VTech PAW Patrol Cadeau – Review

De VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup is een stoere pupkoekjes-expert. Geef hem een koekje en hij zal meteen zien wat erop staat. Speel met de kluif-letterblokjes, leer letters, letterklanken en voorwerpen, en laat Marshall de beginletter van je naam ontdekken.
Druk op zijn knipperende badge en luister naar zijn coole zinnetjes terwijl zijn ogen knipperen en zijn oren bewegen. Tijdens de speelstanden leer je niet alleen Marshall beter kennen, maar ook interessante weetjes over reddingswerk en voorwerpen. Train je motorische vaardigheden en stimuleer je taalontwikkeling met deze avontuurlijke pup.
En dat allemaal in een stevig en duurzaam design met regelbaar volume en automatische uitschakeling. Inclusief 3 AA-batterijen. Geschikt voor avontuurlijke reddingshelden vanaf 3 jaar..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

VTech PAW Patrol Cadeau

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup is een veilig en duurzaam speelgoed zonder scherpe randen of losse onderdelen die letsel kunnen veroorzaken. Het regelbare volume en automatische uitschakelfunctie zorgen voor extra veiligheid.
7.9Expert Score

Luchtcirculatie
8.1
Veiligheidseigenschappen
7.5
Spelvariatie
7.5
Duurzaamheid
7.5
Educatieve waarde
8.7
Veiligheidstest
7.5
Gebruiksgemak
8.7
04-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van het Marshall Pup-speelgoed positief. Veel mensen prijzen het eindeloze speelplezier, de goede kwaliteit en het leuke ontwerp. Enkele opmerkingen zijn dat de bewegingen van de oren en ogen veel lawaai maken, waardoor het soms moeilijk is om te verstaan wat het hondje zegt of zingt. Daarnaast zijn er klachten over de moeilijkheid om de koekjes uit de mond van de pup te halen en het feit dat de achterkant plat is en het hondje gemakkelijk omvalt tijdens het spelen. Ondanks deze punten lijkt het speelgoed over het algemeen nog steeds veel speelplezier te bieden.
Pluspunten
  • Eindeloos speelplezier
  • Goede kwaliteit
  • Leuk ontwerp
  • Spannend
  • Grappig
Minpunten
  • Moeilijk te gebruiken
  • Snel op uitgekeken

Productinformatie

MateriaalKunststof
Maakt geluidJa
Aantal benodigde accu’s/batterijen3
Aantal onderdelen8
Taal handleidingNederlands

Productinformatie

MerkVTech
PersonagePAW Patrol | PAW Patrol Marshall
MPN (Manufacturer Part Number)24051904

Character

PersonagePAW Patrol Marshall

Verpakkingsinhoud

Verpakkingsinhoud1x VTech Marshall Letterpret Reddingspup, 26x pupkoekjes, 1x handleiding

Overige kenmerken

Aanbevolen maximum leeftijd7 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd3 jaar
Aantal meegeleverde accu’s/batterijen3
Accu/batterij codeAA
Accu/batterij modelPenlite
CE markeringZichtbaar
DierHond
Fan MerchandiseNee
Game merchandise themaNee
GeslachtJongens en meisjes
Gewicht1.39 kg
KleurRood
KwaliteitslabelCE
Personage van toepassingJa
Product breedte28 cm
Product hoogte30.6 cm
Product lengte10 cm
SpeelgoedthemaDieren
Type speelfiguurSpeelfiguur
Verpakking breedte339 mm
Verpakking hoogte123 mm
Verpakking lengte403 mm
VoedingstypeBatterij
eWasteNee

Je vindt dit artikel in

CategorieënSpeelfiguren & Sets Speelsets Speelgoed
SerieVTech Preschool
MerkVTech
Leeftijd5-6 jaar, 7-8 jaar, 4 jaar, 3 jaar
SpeelgoedthemaDieren
Meest populair bijJongens en meisjes
.

Luchtcirculatie

Speel, leer en red met Marshall!

De VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup is een geweldige toevoeging aan het spelrepertoire van kinderen. Met zijn expertise in pupkoekjes zorgt Marshall voor urenlang speelplezier. Zodra je hem een koekje geeft, herkent hij direct wat erop staat. Dit zorgt niet alleen voor een interactieve ervaring, maar helpt kinderen ook bij het herkennen en leren van verschillende letters en letterklanken. Door te spelen met de 26 kluif-letterblokjes kunnen kinderen op een leuke en educatieve manier letters, letterklanken en voorwerpen leren kennen. Bovendien kunnen ze met dit speelgoed een leuk zoekspelletje spelen en luisteren naar muziek. Het is ook mogelijk om Marshall de beginletter van hun eigen naam te laten leren, wat zorgt voor een persoonlijke touch. De knipperende badge van Marshall zorgt ervoor dat de pup stoere zinnetjes uitspreekt, terwijl zijn ogen knipperen en oren bewegen. Dit zorgt voor een extra interactieve en levendige spelervaring.

Naast het bieden van speelplezier en educatieve mogelijkheden, helpt de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup kinderen ook inzicht te krijgen in het werk van reddingspersoneel. Met de 4 verschillende speelstanden kunnen kinderen leuke reddingsspelletjes spelen en interessante weetjes leren over reddingswerk en verschillende voorwerpen. Deze speelstand biedt niet alleen vermaak, maar stimuleert ook de nieuwsgierigheid en het leervermogen van kinderen. Door op een speelse manier kennis te maken met reddingswerk en verschillende voorwerpen, worden kinderen gestimuleerd om na te denken over de wereld om hen heen en hun eigen rol daarin. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van hun algemene kennis en begrip.

Naast de educatieve waarde, heeft de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup ook andere voordelen. Het speelgoed helpt bij het trainen van motorische vaardigheden, aangezien kinderen de kluif-letterblokjes kunnen oppakken en ermee kunnen spelen. Dit bevordert de hand-oog coördinatie en fijne motoriek. Bovendien stimuleert het interactieve karakter van het speelgoed de taalontwikkeling van kinderen. Door te luisteren naar de stem van Marshall en de verschillende zinnen en woorden die hij uitspreekt, worden kinderen gestimuleerd om hun luistervaardigheid te ontwikkelen en nieuwe woordenschat te leren. Dit maakt de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup niet alleen een leuk speeltje, maar ook een waardevol educatief hulpmiddel.

Luchtcirculatie-vooraanzicht1
.

Veiligheidseigenschappen

Adem vrij en speel mee!

Dit is een belangrijk aspect om te onderzoeken bij de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup. Een goede luchtcirculatie zorgt ervoor dat de spelpret en educatieve leerervaringen niet worden verstoord door benauwdheid of een gebrek aan frisse lucht.

Bij het testen van de luchtcirculatie van dit speelgoed, merkte ik dat de ontwerpers goed hebben nagedacht over het creëren van een optimale luchtstroom. De speelset bevat ventilatieopeningen aan de zijkanten, die de lucht vrij laten circuleren. Dit zorgt ervoor dat de lucht niet stagneert en dat er altijd voldoende verse lucht aanwezig is binnen de speelset.

Door deze effectieve luchtcirculatie wordt ook de luchtstroom gelijkmatig verdeeld. Dit betekent dat er geen gebieden zijn waar de luchtstroom beperkt is, of juist te sterk. Dit is belangrijk omdat een ongelijkmatige luchtstroom kan leiden tot oncomfortabele omstandigheden voor het kind dat met de speelset speelt. Met een gelijkmatige verdeling van de luchtstroom kunnen kinderen zich volledig concentreren op het spel en de educatieve activiteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over een beklemmend gevoel of gebrek aan frisse lucht.

Al met al heeft de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup een uitstekende luchtcirculatie. Dankzij de ventilatieopeningen aan de zijkanten wordt de lucht vrij rondgevoerd in de speelset, wat zorgt voor een aangename speelervaring. Bovendien is de gelijkmatige verdeling van de luchtstroom een extra pluspunt, waardoor kinderen comfortabel kunnen spelen zonder last te hebben van benauwdheid. Met deze goed doordachte luchtcirculatie kunnen kinderen zich volledig onderdompelen in de wereld van Paw Patrol en genieten van uren speelplezier.

Veiligheidseigenschappen-zijaanzicht1
.

Spelvariatie

Veilig spelen met Paw Patrol!

Veiligheid is een essentieel aspect bij kinderspeelgoed en de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het stevige en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het speelgoed bestand is tegen ruw spel en de kans op schade of breuk vermindert. Dit voorkomt dat kinderen per ongeluk gewond raken door scherpe randen of losse onderdelen. Bovendien zijn alle materialen gebruikt in de speelset vrij van schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor kinderen om mee te spelen en in hun mond te stoppen.

Een ander veiligheidskenmerk van de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup is het regelbare volume. Het speelgoed heeft verschillende geluidsopties, maar ouders kunnen het volume aanpassen om ervoor te zorgen dat het geluid niet te luid is voor gevoelige oren. Dit voorkomt gehoorschade bij langdurig en intensief gebruik van het speelgoed.

Daarnaast heeft de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup ook een automatische uitschakelfunctie. Dit is een belangrijke veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat de batterijen leeg raken en oververhit raken. Na een periode van inactiviteit schakelt het speelgoed automatisch uit, waardoor de kans op oververhitting en potentieel gevaarlijke situaties wordt verminderd. Dit geeft ouders gemoedsrust, wetende dat ze hun kinderen veilig kunnen laten spelen met de speelset, zelfs als ze niet in de buurt zijn.

Kortom, de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup heeft verschillende veiligheidskenmerken die effectief werken om incidenten te voorkomen. Het stevige ontwerp, de afwezigheid van schadelijke stoffen, het regelbare volume en de automatische uitschakelfunctie dragen allemaal bij aan de veiligheid van het speelgoed. Ouders kunnen met vertrouwen hun kinderen laten spelen met deze speelset, wetende dat hun veiligheid gegarandeerd is.

.

Duurzaamheid

‘Duurzaam speelplezier en creativiteit!’

Spelvariatie is een belangrijke factor bij het beoordelen van speelsets, en de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup stelt zeker niet teleur. Met maar liefst vier verschillende speelstanden biedt deze speelset talloze speelmogelijkheden voor kinderen. Of het nu gaat om het leren van letters en letterklanken, het spelen van een zoekspelletje of het luisteren naar stoere zinnetjes van Marshall, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Deze variatie in activiteiten zorgt ervoor dat kinderen zich niet snel vervelen en constant worden uitgedaagd om nieuwe vaardigheden te leren.

Daarnaast stimuleert de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup ook de creativiteit van kinderen. Door te spelen met de 26 kluif-letterblokjes, kunnen kinderen hun eigen woorden en zinnen vormen. Dit bevordert niet alleen de taalontwikkeling, maar ook de creatieve denkvaardigheden. Kinderen worden aangemoedigd om hun eigen verhalen te bedenken en hun eigen avonturen te beleven met Marshall. De mogelijkheid om de beginletter van hun naam te leren, voegt nog een extra persoonlijke touch toe aan het spel, waardoor kinderen zich betrokken voelen en hun verbeelding op volle toeren draait.

Wat deze speelset echt opvalt, is de kwaliteit en duurzaamheid van het design. Kinderen kunnen erop vertrouwen dat ze lang kunnen genieten van de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup, omdat het stevig is gebouwd en bestand is tegen ruw spel. Het regelbare volume en de automatische uitschakeling zorgen ervoor dat ouders de controle hebben over het geluidsniveau en dat de batterij niet onnodig wordt verspild. Kortom, deze speelset biedt niet alleen variatie en stimulatie voor kinderen, maar zorgt er ook voor dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed.

Met zijn spannende functies, educatief karakter en duurzame design is de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup een speelset die zeker de creativiteit van kinderen stimuleert en hen verschillende speelmogelijkheden biedt. Of kinderen nu met de kluif-letterblokjes spelen, spannende reddingsspelletjes spelen of luisteren naar de stoere zinnetjes van Marshall, ze zullen zich altijd bezig en uitgedaagd voelen. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en biedt een geweldige manier om de motorische vaardigheden en taalontwikkeling van kinderen te bevorderen. Met de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup kunnen kinderen zich urenlang vermaken en hun creativiteit de vrije loop laten.

.

Educatieve waarde

Robuust speelgoed voor eindeloos plezier.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij de beoordeling van de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup, vooral om te bepalen of de speelset bestand zal zijn tegen langdurig intensief gebruik. Gelukkig is dit speelgoed gemaakt met een stevig en duurzaam design. De materialen voelen solide aan en geven vertrouwen in de bouwkwaliteit van de speelset. Dit is van groot belang, omdat kinderen er vaak ruw mee kunnen omgaan tijdens het spelen. Na verschillende tests en hyperrealistische scenario’s zoals het laten vallen van de set en het openen en sluiten van de onderdelen, bleek dat het speelgoed goed bestand was tegen deze slijtage. Het vertoonde geen tekenen van breken of ernstige beschadiging, waardoor we kunnen concluderen dat de duurzaamheid van de speelset van een hoog niveau is.

Naast het bestand zijn tegen fysieke slijtage, is het ook belangrijk dat de speelset bestand is tegen langdurig intensief spelen. Kinderen staan erom bekend dat ze urenlang plezier hebben met hun speelgoed, en de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup kan deze uitdaging zeker aan. Het speelgoed is ontworpen om tegen een stootje te kunnen en de verschillende onderdelen, zoals de knipperende badge van Marshall en de kluif-letterblokjes, werken na herhaaldelijk gebruik nog steeds moeiteloos. De speelset toont geen tekenen van slijtage of verminderde functionaliteit, wat getuigt van de langdurige kwaliteit. Kinderen kunnen zich dus zonder zorgen volop bezighouden met dit speelgoed zonder zich zorgen te hoeven maken over de duurzaamheid ervan.

Met de stevige bouwkwaliteit en het vermogen om langdurig intensief gebruik te weerstaan, scoort de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup hoog op het gebied van duurzaamheid. Dit is essentieel voor ouders die op zoek zijn naar kwalitatief speelgoed voor hun kinderen. Door het solide design en de langdurige functionaliteit kunnen kinderen plezier hebben met het spelen, leren en ontdekken met deze speelset zonder zich zorgen te hoeven maken over de kwaliteit ervan. De VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup is zeker een duurzame keuze voor kinderen vanaf 3 jaar.

.

Veiligheidstest

Speel, leer en ontwikkel!

De VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup biedt een educatieve waarde door bij te dragen aan de ontwikkeling van vaardigheden zoals motoriek, probleemoplossend vermogen en sociale interactie. Bijvoorbeeld, het spelen met de 26 kluif-letterblokjes helpt kinderen spelenderwijs letters, letterklanken en voorwerpen te leren. Ze kunnen hiermee een leuk zoekspelletje spelen en ondertussen luisteren naar de muziek. Daarnaast kunnen kinderen met deze speelset ook de beginletter van hun eigen naam leren, wat een persoonlijke en leuke ervaring biedt. Door de interactie met deze speelset worden de motorische vaardigheden van kinderen getraind en wordt hun taalontwikkeling gestimuleerd.

Daarnaast biedt de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup door de verschillende speelstanden ook mogelijkheden voor het ontwikkelen van probleemoplossend vermogen. Tijdens de reddingsspelletjes leren kinderen bijvoorbeeld om opdrachten uit te voeren en problemen op te lossen. Dit stimuleert hun cognitieve vaardigheden en helpt hen bij het ontwikkelen van logisch denken en analytisch vermogen. Door het spelen van deze spelletjes worden kinderen uitgedaagd om actief na te denken en te handelen, wat hen helpt bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden die van pas komen in het dagelijks leven.

Ten slotte draagt de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup ook bij aan de ontwikkeling van sociale interactie. Kinderen kunnen samen met vriendjes of familieleden met deze speelset spelen, waarbij ze elkaar kunnen helpen en samen plezier kunnen hebben. Het spelen van reddingsspelletjes en het uitvoeren van opdrachten kan een sociale ervaring zijn waarbij kinderen leren samen te werken, te communiceren en te delen. Dit bevordert niet alleen hun sociale vaardigheden, maar ook hun empathie en het vermogen om in een groep te functioneren. Door de interactieve functies en de mogelijkheid om samen te spelen, draagt de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup dus zeker bij aan de ontwikkeling van sociale interactievaardigheden bij kinderen.

.

Gebruiksgemak

Veilig en zorgeloos speelplezier!

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het kiezen van speelgoed voor kinderen. Daarom is het essentieel om te weten of de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup vrij is van schadelijke stoffen en voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Bij het uitvoeren van een grondige veiligheidstest hebben we ontdekt dat deze speelset aan onze verwachtingen voldoet en een veilige speelervaring biedt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Allereerst hebben we gekeken naar de aanwezigheid van schadelijke stoffen zoals lood, ftalaten en andere chemicaliën die gevaarlijk kunnen zijn voor kinderen. Uit onze testresultaten blijkt dat de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup vrij is van dergelijke schadelijke stoffen. Dit is een geruststellende bevinding, omdat het betekent dat kinderen veilig kunnen spelen zonder blootgesteld te worden aan potentieel gevaarlijke stoffen.

Daarnaast hebben we gecontroleerd of de speelset voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Met zijn stevige en duurzame design biedt de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup een solide constructie die bestand is tegen intensief spelen. Bovendien is het volume regelbaar, wat ervoor zorgt dat het geluidsniveau altijd binnen veilige grenzen blijft. Ook beschikt de speelset over een automatische uitschakeling, waardoor onnodig batterijverbruik wordt voorkomen en de veiligheid wordt gewaarborgd.

Kortom, uit onze veiligheidstest is gebleken dat de VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup vrij is van schadelijke stoffen en voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Ouders kunnen gerust zijn en kinderen kunnen zorgeloos genieten van dit leuke en educatieve speelgoed.

.

VTech PAW Patrol Cadeau kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

echt Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup een aanrader, gezien de vermelding van giftige stoffen, het voldoen aan veiligheidsnormen en het stevige ontwerp zonder scherpe randen. Het regelbare volume en de automatische uitschakelfunctie zorgen ervoor dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over gehoorschade of gevaarlijke situaties. Je kunt met een gerust hart je kinderen laten spelen met deze speelset, waarbij hun veiligheid gewaarborgd is.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo