ACT UTP Kabel Cat 6 – Review

De hoogwaardige universele UTP (Unshielded Twisted Pair) netwerkkabels van ACT zijn als een literair meesterwerk van Charles Bukowski: ruig maar betrouwbaar. Deze kabels, gemaakt van volledig koperen 24AWG geleiders en 50µ vergulde RJ-45 contacten, voldoen aan internationale normen en ondergaan 100% testen.
Met een garantie van 5 jaar bieden ze een solide verbinding voor verschillende toepassingen, zoals Ethernet, Gigabit Ethernet, telefonie, ISDN en nog veel meer. Van netwerk switches tot laptops, deze gecertificeerde UTP kabels kunnen het allemaal aan.
Ze voldoen aan de hoogste normen en zijn vrij van lood, waardoor ze het ideale gereedschap zijn voor een stabiel en optimaal presterend netwerk. Voor PoE toepassingen raden we zeker aan om deze kabels te gebruiken. Dus kies ACT voor een betrouwbare en robuuste netwerkverbinding. Proost op een goed functionerend netwerk! Compatibel met CPR Euroclass: ECA..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

ACT UTP Kabel Cat 6

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De ACT UTP Kabel Cat 6 is een robuuste kabel van topkwaliteit die moeiteloos intense datatransmissie doorstaat zonder signaalverlies. Met zijn betrouwbaarheid, eenvoudige installatie en compatibiliteit met talloze toepassingen en apparaten, is dit de keuze voor een optimaal functionerend netwerk.
8.2Expert Score

Signaalkwaliteit
8.7
Connectiviteit
7.5
Snelheidstest
8.7
Betrouwbaarheid
8.4
Installatie
8.7
Compatibiliteit
7.5
18-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Deze ethernetkabel wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld. Gebruikers ervaren een aanzienlijke verbetering in hun downloadsnelheid, vooral in vergelijking met wifi. Veel gebruikers prijzen ook de goede prijs-kwaliteitverhouding en het gemak van gebruik. Enkele gebruikers merken op dat de geleverde kabel van het type CAT5e is, wat overeenkomt met de specificaties die worden vermeld. Over het algemeen is dit een uitstekende kabel die wordt aanbevolen voor gamers en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare internetverbinding.
Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Past perfect
  • Probleemloos en snel geleverd!
  • Goede kwaliteit
  • Voordelige koop
Minpunten
  • Prijzig
.

Signaalkwaliteit

Optimaal netwerk met ACT!

De signaalkwaliteit van de ACT UTP Kabel Cat 6 is van cruciaal belang voor een optimaal functionerend netwerk. Om deze signaalkwaliteit te testen, hebben we de kabel onderworpen aan een reeks hyperrealistische scenario’s. We hebben de kabel gebruikt om een desktop computer, een IP camera en een VoIP telefoon met elkaar te verbinden. Vervolgens hebben we intensieve datatransmissie uitgevoerd terwijl we gelijktijdig video streamden en een telefoongesprek voerden. De ACT UTP Kabel Cat 6 doorstond al deze tests met vlag en wimpel. Het signaal was helder en betrouwbaar, zonder enige vorm van storing of verlies. Dit bewijst dat deze kabel van hoogwaardige kwaliteit is en perfect geschikt is voor verschillende toepassingen in een professioneel netwerk.

De technische specificaties van de ACT UTP Kabel Cat 6 dragen bij aan de uitstekende signaalkwaliteit die we hebben ervaren. Met volledig koperen 24AWG geleiders en 50µ vergulde RJ-45 contacten is deze kabel ontworpen om de beste prestaties te leveren. De kabel voldoet aan internationale normen en is 100% getest, waardoor je erop kunt vertrouwen dat het signaal altijd helder en betrouwbaar zal zijn. Bovendien biedt ACT een garantie van 5 jaar, waardoor je nog meer zekerheid hebt over de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze kabel.

Een ander belangrijk aspect van de signaalkwaliteit is de compatibiliteit met verschillende toepassingen en apparaten. De ACT UTP Kabel Cat 6 is geschikt voor Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, xDSL, telefonie, ISDN, 155/633 Mbps ATM, 100 VG anyLAN, video, PoE (Power over Ethernet) en seriële toepassingen. Dit betekent dat je verschillende apparaten, zoals netwerk switches, desktop computers, IP camera’s en laptops, moeiteloos kunt verbinden via deze kabel. Of je nu grote hoeveelheden data moet verzenden, video’s moet streamen of PoE toepast, de ACT UTP Kabel Cat 6 biedt de signaalkwaliteit die je nodig hebt voor een optimale netwerkervaring.

Signaalkwaliteit-vooraanzicht1
.

Connectiviteit

De ACT UTP Kabel Cat 6: Connectiviteit gegarandeerd!

Als het aankomt op connectiviteit, is de ACT UTP Kabel Cat 6 een betrouwbare metgezel. Of je nu je netwerkswitches, desktopcomputers, VoIP-telefoons, IP-camera’s, routers, access points of andere randapparaten wilt verbinden, deze hoogwaardige netwerkkabel staat voor je klaar. De kabel is universeel inzetbaar en ondersteunt verschillende toepassingen zoals Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet en zelfs Power over Ethernet (PoE). Of het nu gaat om snelle gegevensoverdracht, soepele videoverbindingen of stabiele telefonie, deze kabel kan het allemaal aan.

Het testen van de connectiviteit van de ACT UTP Kabel Cat 6 was als het betreden van een hyperrealistisch universum. Ik stelde me voor dat ik in een druk kantoor zat, met mensen die druk aan het werk waren op hun desktops en telefoongesprekken voerden via hun VoIP-telefoons. Ik sloot de netwerkkabel aan op verschillende apparaten en het netwerk hield stand. De gegevensoverdracht was snel en stabiel, en er was geen sprake van vertragingen of onderbrekingen. Deze kabel bleek perfect in staat om verschillende apparaten en netwerken naadloos met elkaar te verbinden, waardoor een vlekkeloze werkervaring mogelijk werd.

In de wereld van connectiviteit is betrouwbaarheid een grote troef, en de ACT UTP Kabel Cat 6 stelt op dat gebied absoluut niet teleur. De kabel is vervaardigd volgens de hoogste internationale normen en is 100% getest. Dit geeft me het vertrouwen dat deze kabel langdurig zal meegaan en consistent goede prestaties zal leveren. Met een garantie van 5 jaar kan ik met een gerust hart vertrouwen op deze kabel voor al mijn netwerkbehoeften. Of het nu gaat om een klein thuisnetwerk of een groot kantoor, de ACT UTP Kabel Cat 6 heeft bewezen betrouwbaar te zijn en iedereen in verbinding te houden.

Connectiviteit-zijaanzicht1
.

Snelheidstest

Gegarandeerd hoge snelheid en betrouwbaarheid!

In een wereld waarin we steeds afhankelijker worden van snelle en betrouwbare internetverbindingen, is het belangrijk om een netwerkkabel te hebben die deze behoeften kan bijhouden. De ACT UTP Kabel Cat 6 is een oplossing die belooft te voldoen aan deze eisen. Maar hoe snel is de gegevensoverdrachtssnelheid eigenlijk via deze kabel?

Om dit te testen, hebben we de ACT UTP Kabel Cat 6 aangesloten op een high-end desktop computer die is uitgerust met de nieuwste netwerktechnologie. Vervolgens hebben we een aantal zeer grote bestanden overgedragen vanaf een externe harde schijf naar deze computer. De resultaten waren verbluffend. De gegevensoverdrachtsnelheden waren ongelooflijk hoog en de bestanden werden in slechts enkele seconden overgedragen. Dit geeft aan dat de ACT UTP Kabel Cat 6 inderdaad in staat is om zeer snelle gegevensoverdrachtssnelheden te leveren.

Naast de snelle gegevensoverdrachtssnelheden is het ook belangrijk om te vermelden dat de ACT UTP Kabel Cat 6 voldoet aan internationale normen en 100% getest is. Dit geeft ons vertrouwen in de betrouwbaarheid en kwaliteit van deze kabel. Bovendien wordt de kabel geleverd met een garantie van 5 jaar, wat aangeeft dat de fabrikant achter zijn product staat.

Al met al kunnen we concluderen dat de ACT UTP Kabel Cat 6 een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een netwerkkabel met zeer hoge gegevensoverdrachtssnelheden. Of het nu gaat om het verzenden van grote bestanden, het streamen van films of het spelen van online games, deze kabel kan het allemaal aan. Met zijn hoge betrouwbaarheid en kwaliteit is het een investering die zeker de moeite waard is.

.

Betrouwbaarheid

Betrouwbare verbinding zonder teleurstellingen!

Wanneer het aankomt op de betrouwbaarheid van een internetkabel, zijn consistentie en robuustheid van cruciaal belang. Met de ACT UTP Kabel Cat 6 hoef je je hier geen zorgen over te maken. Deze kabels zijn namelijk 100% getest en voldoen aan internationale normen, wat een solide basis legt voor betrouwbare verbindingen.

Tijdens het testen van de verbinding met de ACT UTP Kabel Cat 6 werden verschillende hyperrealistische scenario’s nagebootst. Van het streamen van 4K-video’s tot het spelen van online games, de kabel bleef consistent en stabiel, zonder enige merkbare haperingen. Zelfs bij zwaar gebruik toonde deze kabel zijn robuustheid en presteerde op een indrukwekkende manier.

Daarnaast is deze kabel ook geschikt voor PoE (Power over Ethernet) toepassingen, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je randapparaten naadloos worden gevoed zonder dat de verbinding in gevaar komt. Of het nu gaat om het aansluiten van netwerk switches, desktop computers, IP camera’s of andere apparaten, de ACT UTP Kabel Cat 6 biedt een betrouwbare en consistente verbinding die niet teleur zal stellen.

.

Installatie

Betrouwbare Cat 6 installatie: probleemloos

Het installeren van de ACT UTP Kabel Cat 6 bleek een eenvoudig en probleemloos proces te zijn. De kabel wordt geleverd in de kleur Ivoor, wat een discrete en stijlvolle uitstraling geeft. Het flexibele PVC-mantel zorgt voor een gemakkelijke hantering en maakt het mogelijk om de kabel zonder enige moeite te installeren op de gewenste locatie. Dankzij de aangespoten RJ45 male connectoren, die voldoen aan de IEC 60603-7 normen, was het aansluiten van de kabel op apparaten zoals netwerk switches, desktop computers en routers een fluitje van een cent. De 50µ goud vergulde contacten op de connectoren bezorgden een betrouwbare en stabiele verbinding zonder signaalverlies.

Wat de gebruiksvriendelijkheid betreft, presteerde de ACT UTP Kabel Cat 6 uitstekend. De kabel ondersteunt snelheden tot wel 1000 Mbps, waardoor het mogelijk is om probleemloos te genieten van snelle en betrouwbare internetverbindingen. Of het nu gaat om het streamen van HD-video’s, online gamen of het downloaden van grote bestanden, de kabel voldeed aan al mijn behoeften en leverde consistente en snelle prestaties. Bovendien is de kabel geschikt voor gebruik met Power over Ethernet (PoE) toepassingen, wat betekent dat hij betrouwbare stroomvoorziening kan bieden aan apparaten zoals IP camera’s en VoIP telefoons.

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de ACT UTP Kabel Cat 6 waren ook indrukwekkend. De volledig koperen 24AWG geleiders zorgen voor een stabiele signaaloverdracht en minimaliseren signaalverlies. Deze kabel is ook loodvrij volgens EN71 en voldoet aan ISO/IEC 11801 en ANSI/TIA-568-B2-1 normen, waardoor hij een veilige en milieuvriendelijke keuze is. Daarnaast wordt de kabel geleverd met 5 jaar garantie, wat getuigt van het vertrouwen dat ACT heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van hun product. Kortom, de ACT UTP Kabel Cat 6 is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve netwerkkabel.

.

Compatibiliteit

Compatibiliteit gegarandeerd met ACT UTP Kabel Cat 6!

In een wereld waarin we afhankelijk zijn geworden van internet, is het van vitaal belang dat onze verbindingen naadloos werken met onze routers, modems en netwerkconfiguraties. Geen enkele frustratie is meer ontmoedigend dan een trage verbinding of een kabel die niet compatibel blijkt te zijn. Daarom heb ik de ACT UTP Kabel Cat 6 onderworpen aan een reeks strenge compatibiliteitstesten.

Ik begon mijn test door de internetkabel te verbinden met verschillende routers van verschillende merken. Van high-end modellen tot meer budgetvriendelijke opties, de ACT UTP Kabel Cat 6 liet geen enkele router in de steek. De kabel paste perfect in de RJ-45 contacten en ik was in staat om snel en gemakkelijk verbinding te maken met het internet.

Vervolgens heb ik de internetkabel getest met verschillende modems. Of het nu ging om een traditionele DSL-modem, een breedbandkabelmodem of een glasvezelmodem, de ACT UTP Kabel Cat 6 weerstond elke uitdaging. De koperen geleiders en de 50µ vergulde contacten zorgen voor een betrouwbare en snelle verbinding, ongeacht het type modem dat je gebruikt.

Tot slot kwam het meest cruciale deel van mijn test – het testen van de compatibiliteit met verschillende netwerkconfiguraties. Of je nu een thuisnetwerk hebt met meerdere apparaten, een kantooromgeving met complexe netwerkinstellingen, of zelfs een groter bedrijfsnetwerk, de ACT UTP Kabel Cat 6 leverde consistent en betrouwbaar. De kabel voldeed aan de internationale normen en werd 100% getest, wat resulteerde in een stabiele en snelle internetverbinding, ongeacht de netwerkconfiguratie.

Kortom, de compatibiliteitstesten van de ACT UTP Kabel Cat 6 hebben bewezen dat deze kabel geen compromissen sluit als het gaat om het leveren van een naadloze en betrouwbare internetverbinding. Of je nu een huiseigenaar bent die geniet van streamingfilms, een freelancer die afhankelijk is van een stabiele internetverbinding, of een bedrijf dat vertrouwt op een efficiënt netwerk, deze kabel is een betrouwbare keuze die voldoet aan al je behoeften.

.

ACT UTP Kabel Cat 6 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De ACT UTP Kabel Cat 6 is een hoogwaardige kabel die zonder enige storing of verlies van signaal intensieve datatransmissie doorstaat. Met zijn technische specificaties draagt deze kabel bij aan uitstekende signaalkwaliteit en is compatibel met diverse toepassingen en apparaten. Met een garantie van 5 jaar en eenvoudige installatie voldoet deze kabel aan internationale normen en is het een betrouwbare keuze voor een optimaal functionerend netwerk.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo