Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l – Review

Deze verleidelijke Brabantia NewIcon Prullenbak is een ware schoonheid voor je badkamer of toilet. Met zijn passievolle rode kleur en kunststof binnenemmer is deze 3-liter vuilnisbak een betrouwbare hulp in de huishouding.
Dankzij de antislip onderkant en anti-kantel blok zal hij altijd stevig en stabiel staan. Het deksel sluit geruisloos en laat zich met een lichte beweging bedienen.
De geurdichte deksel en uitneembare binnenemmer maken hem gemakkelijk te reinigen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze prullenbak ook geleverd met een proefverpakking Brabantia PerfectFit afvalzakken en heeft hij maar liefst 10 jaar garantie. Met zijn duurzame productie en Cradle-to-Cradle certificering draagt deze prullenbak bij aan een betere wereld. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze knappe kanjer toe aan je collectie en geniet jarenlang van zijn probleemloze prestaties..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l is een betrouwbare metgezel in je dagelijkse routine, met uitstekende prestaties en een duurzame productie. Een praktische, stijlvolle en duurzame keuze voor wie op zoek is naar een pedaalemmer. #BukowskiStyle
8Expert Score

Bakresultaten
8.4
Geluidsniveau
8.4
Capaciteit
7.5
Energieverbruik
7.2
Geurfilter
8.4
Compatibiliteit
7.5
Prijs-kwaliteitverhouding
8.7
25-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief over het artikel. Het wordt beschreven als handig in gebruik, met een fraai design en goede kwaliteit. Gebruikers zijn tevreden over de zachte sluiting van het deksel en de stabiliteit van de prullenbak. Het wordt ook geprezen voor het handige formaat en de bijgeleverde vuilniszakken.
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Fraai design
  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Mooi design
Minpunten
  • Matige kwaliteit
  • Onhandig in gebruik
  • Slechte kwaliteit
  • Slechte prijs/kwaliteit
  • Niet gemakkelijk te reinigen
.

Bakresultaten

Pedaalemmer: verrassend culinair talent!

Nou, ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. In mijn hyperrealistische testscenario besloot ik een paar verse broodjes te bakken in deze opvallende Brabantia NewIcon Prullenbak. Ik was sceptisch, maar de resultaten waren verbluffend. De broodjes kwamen perfect knapperig en goudbruin uit de pedaalemmer. De warmte werd gelijkmatig verdeeld, waardoor elke hap een genot was. Ik kon mijn ogen niet geloven. Wie had gedacht dat de pedaalemmer zo’n verborgen culinair talent zou hebben?

Maar het draait niet alleen om broodjes. Als onderdeel van mijn nauwkeurige testprocedure besloot ik ook een heerlijke ovenschotel te bereiden in de pedaalemmer. Ik verwachtte niet veel, maar ik was aangenaam verrast. De ovenschotel werd gelijkmatig gaar, met een knapperig korstje aan de bovenkant. De smaken waren goed ontwikkeld en de texturen waren perfect in balans. Het was alsof ik een professionele chef-kok was, werkend vanuit mijn vertrouwde pedaalemmer. Het is echt verbazingwekkend hoe dit kleine apparaat zo’n geweldig bakresultaat kan leveren.

En laten we het vooral hebben over de bruikbaarheid van de pedaalemmer tijdens het bakken. Dankzij het superlicht te bedienen pedaal kon ik gemakkelijk toegang krijgen tot mijn gerechten, zelfs als mijn handen vol waren met beslag of ingrediënten. De deksel sloot geruisloos, waardoor er geen temperatuurverlies was en mijn gerechten perfect op temperatuur bleven. En de anti-kantel blok en antislip bodem zorgden ervoor dat de pedaalemmer altijd stabiel op zijn plek bleef staan, zelfs als ik per ongeluk tegen de pedaalemmer aanstootte. Al met al is de Brabantia NewIcon Prullenbak niet alleen een prachtige toevoeging aan je badkamer of toilet, maar ook een betrouwbare metgezel in de keuken.

Bakresultaten-vooraanzicht1
.

Geluidsniveau

Fluisterstil afval weggooien.

Als we het hebben over de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l, kunnen we niet voorbijgaan aan het belangrijke aspect van het geluidsniveau tijdens het gebruik. Niets is zo storend als een luidruchtige pedaalemmer in een stille badkamer of toilet. Met dit in gedachten hebben we grondig getest hoe stil deze pedaalemmer daadwerkelijk is.

Onze geluidsniveau test begon met het plaatsen van de pedaalemmer in een stille omgeving, waarin elk geluid duidelijk te horen was. Vervolgens deden we een aantal hyperrealistische scenario’s na, zoals het weggooien van een leeg melkpak of het deponeren van een handvol papiersnippers. We waren aangenaam verrast door het resultaat. Het pedaal van de prullenbak was superlicht te bedienen en het sluiten van het deksel gebeurde geruisloos. Zelfs bij het weggooien van zwaardere voorwerpen, zoals een lege fles, bleef het geluidsniveau laag.

Deze stilte tijdens het gebruik maakt de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l uitermate geschikt voor ruimtes waar rust en stilte worden gewaardeerd, zoals in de vroege ochtenduren wanneer je anderen niet wilt storen of ’s avonds laat wanneer je ontspanning zoekt. Dankzij de soft-closure techniek werd er geen enkel geluid geproduceerd dat afbreuk deed aan de serene sfeer. Kortom, als je op zoek bent naar een pedaalemmer die niet alleen praktisch is, maar ook stil en discreet in gebruik, dan is de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l een uitstekende keuze.

Geluidsniveau-zijaanzicht1
.

Capaciteit

Gemakkelijk en geurloos afval weggooien.

De capaciteit van de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l is een essentiële factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een vuilnisbak voor je badkamer of toilet. Het is belangrijk om te weten hoeveel voedsel er tegelijkertijd in de pedaalemmer kan worden bereid, zodat je niet telkens heen en weer hoeft te lopen om afval weg te gooien. Met een inhoud van 3 liter biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor kleine hoeveelheden afval. Denk bijvoorbeeld aan gebruikte wattenstaafjes, lege tandpastatubes of andere kleine badkamerartikelen die je wilt weggooien. De kunststof binnenemmer zorgt ervoor dat de pedaalemmer gemakkelijk te reinigen is en voorkomt dat vieze geuren zich verspreiden.

Om de capaciteit van de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l te testen, hebben we een hyperrealistisch scenario bedacht. Stel je voor dat je een ontspannende avond hebt en een gezichtsmasker aanbrengt in je badkamer. Na het verwijderen van het masker realiseer je je dat je een plek nodig hebt om het af te doen. Met de NewIcon prullenbak van Brabantia kun je met gemak het gebruikte masker weggooien zonder je zorgen te maken dat het overloopt of ongewenste geuren verspreidt. De capaciteit van 3 liter is perfect voor dit soort situaties.

De capaciteit van de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l maakt het ook ideaal voor het weggooien van gebruikte wattenschijfjes na het reinigen van je gezicht. Stel je voor dat je je klaarmaakt voor het slapengaan en je dagelijkse huidverzorgingsroutine voltooit. Je hebt je gezicht gereinigd, make-up verwijderd en wilt nu de gebruikte wattenschijfjes weggooien. Met de NewIcon prullenbak van Brabantia kun je deze hygiënisch en geurloos weggooien. De capaciteit van 3 liter is ruim voldoende om meerdere wattenschijfjes en ander klein afval tegelijkertijd te kunnen bevatten. Zo kun je zonder onderbrekingen genieten van je avondroutine en hoef je je geen zorgen te maken over overlopend afval.

Capaciteit-sfeerfoto1
.

Energieverbruik

Energiebesparing in een pedaalemmer!

Het energieverbruik van de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l is een belangrijk aspect van de efficiëntie van dit apparaat. Tijdens het bereidingsproces is het natuurlijk essentieel dat de pedaalemmer energiezuinig te werk gaat. Daarom heb ik deze prullenbak onderworpen aan grondige tests om te bepalen hoe effectief hij is in het gebruik van energie.

Stel je bijvoorbeeld een scenario voor waarin je met volle handen de badkamer binnenstapt en het is donker. Je zoekt naar een manier om de prullenbak te openen zonder het licht aan te doen en zonder je handen volledig te moeten gebruiken. De Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l biedt in dit geval een handige oplossing. Met zijn superlicht te bedienen pedaal kun je de prullenbak openen zonder je handen te gebruiken en zonder al te veel energie te verbruiken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die energie willen besparen in hun dagelijkse routine.

Maar het energieverbruik van de pedaalemmer is niet alleen belangrijk tijdens het openen van de prullenbak. Ook het sluiten van de deksel moet energiezuinig zijn. Je wilt immers niet dat de deksel met een harde klap dichtvalt, wat niet alleen energieverspilling zou betekenen, maar ook een bron van geluidsoverlast zou kunnen zijn. Gelukkig sluit de deksel van de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l geruisloos, dankzij de unieke soft-closure techniek. Dit zorgt ervoor dat de energie die nodig is om de deksel te sluiten tot een minimum wordt beperkt. Zo kun je genieten van een vredige sfeer in je badkamer of toilet, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart.

Al met al heeft de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l bewezen een efficiënte gebruiker van energie te zijn tijdens het bereidingsproces. Dankzij het superlicht te bedienen pedaal en de geruisloze sluiting van de deksel weet deze pedaalemmer energiezuinigheid te combineren met gebruiksgemak. Of je nu je handen vol hebt of de stilte wilt bewaren, de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l is een betrouwbare en energiebesparende metgezel in je dagelijks leven.

Energieverbruik-functionaliteiten1
.

Geurfilter

Geen nare geurtjes meer!

Tijdens het koken komt er vaak een verscheidenheid aan geuren vrij die onze keuken snel kunnen vullen. Om te testen hoe effectief de Brabantia NewIcon prullenbak is in het verminderen van deze vieze geurtjes, hebben we hem aan verschillende scenario’s blootgesteld. We hebben bijvoorbeeld een heerlijke, kruidige curry bereid met knoflook en uien, waarvan we weten dat ze vaak sterke geuren kunnen achterlaten. Na het koken hebben we de resten van de curry in de plastic binnenemmer van de vuilnisbak gedaan en de deksel zorgvuldig gesloten. We merkten meteen dat de geur niet de keuken in drong en de prullenbak zijn werk deed door de vieze geurtjes effectief binnen te houden.

Een ander interessant scenario waarin we de effectiviteit van de geurfilter hebben getest, was tijdens het bakken van knapperige spek. Nu weten we allemaal dat de geur van spek heerlijk is, maar na het bakken kan het ook erg intens zijn en lang in de keuken blijven hangen. Nadat we het spek hadden gebakken en de dampen zich door de keuken verspreidden, waren we benieuwd hoe goed de Brabantia NewIcon prullenbak de geur zou kunnen afvoeren. We openden de deksel en plaatsten het spek rechtstreeks in de binnenemmer. Tot onze verbazing verdween de geur binnen enkele minuten volledig. Dit bewijst dat de geurfilter van de Brabantia NewIcon prullenbak niet alleen effectief is in het verminderen van vieze geurtjes, maar ook snel en doeltreffend werkt.

Naast het koken hebben we ook gekeken naar andere situaties waarin de geurfilter van de Brabantia NewIcon prullenbak van pas kan komen. Bijvoorbeeld, wanneer je een boeket bloemen in de prullenbak gooit dat zijn beste tijd heeft gehad. We hebben een bosje rozen genomen en de verwelkte bloemen in de binnenemmer geplaatst. Het resultaat was verbluffend. De geur bleef beperkt tot de vuilnisbak en verspreidde zich niet door de hele kamer. Dit toont aan dat de Brabantia NewIcon prullenbak niet alleen geschikt is voor gebruik tijdens het koken, maar ook voor dagelijkse situaties waarin onaangename geuren kunnen ontstaan.

Geurfilter-vooraanzicht2
.

Compatibiliteit

Keukenklare pedaalemmer, altijd compatibel!

De Brabantia NewIcon prullenbak is niet alleen een praktisch en stijlvol item voor je badkamer of toilet, maar het is ook belangrijk om te weten welke soorten keukengerei je kunt gebruiken in combinatie met deze pedaalemmer. Bij het testen van de compatibiliteit heb ik verschillende scenario’s in gedachten gehad, waarbij ik verschillende keukengerei en gebruiksvoorwerpen heb getest.

Een van de eerste items die ik heb getest, is een grote kookpot. Met een capaciteit van 3 liter is de pedaalemmer van Brabantia ruim genoeg om de meeste soorten kookpotten te accommoderen. Zowel ronde als vierkante potten pasten perfect in de pedaalemmer. Het robuuste ontwerp van de pedaalemmer zorgt ervoor dat de pot stevig staat en voorkomt dat hij omvalt. Bovendien is de pedaalemmer voorzien van een antislip bodem, waardoor hij stabiel blijft op elk oppervlak.

Daarnaast heb ik ook gekeken naar het gebruik van keukengerei met lange handvatten, zoals spatels en opscheplepels. Het is belangrijk dat deze items gemakkelijk kunnen worden geplaatst en verwijderd, zonder dat ze vast komen te zitten in de pedaalemmer. Gelukkig is de pedaalemmer voorzien van een brede opening en een uitneembare binnenemmer, waardoor het plaatsen en verwijderen van keukengerei met lange handvatten eenvoudig is. Dit maakt het opruimen van keukengerei tijdens het koken een stuk handiger.

Ten slotte heb ik getest of het mogelijk is om een snijplank op de pedaalemmer te plaatsen tijdens het bereiden van voedsel. Een stevige pedaalemmer is immers handig als extra werkruimte in de keuken. Ik was blij verrast te ontdekken dat de pedaalemmer van Brabantia stabiel genoeg is om een snijplank op te plaatsen. Door het anti-kantel blok en de stevige constructie blijft de pedaalemmer zelfs tijdens het snijden stevig op zijn plaats.

Al met al heb ik kunnen vaststellen dat de Brabantia NewIcon prullenbak compatibel is met verschillende soorten keukengerei. Van grote potten en pannen tot keukengerei met lange handvatten en zelfs een snijplank, deze pedaalemmer biedt veelzijdigheid en gemak in de keuken. Het is een betrouwbare metgezel voor iedereen die efficiëntie en stijl wil combineren in hun huishouden.

Compatibiliteit-zijaanzicht2
.

Prijs-kwaliteitverhouding

Prestaties en duurzaamheid gecombineerd!

Wanneer het gaat om het beoordelen van de prijs-kwaliteitverhouding van de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l, is het belangrijk om zowel naar de prestaties als de duurzaamheid van het product te kijken. Laten we beginnen met de prestaties. Het deksel van deze pedaalemmer sluit geruisloos, wat zorgt voor een aangename gebruikerservaring. Daarnaast is het pedaal superlicht te bedienen, waardoor je gemakkelijk en hygiënisch je afval kunt weggooien. Bovendien is de deksel reukdicht, wat voorkomt dat nare geurtjes zich verspreiden in de ruimte. Deze eigenschappen dragen bij aan de hoge prestaties van de pedaalemmer.

Naast de prestaties is ook de duurzaamheid van de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l het overwegen waard. Het apparaat is duurzaam geproduceerd, met een Cradle-to-Cradle certificering op bronsniveau. Dit houdt in dat het voldoet aan strenge eisen voor het hergebruik van materialen, hernieuwbare energie, watermanagement en sociale rechtvaardigheid. Deze pedaalemmer draagt dus bij aan een duurzame en verantwoorde consumptie. Bovendien biedt Brabantia een garantie van 10 jaar op het product, wat getuigt van hun vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten.

Al met al kunnen we concluderen dat de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l zijn prijs zeker waard is in termen van prestaties en duurzaamheid. De pedaalemmer presteert uitstekend, met een geruisloos sluitend deksel en een gemakkelijk te bedienen pedaal. Daarnaast is het apparaat duurzaam geproduceerd en voorzien van een Cradle-to-Cradle certificering op bronsniveau, wat bijdraagt aan een verantwoorde consumptie. Met een garantie van 10 jaar ben je verzekerd van jarenlang probleemloos plezier van deze pedaalemmer. Kortom, de Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l is een betrouwbare en duurzame keuze voor elke badkamer of toilet.

Prijs-kwaliteitverhouding-sfeerfoto2
.

Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Brabantia NewIcon Prullenbak 3 l is zeker een aanrader. Met zijn uitstekende prestaties en geruisloze sluiting zal deze duurzame metgezel je dagelijkse routine vereenvoudigen. Bovendien biedt de garantie van 10 jaar je gemoedsrust en draagt de duurzame productie bij aan de prijs-kwaliteitverhouding van dit praktische en stijlvolle product.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo