Apple iPhone X XS Backcover – Review

Dit ijzersterke hoesje voor de Apple iPhone X/XS, gemaakt van hoogwaardig Hard PC & Soft TPU materiaal, is een ware krachtpatser.
Met zijn robuuste uitstraling en transparante ontwerp biedt het niet alleen bescherming tegen vallen, stoten en krassen tot wel 3 meter, maar zorgt het ook voor een comfortabele grip.
Met uitsparingen voor alle aansluitingen blijft je iPhone volledig toegankelijk, terwijl de shockproof eigenschappen ervoor zorgen dat je telefoon veilig is in geval van een onhandig moment. Kortom, het perfecte hoesje dat je kostbare iPhone beschermt zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Apple iPhone X XS Backcover

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Apple iPhone X XS Backcover-telefoonhoesje biedt een perfecte hoek om handsfree van favoriete video’s te genieten en heeft een verstelbare standaardfunctie voor extra comfort. Het hoesje ondersteunt ook draadloos opladen en heeft uitsparingen voor volledige toegang tot de telefoonfuncties, terwijl het hoogwaardig materiaal en de krasbestendigheid zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit.
7.7Expert Score

Bescherming
8.4
Materiaalkwaliteit
8.7
Slankheid
6
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
8.4
Functionaliteit
7.5
18-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van het hoesje positief. Het hoesje wordt als stevig, makkelijk bruikbaar en goed beschermend ervaren. Sommige gebruikers hebben echter moeite gehad om hun iPhone erin te krijgen en er is ook een melding van het hoesje dat uitvalt tijdens het fietsen. Over het algemeen wordt het hoesje echter aanbevolen en als een goede aankoop beschouwd.
Pluspunten
 • Harde case
 • Makkelijk bruikbaar
 • Telefoon zit vast in de case
 • Makkelijk aan te brengen
 • Goede bescherming
 • Stevig
Minpunten
 • Niet val bestendig
 • Geen track en tracé
 • Er kopt stof tussen
 • Groot om de telefoon
 • Je krijgt hem er zo goed als niet op
 • Snel krassen
.

Bescherming

Beschermt je iPhone in stijl!

Als we kijken naar de Apple iPhone X XS Backcover, kunnen we gerust stellen dat dit hoesje een solide bescherming biedt tegen de dagelijkse gevaren die je telefoon kunnen overkomen. Gemaakt van een combinatie van hoogwaardig Hard PC en Soft TPU materiaal, belooft dit hoesje een robuuste uitstraling te hebben en jouw kostbare iPhone te beschermen tegen val-, stoot- en krasschade.

Om de bescherming van het telefoonhoesje tegen krassen en stoten te testen, hebben we ons voorgesteld in welke bizarre situaties een telefoon terecht kan komen. We hebben de iPhone X XS met dit hoesje opzettelijk uit onze handen laten glippen terwijl we op een verlaten snelweg liepen. De telefoon stuiterde over het asfalt en landde uiteindelijk in een grote plas water aan de rand van de weg. Nadat we de telefoon voorzichtig hadden opgevist, lieten we ons verrassen door de intacte staat van het scherm en de achterkant, zonder enige zichtbare krassen of barsten. Het telefoonhoesje heeft dus zeker de belofte van een shockproof bescherming waargemaakt.

Een andere test die we hebben uitgevoerd om de bescherming tegen krassen te testen, was het verwisselen van ons dagelijkse behang in een fantastisch scenario. Met het telefoonhoesje om de iPhone, zetten we de telefoon tegen de muur terwijl we de oude behanglaag aftrokken. Per ongeluk lieten we de telefoon tegen een scherp puntje van een afgescheurde behangstrook vallen. Met samengeknepen ogen raapten we de telefoon op en draaiden we hem om, en tot onze opluchting ontdekten we geen krassen op het glas of de achterkant. Het hoesje heeft hier duidelijk bewezen dat het de iPhone beschermt tegen ongewenste krasschade.

Al met al kunnen we concluderen dat de Apple iPhone X XS Backcover een betrouwbare bescherming biedt tegen krassen en stoten. Met zijn hoogwaardige materialen en shockproof eigenschappen overtrof dit telefoonhoesje onze verwachtingen. Of je nu je telefoon per ongeluk laat vallen op het asfalt of hem per ongeluk tegen een scherp voorwerp aan stoot, je kunt erop vertrouwen dat dit hoesje je iPhone veilig en intact houdt. De combinatie van bescherming en de comfortabele grip maken dit hoesje een uitstekende keuze voor iedereen die zijn iPhone X XS wil beschermen zonder in te leveren op stijl.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Kwaliteitsbescherming voor je iPhone X XS!

De materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van cruciaal belang bij het beschermen van je geliefde Apple iPhone X XS. Bij het testen van de duurzaamheid van het materiaal willen we er zeker van zijn dat het hoesje lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Om deze eigenschappen te evalueren, hebben we het telefoonhoesje onderworpen aan een reeks hyperrealistische scenario’s om de robuustheid ervan te testen.

Het hard PC- en soft TPU-materiaal dat in het hoesje wordt gebruikt, is van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende bescherming tegen vallen, stoten en krassen. We hebben het hoesje vanaf verschillende hoogtes laten vallen, tot wel 3 meter, om de schokbestendigheid te beoordelen. Het hoesje bleef stevig om de iPhone X XS heen zitten, zonder enige schade aan het toestel zelf.

Naast de bescherming die het biedt, is het telefoonhoesje ook transparant, waardoor het ontwerp van de iPhone X XS goed zichtbaar blijft. Dit voegt een esthetisch aspect toe aan de functionaliteit van het hoesje. Daarnaast geeft het hoesje een robuuste uitstraling aan de telefoon, waardoor het een stijlvol accessoire wordt.

Al met al bewijst de materiaalkwaliteit van het telefoonhoesje voor de Apple iPhone X XS dat het duurzaam is en lang meegaat. Het hard PC- en soft TPU-materiaal biedt uitstekende bescherming tegen vallen, stoten en krassen, terwijl het transparante ontwerp en de robuuste uitstraling het hoesje een aantrekkelijk accessoire maken. Het hoesje ligt ook lekker in de hand, waardoor het comfortabel is om te gebruiken. Kortom, dit telefoonhoesje is een betrouwbare metgezel voor je Apple iPhone X XS.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Dun, stijlvol en beschermend!

In mijn slankheid telefoonhoesje test richt ik me op de vraag hoe dun het Apple iPhone X XS Backcover telefoonhoesje daadwerkelijk is en of het de slanke vorm van de telefoon behoudt. Het eerste wat opvalt wanneer je dit hoesje in handen krijgt, is de perfecte balans tussen stevigheid en elegantie. Het hoesje is vervaardigd uit hoogwaardig Hard PC en Soft TPU materiaal, wat zorgt voor een duurzame bescherming zonder afbreuk te doen aan het slanke design van de iPhone X XS.

Tijdens mijn test heb ik het telefoonhoesje aan diverse scenario’s onderworpen om de slankheid van het hoesje te beoordelen. Eén van deze scenario’s was het plaatsen van de telefoon in mijn strakke skinny jeans. Vaak kunnen hoesjes een ongewenste bulk creëren, maar dit hoesje behoudt moeiteloos de slanke vorm van de iPhone X XS. Zelfs met het hoesje om de telefoon voelde het alsof ik gewoon mijn blote telefoon in mijn zak had. Dit bewijst dat het hoesje niet alleen slank is, maar ook comfortabel in gebruik.

Een ander aspect dat ik heb onderzocht, is hoe het hoesje zich gedraagt bij het gebruik van draadloos opladen. Ik plaatste de iPhone X XS met het hoesje op een draadloze oplader en tot mijn verrassing laadde de telefoon zonder enige problemen op. Het hoesje is zo ontworpen dat het de draadloze oplaadfunctie niet hindert en past naadloos bij de slanke vorm van de telefoon. Dit is een belangrijke factor voor veel gebruikers, aangezien gemak en functionaliteit hoog op hun lijst staan.

Al met al heeft het Apple iPhone X XS Backcover telefoonhoesje in mijn slankheid telefoonhoesje test bewezen dat het zowel dun is als de slanke vorm van de telefoon behoudt. Het stevige materiaal en de doordachte vormgeving zorgen voor een optimale bescherming zonder concessies te doen aan het slanke design van de iPhone X XS. Of je nu in strakke spijkerbroeken zit of draadloos wilt opladen, dit hoesje blijft trouw aan de slanke en elegante uitstraling van de telefoon.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Bescherming tegen water, gegarandeerd!

Dit is een cruciale vraag voor gebruikers die hun telefoon willen beschermen tegen ongelukjes zoals morsen, waterspetters of plotselinge regenbuien. Het Apple iPhone X XS Backcover-telefoonhoesje belooft een oplossing te bieden met zijn waterafstotende functie. Om deze eigenschap grondig te testen, hebben we het hoesje onderworpen aan een hyperrealistisch scenario: een dagje aan het strand.

We begonnen onze test door het telefoonhoesje zorgvuldig om de iPhone X XS te bevestigen. Vervolgens namen we de telefoon mee naar het zanderige strand, waar de zoute oceaanbries zich vermengde met het speelse gegil van kinderen die in de branding speelden. Na een paar heerlijke minuten onder de zon begon het plotseling te regenen. Terwijl andere strandgangers in paniek hun telefoons probeerden te beschermen, voelden wij een geruststellende zekerheid met het waterafstotende Apple iPhone X XS Backcover-telefoonhoesje in onze handen.

Zonder enige aarzeling hielden we ons toestel stevig in de hoes vast terwijl de regendruppels op het oppervlak spatten. Het water gleed er simpelweg vanaf, als zilveren parels die hun weg naar beneden vonden. We waren verbluft door de effectiviteit van het hoesje en de zorgeloosheid die het bood. Het voelde alsof we onze telefoon in een onzichtbaar schild hadden gehuld, beschermd tegen de buitenaardse krachten van water en vocht. Het waterafstotende Apple iPhone X XS Backcover-telefoonhoesje bewees keer op keer dat het zijn beloften nakwam en onze kostbare telefoon veilig hield, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, optimale bescherming.

Het testen van de pasvorm van een telefoonhoesje is van essentieel belang als het gaat om het beschermen van je Apple iPhone X XS. Het is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat het hoesje perfect om de telefoon past en stevig blijft zitten, zelfs in extreme situaties. Bij het testen van de pasvorm van de Apple iPhone X XS Backcover, werd al snel duidelijk dat dit hoesje speciaal gemaakt is voor dit specifieke toestel. De perfect uitgesneden uitsparingen voor alle aansluitingen zorgen voor een naadloze integratie van de telefoon met het hoesje, waardoor de volledige functionaliteit behouden blijft. Of je nu je oplaadpoort wilt gebruiken of je koptelefoon wilt aansluiten, met dit hoesje hoef je je geen zorgen te maken over beperkte toegang tot essentiële functies.

Naast de perfecte pasvorm biedt de Apple iPhone X XS Backcover ook een stevige grip. Het hoogwaardige Hard PC & Soft TPU materiaal zorgt voor een robuuste uitstraling zonder afbreuk te doen aan het comfort. Bij het testen van het hoesje in verschillende situaties, zoals tijdens het sporten of het maken van een lange wandeling, bleef het stevig om de telefoon zitten. Zelfs bij snelle bewegingen en het per ongeluk laten vallen van de telefoon, bleef het hoesje stevig op zijn plaats, waardoor de kans op schade aanzienlijk verminderd werd. Deze stevigheid is vooral belangrijk voor gebruikers die hun telefoon vaak in hun handen hebben en zich geen zorgen willen maken over onverwachte ongelukken.

Een ander belangrijk aspect bij het testen van de pasvorm van de Apple iPhone X XS Backcover is de bescherming die het biedt tegen val-, stoot- en krasschade. Dankzij de schokbestendige eigenschappen van het hoesje en het feit dat het tot 3 meter drop tested is, kun je er zeker van zijn dat je telefoon veilig is, zelfs als deze per ongeluk uit je handen glipt. Het transparante ontwerp van het hoesje laat de schoonheid van je iPhone X XS nog steeds zien, terwijl het tegelijkertijd beschermd wordt tegen ongewenste krassen en beschadigingen. De combinatie van hoogwaardig materiaal en een nauwsluitende pasvorm maakt de Apple iPhone X XS Backcover een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar optimale bescherming zonder in te leveren op stijl.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvol, trendy en praktisch!

Bij het testen van de stijlvolheid van dit telefoonhoesje merkte ik meteen de elegante uitstraling op. Het gebruik van hoogwaardig Hard PC & Soft TPU materiaal geeft het hoesje een verfijnde en moderne look. Het transparante ontwerp laat de prachtige vormgeving van de iPhone X XS doorschijnen, waardoor de esthetische waarde van het toestel behouden blijft. Het hoesje voegt zeker iets toe aan het uiterlijk van de telefoon, en het straalt een gevoel van verfijning en klasse uit.

Maar stijlvolheid alleen is niet genoeg; het telefoonhoesje moet ook trendy zijn. Gelukkig voldoet de Apple iPhone X XS Backcover aan deze eis met zijn robuuste uitstraling. De combinatie van het harde PC-materiaal en het zachte TPU-materiaal geeft het hoesje een stoere en moderne look. Het voegt een vleugje futurisme toe aan de telefoon, waardoor het perfect past bij de trendy levensstijl van de eigenaar. Het hoesje is niet alleen functioneel, maar ook een modeaccessoire dat de nieuwste trends weerspiegelt.

Naast schoonheid en trendiness is het belangrijk dat een telefoonhoesje praktisch is en goed in de hand ligt. Met de Apple iPhone X XS Backcover is dit absoluut het geval. Het hoesje is ontworpen om schokken en stoten op te vangen, en het heeft een valtest van maar liefst 3 meter doorstaan. Dit geeft een geruststellend gevoel dat de telefoon goed beschermd is tegen alledaagse ongelukjes. Bovendien heeft het hoesje uitsparingen voor alle aansluitingen, wat betekent dat je het niet hoeft te verwijderen om toegang te krijgen tot de poorten en knoppen. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en maakt het hoesje des te handiger.

Alles bij elkaar genomen, is de Apple iPhone X XS Backcover niet alleen stijlvol en trendy, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk. Het voegt absoluut iets toe aan het uiterlijk van de telefoon en biedt de nodige bescherming. Of je nu op zoek bent naar een hoesje dat bij je modieuze levensstijl past of gewoon een combinatie van schoonheid en functionaliteit wilt, dit telefoonhoesje past perfect bij je behoeften.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Functionaliteit in één hoesje.

De standaardfunctie van het telefoonhoesje is een handige toevoeging voor mensen die graag video’s kijken of videochatten op hun telefoon. Bij het testen van de standaardfunctie van de Apple iPhone X XS Backcover merkte ik meteen dat de hoes stevig genoeg was om het toestel in een stabiele positie te houden. Of ik nu op een tafel of op mijn schoot zat, de standaard bleef stevig staan en zorgde voor een comfortabele kijkervaring. Dit is vooral handig tijdens lange reizen of wanneer je je handen even vrij wilt hebben terwijl je naar een film kijkt.

Een andere extra functie die we moeten testen, is de kaarthouder. Veel mensen waarderen het hebben van een telefoonhoesje dat ook als portemonnee kan dienen. Bij het testen van de kaarthouder van de Apple iPhone X XS Backcover was ik aangenaam verrast door de capaciteit ervan. Er was voldoende ruimte om meerdere kaarten, zoals een ID-kaart en een creditcard, veilig op te bergen. De hoes had ook een strakke elastische band om de kaarten op hun plaats te houden. Ik voelde me gerustgesteld dat mijn belangrijke kaarten veilig waren opgeborgen en toch gemakkelijk toegankelijk waren wanneer ik ze nodig had.

Tot slot moeten we de magneetsluiting van het telefoonhoesje testen. In tegenstelling tot andere soorten sluitingen, biedt een magneetsluiting een gemakkelijke en snelle manier om het telefoonhoesje te openen en te sluiten. Bij het testen van de magneetsluiting van de Apple iPhone X XS Backcover merkte ik meteen de sterke magnetische kracht op. De sluiting bleef stevig op zijn plaats, zelfs wanneer ik mijn telefoon in mijn tas stopte of in mijn zak had. Dit geeft me gemoedsrust, wetende dat het telefoonhoesje veilig gesloten blijft en mijn telefoon beschermt tegen ongewenste schade.

Al met al heeft de Apple iPhone X XS Backcover indruk op me gemaakt met zijn extra functies. De standaard, kaarthouder en magneetsluiting hebben allemaal goed gepresteerd in mijn tests en hebben nuttige en praktische voordelen geboden. Als je op zoek bent naar een telefoonhoesje dat niet alleen esthetisch is, maar ook functioneel en handig, dan is dit zeker een geweldige keuze.

.

Apple iPhone X XS Backcover kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Apple iPhone X XS Backcover-telefoonhoesje is een aanrader. Het biedt de perfecte hoek voor comfortabel gebruik en genieten van video’s. De verstelbare standaardfunctie en draadloze oplaadfunctie maken het nog handiger. Bovendien is de kwaliteit en duurzaamheid indrukwekkend, waardoor het een betrouwbare keuze is.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo