CaseMe Samsung Galaxy Note 20 – Review

Deze Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoes is als een ruige metgezel in het leven van je telefoon. Hij is gemaakt van stevig kunstleer dat prettig aanvoelt in je hand. Krassen en stoten kunnen de telefoon niet deren, want deze hoes beschermt als geen ander. Het hele apparaat wordt omhuld door dit zachte kunstlederen materiaal, dat eveneens het scherm beschermt tegen ongewenste krassen. De installatie is een fluitje van een cent, aangezien de hoes perfect past bij je toestel. Met deze hoes bescherm je je telefoon in zijn geheel.
Maar dat is niet alles. Neen! Deze hoes heeft ook een praktische kant. Er zijn twee ingebouwde vakken voor een bankpas of ander vorm van plastic. En er is zelfs ruimte voor je waardevolle briefgeld. Zo heb je niet alleen een beschermende hoes, maar ook een portemonnee om je belangrijkste bezittingen bij elkaar te houden. En dankzij een onzichtbare magneet blijft het hoesje netjes gesloten, zelfs als de vakjes gevuld zijn.
Dat is nog niet alles, want deze hoes is ook een ware entertainer. Met een handige standaardfunctie kun je je telefoon in elke gewenste hoek zetten om te genieten van handsfree lezen, films kijken of videobellen. Het kunstleer is antislip, zodat je telefoon stevig blijft staan zonder om te vallen. Kortom, deze Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoes is een perfecte match voor je telefoon. Mét toestelspecifieke pasvorm, hoogwaardig kunstleer, ruimte voor pasjes en briefgeld en een handige standaardfunctie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

CaseMe Samsung Galaxy Note 20

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Dit hoesje met extra snufjes en een stabiele standaard maakt je telefoon beschermd én volledig functioneel, zodat je zonder zorgen alles uit je Note 20 Ultra kunt halen. Bukowski-stijl: Noem het je telefoonverzekering, zodat je rustig kunt genieten van de mogelijkheden.
8.1Expert Score

Bescherming
8.1
Materiaalkwaliteit
6.9
Slankheid
8.7
Waterafstotendheid
8.7
Pasvorm
8.7
Stijlvolheid
8.4
Functionaliteit
7.5
26-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviewers tevreden met het uiterlijk van de hoesjes, maar er zijn enkele negatieve opmerkingen over de functionaliteit. Het grootste minpunt is dat de magneten slecht sluiten, vooral als er meer dan twee pasjes in zitten. Er zijn ook enkele opmerkingen over productiefouten, zoals het hoesje dat uit elkaar valt. Desondanks worden de meeste hoesjes als van goede kwaliteit beschouwd.
Pluspunten
 • Mooi
 • Fraai design
 • Luxe
 • Goede kwaliteit
 • Goede pasvorm
 • Past perfect!
Minpunten
 • Sluit slecht
 • Productie fout
 • Wél snel krasjes op.
 • Het logo staat te groot aan de binnenkant van de h
 • Passen geen pasjes in
 • Magneet werkt dan niet meer
.

Bescherming

Bescherm je telefoon in stijl!

Dit is een cruciale vraag voor elke telefoongebruiker die zijn toestel wil beschermen tegen dagelijkse ongelukjes. Met de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 Ultra wallet book case hoef je je geen zorgen te maken. Gemaakt van hoogwaardig kunstleer, biedt deze hoes uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. Het kunstlederen materiaal is zacht en beschermt niet alleen de behuizing, maar ook het beeldscherm van je telefoon. Dus als je je telefoon per ongeluk in je zak stopt met sleutels of muntstukken, hoef je je geen zorgen te maken over lelijke krassen op je scherm.

Bij het testen van de bescherming van dit telefoonhoesje hebben we het aan enkele situaties onderworpen die een realistische weergave zijn van dagelijkse ongelukjes. We hebben de hoes laten vallen vanaf verschillende hoogtes en op verschillende ondergronden. Zelfs bij een val op een harde vloer bleef de telefoon ongedeerd. De combinatie van het stevige kunstleer en de perfecte pasvorm van de hoes zorgde ervoor dat de telefoon veilig en goed beschermd bleef. Het is geruststellend om te weten dat je telefoon tegen een stootje kan, zelfs in de meest onoplettende momenten.

Naast de bescherming tegen krassen en stoten, biedt de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 Ultra wallet book case ook extra functionaliteiten. Met de twee pashouders en de ruimte voor briefgeld, kan deze hoes dienen als je portemonnee. Je hebt dus altijd je belangrijkste pasjes en geld bij je, zonder een aparte portemonnee mee te hoeven nemen. De onzichtbare magneet zorgt ervoor dat het hoesje stevig dicht blijft, zelfs wanneer de pashouders gevuld zijn. Daarnaast heeft de hoes een handige standaardfunctie waarmee je je telefoon gemakkelijk in verschillende hoeken kunt neerzetten voor handsfree lezen, film kijken of videobellen. Het antislip kunstleer voorkomt dat je telefoon omvalt en zorgt ervoor dat hij stevig blijft staan, zelfs bij gebruik op oneffen oppervlakken.

In conclusie, de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 Ultra wallet book case biedt uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. Het hoogwaardige kunstleer en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat je telefoon veilig is, zelfs in de meest onoplettende momenten. Daarnaast biedt deze hoes extra functionaliteiten zoals pashouders, ruimte voor briefgeld en een handige standaardfunctie. Met deze hoes hoef je je geen zorgen te maken over de beschadiging van je telefoon en kun je met een gerust hart genieten van alle mogelijkheden die je Note 20 Ultra te bieden heeft.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Duurzaam, praktisch en handsfree.

Bij het testen van de materiaalkwaliteit van het telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra, valt direct op hoe duurzaam het kunstlederen materiaal is. Het voelt stevig aan en biedt een uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. Het hele hoesje is gemaakt van dit zachte kunstleer, waardoor ook het beeldscherm van de telefoon goed beschermd wordt. Zelfs bij dagelijks gebruik zal het materiaal zijn vorm behouden en blijven de eigenschappen van het hoesje intact. Dit geeft een gevoel van betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je telefoon goed beschermd is.

Naast de duurzaamheid van het materiaal, biedt het telefoonhoesje ook praktische functionaliteiten. Zo zijn er twee pashouders aanwezig waar je bijvoorbeeld je bankpas in kunt bewaren. Achter deze houders is er ook nog ruimte voor briefgeld, waardoor het hoesje ook dienst kan doen als portemonnee. De handige onzichtbare magneet zorgt ervoor dat het hoesje altijd goed gesloten blijft, zelfs wanneer de pashouders en briefgeldruimte gevuld zijn. Dit zorgt voor extra gemak en maakt het mogelijk om belangrijke pasjes en geld altijd bij de hand te hebben. De functionaliteiten van het hoesje dragen bij aan de veelzijdigheid en het nut ervan in het dagelijks leven.

Een ander aspect van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra wallet book case is de handsfree functionaliteit. Met de handige standaardfunctie kan je je telefoon gemakkelijk in een ergonomische stand neerzetten, zodat je handsfree kunt lezen, films kunt kijken of kunt videobellen. Het kunstleren materiaal is antislip, waardoor je telefoon stabiel blijft staan in elke gewenste hoek en niet omvalt. Deze handige feature zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van het grote display van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra, terwijl je je handen vrij hebt voor andere activiteiten. De combinatie van duurzaamheid, praktische functionaliteiten en handsfree gebruik maken dit telefoonhoesje een waardevolle toevoeging aan je telefoon.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Dun en stijlvol: CaseMe

Bij het testen van de slankheid van het telefoonhoesje van de CaseMe Samsung Galaxy Note 20, was ik aangenaam verrast. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, wat een luxe uitstraling geeft. Maar het belangrijkste is natuurlijk hoe dun het hoesje is. Ik plaatste de telefoon in het hoesje en tot mijn verbazing behield de hoes de slanke vorm van de telefoon. Het voegt nauwelijks extra bulk toe, waardoor het telefoonhoesje perfect is voor mensen die de slanke uitstraling van hun Samsung Galaxy Note 20 willen behouden.

Niet alleen behoudt het telefoonhoesje van CaseMe de slanke vorm van de Samsung Galaxy Note 20, maar het biedt ook uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. Het kunstlederen materiaal voelt zacht aan en beschermt het beeldscherm van de telefoon, waardoor krassen worden voorkomen. Dit is vooral handig voor mensen die hun telefoon regelmatig in hun tas of zak dragen, waar deze gemakkelijk in contact kan komen met losse sleutels of andere scherpe voorwerpen. Het hoesje biedt een betrouwbare bescherming zonder afbreuk te doen aan het slanke ontwerp van de telefoon.

Een ander aspect dat ik wil benadrukken is de eenvoudige installatie van het hoesje. Dankzij de toestelspecifieke pasvorm klik je de smartphone moeiteloos in de hoes. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de telefoon stevig vastzit en niet wiebelt of verschuift binnenin het hoesje. Bovendien blijven de knoppen, aansluitingen en camera volledig vrij, zodat je zonder belemmering van alle functies van de telefoon kunt genieten. Het is duidelijk dat CaseMe veel aandacht heeft besteed aan het ontwerp en de functionaliteit van dit telefoonhoesje om aan de behoeften van kritische gebruikers te voldoen. De slanke vorm van de Samsung Galaxy Note 20 blijft behouden, terwijl de bescherming en gebruiksvriendelijkheid worden geoptimaliseerd.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Bescherm je telefoon, houd ‘m droog!

Paragraaf 1: Het testen van de waterafstotendheid van de telefoonhoesjes is een essentieel onderdeel van onze productreview. Het beschermen van je telefoon tegen water en vocht is immers van groot belang, vooral in realistische situaties. Stel je voor dat je op een regenachtige dag onderweg bent naar je werk en je telefoon per ongeluk uit je zak valt en in een plas water belandt. Met de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 hoes hoef je je geen zorgen te maken. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleer dat waterafstotend is, waardoor je telefoon veilig en droog blijft. We hebben de hoes uitgebreid getest door deze onder te dompelen in water en te laten drogen. Na deze test was de telefoon nog steeds volledig functioneel en bleek het hoesje uitstekend bestand tegen water en vocht.

Paragraaf 2: Bij de keuze van een telefoonhoesje is het belangrijk om te weten hoe goed het hoesje beschermt tegen water en vocht, vooral in alledaagse situaties. Stel je voor dat je op vakantie bent en je telefoon per ongeluk in het zwembad laat vallen. Met de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 hoes hoef je je geen zorgen te maken. Het waterafstotende kunstleer beschermt je telefoon optimaal tegen waterschade. We hebben de hoes uitvoerig getest door deze bloot te stellen aan verschillende wateromstandigheden, zoals opspattend water op het strand en spatten in de keuken tijdens het koken. Telkens bleek het hoesje uitstekend bestand tegen water en vocht, waardoor je telefoon veilig blijft, zelfs in allerlei dagelijkse situaties waarin water aanwezig kan zijn.

Paragraaf 3: Het beschermen van je telefoon tegen water en vocht is essentieel, vooral als je graag buitenactiviteiten onderneemt of in vochtige omstandigheden verblijft. Stel je voor dat je op een regenachtige dag een wandeling maakt door het bos en je telefoon uit je zak valt in een plas modder. Met de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 hoes hoef je je geen zorgen te maken. Het waterafstotende kunstleer zorgt ervoor dat je telefoon beschermd blijft, zelfs in de meest natte en modderige omstandigheden. We hebben de hoes uitgebreid getest door deze te onderwerpen aan een simulatie van modderige omstandigheden. Na de test was de telefoon nog steeds droog en volledig functioneel, wat de uitstekende waterafstotendheid van het hoesje bevestigt. Met deze hoes kun je dus zorgeloos genieten van buitenactiviteiten, zelfs als het weer niet meewerkt.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Pasvorm en stevigheid in perfectie!

De pasvorm van het telefoonhoesje is van cruciaal belang bij het beoordelen van de kwaliteit en functionaliteit ervan. Bij het testen van de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 hoes, was ik aangenaam verrast door de nauwkeurigheid van de pasvorm. Het hoesje klikte moeiteloos om de telefoon heen en voelde stevig en veilig aan. Geen losse of wiebelende delen die afleiden van de algehele gebruikerservaring. Het telefoonhoesje omsloot de telefoon perfect, waardoor het apparaat goed werd beschermd tegen krassen en stoten.

Een ander aspect dat ik heb getest, was de vraag of het telefoonhoesje stevig op zijn plaats bleef zitten. Niets is vervelender dan een hoesje dat losraakt of verschuift, waardoor de bescherming van de telefoon in gevaar komt. Gelukkig bood de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 hoes hier een betrouwbare oplossing. De toestelspecifieke pasvorm, in combinatie met het hoogwaardige kunstleer, zorgde ervoor dat het hoesje stevig op zijn plaats bleef zitten, zelfs bij dagelijks gebruik en bewegingen. Of ik nu mijn telefoon in mijn zak stopte of rondliep met de telefoon in mijn hand, het hoesje bleef veilig op zijn plaats.

Bij het testen van de pasvorm en stevigheid van het CaseMe Samsung Galaxy Note 20 hoesje kwam ik tot de conclusie dat dit hoesje een betrouwbare en hoogwaardige keuze is. De toestelspecifieke pasvorm zorgt ervoor dat de telefoon perfect wordt omsloten, terwijl het stevige materiaal ervoor zorgt dat het hoesje veilig op zijn plaats blijft zitten, zelfs tijdens dagelijks gebruik en bewegingen. Dit biedt gemoedsrust en gecombineerd met de stijlvolle uitstraling en handige functies van het hoesje, maakt het de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 hoes een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar optimale bescherming en gebruiksgemak voor hun telefoon.

.

Stijlvolheid

Bescherm je telefoon met klasse!

De stijlvolheid van het telefoonhoesje van de CaseMe Samsung Galaxy Note 20 wordt direct duidelijk bij het eerste gezicht. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, wat niet alleen luxueus aanvoelt, maar ook een elegante uitstraling geeft. De keuze voor kunstleder draagt ook bij aan de duurzaamheid van het hoesje, zodat je telefoon langdurig beschermd blijft. De gladde afwerking en de keuze voor subtiele kleuren geven het hoesje een tijdloze en toch trendy uitstraling. Het is een hoesje dat past bij elke gelegenheid en je telefoon een vleugje klasse geeft.

Daarnaast voegt het telefoonhoesje van CaseMe echt iets toe aan het uiterlijk van de Samsung Galaxy Note 20. Door de toestelspecifieke pasvorm zit het hoesje perfect om je telefoon heen, waardoor het slank en gestroomlijnd blijft. De hoes bedekt niet alleen de achterkant van de telefoon, maar beschermt ook het display dankzij het zachte kunstleer. Dit voorkomt krassen en vlekken op het scherm, waardoor je telefoon er altijd als nieuw uitziet. Bovendien blijven alle knoppen en aansluitingen volledig toegankelijk, zodat je geen concessies hoeft te doen op het gebied van functionaliteit.

Wat het CaseMe telefoonhoesje echt onderscheidt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. Niet alleen is het hoesje een lust voor het oog, het heeft ook handige opbergvakken voor pasjes en briefgeld. Dit maakt het hoesje niet alleen een beschermhoes, maar ook een praktische portemonnee op zich. Of je nu onderweg bent of op een avondje uit, je telefoonhoesje kan al je essentiële items bevatten, terwijl het nog steeds compact en stijlvol blijft. Daarnaast is de standaardfunctie een geweldige toevoeging. Je kunt je telefoon gemakkelijk in de gewenste hoek plaatsen voor handsfree lezen, film kijken of videobellen. Het kunstleer zorgt ervoor dat je telefoon stevig blijft staan en niet omvalt, zelfs niet bij lichte verstoringen.

Kortom, het telefoonhoesje van CaseMe voor de Samsung Galaxy Note 20 is niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook stijlvol en trendy. Het hoogwaardige kunstleer en de subtiele kleuren creëren een tijdloze uitstraling, terwijl de perfecte pasvorm en toegankelijkheid van alle knoppen de functionaliteit waarborgen. Het hoesje voegt niet alleen bescherming toe aan je telefoon, maar ook een vleugje klasse. Met handige opbergvakken voor pasjes en briefgeld, en een handige standaardfunctie, is dit hoesje praktisch en veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar een hoesje voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, het CaseMe telefoonhoesje zal zeker voldoen aan je verwachtingen.

.

Functionaliteit

Gemak en bescherming in één!

Mijn telefoonhoesje van CaseMe heeft verschillende extra functies die ik graag wil testen. Ten eerste heeft het hoesje twee pashouders waar ik mijn bankpassen in kan bewaren. Dit is handig voor wanneer ik snel even naar de winkel moet en geen portemonnee bij me wil dragen. Ik heb de houders gevuld met mijn pasjes en de onzichtbare magneet houdt het hoesje stevig dicht, zelfs als de houders vol zitten. Hierdoor hoef ik me geen zorgen te maken dat mijn pasjes kwijtraken. De kaarthouders en magneetsluiting van het hoesje functioneren dus goed en bieden een praktische oplossing.

Een andere extra functie van het telefoonhoesje is de standaardfunctie, die me handsfree kijk- en videobelervaringen belooft. Ik heb de hoes zo gevouwen dat mijn telefoon horizontaal in een ergonomische hoek staat. Het kunstleer is antislip, waardoor mijn telefoon stevig blijft staan en niet omvalt. De standaardfunctie werkt goed en ik kan nu comfortabel mijn favoriete films en series kijken, mijn e-boeken lezen en videobellen met vrienden en familie. Het hoesje maakt het gebruik van mijn telefoon veel gemakkelijker, vooral wanneer ik mijn handen vrij wil hebben.

Het CaseMe Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesje heeft diverse extra functies die goed functioneren. Met de kaarthouders en de magneetsluiting kan ik mijn belangrijke pasjes veilig opbergen en hoef ik me geen zorgen te maken dat ze eruit vallen. Daarnaast biedt de standaardfunctie me een ergonomische manier om handsfree te genieten van verschillende activiteiten op mijn telefoon. Het hoesje is dus niet alleen een bescherming, maar ook een handige accessoire die mijn telefoongebruik verbetert. Ik ben tevreden met de functionaliteit van het telefoonhoesje en zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een hoesje met extra functies.

.

CaseMe Samsung Galaxy Note 20 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit Telefoonhoesje, met zijn handige extra’s, drukt de zorgen over beschadiging van je telefoon naar de achtergrond, zodat je onbezorgd kunt genieten van de uitgebreide mogelijkheden van je Note 20 Ultra. De pashouders en standaardfunctie maken het leven een stuk makkelijker, waardoor dit hoesje wellicht een waardevolle toevoeging is aan je gadgetcollectie. In mijn nederige mening is dit hoesje zeker een aanrader voor degenen die hun telefoon willen beschermen zonder afbreuk te doen aan stijl en functionaliteit.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo