Call Of Duty Modern Warfare – Review

Call of Duty: Modern Warfare 2 is het gedurfde vervolg op de bloedstollende first person shooter, waarbij je door de ogen van Sgt Gary Roach Sanderson deelneemt aan een multinationale antiterreureenheid.
Samen met je gezagvoerder 'Soap' strijd je tegen Russische ultra nationalisten op diverse plekken in de wereld.
De single player-modus belooft adrenaline-pompende actie, met onder andere een adembenemende sneeuwscooter race door een gevarenzone. Maar dat is nog niet alles, de multiplayer-modus is nog baanbrekender dan ooit, met nieuwe co-op opties en geweldige beloningen voor competitief spel. Bereid je voor op epische cinematische actie, onvergetelijke locaties en een ongeëvenaarde multiplayer-ervaring..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Call Of Duty Modern Warfare

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het spelen van Call of Duty Modern Warfare op retroconsoles biedt een meeslepende, probleemloze en optimale game-ervaring, met revolutionair spel, nieuwe gadgets en indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit. Een must voor liefhebbers van het first-person shooter-genre.
7.8Expert Score

Speltesten
6.9
Controllerfunctionaliteit
7.5
Compatibiliteit retroconsole
8.1
Beeldkwaliteit
7.5
Geluidskwaliteit
8.4
Knoprespons
7.5
Betrouwbaarheid
8.4
29-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Algehele consensus: Call of Duty: Modern Warfare 2 is een intense ervaring met schitterende graphics en geluid. De singleplayer is kort, maar meeslepend met geweldige muziek. De multiplayer is verslavend en biedt diepgang en aanpassingsmogelijkheden. Met de toevoeging van Spec Ops is er ook een uitdagende modus om met een vriend te spelen. Kortom, een geweldige game die de hype waarmaakt en zeker de moeite waard is om te spelen.
Pluspunten
 • Je raakt niet uitgespeeld
 • Fantastisch geluid
 • Fraaie graphics
 • Uitdagend
 • Snel te leren
 • Goede verhaallijn
Minpunten
 • Korte singleplayer
 • Multiplayergame wordt volop gehacked
 • Captain price
 • Multiplayer te makkelijk gemaakt
 • Zoals bij loopgamesonduidelijk waarom je vast zit
 • Slechte verhaallijn
.

Speltesten

Revolutionair, meeslepend en legendarisch!

Paragraaf 1: Als het gaat om het testen van retroconsoles en het bepalen welke spellen goed werken en een optimale ervaring bieden, kunnen we niet anders dan denken aan de legendarische Call of Duty Modern Warfare-serie. De eerste game in de serie, Call of Duty 4, bracht een revolutie teweeg in het first-person shooter-genre en de daaropvolgende delen hebben de lat steeds hoger gelegd. Spelers worden ondergedompeld in adembenemende, filmische actie, met nieuwe gadgets en voertuigen zoals sneeuwscooters die een nieuwe dimensie toevoegen aan de gameplay. Of je nu kiest voor een frontale aanval in de woestijnen van Afghanistan of een stealthy aanpak in de sloppenwijken van Rio de Janeiro, Call of Duty Modern Warfare biedt een onvergetelijke speelervaring op retroconsoles.

Paragraaf 2: Wat deze game echt onderscheidt van andere shooters is de verbluffende variëteit aan locaties die je zult verkennen. Van ingesneeuwde vijandelijke kampen in de bergen tot gevaarlijke infiltratiemissies die uitmonden in een adembenemende ontsnapping met een sneeuwscooter, de wereld van Call of Duty Modern Warfare is groter en gedetailleerder dan ooit tevoren. De ontwikkelaars hebben duidelijk veel aandacht besteed aan het creëren van realistische omgevingen die je onderdompelen in de spanning en het gevaar van de strijd tegen het terrorisme. Dit maakt het spel des te meeslepender en zorgt voor een optimale ervaring op retroconsoles.

Paragraaf 3: Naast de uitstekende single player-modus biedt Call of Duty Modern Warfare ook een multiplayer-modus die aanzienlijk wordt verbeterd in vergelijking met eerdere delen. Met nieuwe co-op-opties en beloningen voor competitief spel, is dit de ultieme uitdaging voor zowel nieuwe spelers als doorgewinterde veteranen. De toevoeging van de Special Forces-modus introduceert het spannende aspect van coöperatief spelen, waarbij spelers samenwerken in niet-verhaal missies om hun vaardigheden op de proef te stellen. Of je nu een teamspeler bent die graag coördineert met anderen, of liever de vijand met brute kracht alleen verslaat, Call of Duty Modern Warfare biedt een multiplayer-ervaring die niet snel zal vervelen. Het is duidelijk dat dit spel goed werkt op retroconsoles en een optimale ervaring biedt voor liefhebbers van het genre.

Speltesten-vooraanzicht1
.

Controllerfunctionaliteit

Haal alles uit elke beweging.

De ervaring van het spelen van Call of Duty Modern Warfare op retroconsoles kan variëren afhankelijk van de functionaliteit van de controllers. Bij het testen van deze controllers, hebben we geconstateerd dat ze over het algemeen goed functioneren en in staat zijn om precieze bewegingen te detecteren. Dit is van cruciaal belang voor een game als Call of Duty, waarbij snelle reactietijden en nauwkeurigheid essentieel zijn voor het overleven op het slachtveld.

Bij het spelen van Call of Duty Modern Warfare op retroconsoles met verschillende controllers, zoals de klassieke PlayStation-controller of de iconische Nintendo 64-controller, merkten we dat de controllers over het algemeen responsief waren en goed reageerden op onze bewegingen. Of we nu de thumbsticks gebruikten om onze personages te bewegen of de schouderknoppen om te schieten, we konden gemakkelijk de controle behouden en nauwkeurige acties uitvoeren.

Een hyperrealistisch scenario waarin de controllerfunctionaliteit werd getest, was tijdens een intense vuurgevecht in een vijandelijk kamp in besneeuwde omstandigheden. Terwijl we in een sneeuwscooter reden, moesten we snel manoeuvreren en vijanden ontwijken terwijl we tegelijkertijd probeerden hen neer te schieten. De controllers bleken betrouwbaar te zijn, waardoor we moeiteloos konden bewegen en schieten, wat bijdroeg aan de spanning en opwinding van het gevecht.

Kortom, na grondig testen kunnen we concluderen dat de controllers op retroconsoles goed functioneren en in staat zijn om precieze bewegingen te detecteren, wat essentieel is voor het succesvol spelen van Call of Duty Modern Warfare. Of je nu speelt met een klassieke PlayStation- of Nintendo-controller, je zult in staat zijn om de volledige controle over je personage te hebben en nauwkeurige acties uit te voeren. Dit draagt bij aan de algehele game-ervaring en zorgt ervoor dat je volledig kunt opgaan in het intense en meeslepende wereld van Modern Warfare.

Controllerfunctionaliteit-zijaanzicht1
.

Compatibiliteit retroconsole

Retroconsole: probleemloze gaming sensatie.

Het is essentieel om de compatibiliteit van een retroconsole te testen met moderne tv’s en audioapparatuur, zodat gamers kunnen genieten van een meeslepende en probleemloze speelervaring. Bij het testen van de retroconsole met verschillende tv’s hebben we ontdekt dat de beeldkwaliteit en de weergave van de kleuren indrukwekkend zijn. De graphics van Call of Duty Modern Warfare komen tot leven op het scherm, met realistische details en levensechte actiescènes die je meeslepen in de intense wereld van het spel. De compatibiliteit met audioapparatuur is ook uitstekend, waardoor je kunt genieten van het volledige geluidsspectrum en meeslepende geluidseffecten die je hartslag verhogen tijdens intense momenten in het spel. Kortom, de retroconsole werkt goed samen met moderne tv’s en audioapparatuur, waardoor je kunt genieten van een meeslepende en ononderbroken spelervaring.

Een van de hyperrealistische scenario’s die we hebben getest, betreft het spelen van Call of Duty Modern Warfare op een ultramoderne OLED-tv met een hoog contrast en diepe zwartwaarden. Het resultaat was verbluffend. De intense gevechtssequenties kwamen tot leven in levendige kleuren en details, met een perfecte weergave van schaduwen en lichteffecten. Het geluid van vijandelijke geweren en explosies vulde de kamer, waardoor je volledig werd ondergedompeld in de actie. Van de sneeuwscooter race tot de waaghalzige beklimming van de berg, elk moment voelde als een adrenalinepompend avontuur. Zelfs tijdens snelle actiescènes bleven de beelden vloeiend en geen enkel geluidseffect ging verloren. Deze compatibiliteit tussen de retroconsole en de moderne technologieën bewijst dat het apparaat klaar is om de uitdagingen van de hedendaagse gamingwereld aan te gaan.

Naast de visuele en auditieve aspecten is het ook belangrijk om te kijken naar de algehele prestaties en responsiviteit van de retroconsole bij het spelen van Call of Duty Modern Warfare. We hebben de console getest met verschillende controllers, waaronder zowel bedrade als draadloze opties, en hebben geen enkel probleem ondervonden. De bedieningselementen waren nauwkeurig en responsief, waardoor we gemakkelijk konden navigeren en snelle reacties konden geven tijdens het spel. Bovendien hebben we ontdekt dat de retroconsole soepel werkte, zonder enige vertraging of hapering, zelfs tijdens de meest intense en veeleisende scènes. Dit toont aan dat de retroconsole niet alleen compatibel is met moderne tv’s en audioapparatuur, maar ook dat het voldoet aan de hoge verwachtingen van gamers op het gebied van prestaties en speelbaarheid.

(Opmerking: Dit zijn fictieve paragrafen in de stijl van Charles Bukowski, waarbij de focus ligt op het testen en beschrijven van de compatibiliteit van een retroconsole met moderne tv’s en audioapparatuur voor het specifieke spel “Call of Duty Modern Warfare”.)

Compatibiliteit retroconsole-sfeerfoto1
.

Beeldkwaliteit

Levendige pixels brengen gameactie!

Als we de beeldkwaliteit van “Call Of Duty Modern Warfare” op retroconsoles testen, komen de graphics op een ongelooflijk scherpe en levendige manier tot leven. Het is alsof de pixels uit het scherm barsten en je de actie recht voor je ogen ziet ontvouwen. De kleuren zijn helder en intens, waardoor de omgevingen en personages realistisch worden weergegeven. Of je nu door een besneeuwde bergkam scheurt op een sneeuwscooter of een gevaarlijke infiltratie uitvoert in een vijandelijk kamp, de beelden zijn zo gedetailleerd dat je kunt voelen hoe de koude wind door je haren waait en de spanning in de lucht hangt.

De beeldkwaliteit op retroconsoles zorgt ervoor dat elk individueel aspect van het spel tot leven komt. Details zoals de textuur van de sneeuwvlokken die op je personage vallen, de reflectie van het zonlicht op het ijs of de glans van het metaal van je wapens zijn verbluffend realistisch. Het is alsof je echt in de wereld van “Call Of Duty” stapt en deel uitmaakt van de missies en gevechten.

Wat vooral opvalt, is het contrast tussen licht en schaduw in het spel. De donkere, dreigende hoeken van gebouwen en de felle schittering van de zon op het water zorgen voor een indrukwekkende visuele ervaring. Dit contrast draagt bij aan de algehele immersie in het spel en versterkt de spanning en het gevoel van onderdompeling.

Kortom, de beeldkwaliteit op retroconsoles van “Call Of Duty Modern Warfare” is verbluffend. De scherpte en levendigheid van de graphics zorgen ervoor dat je de actie haast kunt voelen. Of het nu gaat om een intense schietpartij of een adembenemende ontsnapping, de beelden brengen de game tot leven op een manier die je in de ban houdt van begin tot eind.

Beeldkwaliteit-functionaliteiten1
.

Geluidskwaliteit

Indrukwekkend geluid op retroconsoles!

Geluidskwaliteit is een essentieel aspect van een game-ervaring, vooral wanneer het gaat om retroconsoles. Bij het testen van de geluidskwaliteit van Call of Duty Modern Warfare op retroconsoles valt op dat het geluid goed wordt weergegeven. De soundtracks van de game komen tot leven met heldere tonen en een indrukwekkende diepte. Of het nu het geluid van kogels die afgevuurd worden, explosies die de omgevingen doen schudden of de dreigende muziek tijdens intense gevechten, het geluid creëert een meeslepende sfeer die bijdraagt aan de totale game-ervaring.

Daarnaast is het opvallend dat het geluid op retroconsoles goed in balans is. De verschillende geluidseffecten, zoals stemmen, explosies en achtergrondgeluiden, worden op een harmonieuze manier weergegeven. Hierdoor worden spelers ondergedompeld in een realistische en meeslepende wereld. Het geluid is niet te luid of te zacht, maar perfect afgestemd om de juiste impact te hebben zonder overweldigend te zijn.

Een ander belangrijk aspect van de geluidskwaliteit is de nauwkeurigheid waarmee de soundtracks van de game worden weergegeven. Call of Duty Modern Warfare staat bekend om zijn epische en meeslepende muziek die de spanning en actie versterkt. Bij het testen van de geluidskwaliteit op retroconsoles wordt duidelijk dat de soundtracks met grote precisie worden afgespeeld. Elke noot, elk instrument en elke nuance komt duidelijk naar voren, waardoor spelers kunnen genieten van de volledige emotionele impact van de muziek.

Kortom, de geluidskwaliteit van Call of Duty Modern Warfare op retroconsoles is indrukwekkend. Het geluid wordt goed weergegeven, met een gebalanceerde mix van geluidseffecten en soundtracks. Spelers worden ondergedompeld in een meeslepende wereld waarin elk schot, explosie en muzieknoot tot leven komt. De geluidskwaliteit draagt bij aan de totale game-ervaring en zorgt ervoor dat spelers volledig opgaan in de actie van de game.

Geluidskwaliteit-vooraanzicht2
.

Knoprespons

Moeiteloos reageren voor ultieme overwinning!

In de wereld van Call of Duty Modern Warfare, waar elke milliseconde telt in de eindeloze strijd tegen het terrorisme, is het cruciaal om te weten hoe snel de knoppen op de retrocontroller reageren. Met snelle reflexen en een vlotte bediening ben je in staat om je vijanden te slim af te zijn en de overhand te krijgen. Daarom hebben we de knoprespons grondig getest en kunnen we met trots zeggen dat er geen vertraging is. De knoppen reageren onmiddellijk en moeiteloos, waardoor je je volledig kunt concentreren op de actie en jezelf kunt onderdompelen in de spannende wereld van Modern Warfare.

Stel je voor dat je vastzit in een vijandig ingesneeuwd kamp, omgeven door meedogenloze ultra-nationalisten. Je hart bonst in je keel terwijl je kijkt naar de horizon, op zoek naar een uitweg. Plotseling hoor je een beweging achter je en grijp je instinctief naar de controller. Met een snelle druk op de knop sprint je naar veiligheid en ontwijk je de kogels die je op de hielen zitten. De respons van de knoppen is zo vloeiend en direct dat je geen seconde verspilt. Je voelt de adrenaline door je aderen stromen terwijl je met behendige precisie je weg baant door de ijzige hel.

In de competitieve multiplayer-modus van Modern Warfare is elke milliseconde van cruciaal belang. Je staat oog in oog met andere spelers, elk uitgerust met dezelfde verwoestende vaardigheden. Het komt allemaal neer op wie het snelst kan reageren en de beslissende knoppen kan indrukken. Met de retrocontroller ben je verzekerd van een vlekkeloze ervaring. De knoppen voelen solide aan en bieden een responsiviteit die je een voorsprong geeft op je tegenstanders. Of je nu kiest voor een frontale aanval of een meer stealthy benadering, de vloeiende bediening zorgt ervoor dat je meesterlijk kunt manoeuvreren op het slagveld en jezelf kunt onderscheiden als de beste van het beste.

In de meedogenloze wereld van Call of Duty Modern Warfare zijn snelheid en precisie essentieel om te overleven. Met de knoprespons testen we de retrocontroller grondig en kunnen we met volle overtuiging zeggen dat er geen vertraging is. De knoppen reageren onmiddellijk en naadloos, waardoor je de volledige controle hebt over je personage en jezelf kunt onderdompelen in de intense actie. Of je nu vastzit in een vijandig kamp of de strijd aangaat in de multiplayer-modus, de retrocontroller zal je nooit in de steek laten en je in staat stellen om de uitdagingen van Modern Warfare met vertrouwen aan te gaan.

Knoprespons-zijaanzicht2
.

Betrouwbaarheid

Onwrikbare betrouwbaarheid: Retroconsole blijft draaien!

Bij het testen van de betrouwbaarheid van de retroconsole van Call of Duty Modern Warfare hebben we gekeken of deze stabiel en betrouwbaar blijft werken, zelfs na langdurig gebruik. We hebben de console door verschillende scenario’s laten gaan, van intense vuurgevechten in de woestijnen van Afghanistan tot het sneaky infiltreren van vijandelijke kampen in Rusland. Een van de meest opvallende momenten was een gevaarlijke ontsnapping per sneeuwscooter, waarbij de console consistent bleef draaien zonder enige haperingen. Zelfs tijdens deze stressvolle momenten van de game bleef de retroconsole moeiteloos werken, wat aantoont dat de betrouwbaarheid ervan van hoog niveau is.

Langdurig gebruik van de retroconsole van Call of Duty Modern Warfare heeft ons laten zien dat deze console ontworpen is om bestendig te zijn tegen de zwaarste uitdagingen die de game te bieden heeft. We hebben de console dagenlang non-stop laten draaien, met meerdere spelers die de multiplayermodus verkenden en genoten van de competitieve gameplay. Ondanks dit intensieve gebruik bleef de retroconsole consistent presteren, zonder enige vertragingen of technische problemen. Zelfs tijdens de meest chaotische momenten van de game, waarin explosies en kogels het scherm vulden, hield de console stand en bleef het soepel en betrouwbaar functioneren.

De betrouwbaarheid van de retroconsole van Call of Duty Modern Warfare werd ook getest tijdens langdurige sessies van coöperatieve gameplay in de speciale Special Forces-modus. Hierbij werden spelers uitgedaagd om als een team te werken en doelstellingen te voltooien in verschillende niet-verhaalmissies. Gedurende deze intense en veeleisende samenwerkingstests bleek de console wederom zijn betrouwbaarheid te laten zien. Geen enkel moment van vertraging of storing werd ervaren, waardoor spelers op volle kracht konden blijven spelen en genieten van de spannende en meeslepende gameplay-ervaring. Dit bewijst dat de retroconsole van Call of Duty Modern Warfare niet alleen bestand is tegen langdurig gebruik, maar ook tegen de uitdagende situaties die de game biedt.

Betrouwbaarheid-sfeerfoto2
.

Call Of Duty Modern Warfare kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Call of Duty Modern Warfare op retroconsoles is een absolute aanrader voor liefhebbers van het first-person shooter-genre. De game biedt een revolutionaire ervaring met adembenemende, filmische actie, nieuwe gadgets en voertuigen en een scala aan wereldwijde locaties om te verkennen. Zowel de single player- als multiplayer-modus zijn indrukwekkend, waarbij de retrocontroller zorgt voor nauwkeurige en responsieve bediening. De beeld- en geluidskwaliteit van de retroconsoles zijn eveneens indrukwekkend, wat resulteert in een meeslepende en optimale game-ervaring.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo