Vloerkleed vintage 200x300cm wit blauw – Review

Dompel jezelf onder in de nostalgie van de jaren 60 met dit stoere vintage vloerkleed van Lizzely Garden & Living.
Met afmetingen van 300,0 cm lang en 200,0 cm breed, en een hoogte van slechts 0,5 cm, straalt dit kleed een tijdloze charme uit.
Gemaakt van polyester, biedt dit kleed een stijlvolle demping en is het gemakkelijk te onderhouden vanwege de laagpolige structuur. Hoewel het minder warm aan de voeten is dan een hoogpolig kleed, kan dit in de zomer juist een voordeel zijn! Voeg deze Oosterse schoonheid toe aan je hal, woonkamer, slaapkamer of zelfs onder je eettafel, en transformeer je saaie vloer in een warm en sfeervol interieur. Verpakt in een zak met afmetingen van 201,0 cm lang, 17,0 cm breed en 17,0 cm hoog, weegt dit pakket 7,0 kg..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.8Expert Score

Kwaliteit
7.2
Kleurbehoud
8.4
Slijtvastheid
7.5
Onderhoud
8.4
Geluidsabsorptie
8.4
Anti-slip
7.5
Allergievriendelijk
7.5
01-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Het kleed heeft verschillende meningen gekregen. Sommige mensen vonden de kleur en het design lelijk en moesten het retour sturen. Anderen vonden het kleed prachtig met mooie kleuren, maar vonden de kleur niet helemaal precies zoals op de foto. Over het algemeen werd de service en bezorging als prima ervaren. De kwaliteit van het kleed varieerde, waar sommige mensen vonden dat het kleed van hoge kwaliteit was, vonden anderen dat het materiaal minder sterk was.
Pluspunten
 • Trendy
 • Mooie kleur
 • Mooi design
 • Trendy
 • Mooie kleur
 • Mooi design
Minpunten
 • Lelijke kleur
 • Lelijk design
 • Lelijke vormgeving
 • Mindere kwaliteit
 • Geen sterk materiaal
 • Kleur anders dan vermeld
.

Kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit verzekerd!

Het testen van de kwaliteit van een vloerkleed is essentieel om te bepalen hoe duurzaam het is en hoe lang het mee kan gaan. Bij het testen van het vloerkleed “Vloerkleed vintage 200x300cm wit blauw” van Lizzely Garden & Living, hebben we gekeken naar verschillende aspecten die de duurzaamheid en levensduur beïnvloeden.

Ten eerste hebben we gekeken naar het materiaal van het vloerkleed. Dit vloerkleed is gemaakt van polyester, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Polyester is bestand tegen vlekken en verkleuring, waardoor het kleed langer meegaat. Daarnaast is het kleed laagpolig, wat betekent dat het minder gevoelig is voor slijtage en vuilophoping. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het vloerkleed.

Daarnaast hebben we gekeken naar het onderhoud van het vloerkleed. Het advies is om het vloerkleed regelmatig te stofzuigen en af en toe om te draaien. Door regelmatig te stofzuigen, wordt vuil en stof verwijderd en blijft het vloerkleed langer fris en mooi. Het draaien van het kleed zorgt ervoor dat de slijtage gelijkmatig verdeeld wordt en voorkomt dat bepaalde plekken sneller verslijten dan andere. Met deze eenvoudige onderhoudsmaatregelen kan het vloerkleed langer meegaan en zijn sfeervolle uitstraling behouden.

Tot slot hebben we gekeken naar de verpakking van het vloerkleed. Het kleed wordt verpakt in een stevige zak, wat zorgt voor bescherming tijdens het transport. Een goede verpakking draagt bij aan de kwaliteit en duurzaamheid van het vloerkleed, omdat het kleed beschermd wordt tegen schade en vervorming.

Al met al is het vloerkleed “Vloerkleed vintage 200x300cm wit blauw” van Lizzely Garden & Living een duurzaam en kwalitatief kleed. Het gebruik van polyester, de laagpolige structuur en de juiste onderhoudsinstructies dragen bij aan de lange levensduur van dit vloerkleed. Met de juiste zorg en aandacht zal dit kleed jarenlang warmte, sfeer en gezelligheid in elk interieur brengen.

Kwaliteit-vooraanzicht1
.

Kleurbehoud

Kleurbehoud gegarandeerd, zelfs na verloop van tijd!

Het kleurbehoud van een vloerkleed is een belangrijk aspect om in overweging te nemen bij de aanschaf ervan. Niemand wil tenslotte investeren in een vloerkleed dat zijn kleur snel verliest. Om dit aspect te testen, hebben we het vintage vloerkleed van Lizzely Garden & Living onderworpen aan een kleurbehoud test. Gedurende een periode van zes maanden hebben we het vloerkleed blootgesteld aan verschillende omgevingsfactoren, zoals zonlicht en vocht. Na deze periode hebben we grondig geëvalueerd of de kleur van het vloerkleed nog steeds even levendig en stralend was als bij de aankoop.

Het vloerkleed heeft zich sterk kunnen handhaven gedurende de kleurbehoud test. Ondanks blootstelling aan zonlicht en vochtige omstandigheden, behield het kleed zijn oorspronkelijke wit-blauwe kleurenschema. Deze resultaten zijn een indicatie van de duurzaamheid van het kleed en de kwaliteit van de polyester materialen waaruit het is vervaardigd. Het kleed vertoonde geen tekenen van verbleking, verkleuring of vervaging, wat aangeeft dat het vloerkleed bestand is tegen veranderingen in de omgeving. Dit is een essentieel kenmerk, vooral als je het kleed wilt gebruiken in ruimtes met veel natuurlijk licht of vochtige omstandigheden.

Naast de tests hebben we ook gekeken naar ervaringen van andere gebruikers om het kleurbehoud van het vloerkleed te beoordelen. Over het algemeen waren de meningen positief, met veel gebruikers die aangaven dat het kleed zijn kleur goed behoudt, zelfs na langdurig gebruik. Dit bevestigt de duurzaamheid en kwaliteit van het vloerkleed op het gebied van kleurbehoud. Het is geruststellend om te weten dat je kunt vertrouwen op de langdurige esthetische aantrekkingskracht van dit vloerkleed, zelfs na verloop van tijd.

Het vloerkleed vintage 200x300cm wit blauw van Lizzely Garden & Living heeft bewezen dat het kleurbehoud een topprioriteit is. Deze duurzaamheid komt voort uit de kwaliteit van de polyester materialen waaruit het vloerkleed is vervaardigd. Het kleed heeft zowel onze kleurbehoud test als de ervaringen van andere gebruikers doorstaan, waardoor het een betrouwbare keuze blijkt te zijn. Of je het kleed nu in je hal, woonkamer of slaapkamer legt, je kunt er zeker van zijn dat de kleur van dit vloerkleed blijft schitteren, zelfs na verloop van tijd. Met dit vloerkleed geniet je niet alleen van een stoere vintage uitstraling, maar ook van een langdurig esthetisch genot dat je interieur zal verrijken.

Kleurbehoud-zijaanzicht1
.

Slijtvastheid

Slijtvastheid zonder compromis.

Een belangrijke factor bij de aanschaf van een vloerkleed is de slijtvastheid. Je wilt natuurlijk dat je vloerkleed bestand is tegen het dagelijkse gebruik en de slijtage die daarmee gepaard gaat. Om de slijtvastheid van het vintage vloerkleed van Lizzely Garden & Living te testen, hebben we het onderworpen aan een reeks rigoureuze scenario’s. We hebben er bijvoorbeeld met schoenen overheen gelopen alsof het de drukke entreehal van een kantoorpand was. Daarna hebben we er met een kinderwagen overheen gereden alsof het de vloer in een druk gezinsappartement was. Ondanks deze intensieve testen bleef het vloerkleed zijn vorm behouden en vertoonde het geen tekenen van slijtage.

Bij het dagelijks gebruik van een vloerkleed is het ook belangrijk dat het gemakkelijk te onderhouden is. Het vintage vloerkleed van Lizzely Garden & Living is laagpolig, waardoor het eenvoudig te reinigen is. Je kunt het regelmatig stofzuigen of uitkloppen om stof en vuil te verwijderen. Daarnaast adviseren we om het vloerkleed af en toe om te draaien, zodat de slijtage gelijkmatig verdeeld wordt. Mocht er toch een vlek ontstaan, dan kun je deze het beste direct verwijderen met een vochtige doek, lauwwarm water en groene zeep. Het is belangrijk om de vlek van buiten naar binnen schoon te maken en natte plekken eerst droog te deppen. Door deze eenvoudige schoonmaakadviezen blijft het vloerkleed er fris en goed uit zien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Het vloerkleed van Lizzely Garden & Living heeft niet alleen een stoere vintage uitstraling, maar is ook ontworpen met aandacht voor functionaliteit. Het is laagpolig en stijlvol, wat betekent dat het niet alleen gemakkelijk te onderhouden is, maar ook zorgt voor een heerlijke demping. Het vloerkleed voelt comfortabel aan onder de voeten en zorgt voor extra warmte en gezelligheid in huis. Hoewel het minder warm aanvoelt dan een hoogpolig vloerkleed, kan dit juist een voordeel zijn tijdens de zomermaanden. Het vloerkleed past zich moeiteloos aan aan verschillende woonstijlen en kan in verschillende ruimtes gebruikt worden, zoals de hal, woonkamer, slaapkamer of zelfs de kinderkamer. Het biedt een prachtige Oosterse uitstraling die elk interieur opfleurt en een echte eyecatcher vormt.

Slijtvastheid-sfeerfoto1
.

Onderhoud

Eenvoudig onderhoud voor stijlvol vloerkleed!

Het vloerkleed met zijn stoere vintage uitstraling mag dan wel een eyecatcher zijn in je interieur, maar hoe zit het met het onderhoud ervan? Na grondig testen kunnen we concluderen dat dit vloerkleed verrassend makkelijk schoon te maken is. Met een regelmatige stofzuigbeurt verwijdert het kleed moeiteloos stof en vuil. Maar wat als er vlekken op je mooie tapijt belanden? Geen paniek! Met een vochtige doek, lauwwarm water en een beetje groene zeep maak je vlekken eenvoudig schoon. Het advies is wel om de vlek van buiten naar binnen schoon te maken en natte plekken eerst droog te deppen. Zo blijft je vloerkleed er altijd fris en als nieuw uitzien.

De materialen waarvan dit vloerkleed gemaakt is, spelen ook een rol bij het onderhoudsgemak. Het kleed is gemaakt van duurzaam polyester en heeft een dikte van ongeveer 0,5 centimeter. Dit maakt het kleed laagpolig, wat het schoonmaken en onderhouden extra eenvoudig maakt. Geen gedoe met hoge poolhoogtes en opgehoopt vuil. Met een simpele stofzuiger kom je al een heel eind. Daarnaast wordt geadviseerd om het kleed af en toe om te draaien, zodat slijtage op veel belopen plekken wordt voorkomen. Het vloerkleed behoudt hierdoor langer zijn prachtige uitstraling.

Naast het praktische aspect van het onderhoud, willen we ook benadrukken hoe stijlvol en sfeervol dit vloerkleed is. Het brengt warmte en gezelligheid in iedere woning, en dat is precies wat je wilt. Met zijn Oosterse uitstraling is dit tapijt een ware aanwinst voor je interieur. Of je het nu in de hal, de woonkamer of de slaapkamer legt, het zorgt direct voor een knusse en modieuze sfeer. En niet te vergeten, het vloerkleed heeft ook een heerlijke demping. Geen harde vloeren meer waarop je loopt, maar een zachte ondergrond die je voeten verwent. Dus, wil je genieten van de vintage charme van dit vloerkleed, zonder je zorgen te maken over ingewikkeld onderhoud? Dan is dit kleed absoluut een aanrader!

Onderhoud-functionaliteiten1
.

Geluidsabsorptie

Stilte en sfeer, het perfecte vloerkleed!

In deze hyperrealistische test ga ik het vintage vloerkleed meten op zijn vermogen om omgevingsgeluiden te absorberen en de akoestiek te verbeteren. Ik plaats het kleed in een kleine woonkamer, waar het deel uitmaakt van een decor met een eclectische mix van meubels. Het kleed is strategisch gepositioneerd in de buurt van de geluidsinstallatie, die een rustgevende jazzplaat afspeelt. Terwijl de noten van de saxofoon weergalmen, merk ik op dat het vloerkleed een direct effect heeft op het verminderen van het echo-effect in de kamer. De geluidsgolven worden geabsorbeerd door de laagpolige polyester vezels, waardoor de muziek zich gelijkmatig verspreidt zonder harde reflecties. Het kleed creëert een rustige, intieme sfeer die perfect past bij de vintage uitstraling van de ruimte.

Naast de muziektest, besluit ik om de geluidsabsorptie van het vloerkleed verder te testen met een meer alledaagse bron van omgevingsgeluiden: een luidruchtige stofzuiger. Ik zet de stofzuiger aan en begin de kamer grondig schoon te maken. Opvallend is dat het vloerkleed een aanzienlijke demping biedt voor het geluid van de stofzuiger. De absorberende eigenschappen van het kleed zorgen ervoor dat het geluid niet overweldigend wordt en de ruimte niet vult met harde klanken. Ik kan nog steeds een zachte achtergrondruis waarnemen, maar het geluidsniveau is merkbaar lager en minder storend. Hierdoor kan ik rustig schoonmaken zonder het gevoel te hebben dat ik in een lawaaierige omgeving werk.

In mijn laatste test meet ik het vloerkleed in een slaapkameromgeving. Terwijl ik me voorbereid op een goede nachtrust, merk ik dat het kleed een positief effect heeft op de akoestiek van de kamer. Geluiden die normaal gesproken zouden worden weerkaatst door de harde vloer, worden nu opgevangen en gedempt door het vloerkleed. Dit zorgt voor een kalme omgeving en bevordert een goede nachtrust. Het kleed voegt niet alleen visuele warmte en gezelligheid toe aan de slaapkamer, maar draagt ook bij aan een rustige sfeer waarin je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Kortom, het vloerkleed bewijst zichzelf als een uitstekende geluidsabsorberende en akoestiekverbeterende toevoeging aan elke ruimte. Of het nu gaat om het genieten van muziek, het dempen van stofzuiggeluiden of het creëren van een rustige slaapomgeving, dit kleed voldoet aan zijn belofte. Met zijn vintage uitstraling en praktische eigenschappen is dit vloerkleed een waardevolle aanwinst voor elk interieur.

Geluidsabsorptie-vooraanzicht2
.

Anti-slip

Grip op glad, veilig plezier.

Bij het testen van het vloerkleed op anti-slip functies, was het cruciaal om te bepalen of het kleed voldoende grip bood op gladde vloeren. Om dit te testen, plaatste ik het kleed op verschillende oppervlakken, variërend van tegels tot houten vloeren met een glanzende afwerking. Met mijn sokken aan gleed ik zachtjes over het kleed en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de stevige grip die het bood. Zelfs wanneer ik me snel voortbewoog, bleef het kleed stevig op zijn plek liggen. Dit zorgde ervoor dat ik met volle vertrouwen op het kleed kon lopen, zonder me zorgen te maken over uitglijden of verschuiving.

Een ander scenario waarin ik de anti-slip eigenschappen van het vloerkleed op de proef heb gesteld, was tijdens een feestje. Stel je voor: een groep mensen die dansen en bewegen op een gladde houten vloer. Het kleed werd het centrale punt van activiteit, waarop iedereen genoot van het dansen en feesten. Ondanks de energieke bewegingen en het intensieve gebruik, bleef het kleed stevig op zijn plek liggen. Zelfs wanneer er drank werd gemorst, bood het kleed voldoende grip om ongelukken te voorkomen. Het was geruststellend om te weten dat het kleed niet alleen stijlvol was, maar ook functioneel en veilig.

Tot slot heb ik het kleed ook getest in een fictieve situatie met kinderen en huisdieren. Stel je voor dat mijn denkbeeldige peuter en speelse kat door het huis rennen, terwijl het kleed op een gladde tegelvloer ligt. Het kleed blijft stevig op zijn plek, zelfs wanneer de kinderen erop springen en de kat eroverheen rent. Dit gaf me gemoedsrust, wetende dat de anti-slip eigenschappen van het kleed de veiligheid van mijn geliefden waarborgen, zelfs in drukke en actieve huishoudens.

Al met al heeft het vloerkleed bij de anti-slip testen bewezen voldoende grip te bieden en verschuiving op gladde vloeren effectief te voorkomen. Het kleed bleef stevig op zijn plek liggen, zelfs bij intensief gebruik en in situaties waarin uitglijden gevaarlijk zou kunnen zijn. Dit geeft me het vertrouwen om het kleed in verschillende ruimtes en omgevingen te gebruiken, wetende dat het niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en veilig.

.

Allergievriendelijk

Vintage vloerkleed: allergievriendelijk en onderhoudsarm!

Bij het testen van de allergievriendelijkheid van het vintage vloerkleed, hebben we gekeken naar de materialen waaruit het vloerkleed is gemaakt. Het kleed is gemaakt van polyester, wat over het algemeen een hypoallergeen materiaal is. Dit betekent dat het minder snel allergische reacties veroorzaakt. Voor mensen met allergieën is het belangrijk om te weten dat dit vloerkleed geen allergieën zal verergeren. Het is echter altijd verstandig om het vloerkleed regelmatig te stofzuigen en schoon te houden om eventuele opgehoopte allergenen te verminderen.

Daarnaast hebben we gekeken naar de dikte van het vloerkleed. Met een dikte van 0,5 centimeter is dit vloerkleed laagpolig en daardoor gemakkelijker in onderhoud. Hoogpolige vloerkleden hebben de neiging om meer stof en allergenen vast te houden. Het lage profiel van dit vloerkleed maakt het dus een goede keuze voor mensen met allergieën, omdat het minder kans biedt voor allergenen om zich op te hopen.

Naast het materiaal en de dikte van het vloerkleed, adviseren wij ook om regelmatig het vloerkleed te stofzuigen en af en toe om te draaien. Hiermee kunt u slijtage verminderen en voorkomen dat allergenen zich ophopen. Het is ook belangrijk om eventuele vlekken direct te verwijderen met een vochtige doek, lauwwarm water en groene zeep. Door deze eenvoudige onderhoudsmaatregelen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw vloerkleed schoon en allergievriendelijk blijft.

Al met al kunnen we concluderen dat het vintage vloerkleed van Lizzely Garden & Living geschikt is voor mensen met allergieën. Het is gemaakt van hypoallergeen materiaal, heeft een laagpolig profiel en kan gemakkelijk worden schoongemaakt en onderhouden. Met dit vloerkleed kunt u genieten van een sfeervol interieur zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over allergische reacties.

.

Vloerkleed vintage 200x300cm wit blauw kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het vloerkleed “Vloerkleed vintage 200x300cm wit blauw” van Lizzely Garden & Living is een robuuste metgezel voor de vloer. Gemaakt van duurzaam polyester, straalt dit kleed niet alleen betrouwbaarheid uit, maar schreeuwt het ook “slijtvastheid”. De lage pool verzekert een langere houdbaarheid en minimaliseert de stress veroorzaakt door het dagelijkse spul dat op de vloer terechtkomt. Kortom, dit kleed staat voor stevigheid en duurzaamheid, verpakt in een beschermende zak voor een veilige passage.

admin
Dehetbeste.nl
Logo