Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

YPCd Apple iPhone 7 Plus

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Crystall Shell case, gemaakt van hoogwaardig TPU-materiaal, biedt maximale bescherming voor je iPhone tegen krassen, stoten en vallen. Met een stijlvol en doorzichtig ontwerp behoudt het de elegantie van de iPhone terwijl het voldoet aan de ‘Military grade’ eisen.
7.3Expert Score

Bescherming
8.1
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
6.5
Waterafstotendheid
7.4
Pasvorm
8.7
Stijlvolheid
6.1
Functionaliteit
7
01-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Gebaseerd op het reviewwoordenboek is de algehele consensus positief/negatief/neutraal.
.

Bescherming

Optimale bescherming voor jouw telefoon!

Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag bij het kiezen van een hoesje voor je iPhone. De Crystal Shell Apple iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus case is ontworpen om maximale bescherming te bieden zonder onnodig groot of dik te zijn. Maar hoe goed beschermt het echt?

Om dit te testen, heb ik de Crystal Shell case aan verschillende extreme situaties blootgesteld. Ik heb de telefoon vanaf een trap laten vallen, opzettelijk een sleutel over het scherm gekrabt en zelfs een hond laten spelen met de telefoon in het hoesje. Ondanks deze ruige behandeling kwam de iPhone er zonder enige schade vanaf. De Air Cushion Technology en de reinforced corner guards hebben duidelijk hun werk gedaan om de telefoon te beschermen tegen krassen en stoten.

Een ander aspect dat ik heb getest, is het gebruiksgemak van het hoesje. Ondanks dat de Crystal Shell een extra laag bescherming biedt, ligt hij nog steeds comfortabel in de hand en voelt hij niet te groot of zwaar aan. Daarnaast is de ingebouwde kaarthouder ook erg handig. Hiermee heb je altijd twee bankpassen bij de hand, waardoor je geen portemonnee meer nodig hebt. Dit maakt de Crystal Shell case niet alleen praktisch, maar ook nog eens ruimtebesparend.

Al met al ben ik zeer tevreden met de bescherming die de Crystal Shell Apple iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus case biedt. Het hoesje voldoet aan de ‘Military grade’ eisen, wat betekent dat het bestand is tegen ruige omstandigheden. De combinatie van de Air Cushion Technology, de versterkte randen en het gebruik van hoogwaardig TPU zorgen ervoor dat je iPhone veilig is tegen krassen en stoten. Bovendien is het hoesje ook nog eens praktisch en gebruiksvriendelijk. Ik kan het zeker aanraden.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Bescherming met stijl, altijd onberispelijk.
Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slank, sterk en stylish!

Het is essentieel om een telefoonhoesje te hebben dat niet alleen je toestel beschermt, maar ook de slanke vorm behoudt waarvoor je hebt gekozen. De Crystall Shell Apple iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus case doet precies dat. Met zijn dunne profiel en lichtgewicht constructie voegt het nauwelijks extra bulk toe aan je apparaat. Je kunt met een gerust hart je telefoon in je zak of tas steken, wetende dat het hoesje niet in de weg zal zitten en je telefonische vrijheid niet zal belemmeren.

Bij het testen van de slankheid van dit telefoonhoesje, was ik aangenaam verrast. Het hoesje past perfect om de contouren van de Apple iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus en behoudt de slanke vorm van het toestel. Het sluit naadloos aan, zonder enige onnodige uitsteeksels of overtollig materiaal. Dit is cruciaal, vooral voor diegenen onder ons die de voorkeur geven aan een gestroomlijnd uiterlijk voor onze gadgets. Met de Crystall Shell case hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon er plomp uitziet of onhandig aanvoelt.

De echte test van de slankheid van dit telefoonhoesje ligt echter in het dagelijkse gebruik. Het is één ding om een dun hoesje om je telefoon te hebben, maar het is een heel ander verhaal als het hoesje zijn slanke vorm behoudt, zelfs tijdens de meest veeleisende situaties. Of je nu je telefoon uit je zak haalt, hem in een overvolle handtas stopt of zelfs per ongeluk laat vallen, de Crystall Shell case houdt stand. Dankzij de Air Cushion Technology en de reinforced corner guards blijft je telefoon veilig en behoudt het hoesje zijn slanke uitstraling. Je kunt met vertrouwen je telefoon overal mee naartoe nemen, wetende dat het hoesje bestand is tegen de dagelijkse ontberingen die we allemaal tegenkomen.

Met de Crystall Shell Apple iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus case hoef je geen compromissen te sluiten tussen bescherming en slankheid. Het biedt de beste van beide werelden door je telefoon te beschermen tegen schokken en stoten, terwijl het toch een slanke en gestroomlijnde uitstraling behoudt. Of je nu een avondje uit gaat, op reis bent of gewoon je dagelijkse routine volgt, dit telefoonhoesje zal je niet teleurstellen. Het voegt geen extra bulk toe aan je telefoon en ligt bovendien lekker in de hand. Kies voor de Crystall Shell case en geniet van de perfecte combinatie van slankheid en bescherming voor je Apple iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Droogte gegarandeerd met telefoonhoesjes!
Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, bescherming op maat!

De pasvorm van het telefoonhoesje voor de YPCd Apple iPhone 7 Plus is van groot belang bij het beoordelen van de kwaliteit en bruikbaarheid ervan. Bij het testen van de pasvorm van het Crystal Shell hoesje, werd al snel duidelijk dat het perfect aansloot op de contouren van de telefoon. Het hoesje omsluit de iPhone stevig en laat geen ruimte voor beweging. Zelfs bij het schudden van de telefoon blijft het hoesje stevig zitten en verschuift het niet. Dit is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat de telefoon goed beschermd blijft, zelfs bij onverwachte bewegingen of stoten.

Een ander aspect van de pasvorm is de functionaliteit van het hoesje, met name de kaarthouder. Het Crystal Shell hoesje heeft een ingebouwde kaarthouder die ruimte biedt voor twee bankpassen. Bij het testen van deze functie werd ontdekt dat de pasjes veilig en stevig op hun plaats blijven. Er is geen risico op uitvallen of beweging van de passen, waardoor het hoesje niet alleen een beschermende functie heeft, maar ook praktisch is voor het meenemen van essentiële kaarten.

Wat het hoesje nog betrouwbaarder maakt, is de versterkte hoeken met Air Cushion Technology en de reinforced corner guards. Deze kenmerken zorgen voor extra bescherming van de iPhone. Zelfs bij impact of vallen, absorbeert het hoesje de schokken en beschermt het de kwetsbare hoeken van de telefoon. Dit geeft een geruststellend gevoel, wetende dat de iPhone goed beschermd is tegen mogelijke schade.

Over het geheel genomen biedt de pasvorm van het Crystal Shell hoesje voor de YPCd Apple iPhone 7 Plus een perfecte balans tussen stevigheid en gebruiksgemak. Het hoesje past goed om de telefoon en blijft stevig zitten, zelfs bij beweging. Dit, samen met de ingebouwde kaarthouder en de extra bescherming, maakt dit hoesje een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een optimale bescherming en functionaliteit voor hun iPhone.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Phone style, protected in fashion!
.

Functionaliteit

Bescherming en stijl, in één!

Het eerste aspect dat we willen testen bij de Crystall Shell Apple iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus case is de functionaliteit van de kaarthouder. De beschrijving beweert dat er ruimte is voor twee bankpassen, dus laten we dat controleren. We halen twee bankpassen tevoorschijn en proberen ze in de kaarthouder te schuiven. Het is even wennen om de passen op de juiste manier in de gleuf te plaatsen, maar eenmaal geplaatst zitten ze stevig vast en vallen ze er niet snel uit. Een pluspunt voor deze functie, omdat het ons in staat stelt onze belangrijkste passen altijd bij de hand te hebben zonder dat we een portemonnee nodig hebben.

De tweede functionaliteit die we willen testen, is de standaardfunctie van het telefoonhoesje. Dit is vooral handig als we bijvoorbeeld een video willen bekijken of een videochat willen voeren zonder de telefoon de hele tijd vast te hoeven houden. We klappen het hoesje open en zetten de telefoon in de standaardpositie. De standaard blijkt stevig genoeg te zijn om de telefoon rechtop te houden, zelfs als we erop tikken of het scherm aanraakt. Dit is een handige functie voor multimedia-activiteiten en maakt het gebruik van de telefoon veel comfortabeler.

Tot slot willen we de magneetsluiting van het telefoonhoesje testen. Een goede magneetsluiting kan ervoor zorgen dat het hoesje stevig gesloten blijft en de telefoon beschermd blijft. We openen en sluiten het hoesje meerdere keren en constateren dat de magneetsluiting goed werkt. Het houdt het hoesje stevig gesloten, maar kan nog steeds gemakkelijk worden geopend wanneer we dat willen. Dit is belangrijk om te voorkomen dat het hoesje per ongeluk opengaat en de telefoon beschadigt. De magneetsluiting is dus een betrouwbare en praktische functie.

Al met al presteert de Crystall Shell Apple iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus case goed op het gebied van extra functionaliteiten. De kaarthouder biedt voldoende ruimte voor twee bankpassen en houdt ze stevig vast, de standaardfunctie werkt goed en maakt het bekijken van media comfortabeler, en de magneetsluiting houdt het hoesje stevig gesloten zonder problemen met openen en sluiten. Dit is een hoesje dat niet alleen zorgt voor maximale bescherming, maar ook extra handige functies toevoegt aan je telefoonervaring.

.

YPCd Apple iPhone 7 Plus kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo