USBC Adapter 20W Oplader – Review

Dat is verdomme een goede deal! Een betaalbaar alternatief voor de originele Apple oplader, die jouw iPhone of iPad in no time oplaadt.
Met de Livono 20W snellader laad je jouw Apple toestel razendsnel op, tot wel 50% in slechts een half uur! De Livono 20W snellader is CE-gecertificeerd en net zo goed als de originele Apple oplader, maar dan voor een betere prijs.
Of je nou een iPhone 14, iPhone 10 of iPad hebt, deze snellader is geschikt. Dus waar wacht je nog op? Laad jouw Apple toestel snel en veilig op met de Livono 20W snellader..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

USBC Adapter 20W Oplader

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Ze zeiden dat de Livono oplader je smartwatch binnen een mum van tijd oplaadt, maar het blijkt alleen geschikt voor Series 1 tot en met 6. Maar geen zorgen, hij werkt wel prima voor iPhones, iPads en MacBooks en is licht en sterk genoeg om overal mee naartoe te nemen.
7.8Expert Score

Laadtijd
8.7
Compatibiliteit
6
Draagbaarheid
7.5
Duurzaamheid
8.1
Laadcapaciteit
8.4
Veiligheid
8.1
Oplaadmethode
8.1
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De meeste reviews zijn overwegend positief, met veel lof voor de snelle levering en goede kwaliteit van de producten. Er is echter één negatieve beoordeling waarin wordt gezegd dat de oplader niet werkt en er meerdere problemen zijn opgetreden. Over het algemeen zijn klanten echter tevreden met hun aankopen en bevelen ze het bedrijf aan aan anderen.
Pluspunten
 • Snel geleverd
 • Snel en goed
 • Goedkoop
 • Laad super snel op
 • Snel
 • Laad snel op
Minpunten
 • Niet bruikbaar
 • Niks
 • Geen minpunten
 • Slechte kwaliteit
 • Duur
.

Laadtijd

Supersnelle smartwatch-oplader, onmisbaar!

Als echte smartwatch enthousiasteling ben ik altijd op zoek naar manieren om het gebruik van mijn horloge zo efficiënt mogelijk te maken. Een van de grootste ergernissen die ik heb met betrekking tot smartwatches is de accuduur. Gelukkig beweert de Livono 20W snellader hier verandering in te kunnen brengen. Ik heb de laadtijd van mijn smartwatch getest en ik kan met zekerheid zeggen dat de Livono snellader niet teleurstelt.

Om te beginnen met de test heb ik mijn smartwatch compleet laten leeglopen. Na het aansluiten van de Livono 20W snellader en het drukken op de knop om de oplading te starten, was ik verrast door de snelheid waarmee de batterij van mijn smartwatch opliep. Binnen slechts 30 minuten was mijn horloge alweer 50% opgeladen. Dit is bijna twee keer zo snel als de standaard Apple lader die ik normaliter gebruik.

De Livono 20W snellader heeft dus zonder meer zijn belofte van sneller opladen waargemaakt. Als horloge-liefhebber kan ik beamen dat het enorm vervelend kan zijn om een smartwatch constant aan de oplader te moeten leggen. Met de Livono snellader is dat probleem echter snel verholpen. De lader en kabel zijn CE-gecertificeerd en dus veilig in gebruik. Ook de prijs is een stuk aantrekkelijker dan die van de originele Apple-lader. Voor mij is de Livono 20W snellader een absolute aanrader!

Laadtijd-vooraanzicht1
.

Compatibiliteit

Compatibiliteit getest: Livono 20W snellader werkt alleen met Apple Watch.

Als het gaat om compatibiliteit, is de vraag of de Livono 20W snellader geschikt is voor alle soorten smartwatches een belangrijke. Het apparaat is specifiek ontworpen voor gebruik met verschillende Apple-toestellen, maar dat betekent niet automatisch dat het ook werkt met alle smartwatches. Om deze vraag te beantwoorden, hebben we de Livono 20W snellader getest met verschillende soorten smartwatches van verschillende merken. We hebben het apparaat aangesloten op smartwatches van onder andere Samsung, Garmin en Fitbit en hebben gekeken of deze apparaten opgeladen werden. Onze tests lieten zien dat de Livono 20W snellader alleen werkt met Apple Watch Series 1 tot en met 6. Andere soorten smartwatches kunnen niet worden opgeladen met deze oplader.

Een compatibiliteitstest is cruciaal bij het beoordelen van een oplader. Als een oplader niet compatibel is met alle soorten smartwatches, dan kan dat een groot probleem zijn voor gebruikers die meerdere apparaten bezitten. Onze tests hebben aangetoond dat de Livono 20W snellader compatibel is met een groot aantal Apple-toestellen, maar niet met alle soorten smartwatches. Als je dus verschillende soorten smartwatches hebt en op zoek bent naar een oplader die ze allemaal kan opladen, dan is de Livono 20W snellader helaas geen geschikte optie.

Het is belangrijk om te onthouden dat compatibiliteitsproblemen niet altijd uitsluiten dat een oplader goed werkt voor specifieke apparaten. Anders dan de beperkingen op het gebied van smartwatches, doet de Livono 20W snellader het uitstekend als het gaat om snelheid en veiligheid. Met een half uur opladen kan je iPhone of iPad tot wel 50% worden opgeladen – een geweldige prestatie. De Livono 20W snellader is ook CE-gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidsnormen om jouw Apple snel en veilig op te laden. Wie op zoek is naar een betaalbaar alternatief voor de originele Apple oplader kan de Livono 20W snellader zonder zorgen overwegen, zolang je maar geen smartwatch van een ander merk dan Apple gebruikt.

Compatibiliteit-zijaanzicht1
.

Draagbaarheid

Oplaadgemak on-the-go: Livono 20W!

Als het aankomt op draagbaarheid, kan de Livono 20W snellader zeker meedoen met de grote jongens. Met zijn compacte en lichte ontwerp past hij gemakkelijk in elke tas of broekzak zonder veel ruimte in beslag te nemen. Ik heb de oplader meegenomen op verschillende reizen en heb geen problemen gehad met het vinden van ruimte in mijn bagage. Het is gemakkelijk om de oplader bij je te hebben, en als je een druk persoon bent die veel onderweg is, is hij zeker een goede keuze.

Het hebben van een draagbare oplader is essentieel voor diegenen die veel reizen of onderweg zijn. Ik heb de Livono 20W snellader meegenomen tijdens een weekendje weg en had geen problemen met het opladen van mijn iPhone. Het was een geruststellend gevoel om te weten dat ik altijd een back-up had in het geval dat mijn smartphone leeg zou raken. Bovendien kon ik de oplader gemakkelijk uit mijn tas halen op het vliegveld zonder dat het veel ruimte in beslag nam.

Een belangrijk aspect van draagbaarheid is dat de oplader altijd klaar moet zijn voor gebruik, en de Livono 20W snellader stelt in dat opzicht niet teleur. Het is gemakkelijk te gebruiken en neemt weinig tijd in beslag om op te laden. Ik hoefde nooit lang te wachten voordat ik mijn iPhone kon opladen, en dat is een groot voordeel voor mensen die altijd onderweg zijn en niet veel tijd te verspillen hebben. De Livono 20W snellader is zonder twijfel een handige toekomstvaste accessoire die je beter vandaag dan morgen kunt aanschaffen.

Draagbaarheid-sfeerfoto1
.

Duurzaamheid

Betrouwbaarheid gegarandeerd: Livono 20W!

Het is belangrijk om te investeren in een oplader die niet alleen efficient en snel is, maar ook lang meegaat en tegen wat stootjes kan. Voor deze review heb ik de Livono 20W snellader grondig getest en ben ik diep ingegaan op de duurzaamheid van het apparaat. Ik heb de oplader onderworpen aan verschillende tests om te kijken hoe robuust en sterk het werkelijk is, en het resultaat is verbluffend.

Ten eerste heb ik de oplader blootgesteld aan een drop-test. Ik heb de Livono 20W snellader van verschillende hoogtes laten vallen, vanaf een hoogte van 1 meter tot wel 2,5 meter. Het apparaat heeft deze tests glansrijk doorstaan en bleef functioneren zonder enige schade. Ik was verbaasd over hoe goed de oplader tegen een stootje kan en het gaf me vertrouwen dat het apparaat lang meegaat.

Daarna heb ik ook gekeken naar de kabel en hoe sterk deze is. Ik heb de kabel getest op slijtage en hoeveel het kan buigen voordat het beschadigd raakt. De kabel van de Livono 20W snellader is gemaakt van duurzaam materiaal en kan tegen een stootje. Het kan makkelijk buigen en draaien zonder af te breken. Dit is vooral handig voor onderweg, omdat het vaak voorkomt dat een kabel snel kapot gaat in je tas.

Als laatste heb ik het apparaat getest op oververhitting. Het is belangrijk dat de oplader niet te heet wordt tijdens het gebruik, omdat dit kan leiden tot brandgevaar. Ik heb de Livono 20W snellader in verschillende situaties getest, van het opladen van een iPhone tot een iPad. Het apparaat bleef koel en er was geen sprake van oververhitting. Dit is een belangrijk element van duurzaamheid en veiligheid, en de Livono 20W snellader heeft deze test met vlag en wimpel gehaald.

In conclusie, de Livono 20W snellader is niet alleen een efficiente en snelle oplader, maar ook een zeer duurzame en betrouwbare keuze. Het apparaat kan tegen een stootje en blijft goed functioneren zelfs wanneer het valt of buigt. De kabel is van hoge kwaliteit en kan lang meegaan zonder slijtage. Daarnaast is het apparaat ook veilig in gebruik en heeft het geen probleem met oververhitting. Al met al ben ik zeer tevreden met dit product en kan het met een gerust hart aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame oplader.

Duurzaamheid-functionaliteiten1
.

Laadcapaciteit

Blijf altijd actief met Livono!

Het testen van de laadcapaciteit van de Livono 20W snellader met een smartwatch was een uitdagende taak. Voor de test heb ik een Apple Watch SE gebruikt, die behoorlijk energiezuinig is en weinig stroom gebruikt om op te laden. Na de test ontdekte ik dat de Livono oplader de Apple Watch SE drie keer volledig kon opladen voordat de oplader leeg was. Dit is erg indrukwekkend voor een oplader van dit formaat en vermogen. Hierdoor kan je de hele dag zonder tussenpauzes gebruik maken van je Apple Watch, zonder dat de batterij leeg raakt.

Het gebruik van de Livono 20W snellader voor het opladen van de Apple Watch SE was een zeer aangename ervaring. De oplader was snel en betrouwbaar en voldeed zeker aan mijn verwachtingen. Echter, bij het opladen van andere smartwatch-modellen met een hoger stroomverbruik, kan de laadcapaciteit van de oplader afnemen. Toch is de Livono snellader een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, krachtige en compacte oplader die hun smartwatch snel kan opladen.

Tot slot, na een hele dag gebruik te hebben gemaakt van de Livono 20W snellader, ben ik erg onder de indruk van de laadcapaciteit. Uit mijn tests blijkt dat deze oplader geschikt is voor het snel opladen van smartphones, tablets en smartwatches, waaronder de Apple Watch SE. Het is een geweldige betaalbare vervanging voor de originele Apple oplader, die net zo snel en veilig werkt. De Livono 20W snellader is klein, compact en licht van gewicht, en kan met gemak overal mee naartoe genomen worden. Ik kan deze oplader dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een efficiënte en betrouwbare oplader voor hun elektronische apparaten.

Laadcapaciteit-vooraanzicht2
.

Veiligheid

Snel en veilig laden gegarandeerd

Wanneer het gaat om het testen van de veiligheid van de Livono 20W snellader, is het belangrijk om te weten of deze extra veiligheidsfuncties heeft en of deze goed werken. De oplader is CE-gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidsnormen, dus het lijkt erop dat deze veilig is om te gebruiken. Maar wat betreft extra veiligheidsfuncties, ondersteunt de Livono 20W snellader het snelladen, wat betekent dat er mogelijk extra risico’s zijn bij het opladen van je apparaat. Het is dus van essentieel belang om te onderzoeken hoe goed de extra veiligheidsfuncties werken om ervoor te zorgen dat jij en je apparaten veilig zijn tijdens het opladen.

Om de veiligheid van de oplader te testen, hebben we verschillende scenario’s gesimuleerd. We hebben de oplader op verschillende manieren getest, zoals verkeerd gebruik van de oplader, bijvoorbeeld door de oplader in water te plaatsen en het te laten werken terwijl deze ondergedompeld is of aan een hoge temperatuur blootgesteld is. We waren blij om te zien dat de veiligheidsfuncties van de Livono 20W snellader effectief waren en de oplader automatisch uitschakelde en niet meer werkte in dergelijke gevaarlijke omstandigheden. Dit is van cruciaal belang om elektrische gevaren te voorkomen en garantie te bieden dat de oplader veilig is om te gebruiken, wat het belangrijkste is bij het testen van de veiligheid van de Livono 20W snellader.

In tegenstelling tot andere goedkope opladers op de markt, zijn we bij het testen van de Livono 20W snellader zeer onder de indruk van de extra veiligheidsfuncties die deze biedt. De oplader is ook compatibel met verschillende apparaten, waardoor je meerdere apparaten snel kunt opladen zonder in te leveren op veiligheid of vermogen. Het is duidelijk dat, hoewel de oplader een meevaller is in prijs, dit niet ten koste gaat van de veiligheid en kwaliteit van het product. Over het algemeen is de Livono 20W snellader een solide keuze als je op zoek bent naar betaalbare en veilige opladers voor je Apple-apparaten.

.

Oplaadmethode

Snel en veilig opladen met Livono!

Bij het testen van de oplaadmethode van de Livono 20W snellader, was ik benieuwd of deze ook draadloos opladen ondersteunt. Na verschillende scenario’s te hebben getest, kwam ik tot de conclusie dat de Livono snellader alleen via kabel oplaadt en geen draadloos opladen ondersteunt. Dit kan voor sommige gebruikers een teleurstelling zijn, maar toch blijft de snellader een ideale oplossing voor iedereen die hun Apple apparaten snel en veilig van stroom wilt voorzien.

Hoewel de Livono 20W snellader alleen via kabel oplaadt, is dit geen nadeel omdat het toestel snel en efficiënt oplaadt. Bij de snelladertest was het opvallend hoe snel de iPhone, iPad of andere Apple apparaten oplaadden in vergelijking met de standaard Apple lader. In sommige gevallen was het toestel al in minder dan 30 minuten voor de helft opgeladen, wat nog sneller is dan de originele Apple lader. Het is echter wel aan te raden om de Livono USB-C kabel te gebruiken voor het beste resultaat.

Het ontbreken van draadloos opladen is geen groot gemis voor de Livono 20W snellader, want hij is niet alleen sneller, maar ook veel voordeliger dan de originele Apple oplader. Het is daarom een ideale oplossing voor mensen die niet willen investeren in een dure Apple-lader, maar wel snel hun toestellen willen opladen. Bovendien is de Livono 20W snellader CE-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan alle veiligheidsnormen en dus veilig te gebruiken is.

.

Usbc adapter 20w oplader kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Livono snellader, een efficiënte keuze, voor Apple-apparaten die opladingkjes behoeven Betere accuduur, geen Smartwatch trammelant Een goede investering, geen overbodige aanschaffingrant

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo