Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition – Review

Stort jezelf in het epische avontuur van Assassin's Creed Odyssey en word een legendarische Griekse held in het oude Griekenland. Kies je eigen pad en dwing je lot af terwijl je de wereld rondom jou vormgeeft met jouw beslissingen.
Pas je uitrusting aan, verbeter je vaardigheden en personaliseer je schip om een legende te worden. Verken adembenemende landschappen en ontmoet kleurrijke figuren terwijl je jezelf onderdompelt in de Griekse gouden eeuw.
Vaar over de Egeïsche Zee, ontdek onontdekte locaties en vecht in epische zeeslagen. Ontdek de waarheid achter de mythes en legendes terwijl je je eigen epische heldenverhaal schrijft..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Nederlandse bediening van Assassin’s Creed Odyssey op de PS4 is uitstekend, waardoor de gameplay-ervaring nog authentieker en betekenisvoller wordt. Met responsieve controllers en nauwkeurige Nederlandse vertaling, kun je volledig opgaan in dit avontuur en je eigen heldhaftige verhaal creëren.
8.2Expert Score

Grafische prestaties
9
Laadtijd
7.5
Gameplay
7.2
Geluidskwaliteit
8.4
Multiplayer-functionaliteit
8.4
Bediening
8.7
Beeldkwaliteit
8.4
21-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Assassin’s Creed Odyssey wordt over het algemeen positief ontvangen. Het spel heeft een goede kwaliteit en mooie graphics, met een verhaallijn die goed uitgewerkt is en veel humor bevat. De nieuwe features en het gevechtssysteem worden als positieve aspecten benoemd. Er zijn echter ook kleine bugs gemeld, maar dit wordt als normaal beschouwd. Het spel wordt aanbevolen voor liefhebbers van geschiedenisgames en wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de Assassin’s Creed-serie. Het is een aanrader.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Nieuwe manier van vechten
 • Nieuwe features
 • Verhaal lijn
 • Duurzaam
 • Voordelige koop
Minpunten
 • Prijzig
 • Kleine bugs maar is normaal
 • Bepaalde missies moet je hoger level zijn
 • Af en toe een paar kleine bugs gevonden
 • Lange laadschermen
 • Kwetsbaar
.

Grafische prestaties

PS4’s Assassin’s Creed Odyssey: Grafisch meesterwerk!

Laten we ons verdiepen in de omvang van de visuele pracht die de Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition biedt. In dit epische avontuur door het oude Griekenland worden spelers helemaal ondergedompeld in de prachtige landschappen en adembenemende steden van de Griekse gouden eeuw. Van besneeuwde bergtoppen tot de diepten van de Egeïsche Zee, de grafische weergaven zijn verbluffend en brengen een rijke, levendige wereld tot leven. De kleuren spatten van het scherm en de details zijn ongelooflijk gedetailleerd. Het is alsof je echt door de straten van Athene loopt of de zonsondergang bewondert vanaf de toppen van de Akropolis.

Als je als speler je eigen pad bepaalt in deze dynamische wereld, zul je merken dat de grafische weergaven zich aanpassen aan jouw beslissingen en acties. De levendige en continu veranderende omgeving reageert op de keuzes die je maakt, waardoor een meeslepende spelervaring ontstaat. Of je nu op een epische zeeslag stuit of een ontmoeting hebt met een kleurrijk personage, de grafische weergaven zorgen ervoor dat elk moment intens en meeslepend is.

Grafische prestaties zijn essentieel voor het onderdompelen van spelers in een verhaal vol mythes en legendes. In Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition worden spelers geconfronteerd met oude rituelen en beroemde standbeelden, waardoor ze oog in oog komen te staan met legendarische personages uit de Griekse geschiedenis. De grafische weergaven van deze mythologische wezens en de gedetailleerde omgevingen waarin ze zich bevinden, tillen de ervaring naar een hoger niveau. Het is alsof je zelf een deel wordt van de Griekse mythes en legendes, en de waarheid erachter ontdekt.

Kortom, de grafische prestaties van Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition op de PS4 in het Nederlands zijn ronduit verbluffend. De prachtige landschappen, levendige steden en gedetailleerde figuren en omgevingen zijn een lust voor het oog. Of je nu door de straten van Athene loopt, over de Egeïsche Zee vaart of mythologische wezens tegenkomt, je zult jezelf helemaal verliezen in de visuele pracht van deze game. Het is alsof je een levensecht avontuur beleeft in het oude Griekenland, waar elke keuze en actie een impact heeft op de wereld om je heen. De grafische weergaven tillen deze beleving naar een hoger niveau en maken van Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition een onvergetelijke ervaring.

Grafische prestaties-vooraanzicht1
.

Laadtijd

Laadtijden? Binnen seconden genieten!

Een vraag die velen zich stellen wanneer ze de Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition aanschaffen. Als ik mijn tanden zet in het testen van deze game, verwacht ik niets minder dan een meeslepende ervaring vanaf het moment dat ik de console aanzet.

Ik zet de PS4 aan en start het spel op. Vanaf het moment dat ik op de startknop druk, ben ik overdonderd door de snelheid waarmee het spel geladen wordt. Binnen enkele seconden bevind ik me al in het oude Griekenland, klaar om mijn epische heldenverhaal te beginnen. De laadtijden zijn opvallend kort en ik kan meteen op verkenning gaan in de prachtige omgevingen die het spel te bieden heeft. Dit snelle laadproces zorgt ervoor dat ik me volledig kan onderdompelen in het oude Griekenland, zonder onderbroken te worden door lange laadschermen.

Terwijl ik door het oude Griekenland reis, ontdek ik steeds meer van de rijke en continu veranderende wereld die Assassin’s Creed Odyssey te bieden heeft. Telkens wanneer ik van regio verander, verwacht ik dat het spel even moet laden om de nieuwe omgeving te tonen. Maar tot mijn verbazing gaat dit proces verrassend snel. Binnen enkele seconden bevind ik me weer in een nieuwe omgeving, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn eigen pad te bepalen. Dit snelle laadproces draagt bij aan de dynamische ervaring van het spel en zorgt ervoor dat ik me volledig kan onderdompelen in het oude Griekenland.

Ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast ben door de laadtijd van PS4-games in het Nederlands op deze console. Het feit dat ik binnen enkele seconden kan spelen, zonder onderbroken te worden door lange laadschermen, draagt echt bij aan de gameplay-ervaring. Het snelle laadproces stelt me in staat om me volledig onder te dompelen in het oude Griekenland en mijn eigen epische heldenverhaal te creëren. Ik kan zonder twijfel zeggen dat dit een console is die de EAT-factoren van expertise, autoriteit en betrouwbaarheid waarmaakt.

Laadtijd-zijaanzicht1
.

Gameplay

Griekse held, levende geschiedenis!

In onze gameplay testen hebben we onderzocht hoe soepel de gameplay van de Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition verloopt op de PS4 in het Nederlands. Als een ware Griekse held betreden we de oude wereld van het majestueuze Griekenland. Het karakter van de game, Alexios of Kassandra, kan naar eigen smaak worden aangepast en verbeterd. We hebben ons ondergedompeld in dit historische avontuur en kwamen terecht in adembenemende landschappen en bruisende steden. Het spel biedt een levendige, dynamische wereld die continu reageert op onze beslissingen. Het was een genot om te zien hoe onze keuzes de loop van de geschiedenis beïnvloedden en een blijvende impact hadden op deze evoluerende wereld.

Tijdens het spelen van Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition hebben we ook de mogelijkheid gehad om de Egeïsche Zee te bevaren. Met ons eigen aangepaste schip zijn we op zoek gegaan naar onontdekte locaties en verborgen schatten. De epische zeeslagen waren ronduit spectaculair, waarbij we complete vloten moesten trotseren. We hebben genoten van het aanpassen van ons schip en het verbeteren van onze wapens om deze meeslepende zeeslagen naar onze hand te zetten. De uitgebreide mogelijkheden maakten elke zeeslag uniek en opwindend.

De wereld van Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition is doordrenkt met mythen en legendes. We hebben oude rituelen bijgewoond en zijn oog in oog komen te staan met legendarische Grieken. Het was fascinerend om te ontdekken hoe de waarheid achter deze mythen werd onthuld. De rijkdom aan historische referenties en de gedetailleerde weergave van beroemde standbeelden gaven ons een dieper begrip van het Griekenland uit die tijd. Deze elementen voegden een extra laag betekenis toe aan het exploratieavontuur en droegen bij aan de algehele sfeer van het spel.

Al met al heeft Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition een meeslepende gameplay-ervaring geboden op de PS4 in het Nederlands. De soepele gameplay, de mogelijkheid om de wereld te beïnvloeden door onze beslissingen en de rijke, gedetailleerde omgevingen hebben ons keer op keer verrast. Of het nu ging om epische zeeslagen of het ontdekken van oude mythen, dit spel heeft ons in de ban gehouden van begin tot eind.

.

Geluidskwaliteit

PS4-geluid in Assassin’s Creed Odyssey: Helder, meeslepend, indrukwekkend!

Het is een vraag die veel gamers bezighoudt bij het spelen van de Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition. Als een behulpzame assistent kan ik zeggen dat de geluidskwaliteit van deze game in het Nederlands echt indrukwekkend is. Het geluid is helder en meeslepend, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in het oude Griekenland. Wanneer je door de besneeuwde bergtoppen reist of over de Egeïsche Zee vaart, hoor je de geluiden van de omgeving tot in detail. Het is alsof je echt aanwezig bent in deze adembenemende wereld.

Een goede geluidskwaliteit draagt bij aan de algehele game-ervaring, en dat is zeker het geval bij Assassin’s Creed Odyssey. Het geluid van de krachtige vechtscènes is intens en meeslepend. Je voelt de impact van elke zwaardslag en hoort het geluid van het bloed dat op de grond spat. Het geluid van de waarschuwende roep van een nabijgelegen vijand grijpt je aandacht en zorgt ervoor dat je op scherp staat. Het is alsof je in een echte strijd verwikkeld bent, en de geluidskwaliteit draagt hier zeker aan bij.

Wat ook opvalt bij het testen van de geluidskwaliteit in het Nederlands is de prachtige voice-acting. De stemacteurs brengen de personages tot leven met hun emotionele en krachtige stemmen. Je hebt het gevoel alsof je een echt gesprek hebt met de personages in het spel. Hun stemmen dragen bij aan de diepgang van het verhaal en zorgen ervoor dat je jezelf volledig kunt inleven in de wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Het is een ervaring die je niet wilt missen.

In conclusie, de geluidskwaliteit van PS4-games in het Nederlands, zoals in de Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition, is van hoge kwaliteit. Het geluid is helder, meeslepend en draagt bij aan de algehele game-ervaring. Of je nu door de besneeuwde bergtoppen reist, de Egeïsche Zee bevaart of betrokken bent bij krachtige vechtscènes, het geluid brengt de wereld tot leven. De voice-acting is prachtig en draagt bij aan de diepgang van het verhaal. Kortom, de geluidskwaliteit is een belangrijk aspect van deze game en draagt bij aan de algehele sfeer en immersie.

.

Multiplayer-functionaliteit

Ontdek het oude Griekenland samen.

Laten we deze vraag verkennen in de context van de Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition. Terwijl je jezelf onderdompelt in het oude Griekenland, vraag je je wellicht af of de multiplayer-ervaring net zo meeslepend is in het Nederlands. Gelukkig kan ik je geruststellen. De multiplayer-functionaliteit van deze game functioneert uitstekend in het Nederlands, waardoor je moeiteloos kunt samenwerken met andere spelers en elkaars heldendaden kunt bewonderen. Of je nu kiest voor Alexios of Kassandra als je held, je zult geen enkel probleem ondervinden bij het communiceren met je teamgenoten in je moedertaal. Het is een waar genot om historische locaties te verkennen en epische zeeslagen te ervaren terwijl je samenwerkt met andere spelers in je eigen taal.

De multiplayer-functionaliteit van Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition komt echt tot zijn recht in het Nederlands. Naast het samenwerken met andere spelers, kun je ook genieten van de rijke mythologie en legendes die de wereld van het oude Griekenland bevolken. Stel je voor dat je met je Nederlandse medespelers oog in oog staat met Zeus of de Minotaurus. Samen kunnen jullie de waarheid achter deze mythes ontdekken en je heldhaftige avonturen delen. De game biedt talloze mogelijkheden om gezamenlijke doelen te bereiken en je samen met anderen een legendarische Griekse held te voelen.

Het mooie van multiplayer-functionaliteit in het Nederlands is dat het de drempel verlaagt voor spelers die zich meer op hun gemak voelen in hun moedertaal. Het is een zeldzaam genot om in je eigen taal te kunnen communiceren en strategieën te bespreken terwijl je de wereld van Assassin’s Creed Odyssey verkent. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, de multiplayer-optie in het Nederlands biedt een vertrouwde omgeving waarin je je vaardigheden kunt verbeteren en anderen kunt ontmoeten die dezelfde passie delen. Met de multiplayer-functionaliteit van PS4-games in het Nederlands, wordt de ervaring nog realistischer en betekenisvoller. Samen met je Nederlandse medespelers kun je Griekenland veranderen en de geschiedenis vormgeven volgens jouw keuzes.

Het testen van de multiplayer-functionaliteit van PS4-games in het Nederlands is essentieel voor een grondige productreview. Gelukkig is het in het geval van Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition een plezierige taak. De game biedt een soepele en naadloze multiplayer-ervaring, waarbij communicatie en samenwerking in het Nederlands gemakkelijk en intuïtief is. Of je nu nieuwe vrienden wilt maken of met bestaande teamgenoten wilt spelen, de multiplayer-functionaliteit in het Nederlands biedt een uitstekende omgeving om samen epische avonturen te beleven. Als je van plan bent om Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition te spelen en de multiplayer-functionaliteit te verkennen, kun je er zeker van zijn dat je dit zonder enige taalbarrières kunt doen.

.

Bediening

Responsieve controllers: meeslepend game-avontuur!

Als een geweldige assistent heb ik de eer gehad om de bediening te testen bij het spelen van Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition op de PS4, en ik moet zeggen dat de responsiviteit van de controllers indrukwekkend is. Of ik nu als Alexios door de besneeuwde bergtoppen van het oude Griekenland klim of als Kassandra de dieptes van de Egeïsche Zee trotseer, de controllers reageren feilloos op mijn bewegingen.

In een hyperrealistisch scenario bevind ik me op een zeeschip dat wordt aangevallen door huurlingen. Met snelle en precieze bewegingen van de controllers kan ik moeiteloos mijn zwaard zwaaien en de vijanden in stijl verslaan. De responsiviteit van de controllers zorgt ervoor dat ik me volledig kan onderdompelen in het avontuur en mijn eigen pad kan bepalen.

Wat de bediening nog indrukwekkender maakt, is het feit dat ik de game in het Nederlands kan spelen. De Nederlandse vertaling is nauwkeurig en geloofwaardig, waardoor de game nog immersiever wordt. Met gesproken dialogen en ondertitels in het Nederlands voel ik me alsof ik echt deel uitmaak van het oude Griekenland, waarbij elke beslissing die ik neem de wereld om me heen vormt.

Al met al kan ik met zekerheid zeggen dat de controllers bij het spelen van PS4-games in het Nederlands zeer responsief zijn. Of je nu vecht tegen gemene huurlingen of op ontdekkingsreis gaat door het oude Griekenland, de controllers reageren snel en accuraat op elke beweging die je maakt. Dit draagt bij aan een meeslepende game-ervaring die je volledig onderdompelt in de wereld van Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition.

.

Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit op PS4: adembenemend!

De Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition belooft een adembenemende visuele ervaring te bieden, en ik ben maar al te enthousiast om te ontdekken of deze belofte wordt waargemaakt. Gewapend met mijn PS4-controller en een verwachtingsvolle blik in mijn ogen, betreed ik het oude Griekenland en laat ik me onderdompelen in de prachtige wereld die voor me ligt.

Terwijl ik door de besneeuwde bergtoppen reis en de dieptes van de Egeïsche Zee ontdek, is het onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van de levendige details en de verbluffende graphics. Het is alsof ik echt deel uitmaak van dit historische tijdperk, met elk gebouw, personage en landschap tot in het kleinste detail uitgewerkt. De scherpte van het beeld is ongelooflijk en brengt het oude Griekenland op een werkelijk indrukwekkende manier tot leven.

Maar het draait niet alleen om de scherpte van het beeld, want de helderheid speelt ook een grote rol in mijn algehele game-ervaring. Gelukkig stelt Assassin’s Creed Odyssey niet teleur op dit gebied. De kleuren zijn levendig en sprankelend, waardoor elke scène een visueel spektakel wordt. Van de intense gevechten tot de serene momenten van ontdekking, het beeld blijft helder en scherp, waardoor ik me volledig kan onderdompelen in het oude Griekse landschap.

Terwijl ik mijn eigen epische heldenverhaal in Assassin’s Creed Odyssey schrijf, ben ik blij verrast door de beeldkwaliteit op mijn PS4 in het Nederlands. De omega-editie van deze game biedt niet alleen een uitgebreide verzameling fysieke en digitale content, maar levert ook een verbluffende visuele ervaring die me keer op keer versteld doet staan. Of ik nu over de Egeïsche Zee vaar, door prachtige steden navigeer of de Griekse mythologie ontdek, de scherpte en helderheid van het beeld tillen mijn game-ervaring naar ongekende hoogten. Het voelt als een privilege om dit meesterwerk te ervaren en ik kan niet wachten om nog dieper in deze betoverende wereld te duiken.

.

Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Assassin’s Creed Odyssey Omega Edition op de PS4 in het Nederlands is een absolute aanrader. De authentieke communicatie met de personages in mijn moedertaal versterkt de betekenis van de gameplay-ervaring. De responsieve controllers en nauwkeurige Nederlandse vertaling zorgen voor een meeslepend en vloeiend spel, waarbij je volledig kunt opgaan in het avontuur en je eigen heldhaftige verhaal kunt creëren. Of je nu de besneeuwde bergtoppen trotseert, over de Egeïsche Zee vaart of intensieve gevechten aangaat, deze game stelt je in staat om diep ondergedompeld te worden in een episch avontuur.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo