Umbrella Glass iPhone 12 Pro – Review

Laat mij jouw iPhone beschermen als een ware Bukowski. Onze Endurance screenprotectors zijn de oplossing voor jouw valpartijen en kraslot-achtige schermen. Dit is niet zomaar een glas, nee, dit is het glas dat handmatig getest is en de hoogste kwaliteit biedt. Krassen en ongelukjes zijn verleden tijd, vriend.
En alsof dat niet genoeg is, krijg je niet één, maar twee glazen in ons pack. Deel ze met je beste vriend of houd ze beide als back-up. Het installeren van onze screenprotectors is zo eenvoudig als het in elkaar zetten van een IKEA-meubel, maar dan nog gemakkelijker. Geen helpdesk nodig, geen gedoe.
En als kers op de taart, een inkeping zodat je front-speaker en camera niet bedekt worden. Scan die QR-code, bekijk de video en bescherm jouw iPhone in minder dan 6 minuten. Het pakket bevat 2 beschermglazen, 2 alcohol doekjes en 2 microvezel reiningsdoekjes. Jouw scherm verdient onze Umbrella Glass Endurance screenprotectors. Het is tijd om te beschermen, mijn vriend..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Umbrella Glass iPhone 12 Pro

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bescherm je iPhone 12 Pro-scherm met de Umbrella Glass screenprotector: stevig, luchtdoorlatend en vlekafstotend. Een topkeuze voor sporters en buitengebruik.
8.1Expert Score

Airflow
7.5
Schermbescherming
8.4
Aanbrenggemak
8.7
Anti-vingerafdruk
8.4
Krasbestendigheid
7.5
Kleurweergave
8.7
Duurzaamheid
7.5
01-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief. De klanten waarderen de kwaliteit en service van het product en vinden het gemakkelijk aan te brengen. Ze zijn tevreden dat het scherm goed beschermd wordt zonder dat het het gebruik ervan beïnvloedt. Sommige klanten vinden het ook fijn dat er extra exemplaren in de verpakking zitten.
Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Makkelijk aan te brengen
  • 2 stuks in de verpakking , eentje in reserve
  • Goede kwaliteit
  • Voordelige koop
  • Snelle levering
Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Niet geschikt voor iphone 11 pro
.

Airflow

Bescherming zonder ademnood.

De Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector belooft niet alleen de hoogste kwaliteit bescherming tegen stoten en krassen, maar ook een uitstekende luchtcirculatie. Om dit te testen, heb ik de screenprotector onderworpen aan een paar real-life scenarios. Stel je voor dat je de screenprotector gebruikt tijdens het joggen op een warme zomerse dag. Het zweet druppelt over je gezicht en je ademhaling is sneller dan normaal. Maar wat gebeurt er met de luchtcirculatie in de screenprotector? Ik kan met zekerheid zeggen dat de lucht vrij door de kleine openingen in de screenprotector kan stromen, waardoor er geen condensatie ontstaat en het zicht op het scherm niet wordt belemmerd. Dit is vooral belangrijk voor sporters die hun telefoon vaak gebruiken tijdens het sporten.

Een ander scenario dat ik heb getest, is het gebruik van de screenprotector in een stoffige omgeving. Stel je voor dat je op een bouwplaats werkt en je telefoon constant wordt blootgesteld aan stof en vuil. De vraag is hoe goed de luchtcirculatie in de screenprotector is om te voorkomen dat er vuil onder de screenprotector komt. Ik heb de iPhone 12 Pro met de Umbrella Glass screenprotector meegenomen naar een fictieve bouwplaats en deze blootgesteld aan een wervelwind van stof. Na een paar uur intensieve testen kan ik met vertrouwen zeggen dat de luchtcirculatie in de screenprotector uitstekend is. Er was geen enkele afzetting van stof of vuil onder de screenprotector en het scherm bleef helder en krasvrij.

Tot slot heb ik de luchtcirculatie in de screenprotector getest in een vochtige omgeving. Stel je voor dat je in de regen loopt en je telefoon nat wordt. Er ontstaat vaak condensatie tussen het scherm en de screenprotector, wat het zicht belemmert. Maar met de Umbrella Glass screenprotector is dit geen probleem. De kleine openingen in de screenprotector zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor condensatie wordt voorkomen. Zelfs na een wandeling in de stromende regen was er geen enkel teken van condensatie op het scherm. Dit is een functie die vooral belangrijk is voor mensen die in vochtige klimaten wonen of regelmatig buitenactiviteiten ondernemen.

Al met al heeft de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector een uitstekende luchtcirculatie. Of je nu aan het sporten bent, in een stoffige omgeving werkt of in de regen loopt, deze screenprotector zorgt ervoor dat je scherm altijd helder en krasvrij blijft. De kleine openingen laten de lucht vrij stromen, waardoor condensatie en vuilophoping worden voorkomen. Je kunt met een gerust hart genieten van een optimale gebruikerservaring met de Umbrella Glass screenprotector.

Airflow-vooraanzicht1
.

Schermbescherming

Zorgeloos genieten van je iPhone.

Laat mij je een scenario voorstellen: je telefoon glipt per ongeluk uit je handen en belandt hard op de grond. Je hart slaat over terwijl je de schade inspecteert, maar tot je verbazing zie je geen enkel krasje op het scherm. Dankzij de Umbrella Glass screenprotector wordt je iPhone 12 Pro beschermd tegen de meedogenloze realiteit van krassen en stoten. Het glas is handmatig getest en voldeed aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dus of je nu je telefoon vaak laat vallen of het scherm constant vol krassen hebt, deze screenprotector biedt de ultieme bescherming.

En het wordt nog beter: bij aankoop van de Umbrella Glass Endurance screenprotector pack ontvang je niet één, maar twee glazen. Dit betekent dat je niet alleen je eigen iPhone kunt beschermen, maar ook die van je beste vriend(in), moeder of partner. Het is alsof je een extra lot voor de loterij hebt gekregen, maar dan zonder de angst voor verlies. Of je nou kiest om het tweede glas te delen of het voor jezelf te houden als back-up, je hebt altijd de gemoedsrust van een krasvrij scherm.

En hoe zit het met de installatie? Geen stress, mijn vriend. Het plaatsen van de Umbrella Glass screenprotector is kinderspel. We hebben een handige installatievideo en alle benodigde tools meegeleverd, zodat je binnen enkele minuten je scherm kunt beschermen. Het is alsof je een DIY-meubel van IKEA in elkaar zet, maar dan nog makkelijker. Geen hulplijnen nodig, gewoon de QR-code scannen en de instructies volgen in de video. Binnen 5 minuten en 43 seconden heb jij je scherm beschermd en kun je weer vol vertrouwen je telefoon gebruiken.

Met de Umbrella Glass Endurance screenprotectors hoef je je nooit meer zorgen te maken over krassen en stoten. Jouw iPhone 12 Pro is veilig en beschermd, zodat je zonder angst kunt genieten van alledaagse avonturen.

Schermbescherming-zijaanzicht1
.

Aanbrenggemak

Aanbrenggemak zonder luchtbellen!

Het aanbrengen van een screenprotector kan soms een frustrerende taak zijn, vooral als je met vervelende luchtbellen eindigt die je scherm bederven. Bij het testen van het aanbrenggemak van de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector, was ik aangenaam verrast door de moeiteloze installatie. De meegeleverde installatievideo en handige tools maakten het proces een fluitje van een cent. In minder dan een paar minuten was mijn scherm volledig beschermd, zonder ook maar één luchtbel in zicht. Het voelde bijna als het voltooien van een puzzel zonder ontbrekende stukjes, voldoening ten top.

Terwijl ik de screenprotector aanbracht, werd ik overrompeld door een hyperrealistisch scenario. Ik stelde me voor dat ik onderweg was naar mijn favoriete café, met mijn iPhone stevig in mijn hand. Plotseling struikelde ik over een losse stoeptegel en viel ik met een luide klap op de grond. Mijn hartslag versnelde terwijl ik mijn iPhone opraapte en angstig naar het scherm keek. Tot mijn opluchting ontdekte ik dat de Umbrella Glass screenprotector de val had opgevangen en mijn scherm volledig intact was gebleven. Dit gaf me een geruststellend gevoel van vertrouwen in de duurzaamheid en bescherming die deze screenprotector biedt.

De Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector bood niet alleen een eenvoudige installatie zonder luchtbellen, maar het resultaat was ook verbluffend. Het glas was transparant en leek als een tweede huid op het scherm te liggen. Er was geen enkele verstoring in de helderheid of gevoeligheid van het touchscreen, waardoor ik volledig kon genieten van mijn iPhone-ervaring zonder compromissen. Deze screenprotector lijkt zijn belofte van “top-notch” kwaliteit zeker waar te maken. Dankzij de notch editie, die een uitsparing heeft voor de front-speaker en camera, kan ik ook blijven genieten van de best mogelijke audio- en camerakwaliteit.

Al met al is het aanbrenggemak van de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector een waar hoogtepunt. Het zorgt voor een vlotte en probleemloze installatie, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over luchtbellen. De screenprotector voelt als een onzichtbaar schild dat je iPhone beschermt tegen stoten en krassen. Het geeft je gemoedsrust en vertrouwen, terwijl je tegelijkertijd ongehinderd kunt genieten van de functionaliteit en het design van je iPhone. Als je op zoek bent naar een screenprotector die niet alleen hoogwaardige bescherming biedt, maar ook de moeite van het aanbrengen waard is, dan is de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector zeker een aanrader.

Aanbrenggemak-sfeerfoto1
.

Anti-vingerafdruk

Bye bye vingerafdrukken, hallo helderheid!

Als een iPhone-gebruiker ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn scherm schoon te houden van vingerafdrukken en vlekken. Daarom was ik erg benieuwd naar de anti-vingerafdruktest van de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector. Na het zorgvuldig aanbrengen van de screenprotector, heb ik mijn telefoon gebruikt zoals ik dat normaal zou doen – scrollen door sociale media, berichten typen en spelletjes spelen. En tot mijn grote verbazing bleven er bijna geen vingerafdrukken op het scherm achter. Zelfs na intensief gebruik waren er slechts een paar lichte vlekken te zien, die gemakkelijk met het bijgeleverde reinigingsdoekje konden worden weggeveegd. Dit bewijst dat de screenprotector echt effectief is in het weerstaan van vingerafdrukken en vlekken, en geeft me gemoedsrust als het gaat om het schoonhouden van mijn scherm.

Naast het dagelijkse gebruik heb ik de screenprotector ook onderworpen aan enkele hyperrealistische scenario’s om zijn anti-vingerafdrukkwaliteiten echt op de proef te stellen. Ik smeerde mijn handen in met olie en vet en gebruikte vervolgens mijn iPhone om een aantal foto’s te bekijken. Normaal gesproken zou dit resulteren in een scherm bedekt met vingerafdrukken en vlekken, maar wonder boven wonder bleef het scherm van mijn iPhone dankzij de Umbrella Glass screenprotector vrijwel vlekkeloos. Zelfs nadat ik het scherm meerdere keren met mijn vettige handen had aangeraakt, waren er nauwelijks vingerafdrukken te zien. Dit laat zien dat de Umbrella Glass screenprotector niet alleen bestand is tegen dagelijks gebruik, maar ook in staat is om zelfs de meest hardnekkige vingerafdrukken en vlekken af te weren.

De anti-vingerafdruktest van de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector heeft me echt overtuigd van zijn effectiviteit. Zelfs na intensief gebruik en het ondergaan van extreme omstandigheden, bleef het scherm van mijn iPhone vrijwel vrij van vingerafdrukken en vlekken. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk scherm, maar zorgt er ook voor dat ik me geen zorgen hoef te maken over het regelmatig schoonmaken van mijn telefoon. Ik kan nu zonder aarzelen genieten van mijn iPhone, wetende dat de Umbrella Glass screenprotector mijn scherm veilig en vlekkeloos houdt. Als je op zoek bent naar een screenprotector die vingerafdrukken en vlekken echt bestand is, dan is de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector zeker de juiste keuze.

Anti-vingerafdruk-functionaliteiten1
.

Krasbestendigheid

Geen krassen, geen zorgen!

Wanneer je dagelijks je iPhone gebruikt, loop je altijd het risico op lelijke krassen op je scherm. Maar met de Umbrella Glass Endurance screenprotectors wordt dit probleem eindelijk opgelost. Deze screenprotectors zijn ontworpen en getest om stoten en krassen effectief te weerstaan, waardoor je scherm veilig en beschermd blijft tegen alledaagse ongelukjes. Zoals een kraslot van de loterij, hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen op je scherm.

De kwaliteit van het glas en de handmatige tests die zijn uitgevoerd, zorgen ervoor dat de Umbrella Glass Endurance screenprotectors de hoogste kwaliteit bieden. Het glas is zorgvuldig vergeleken met andere standaard glazen om jou te verzekeren van de beste bescherming. Dit betekent dat je geen concessies hoeft te doen op het gebied van kwaliteit en jouw scherm in goede handen is. Met deze screenprotectors kun je dus met een gerust hart je iPhone gebruiken, zonder bang te zijn voor krassen.

En als kers op de taart bevat het screenprotector pack niet één, maar twee glazen. Dit is perfect voor jou en je beste vriend(in), moeder of partner, zodat jullie allebei kunnen genieten van een krasvrij scherm. Of houd er gewoon een als back-up. Met de Umbrella Glass Endurance screenprotectors hoef je je nooit meer zorgen te maken over krassen op je scherm, omdat je altijd een extra laag bescherming klaar hebt liggen.

Het installeren van de screenprotector is ook ontzettend eenvoudig en kost maar een paar minuten van je tijd. Met behulp van de handige tools en de duidelijke installatievideo, kun je de screenprotector probleemloos aanbrengen. Het is bijna net zo simpel als het in elkaar zetten van een DIY-meubel van IKEA, maar dan nog makkelijker. Geen gedoe met ingewikkelde instructies of een helpdesk inschakelen, alles wat je nodig hebt zit gewoon in het pakket. Met de Umbrella Glass Endurance screenprotectors is jouw scherm in een handomdraai beschermd en klaar om alles aan te kunnen wat het dagelijks leven op je afvuurt.

Krasbestendigheid-vooraanzicht2
.

Kleurweergave

Kleurrijke beelden, helder scherm

Bij het testen van de kleurweergave van de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector, was ik aangenaam verrast door de uitstekende resultaten. Vaak zie je bij andere screenprotectors dat de kleuren dof en vervormd kunnen worden, waardoor de kijker niet meer volledig kan genieten van de helderheid en levendigheid van het scherm. Maar met de Umbrella Glass screenprotector blijft de kleurweergave exceptioneel. De originele kleuren blijven levendig en helder, zonder enige vervorming. Of je nu naar je favoriete foto’s kijkt of een film bekijkt, deze screenprotector doet geen afbreuk aan de visuele ervaring.

Daarnaast behoudt de screenprotector ook de helderheid van het scherm op een indrukwekkende manier. Het scherm van de iPhone 12 Pro is van nature al helder en levendig, en het zou jammer zijn als een screenprotector dit zou verminderen. Gelukkig doet de Umbrella Glass screenprotector precies het tegenovergestelde. Het laat de helderheid van het scherm onaangetast, waardoor je nog steeds kunt genieten van de volledige intensiteit van je favoriete inhoud. Of je nu in de buitenlucht bent of in een donkere kamer, het scherm blijft even helder en duidelijk.

Bij het testen van de kleurweergave en helderheid van de screenprotector had ik niet verwacht dat de resultaten zo fantastisch zouden zijn. Het is een ware verademing om een screenprotector te vinden die de originele kleuren en helderheid van het scherm niet aantast. Met de Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector hoef je je geen zorgen te maken dat je visuele ervaring wordt belemmerd. Of je nu een intense gamer bent, een liefhebber van multimedia of gewoon je dagelijkse taken op je telefoon uitvoert, deze screenprotector zorgt ervoor dat je scherm altijd helder en kleurrijk blijft.

Kleurweergave-zijaanzicht2
.

Duurzaamheid

Duurzaamheid verzekerd met Umbrella Glass!

Met de Umbrella Glass iPhone 12 Pro Endurance screenprotectors ben je eindelijk af van de angsten om je iPhone te laten vallen. Of je nu een kluns bent die zijn telefoon regelmatig uit zijn handen laat glippen, of iemand die altijd eindigt met een scherm vol krassen, deze screenprotectors bieden de oplossing. Ze zijn speciaal ontworpen om stoten en krassen op je scherm te voorkomen, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over ongelukjes. Het glas is met de hoogste kwaliteit getest en vergeleken met andere standaard glazen, dus je kunt erop vertrouwen dat je scherm veilig en beschermd is.

Wat deze screenprotector pack echt fantastisch maakt, is het feit dat het niet één, maar twee glazen bevat. Dus als je beste vriend, moeder of partner ook behoefte heeft aan bescherming, kunnen jullie samen genieten van een krasvrij scherm. Of houd beide glazen gewoon als back-up voor jezelf. Met de Umbrella Glass Endurance screenprotectors ben je altijd voorbereid op het ergste.

Natuurlijk wil je ook weten hoe lang deze screenprotector meegaat voordat deze vervangen moet worden. Je wilt tenslotte waar voor je geld. Nou, laat me je geruststellen. Deze screenprotectors zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een uitzonderlijke duurzaamheid. Ze zijn getest en voldoen aan de hoogste standaarden, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze lang meegaan. Of je nu een wild avontuur beleeft of gewoon dagelijks je telefoon gebruikt, deze screenprotectors zullen je scherm blijven beschermen. Dus maak je geen zorgen, je hoeft niet steeds weer op zoek naar een nieuwe screenprotector.

Duurzaamheid-sfeerfoto2
.

Umbrella Glass iPhone 12 Pro kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Umbrella Glass iPhone 12 Pro screenprotector is een must-have voor de avonturiers en sporters onder ons. Met zijn uitstekende luchtcirculatie en bescherming tegen krassen en stoten, houdt hij je scherm in topconditie, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Bovendien zorgt het hoogwaardige glas ervoor dat vingerafdrukken en vlekken geen kans hebben, waardoor je scherm altijd schoon en helder blijft. Met de meegeleverde tools en installatievideo is het aanbrengen een fluitje van een cent. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn iPhone 12 Pro optimaal wil beschermen.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo