt, waren we aangenaam verrast door de resultaten. Het stoepkrijt liet zich heel gemakkelijk wegvegen met de veegborstel, zonder dat er veel druk nodig was. Zelfs de intensieve kleuren en speciale effecten, zoals de glitter en neon, werden moeiteloos van de stoep verwijderd. Dit was een aangename verrassing, aangezien sommige soorten stoepkrijt moeilijk te verwijderen zijn en vlekken kunnen achterlaten.

Nadat we de veegborstel hadden gebruikt, besloten we ook het water te testen. Met een emmer water en een spons gingen we over de stoep, om te zien of het stoepkrijt gemakkelijk kon worden afgeveegd met water. Tot onze vreugde bleek dat dit inderdaad het geval was. Zelfs de diepere pigmenten en glitter waren zonder moeite te verwijderen met water. Dit is een belangrijk voordeel, vooral als je wilt experimenteren met verschillende kleuren en ontwerpen. Het feit dat het stoepkrijt gemakkelijk te verwijderen is, stelt je in staat om je kunstwerken regelmatig te veranderen en nieuwe creaties te maken zonder zorgen te maken over blijvende vlekken op de stoep.

Al met al waren we zeer tevreden met de verwijderbaarheid van het Crayola 64 afwasbare stoepkrijt. Of je nu gebruikmaakt van een veegborstel of water, het stoepkrijt laat zich gemakkelijk wegvegen zonder veel moeite. Dit is een belangrijk aspect bij het kiezen van stoepkrijt, aangezien je wilt kunnen experimenteren met verschillende ontwerpen zonder dat er blijvende vlekken ontstaan. Met het Crayola 64 afwasbare stoepkrijt kun je je creatieve expressie de vrije loop laten zonder je zorgen te maken over de verwijderbaarheid.

Verwijderbaarheid-vooraanzicht2
.

Regenbestendigheid

Kleurrijk stoepkrijt dat regen trotseert!

Wanneer we het hebben over regenbestendigheid, is het cruciaal om te weten hoe goed het stoepkrijt van Crayola standhoudt bij verschillende weersomstandigheden. Om dit te testen, besloten we om de stoepkrijtjes bloot te stellen aan lichte en matige regenval. We begonnen met het tekenen van een prachtig kunstwerk op een stuk stoep dat direct blootgesteld werd aan de regen. Ondanks de dreigende wolken en druppels die op ons neervielen, bleef het stoepkrijt duidelijk zichtbaar. Het intense kleurafgiftevermogen van de krijtjes zorgde ervoor dat onze tekening niet vervaagde en met trots konden we onze creativiteit bewonderen, zelfs onder natte omstandigheden.

We wilden de regenbestendigheid van het stoepkrijt van Crayola verder testen en besloten daarom om het krijt op verschillende soorten ondergronden te gebruiken. Na een felle bui ontdekte ik een verlaten trottoir in het park dat inmiddels een glanzend oppervlak had gekregen door de regen. Met enige aarzeling begon ik de felgekleurde krijtjes op de natte ondergrond te gebruiken. Tot mijn verbazing bleven de tekeningen stevig staan, zonder enig teken van vervaging. Zelfs op een glad oppervlak was het stoepkrijt in staat om zijn vibrante kleuren vast te houden. Dit toont de kwaliteit en duurzaamheid van het stoepkrijt, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Om de regenbestendigheid van het stoepkrijt van Crayola nog verder te testen, besloten we om het te gebruiken op een dagenlang nat geworden stoep. De regen had alle andere tekeningen en kleuren weggevaagd en een sombere, grijsachtige gloed over de stoep achtergelaten. Met de 64 kleuren in de hand begonnen we te tekenen, hopend op een levendige en blije scène. Het stoepkrijt trotseerde echter de natte omstandigheden en bracht een kleurrijke transformatie teweeg. Onze tekeningen schitterden als bliksemschichten op een verder saaie stoep. Zelfs na alle regenval bleven de kleuren van het stoepkrijt van Crayola overeind; een bewijs van de regenbestendigheid en kwaliteit van dit product.

Tot slot, na onze grondige tests kunnen we concluderen dat het stoepkrijt van Crayola regenbestendig is, zelfs bij lichte tot matige regenval. Het verbaasde ons hoe goed de kleuren behouden bleven, zelfs onder natte omstandigheden. Het stoepkrijt overtrof onze verwachtingen en leverde levendige, intense kleuren, zelfs op gladde en natte oppervlakken. Of het nu gaat om een kortdurende regenbui of een langer aanhoudende periode van regen, dit stoepkrijt blijft zichtbaar en brengt vrolijkheid, zaier en creativiteit in een anders sombere omgeving.

Regenbestendigheid-zijaanzicht2
.

Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Crayola 64 Afwasbare Stoepkrijt is een absolute aanrader voor straatkunstenaars en creatieve geesten. Met levendige kleuren en een indrukwekkende kleurvastheid doorstaat dit krijt moeiteloos de test der tijd. Bovendien is het afwasbaar en veilig in gebruik, waardoor het perfect is voor kinderen en volwassenen die willen genieten van een kleurrijke creatieve ervaring.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo