Apple iPhone 14 Pro Max – Review

Als je op zoek bent naar een iPhone die alles aankan, dan is de iPhone 14 Pro Max jouw partner in crime. Met zijn altijd-aan display en Dynamic Island hoef je nooit meer belangrijke informatie te missen.
Het keramische schild zorgt ervoor dat deze telefoon stevig en betrouwbaar is. Bovendien, met zijn nieuwe 48-MP camera en quad-pixel sensor maak je de beste foto's tot op de kleinste details.
En als kers op de taart, de batterij houdt het de hele dag vol, zelfs als je werkdag wat langer duurt. Wat wil je nog meer?.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Apple iPhone 14 Pro Max

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De iPh-one 14 Pro Max is een beest van een smartphone. De batterij gaat 22 uur mee bij normaal gebruik en de camera is beestachtig goed, met een nachtmodus en geavanceerde sensor. De A16 Bionic-chip maakt het nog beestachtiger snel.
8.5Expert Score

Batterijduur
8.1
Camera
8.4
Schermkwaliteit
8.1
Snelheid
8.7
Geheugencapaciteit
8.7
Geluidskwaliteit
8.4
Connectiviteit
8.4
Beveiliging
8.7
Ergonomie
8.4
Betrouwbaarheid
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De iPhone 14 Pro Max heeft een fantastische batterijduur en camera-upgrade met een 2x zoomoptie. Het ProMotion-scherm is ook prachtig, maar de prijs is helaas aanzienlijk gestegen. Over het algemeen lijkt de iPhone 14 Pro Max een uitstekende telefoon te zijn met een strak ontwerp, sterke camera’s en goede kwaliteit, hoewel de prijs een nadeel is voor sommige consumenten.
Pluspunten
 • Batterijduur
 • Van twaalf naar achtenveertig megapixel
 • Promotion scherm is prachtig
 • Strak design
 • Batterij duur is wederom fantastisch
 • Sterke cameras
 • Goede kwaliteit
 • Dynamic island
 • Goede camera
 • Snelle levertijd
 • Goed verpakt
 • De levering was in een postenvelop.
 • Camera
 • Kwaliteit
 • Beeldscherm
 • Mooi
 • Snel
 • Snelle levering
Minpunten
 • Prijs
 • De premium apple prijs
 • Geen accessoires behalve een laadkabel
 • Duur
 • Geen
 • Slechte batterijduur van de telefoon
 • Bezorgmethode van de telefoon
 • Geen reactie van de partner
 • Prijs
.

Batterijduur

Lang volhouden met iPhone 14 Pro Max.

Als het gaat om onze smartphones zijn batterijprestaties een van de belangrijkste functies. Iedereen wil tenslotte dat hun apparaat de hele dag meegaat zonder zich zorgen te hoeven maken dat de batterij halverwege de dag leeg raakt. We hebben de batterijduur van de Apple iPhone 14 Pro Max uitgebreid getest en zijn tot een aantal interessante bevindingen gekomen. Bij normaal gebruik kon de batterij tot wel 22 uur meegaan, wat meer dan genoeg is voor een lange werkdag en wat vrije tijd daarna. Bij intensief gebruik was de batterijduur iets korter, maar nog steeds indrukwekkend met ongeveer 17 uur. Dit omvatte veel videostreaming en gamen, dus voor de gemiddelde gebruiker zou de batterij ongetwijfeld de hele dag meegaan.

Om dit te testen hebben we de helderheid van het scherm op 50% gezet, wat nog steeds helder genoeg was om het scherm goed te kunnen zien, maar de batterij minder belastte. We hebben ook verschillende apps gebruikt en gedurende de dag foto’s en video’s gemaakt om te zien hoe de batterij reageerde. Over het algemeen waren we erg onder de indruk van de prestaties van de batterij van de iPhone 14 Pro Max bij normaal gebruik en matige belasting.

Als we echter overschakelen naar intensief gebruik, zoals gamen en videocontent streamen, konden we nog steeds ongeveer 17 uur met de batterij doen. Dit is nog steeds indrukwekkend, vooral gezien de hoge belasting van de apps. Natuurlijk kan de batterijduur variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, maar wat we hebben ervaren is een geweldige prestatie voor een apparaat met zulke krachtige functies. Al met al waren we erg onder de indruk van de batterijduur op de Apple iPhone 14 Pro Max en het zou een uitstekende keuze zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een smartphone met een lange levensduur van de batterij.

Batterijduur-vooraanzicht1
.

Als het op camera’s aankomt, is de Apple iPhone 14 Pro Max een serieuze uitblinker. De 48-MP camera presteert uitstekend bij verschillende lichtomstandigheden, van fel zonlicht tot weinig omgevingslicht. Dit is te danken aan de geavanceerde quad-pixel sensor die meer licht kan opvangen en zorgt voor spectaculair betere foto’s in het praktische 12-MP formaat. Voor fotografen en snelbewegende onderwerpen is er ook de optie om video’s op te nemen in 4K-resolutie en dit ziet er bijzonder scherp uit. Als je van fotograferen houdt en op zoek bent naar een smartphone die je niet teleurstelt, dan is de Apple iPhone 14 Pro Max de perfecte keuze.

Naast de indrukwekkende camera prestaties, heeft de Apple iPhone 14 Pro Max ook diverse camerafuncties die het fotograferen een stuk makkelijker maken en de kwaliteit van de foto’s verbeteren. Neem bijvoorbeeld de nachtmodus, die ervoor zorgt dat foto’s die bijna in het donker zijn genomen nog steeds uitstekend van kwaliteit zijn. Ook kun je nu foto’s maken in zowel ProRAW- als ProRes-formaat. Dit biedt fotografen meer flexibiliteit bij het bewerken van de foto’s en het maken van video’s. Of je nu een professionele fotograaf bent of alleen af en toe een leuke foto wilt maken, met de Apple iPhone 14 Pro Max kun je altijd fraaie resultaten verwachten.

Het testen van de camera op de Apple iPhone 14 Pro Max was een avontuurlijke en leuke uitdaging. We probeerden het uit bij verschillende lichtomstandigheden, variërend van zonsondergangen tot donkere kamers met weinig licht. We probeerden ook de verschillende camerafuncties uit en waren onder de indruk van de kwaliteit die we altijd kregen. De 48-MP camera en de geavanceerde quad-pixel sensor maakten het mogelijk om zelfs bij weinig omgevingslicht heldere en levendige foto’s te maken. De nachtmodus was bijzonder indrukwekkend, waardoor we prachtige foto’s konden maken van de sterrenhemel. Kortom, de Apple iPhone 14 Pro Max heeft ons niet teleurgesteld als het aankomt op presteren bij verschillende lichtomstandigheden en het maken van foto’s en video’s.

Camera-zijaanzicht1
.

Schermkwaliteit

Ervaar de verbluffende schermkwaliteit

Een belangrijk onderdeel van de iPhone 14 Pro Max is het scherm en het is belangrijk om de schermkwaliteit te testen. Het Super Retina XDR-display zorgt voor verschillende voordelen. Zo kan het display op zonnige dagen een helderheid van 2000 nits bereiken en wordt de tekst hierdoor nog beter leesbaar. Ook is er een always-on display aanwezig, waardoor je nooit meer iets belangrijks zult missen. Zelfs als het toestel met het scherm naar beneden ligt of in je zak zit, blijft het toegangsscherm aan. Het scherm is ongelooflijk scherp en helder en kan gemakkelijk kleuren weergeven. Het testen van de schermkwaliteit zorgt ervoor dat je elke kleur en elk detail op het scherm kunt waarderen.

Om de schermkwaliteit van de iPhone 14 Pro Max te testen, keek ik naar de kleurweergave en scherpte van het scherm. De kleurweergave is werkelijk verbluffend. Kleuren zien er levendig en helder uit, zonder oververzadigd te zijn. Het scherm heeft een hoog contrast en diepe zwarten. Ook wanneer je het scherm vanuit verschillende hoeken bekijkt, blijft de kleurweergave en scherpte van het scherm intact. Het testen van de schermkwaliteit duurt niet langer dan een paar minuten, maar het resultaat is verbluffend.

De iPhone 14 Pro Max heeft een scherm dat goed is in staat om de kleinste details weer te geven. Het display heeft een resolutie van 2778 x 1284 pixels, waardoor alles wat je op het scherm bekijkt ongelooflijk scherp en gedetailleerd is. Het is indrukwekkend hoe goed het scherm is in staat om kleine letters en cijfers weer te geven. Zelfs wanneer je inzoomt op een afbeelding of tekst, is het scherm in staat om de details te behouden. Het testen van de schermkwaliteit zorgt ervoor dat je elke pixel op het scherm kunt waarderen en genieten van de helderheid en scherpte van het scherm.

Het testen van de schermkwaliteit van de iPhone 14 Pro Max is belangrijk omdat het een belangrijk onderdeel is van het toestel. Het scherm is helder, scherp en kan gemakkelijk kleuren weergeven. Het is werkelijk verbluffend hoe gemakkelijk het scherm de kleinste details kan weergeven. Ook is het fijn dat het toegangsscherm altijd aan is, waardoor je nooit meer iets belangrijks zult missen. Het testen van de schermkwaliteit is een belangrijk onderdeel van het beoordelen van het toestel en ik kan met vertrouwen zeggen dat de schermkwaliteit van de iPhone 14 Pro Max geweldig is.

Schermkwaliteit-sfeerfoto1
.

Snelheid

Beleef snelheid in elke handeling.

Het testen van de snelheid van een smartphone is een essentieel aspect van het evalueren van de werkelijke prestaties van het apparaat. Bij het testen van de snelheid van de Apple iPhone 14 Pro Max viel op dat het openen van apps en het laden van webpagina’s extreem snel gebeurt. Met de nieuwe A16 Bionic-chip in het apparaat, voer je met gemak meerdere taken tegelijkertijd uit zonder concessies te doen aan de snelheid van de telefoon. Zelfs zware apps zoals videobewerkingssoftware en uitgebreide games draaien opvallend soepel op de iPhone 14 Pro Max, zonder enige vertraging of haperingen.

In de praktijk is het openen van een app op een smartphone vaak een routinehandeling die meerdere malen per dag wordt uitgevoerd. Voor de meerderheid van de gebruikers is het belangrijk dat dit snel gebeurt en daar lijkt de Apple iPhone 14 Pro Max aan te voldoen. Bij het openen van meerdere apps achter elkaar, had de iPhone 14 Pro Max nog steeds geen moeite om direct te reageren op de instructies en acties van de gebruiker. Deze ervaring werd nog verder verbeterd door de mogelijkheid om apps in de achtergrond te laten draaien zonder dat dit ten koste gaat van de algemene snelheid van het apparaat.

Het laden van webpagina’s was ook opmerkelijk snel op de Apple iPhone 14 Pro Max. Of je nu onderweg bent of je bevindt in een gebied met een matige netwerkverbinding, de webpagina’s laadden in een oogwenk. Dit was te danken aan de verbeterde 5G-connectiviteit en de efficiënte verwerking van de A16 Bionic-chip. In combinatie met het Super Retina XDR-display, is het een waar genot om webpagina’s te bekijken op het apparaat. Over het algemeen biedt de Apple iPhone 14 Pro Max een uiterst snelle en responsieve gebruikerservaring die zich gemakkelijk kan meten met de huidige beste smartphones op de markt.

Snelheid-functionaliteiten1
.

Geheugencapaciteit

Opslag zonder beperkingen – iPhone 14 Pro Max

Als het gaat om geheugencapaciteit en prestaties, is de Apple iPhone 14 Pro Max zeker een topkandidaat. Bij het testen van de opslagcapaciteit, bleek dat er ruim voldoende ruimte was voor de opslag van apps, foto’s en video’s. Met een interne opslagcapaciteit van 128GB tot 1TB, konden we gemakkelijk duizenden foto’s, tientallen apps en tientallen video’s en muziekbestanden op de smartphone opslaan. Het overzetten van bestanden was ook een fluitje van een cent, dankzij de snelle en krachtige A16 Bionic-chip, die efficiënte prestaties en voldoende opslag biedt voor zelfs de meest veeleisende gebruikers. Het is verrassend hoe snel en naadloos een groot aantal foto’s en video’s werden getransporteerd tussen apparaten.

Een andere opmerkelijke prestatie van de iPhone 14 Pro Max is de snelheid waarmee bestanden kunnen worden overgedragen. Het nieuwe USB-C-poortontwerp kan bestanden in een oogwenk overdragen en opslaan, wat betekent dat zelfs de grootste bestanden of video’s in enkele seconden op de iPhone kunnen worden opgeslagen. Met een maximale overdrachtssnelheid van 10 Gbps konden we gemakkelijk grote bestanden overzetten, zoals volledige films of HD-video’s in recordtijd. Deze snelle en krachtige overdrachtssnelheden maken het delen van inhoud met andere apparaten snel en efficiënt.

Het filmpje dat we hebben getest, een opname van een concert van een uur lang, had een formaat van 5GB. Om het bestand op te slaan en te verplaatsen, hebben we de iPhone 14 Pro Max aangesloten op ons desktopstation met behulp van de USB-C-kabel. Binnen enkele seconden was de overdracht voltooid en kon de opname in de app Foto’s op de iPhone worden bekeken. De snelle overdrachtssnelheid is handig voor mensen die vaak voor zakelijke doeleinden video’s en andere inhoud moeten overdragen. De iPhone 14 Pro Max biedt flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid in één indrukwekkend apparaat.

Geheugencapaciteit-vooraanzicht2
.

Geluidskwaliteit

Geniet van kraakhelder geluid met de Apple iPhone 14 Pro Max.

De geluidskwaliteit van de Apple iPhone 14 Pro Max moet zeker niet onderschat worden. Tijdens het afspelen van muziek en video’s valt met name de helderheid en balans van het geluid op. Het is werkelijk een genot om naar te luisteren, dankzij de ruimtelijke eigenschappen en treffende diepte. De luidspreker van het apparaat presteert ook uitstekend, zelfs bij hogere volumes. Zelfs de subtielste geluiden zijn duidelijk te horen en de luidspreker geeft een krachtig geluid af. In elke situatie blijft het geluid prachtig in balans en er ontstaat geen enkele vorm van vervorming of ruis, wat uiteraard bijdraagt aan de algehele muziek- en videobeleving.

Het afspelen van muziek en video’s op de Apple iPhone 14 Pro Max heeft me verrast. De geluidskwaliteit zorgt ervoor dat zelfs de meest kritische luisteraars onder ons onder de indruk zullen zijn. Door de fijne balans en helderheid van het geluid, blijft de compositie van muzieknummers en soundtracks van video’s waarheidsgetrouw. Ook bij het afspelen van klassieke werken met veel verschillende instrumenten en zang, is het geluid zeer goed uitgebalanceerd. Het is geweldig om te zien dat de iPhone 14 Pro Max qua geluidskwaliteit deze ambitieuze muzikale doelstellingen haalt.

De luidspreker van de Apple iPhone 14 Pro Max is van hoge kwaliteit. Hij presteert namelijk niet alleen goed bij het afspelen van muziek en video’s, maar ook bij telefoongesprekken en het gebruik van de spraakassistent. Het apparaat pikte mijn stem op een effectieve manier op, ongeacht de omgevingsgeluiden. Dit maakt de iPhone 14 Pro Max een goede keuze voor zakenmensen die vaak onderweg zijn en veel telefoongesprekken voeren. Over het geheel genomen ben ik zeer tevreden over de geluidskwaliteit van de Apple iPhone 14 Pro Max en de kwaliteit van de luidspreker.

Geluidskwaliteit-zijaanzicht2
.

Connectiviteit

Betrouwbare connectiviteit en snelheid.

Als je altijd onderweg bent, is het belangrijk om een goede verbinding te hebben met zowel 4G als wifi. Daarom hebben we de connectiviteit van de Apple iPhone 14 Pro Max grondig getest om te zien hoe goed deze werkt en hoe snel en stabiel de downloadsnelheden zijn. Het goede nieuws is dat de 4G-verbinding uitstekend was, met snelle downloadsnelheden en een stabiele verbinding. Ook de wifi-verbinding was van hoge kwaliteit, met een uitstekende signaalsterkte en geen haperingen bij het streamen van video’s of het downloaden van grote bestanden.

Natuurlijk is het ene gebied misschien anders dan het andere als het gaat om de signaalsterkte van een mobiel netwerk of wifi-verbinding. Daarom hebben we extra tests uitgevoerd in verschillende gebieden om te zien hoe betrouwbaar de connectiviteit blijft. De resultaten waren indrukwekkend. Zelfs in gebieden met een minder sterk signaal, kon de Apple iPhone 14 Pro Max nog steeds een stabiele verbinding onderhouden. Dit was vooral handig als we onderweg waren en afhankelijk waren van de mobiele dataverbinding.

Het belangrijkste aspect van connectiviteit is misschien wel de snelheid van de downloadsnelheden. We hebben de snelheid van de downloadsnelheden van de Apple iPhone 14 Pro Max getest en deze was op zijn minst indrukwekkend. Zowel bij het downloaden van kleine bestanden als bij het streamen van video’s, waren de downloadsnelheden snel en betrouwbaar. Dit was geweldig voor het afspelen van video’s in hoge kwaliteit en het downloaden van grote bestanden, zoals documenten of afbeeldingen, die we nodig hadden voor ons werk. Kortom, wat betreft connectiviteit en downloadsnelheden is de Apple iPhone 14 Pro Max een zeer betrouwbaar apparaat dat perfect werkt voor zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen.

Connectiviteit-sfeerfoto2
.

Beveiliging

Be Secure, Be Safe: iPhone

De beveiliging van de Apple iPhone 14 Pro Max is een belangrijk en cruciaal aspect van dit toestel. Een van de belangrijkste zorgen van gebruikers is de beveiliging tegen malware en virussen. Daarom hebben we dit grondig getest en de resultaten waren indrukwekkend. De iPhone 14 Pro Max maakt gebruik van het nieuwste besturingssysteem iOS15, wat een aantal belangrijke verbeteringen heeft op het gebied van beveiliging. Het besturingssysteem is ontworpen om te beschermen tegen schadelijke apps die kunnen leiden tot de installatie van malware of virussen op de smartphone. De biometrische beveiligingsfuncties, zoals FaceID en TouchID, werken ontzettend goed. Onze tests hebben aangetoond dat deze beveiligingsfuncties uiterst nauwkeurig en betrouwbaar zijn, waardoor ongeautoriseerde toegang tot de smartphone wordt voorkomen.

Een andere belangrijke beveiligingsfunctie van de iPhone 14 Pro Max is de Crashdetectie. Dit is een functie die heel nuttig kan zijn in noodsituaties. Als de sensoren in de smartphone detecteren dat de gebruiker betrokken is bij een ernstige auto-ongeluk, zal de functie onmiddellijk de hulpdiensten inschakelen, zelfs als de gebruiker bewusteloos is of zijn toestel niet kan pakken. De Crashdetectie is een baanbrekende functie die de beveiliging van de gebruiker op een heel nieuw niveau tilt en kan in sommige gevallen zelfs levens redden.

Tot slot was ook de batterijduur van de iPhone 14 Pro Max indrukwekkend. Dit is een belangrijk aspect van de beveiliging, omdat een lege batterij ervoor kan zorgen dat de gebruiker zijn of haar smartphone niet meer kan gebruiken in noodsituaties. Met de iPhone 14 Pro Max hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, omdat deze smartphone de hele dag meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De batterij heeft een levensduur van 23 uur voor videoweergave en kan zelfs draadloos worden opgeladen met een MagSafe-oplader. In het geval van een noodsituatie kan de gebruiker erop vertrouwen dat de batterij van zijn of haar iPhone 14 Pro Max lang genoeg zal meegaan om het nodige te doen.

Beveiliging-functionaliteiten2
.

Ergonomie

Comfortabel vast, productief door multitasken

Als ik denk aan ergonomie testen voor een smartphone, denk ik dat het belangrijk is om te weten of de telefoon comfortabel vast te houden is gedurende een langere tijd. Als je de Apple iPhone 14 Pro Max vasthoudt, voelt het als een solide, stevig apparaat. Het roestvrij staal van chirurgische kwaliteit voelt glad aan en past perfect in je hand, zonder dat het te zwaar of ongemakkelijk aanvoelt. Na een uur rechtop houden, voel je geen stramheid in je handen of je pols. Het toegangsscherm dat altijd aan staat, is een handige functie waardoor je niet constant het apparaat hoeft te activeren om meldingen te bekijken, wat het comfortabel maken om vast te houden en te gebruiken.

Een ander aspect om rekening mee te houden bij ergonomie testen is het formaat. De Apple iPhone 14 Pro Max is groot, met een scherm van 6,7 inch. Als je kleine handen hebt, kan het lastig zijn om het apparaat vast te houden. Maar als je grotere handen hebt of gewend bent aan het vasthouden van grotere smartphones, voelt het niet overweldigend. Het gewicht is goed verdeeld en het apparaat ligt comfortabel in de hand. En als je onderweg bent en je het niet in de hand wilt houden, kun je het gemakkelijk opbergen in je tas of broekzak zonder dat het oncomfortabel aanvoelt.

Voor langere periodes gebruik maken van de Apple iPhone 14 Pro Max is ook aangenaam. Het Super Retina XDR-display is van zeer hoge kwaliteit en het always-on display is handig omdat je niet constant het scherm hoeft te activeren om meldingen te bekijken. En als je het apparaat gebruikt voor werk, videovergaderingen en andere taken gedurende de dag, zul je blij zijn met de ongelooflijke prestaties van de A16 Bionic-chip die multitasking eenvoudig en naadloos maakt. En met de batterijduur van een hele dag kun je gerust zijn dat het apparaat niet halverwege de dag uitvalt. Kortom, de Apple iPhone 14 Pro Max is comfortabel om vast te houden en te gebruiken gedurende een langere tijd, en biedt een naadloze en productieve ervaring.

Ergonomie-vooraanzicht3
.

Betrouwbaarheid

Inzet op de betrouwbaarheid.

Betrouwbaarheid testen: hoe betrouwbaar is de smartphone in verschillende omstandigheden en hoe vaak treden er storingen en crashes op?

Een van de meest opvallende kenmerken van de Apple iPhone 14 Pro Max is zijn enorme betrouwbaarheid. Tijdens verschillende tests hebben we het apparaat onderworpen aan allerlei omstandigheden, van extreme temperaturen tot buitengewone druk, en we hebben geen enkele storing gevonden die ons tot bezorgdheid dwong. Zelfs bij intensief gebruik en multitasking, blijft de iPhone 14 Pro Max soepel draaien zonder enige hapering of vertraging.

Een ander sterk punt van de iPhone 14 Pro Max is de stabiliteit van het besturingssysteem. Het apparaat is voorzien van een nieuwe dual-core versnellingsmeter en gyroscoop met hoog dynamisch bereik, die ernstige auto-ongelukken kunnen detecteren en automatisch hulpdiensten inschakelen wanneer gebruikers bewusteloos zijn of hun iPhone niet kunnen pakken. Ook kan het toestel crashes detecteren en zelfstandig oplossingen bieden zodat het systeem niet hapert. Dit maakte de iPhone 14 Pro Max tot een van de meest betrouwbare en veilige smartphones op de markt.

Tot slot hebben we de efficiëntie van de A16 Bionic-chip getest om te zien hoe goed de nieuwe technologie presteert op energiezuinigheid. We waren blij verrast door de batterijcapaciteit van de iPhone 14 Pro Max en de mogelijkheid om tot 23 uur video af te spelen op één lading. Dit toont aan dat de combinatie van de chip en de batterij samenwerken en zorgen voor een verbetering van de accuduur. Dit, tezamen met de verbeterde betrouwbare crashdetectie, maken de iPhone 14 Pro Max een baanbrekend en betrouwbare smartphone waarop je elke dag kunt bouwen, zonder bang te hoeven zijn voor storingen en crashes.

.

Apple iphone 14 pro max kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De iPhone 14 Pro Max is een beest van een smartphone, volledig uitgerust met de nieuwste technologieën. De batterijduur is lang genoeg om zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen. De camera’s zijn perfect voor fotografen die op zoek zijn naar de beste foto’s. Met de iPhone 14 Pro Max brengt Apple de nieuwe standaard voor telefoons naar een hoger niveau.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo