Economie & Financiën

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Bedrijfsfinancien
René

Het grote crowdfunding boek – Review

Duik met Simon Douw en Gijsbert Koren in de wereld van crowdfunding, waar mensen hun dromen werkelijkheid maken met de steun van hun crowd. Ontdek hoe crowdfunding werkt en voor welke projecten het geschikt is.
Leer van succesvolle campagnes zoals die van Peerby en WakaWaka en vermijd valkuilen. Dit boek, Het grote crowdfundingboek, voorziet je van tools, stappenplannen en lessen uit meer dan 50 geslaagde crowdfundingcampagnes.
De toekomst van crowdfunding wordt onthuld, en het biedt ons een pad naar een economie waar we weer in geloven. Met bijdragen van Joris Luyendijk, Kickstarter, Peerby, Pebble en vele anderen!.

Lees review »
Economische geschiedenis
admin

De tweede vervreemding – Review

In zijn boek pleit Michael Vlerick voor een globaal sociaal contract, waarin de mensheid haar evolutie in eigen handen kan nemen.
Gebaseerd op het feit dat onze geschiedenis gekenmerkt wordt door toenemende vervreemding en dat we als sociale wezens gemaakt zijn om samen te leven, beschrijft Vlerick de huidige uitdagingen van globalisering en de falende culturele oplossingen die hierop zijn toegepast.
Hij argumenteert dat nu de tijd rijp is om een wereldwijd samenwerkingsmodel te creëren, waarin burgers echte inspraak hebben over hun eigen toekomst. Laten we deze kans grijpen en een nieuwe weg inslaan, want voor het eerst in de geschiedenis hebben we de mogelijkheid om onze eigen evolutie vorm te geven..

Lees review »
Economie
Aafje

Het menselijk handelen – Review

Dit briljante, doch onorthodoxe, stuk literatuur onthult de rauwheid van het economische speelveld.
In de stijl van Charles Bukowski, reikt deze verhandeling dieper dan enkel feiten en statistieken.
Het ontbloot de donkere kant van de economie, waar kansen en verlies hand in hand gaan. Met haar compromisloze eerlijkheid en intensiteit, is dit werk een must-read voor degenen die de waarheid in de diepten van het economisch bestel durven te ontdekken..

Lees review »
Financien
René

Hypotheekvrij! – Review

In zijn meeslepende nieuwe boek Hypotheekvrij! onthult Gerhard Hormann zijn gedurfde beslissing om zijn hypotheek zo snel mogelijk af te lossen, en de strijd die hij hierbij moest doorstaan. Met scherpe berekeningen en onthullende inzichten laat hij zien dat het nu de tijd is om actie te ondernemen. In deze sombere economische tijden, waarin huizen in waarde dalen en vaste contracten geen garantie meer bieden, drukt de hypotheek als een verstikkende last op onze schouders.
Het idee van een aflossingsvrije hypotheek was een verleidelijk sprookje uit de gekte van de vastgoedmarkt. Maar nu dreigt het mooiste sprookje te verdwijnen: de hypotheekrenteaftrek zal waarschijnlijk worden afgeschaft. Hormann betoogt dat het aflossen van je huis de slimste zet is die je kunt maken – een manier om een solide basis op te bouwen zonder risico’s of complexe constructies.
In dit openhartige verslag onthult Hormann wat banken je nooit zullen vertellen. Hij biedt niet alleen waardevol advies en praktische tips, maar beschrijft ook hoe deze nieuwe levensstijl hem gelukkiger heeft gemaakt. Hypotheekvrij! is een wake-up call voor alle hypotheekhouders. Het vereist een verandering in denken en levensstijl, maar Hormann bewijst dat een hypotheekvrij leven haalbaar is voor iedereen die er vol voor gaat..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo