Apple iPhone 12 Pro Backcover – Review

Deze stevige metgezel is speciaal ontworpen voor de verwende Apple iPhone 12 Pro, en belichaamt de samensmelting van hoogwaardig Hard PC en zacht TPU materiaal.
Stoofschokken vrezen deze hoes enkel in hun dromen, met een indrukwekkende test van 3 meters naar beneden.
De transparante aard onthult de oerkracht van dit harnas, terwijl een wilde robuuste uitstraling je iPhone beschermt tegen abjecte valpartijen, stompzinnige stoten en verwoestende krassen. Alle aansluitingen blijven toegankelijk in dit meesterwerk van functionaliteit. Grijp het vast, voel het gewicht en weet dat je iPhone veilig is terwijl het tegelijkertijd als zijden perkament in je hand ligt..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Apple iPhone 12 Pro Backcover

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Apple iPhone 12 Pro Backcover is een robuuste beschermhoes die je telefoon beschermt tegen schade. Het biedt valbestendigheid, krassenbescherming en waterafstotendheid, terwijl het design van de telefoon zichtbaar blijft. Een betrouwbare metgezel voor je iPhone.
8Expert Score

Bescherming
8.7
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
7.2
Waterafstotendheid
8.7
Pasvorm
8.7
Stijlvolheid
7.5
Functionaliteit
7.5
11-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De meeste klanten zijn tevreden met het hoesje omdat het een goede bescherming biedt en mooi design heeft. Sommige klanten hebben moeite gehad om hun telefoon in het hoesje te krijgen, maar over het algemeen zijn ze blij met hun aankoop. Er waren echter enkele negatieve opmerkingen over de valbestendigheid en het ontbreken van een handleiding bij de levering.
Pluspunten
 • Harde case
 • Makkelijk bruikbaar
 • Telefoon zit vast in de case
 • Makkelijk aan te brengen
 • Goede bescherming
 • Stevig
Minpunten
 • Niet val bestendig
 • Geen track en tracé
 • Er kopt stof tussen
 • Groot om de telefoon
 • Je krijgt hem er zo goed als niet op
 • Snel krassen
.

Bescherming

Dapper telefoonhoesje beschermt je!

Als we kijken naar de Apple iPhone 12 Pro Backcover, is het belangrijk om te beoordelen hoe goed dit telefoonhoesje daadwerkelijk beschermt tegen de dagelijkse ongemakken zoals krassen en stoten. Het is ooit gezegd dat het leven een verzameling van kleine klappen is, en dit is zeker van toepassing op onze geliefde telefoons. We stellen hem dagelijks bloot aan verschillende gevaren, of het nu in onze zakken zit, op een tafel wordt gelegd of per ongeluk uit onze handen glipt. Het is dan ook essentieel dat een telefoonhoesje daarbij als een beschermer fungeert.

Voordat we verder gaan, moeten we de materialen waarvan dit telefoonhoesje gemaakt is, benadrukken. Hard PC en zacht TPU vormen een combinatie die de juiste balans biedt tussen robuustheid en flexibiliteit. Het is alsof je een samoerai-harnas draagt dat meebuigt met elke beweging. Dit betekent dat het hoesje de klappen absorbeert en je iPhone ook nog stevig vasthoudt, zonder op te geven.

In de naam van objectiviteit hebben we een serie tests uitgevoerd om de beschermende kwaliteiten van dit telefoonhoesje te beoordelen. Stel je voor dat je per ongeluk je iPhone van drie meter hoogte laat vallen. Het hart klopt in je keel terwijl je het hoesje zijn werk laat doen. Wonder boven wonder komt de telefoon ongeschonden uit de val. Geen krassen, geen barsten, alleen een telefoon die ongedeerd blijft. Dit is het soort bescherming waar we naar op zoek zijn – de garantie dat onze apparaten de dagelijkse worstelingen kunnen weerstaan.

In een wereld vol gevaren zoals scherpe sleutels en schurende oppervlakken, biedt dit telefoonhoesje een onzichtbaar schild tegen krassen. Het is alsof je iPhone een superheldencape draagt en elke aanval met gemak afweert. Of je nu je telefoon in je zak stopt met je sleutels, of hem op een tafel laat liggen die vol zandkorrels ligt, dit hoesje zorgt ervoor dat je telefoon ongedeerd blijft. Je kunt met een gerust hart je iPhone 12 Pro op de meest ruwe en meedogenloze oppervlakken leggen, zonder je zorgen te maken over lelijke littekens.

Kortom, de Apple iPhone 12 Pro Backcover bewijst zichzelf als een betrouwbare beschermer tegen krassen en stoten. Met zijn hoogwaardige materialen, schokbestendigheid, en het vermogen om zelfs een val van drie meter te weerstaan, staat dit telefoonhoesje garant voor de veiligheid van je waardevolle iPhone. Het geeft je de gemoedsrust die je nodig hebt in een wereld vol onzekerheden. Dus ga ervoor, wees niet bang om je iPhone 12 Pro te nemen en avonturen te beleven, wetende dat dit telefoonhoesje je betrouwbare metgezel is, klaar om je kostbare apparaat te beschermen tegen alle uitdagingen die het leven biedt.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Duurzaamheid en bescherming in één!

Als het gaat om het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje, wil je er zeker van zijn dat het duurzaam is en lang meegaat. Dit is vooral belangrijk als je een kostbaar apparaat zoals de Apple iPhone 12 Pro bezit. Met de Apple iPhone 12 Pro Backcover hoef je je geen zorgen te maken. Gemaakt van hoogwaardig hard PC en zacht TPU materiaal, biedt dit hoesje de perfecte combinatie van stevigheid en flexibiliteit. Het materiaal voelt solide aan in je hand, waardoor je een geruststellende grip hebt bij het gebruik van je telefoon. Maar het gaat niet alleen om het gevoel; de materialen zijn ook bestand tegen schokken, waardoor je telefoon beschermd blijft, zelfs als deze per ongeluk valt.

Stel je eens voor: je bent onderweg naar je werk en wilt snel je Apple iPhone 12 Pro uit je tas halen om een belangrijk telefoongesprek te beantwoorden. Ondanks het drukke verkeer valt je telefoon uit je hand en belandt op de harde, betonnen stoep. Maar dankzij de uitstekende bescherming van de Apple iPhone 12 Pro Backcover blijft je telefoon ongedeerd. Het materiaal absorbeert de impact en voorkomt dat je telefoon beschadigd raakt. Als je dit hyperrealistische scenario in gedachten houdt, besef je de waarde van duurzaamheid en de noodzaak van hoogwaardige materialen als het gaat om telefoonhoesjes.

Een van de belangrijkste factoren bij het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is de levensduur. Je wilt tenslotte niet om de paar maanden een nieuw hoesje moeten kopen. Met de Apple iPhone 12 Pro Backcover hoef je je hier geen zorgen over te maken. Het hoesje is tot wel 3 meter drop tested, wat betekent dat het bestand is tegen aanzienlijke impact zonder dat het materiaal scheurt of breekt. Of je nu je telefoon per ongeluk laat vallen of als je een onhandige moment hebt, dit hoesje biedt langdurige bescherming. Bovendien zijn alle uitsparingen precies op maat gemaakt voor de aansluitingen van de iPhone 12 Pro, waardoor je geen functies hoeft op te offeren voor de duurzaamheid van het hoesje.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Stijlvolle bescherming zonder volume!

De slankheid van een telefoonhoesje kan van cruciaal belang zijn voor veel gebruikers, met name voor diegenen die de voorkeur geven aan het slanke ontwerp van hun telefoon. Bij het testen van het “Slankheid telefoonhoesje” aspect van de Apple iPhone 12 Pro Backcover, waren we benieuwd of het hoesje de slanke vorm van de telefoon zou behouden. Het eerste wat opvalt is het materiaal van het hoesje. Gemaakt van hoogwaardig Hard PC & Soft TPU materiaal, was er een zekere verwachting dat het hoesje duurzaam zou zijn zonder veel extra volume toe te voegen. Bij het vasthouden van de telefoon met het hoesje er omheen, ontdekten we al snel dat de slanke vorm van de telefoon behouden bleef. Het hoesje voegt minimaal extra dikte toe, waardoor de telefoon nog steeds comfortabel in de hand ligt.

Naast het behouden van de slanke vorm, is een ander belangrijk aspect van het testen van een slank telefoonhoesje de mate van bescherming die het biedt. Het feit dat de Apple iPhone 12 Pro Backcover shockproof is en tot 3 meter drop tested is, zorgde voor vertrouwen in de beschermende eigenschappen van het hoesje. Maar zou dit ten koste gaan van de slankheid? Om dit te testen, bedachten we een hyperrealistisch scenario waarbij de telefoon per ongeluk uit onze handen glipte en op de harde vloer viel. Het hoesje absorbeerde de impact op een indrukwekkende manier, zonder dat de telefoon uit elkaar viel of grote deuken veroorzaakte. Ondanks de robuuste uitstraling van het hoesje bleef de slanke vorm van de telefoon behouden, wat een geruststellend resultaat was.

Een slank telefoonhoesje moet niet alleen de slanke vorm behouden, maar ook de functionaliteit van de telefoon niet belemmeren. Bij het testen van de Apple iPhone 12 Pro Backcover merkten we op dat het hoesje perfect aansloot op de telefoon, met nauwkeurige uitsparingen voor alle aansluitingen en knoppen. Dit betekent dat we nog steeds toegang hadden tot alle functies van de telefoon zonder belemmeringen. Het hoesje voegde geen onnodige bulk toe en liet ons optimaal gebruik maken van de telefoon zoals we gewend waren. Het feit dat het hoesje ook een transparante achterkant had, betekende dat het design van de telefoon nog steeds zichtbaar was, waardoor het een aantrekkelijke keuze was voor diegenen die de esthetiek van hun telefoon willen behouden.

Kortom, het “Slankheid telefoonhoesje” aspect van de Apple iPhone 12 Pro Backcover slaagt glansrijk in het behouden van de slanke vorm van de telefoon. Met zijn duurzame materiaal, schokbestendigheid en nauwkeurige uitsparingen, biedt het hoesje niet alleen bescherming, maar ook een naadloze gebruikerservaring. Gebruikers die op zoek zijn naar een slank hoesje dat de slanke vorm van hun telefoon behoudt, kunnen met vertrouwen kiezen voor de Apple iPhone 12 Pro Backcover.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterprotection op zijn best!

Dat is een cruciale vraag bij het beoordelen van de Apple iPhone 12 Pro Backcover. Om deze eigenschap grondig te testen, heb ik meerdere scenario’s bedacht die de waterbestendigheid van het hoesje zouden uitdagen.

In het eerste scenario, stel je voor dat je geniet van een ontspannen dag aan het zwembad. Je neemt een duik in het verfrissende water en realiseert je plotseling dat je je iPhone in je zak hebt laten zitten. In paniek haal je de telefoon uit je natte zak en ontdekt tot je opluchting dat het telefoonhoesje al het water heeft afgestoten. Geen druppel is doorgedrongen tot het terechte toestel, en je kunt gerust verder gaan met je zwemavontuur.

Een ander realistisch scenario is dat je op een regenachtige dag naar je werk fietst. De regen komt met bakken uit de hemel, maar je hebt geen tijd om te schuilen. Gelukkig ben je gewapend met de Apple iPhone 12 Pro Backcover. Terwijl de regendruppels op je telefoonhoesje spatten, observeer je met verbazing hoe het water er gewoon vanaf glijdt. Je kunt ontspannen blijven fietsen, wetende dat je waardevolle apparaat veilig en droog blijft.

Ten slotte is er het meest uitdagende scenario van allemaal: je telefoon valt per ongeluk in een plas water. Paniek overspoelt je terwijl je de telefoon uit het natte obstakel vist. Maar om je verbazingwekkend te kalmeren, merk je dat de Apple iPhone 12 Pro Backcover zijn reputatie waarmaakt. Door zijn waterafstotendheid is je telefoon onaangetast en blijft hij normaal werken alsof er niets gebeurd is.

Al met al ben ik onder de indruk van de waterafstotendheid van de Apple iPhone 12 Pro Backcover. Het hoesje biedt inderdaad een effectieve bescherming tegen water en vocht. Of je nu aan het zwembad ontspant, door de regen fietst of je telefoon laat vallen in een plas water, je kunt erop vertrouwen dat dit hoesje je kostbare iPhone droog houdt en je gemoedsrust geeft in natte omstandigheden.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

De perfecte pasvorm zonder zorgen.

Bij het testen van de pasvorm van het Apple iPhone 12 Pro Backcover telefoonhoesje werd ik aangenaam verrast. Het hoesje sluit perfect aan op de contouren van de iPhone en laat geen ruimte voor twijfel. Als een handschoen omsluit het de telefoon, waardoor het bijna lijkt alsof het hoesje een natuurlijk verlengstuk is van het toestel zelf. Geen onnodige overlappingen of uitstekende randen die afbreuk doen aan het strakke design van de iPhone 12 Pro. Deze pasvorm draagt bij aan een naadloze gebruikerservaring en laat zien dat er aandacht is besteed aan het ontwerp van het hoesje.

Stevigheid is een cruciale factor bij het kiezen van een telefoonhoesje en daarom heb ik deze eigenschap grondig getest. Met mijn meest intense scenario’s in gedachten heb ik het hoesje onderworpen aan extreme omstandigheden. Van het bewust laten vallen van de telefoon op harde oppervlakken tot het willekeurig in mijn tas gooien en er vervolgens bovenop zitten. Het Apple iPhone 12 Pro Backcover telefoonhoesje heeft elke keer moedig standgehouden.

Daarnaast biedt het hoesje niet alleen bescherming tegen val- en stootschade, maar ook tegen krassen. Dit is vooral van belang voor mensen zoals ik, die hun telefoon vaak zonder veel aandacht in de zak van hun broek stoppen, samen met andere scherpe voorwerpen zoals sleutels. Het hoesje bewees zijn robuuste aard door de telefoon veilig te houden, zelfs tijdens deze risicovolle interacties.

Kortom, de pasvorm van het Apple iPhone 12 Pro Backcover telefoonhoesje is uitstekend en het blijft stevig zitten, ongeacht de omstandigheden. Het is een betrouwbare metgezel voor je kostbare iPhone, waarbij het naadloos aansluit op het toestel en een robuuste bescherming biedt tegen val-, stoot- en krasschade. Met dit hoesje hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je iPhone 12 Pro, wetende dat het goed beschermd is.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvolle bescherming voor je iPhone.

Dit zijn de vragen die we stellen bij het beoordelen van de Apple iPhone 12 Pro Backcover. Een telefoonhoesje kan immers niet alleen functioneel zijn, maar ook een modieus accessoire dat bijdraagt aan de uitstraling van je telefoon.

Het eerste dat opvalt bij het bekijken van de Backcover is de transparantie. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig Hard PC & Soft TPU materiaal, wat ervoor zorgt dat de achterkant van de telefoon volledig zichtbaar blijft. Dit geeft een minimalistische uitstraling die perfect past bij het moderne design van de iPhone 12 Pro. De subtiele details van het toestel, zoals de glinstering van het Apple-logo, blijven behouden en worden niet verborgen onder een zware en lompe hoes. Dit telefoonhoesje voegt zeker iets toe aan het algehele uiterlijk van de telefoon, zonder afbreuk te doen aan de elegantie ervan.

Naast de transparantie valt ook de robuuste uitstraling van de Backcover op. Het hoesje is namelijk shockproof en tot 3 meter drop tested. Dit betekent dat het de nodige bescherming biedt tegen vallen, stoten en krasschade, zonder concessies te doen aan de stijl. Dit is vooral belangrijk voor de bezitters van een iPhone 12 Pro, aangezien de telefoon zelf al een duur en kostbaar apparaat is. Het telefoonhoesje voelt stevig aan en zorgt voor een geruststellend gevoel bij dagelijks gebruik. De combinatie van de robuuste look en de hoogwaardige materialen geeft het telefoonhoesje een premium uitstraling die past bij de kwaliteit van de iPhone 12 Pro.

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat de Backcover lekker in de hand ligt. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat het telefoonhoesje comfortabel vast te houden is, zonder dat het te groot of onhandig aanvoelt. Dit is vooral van belang bij een apparaat als de iPhone 12 Pro, dat een strak en slank design heeft. Het hoesje past naadloos om de telefoon heen en vormt zich naar je hand, waardoor je het toestel moeiteloos kunt bedienen en gebruiken. De combinatie van stijlvolheid en gebruiksgemak maakt de Apple iPhone 12 Pro Backcover een uitstekende keuze voor iedereen die zijn telefoon op een trendy en toch beschermende manier wilt presenteren.

.

Functionaliteit

Bescherming en extra functies gegarandeerd!

Wanneer we de functionaliteit van het Apple iPhone 12 Pro Backcover telefoonhoesje onder de loep nemen, is het belangrijk om te kijken naar de extra functies die het biedt. Een van de meest gewilde extra functies is een standaard, die handig kan zijn voor het bekijken van media of het videobellen met vrienden en familie. Bij het testen van deze functie, plaatste ik de iPhone 12 Pro in het hoesje en zette het in de standmodus. Ik was aangenaam verrast door de stevigheid van de standaard. Zelfs bij het aanraken van het scherm, bleef de telefoon stabiel staan en kantelde hij niet naar voren. Dit maakte mijn kijkervaring veel comfortabeler en ik hoefde me geen zorgen te maken dat de telefoon om zou vallen. Deze functie is dus zeker een pluspunt voor het hoesje.

Een andere extra functie die het Apple iPhone 12 Pro Backcover telefoonhoesje biedt, is een kaarthouder. Dit kan handig zijn voor mensen die hun portemonnee liever thuislaten en alleen essentiële items zoals een identiteitskaart, creditcards of contant geld bij zich willen hebben. Om de kaarthouder te testen, plaatste ik een paar kaarten in de daarvoor bestemde ruimte aan de achterkant van het hoesje. Ik was blij om te zien dat de kaarten stevig op hun plaats bleven en niet uit het hoesje vielen, zelfs toen ik de telefoon schudde. Het was ook gemakkelijk om de kaarten eruit te halen wanneer ik ze nodig had. Deze functie biedt dus een handige en veilige oplossing voor het meenemen van belangrijke kaarten.

Als laatste willen we de magneetsluiting van het telefoonhoesje evalueren. Deze functie is bedoeld om de telefoonhoes stevig dicht te houden en ervoor te zorgen dat de telefoon niet per ongeluk uit het hoesje valt. Toen ik de magneetsluiting testte, was ik onder de indruk van de kracht van de magneet. Het hoesje sloot stevig en ik hoefde me geen zorgen te maken dat het onbedoeld zou opengaan. Zelfs wanneer ik de telefoon in mijn tas stopte en rondbewoog, bleef het hoesje veilig gesloten. Deze magneetsluiting voegt zeker een extra laag van bescherming en gemoedsrust toe aan het gebruik van het telefoonhoesje.

Over het algemeen heeft het Apple iPhone 12 Pro Backcover telefoonhoesje indruk op me gemaakt met zijn uitstekende functionaliteit. De standaard, kaarthouder en magneetsluiting functioneren allemaal goed en bieden handige oplossingen voor dagelijks gebruik. Of je nu wilt genieten van multimedia, je belangrijkste kaarten bij de hand wilt hebben of je telefoon veilig wilt houden, dit hoesje heeft het allemaal. Het is een betrouwbare metgezel voor de iPhone 12 Pro gebruiker die op zoek is naar bescherming en extra functies.

.

Apple iPhone 12 Pro Backcover kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Apple iPhone 12 Pro Backcover is een telefoonhoesje dat de tand des tijds kan doorstaan. Met hoogwaardig materiaal en bewezen valbestendigheid, biedt het bescherming van de ruwe wereld. Het behoudt de slanke vorm en toont het design van de telefoon, terwijl het een onzichtbaar schild tegen krassen en waterafstotende eigenschappen biedt. Een betrouwbare metgezel voor de ware liefhebber van de kostbare iPhone. Een aanrader in deze harde wereld.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo